hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, je tvoj že kaj bolje? Sem prebrala, da je zbolel sesil, za Anejo Za včeraj se pridružujem čestitkam, ki ste jih ob obmesečnicah namenile Gaji in Marku za vse nove zobke malih hroščkov!!! nia5, vidim, da Nia noče piti mleka. Pač ji daj mlečno kašico po žlički, škoda izgubljati živce. Mene je že izučilo Ej, ful srčkane fotke tilči, za Tilna, tole je res žalostno, da se v čakalnici fino nadihaš "svežih" virusov edinaos, za AT, velika punca je že Čmrlika, si ti že kaj bolje? In en velik mali pa prihod na svet!!! hijenca, kakšen lepotko je Videk tally, glej, da boš poročala, kakšno je stanovanje!!! Ojej, Ta sončna, čisto vas je zamedlo... Estrella*, kakšno je stanje pri vas glede snega? IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, sploh nimam besed... Kje pa tvoj dela, da imajo takole sr.anje? In ja, zelo žalostno je, da v vseh firmah v času krize dajo na prisilni dopust le proizvodnjo, režija pa hodi "delat" Manca je na fotkah prava damica Moj dela v LTH Škofja Loka (loške tovarne hladilnikov), in so čisto v pi**** kakor kaže Moji starši pa v Jelovici v Škofji Loki pa so vse petke doma do nadaljnjena, pa kdaj tudi že srede in četrtke. Pobirajo jim pa dopust Ojej Tole je pa res sr.anje IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. Ej, koliko bo pa tale špas stal? O, kriza, sem prebrala koliko... 2500 eur!!!!! Sem napisala en komentar, ampak sem ga potem raje izbrisala. Gre za tvoj keš in lahko samo rečem, da stiskam pestke, da bo terapija uspešna. suzy85, pestke, da bo uvajanje lepo potekalo edinaos, za AT spanje. katy82, za avto. Pa uživajte v kopanju, ko boste šli!!! jana81, upam, da Nejc ne bo zbolel Aha, se pridružujem čestitkam Elli IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O Špelin@ . Zdaj veš zakaj sem zadnjič hotela od tebe še en post a ne? Me veseli, da se počutiš že bolje. Kako pa kaj velika pika? Sem bila preveč zbita, da bi mi takrat potegnilo Velika pika je šla včeraj že v šolo IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Lahko že zdej povem da bova prespala tam in so nama dal ločene sobe,moj se je takoj razp...da greva domov k se mu zamal zdi k bi končno lahko v miru zdej si bova pa sobo delila jst z eno punco in on z enim fantom.Men pa čist paše,se bom upam da vsaj naspala A smem malo firbcat: za kakšen špas pa to gre??? Kako to poteka? Srčekgirll, upam, da bo prihodnjo noč Videk bolje spal Pozdravčki še za vse ostale, ki vas nisem posebej omenila A ste videle, da sem uspela vse za nazaj prebrat? Gregi je pa vmes tako nadrobil žemljico, da grem zdaj vse presesat... Špelin@ ti si pa res tako pozorna, da res vsaki nameniš kakšno lepo besedo, glej to je pa samo za tebe