|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   saj ni res, pa je (stvari izginjajo! :))
27.1.2009 14:10:15   
Felicita
ok, tole se bo slišalo kot bedna za*ebancija, pa ni. dejansko ne vem več, kaj nej nardim. user posted image
Praktično vsaka moja noč je hudo pestra. v najboljšem primeru se parkrat zbudim in medtem ko spim, govorim. zadnje dni pa hodim naokrog po celi hiši (zuni se mi zdi da nisem nič bla). predvčerajšnim so me našli ko sem ob 3eh ponoči 'gledala' ugasnjeno televizijo v dnevni sobi user posted image . kakorkoli, zdej sem začela nosit stvari naokrog. ko se zjutraj zbudim, so kakšne stvari v najboljšem primeru samo premaknjene, v najslabšem jih pa ni. pomoje jih nekam 'skrivam' v spanju... dans so šle hlače, ki so ble na stolu, včeraj iPod, prejšni teden knjiga iz knjižnice. seveda sem doma vse zaslišala, če so kje vidli, so vzeli, premaknili, dali v pranje, uporabljali... niso.
2 vprašanji: kako nej neham hodit v spanju in kako nej najdem skrite reči? user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: saj ni res, pa je (stvari izginjajo! :))
27.1.2009 14:12:25   
puncica
user posted image user posted image sori men je pa to smešno. Pa stvari pol najdeš al so za vedno izgubljene?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2009 14:14:30   
Mišni
Ojoj, to je pa zoprna stvar. Upam, da ni nevarna. Zakleni se v stanovanje ali hišo, pa na okna kakšna varovala daj gor.
Za stvari pa ne vem. Jaz ne hodim v spanju, pa isto nič ne najdem.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2009 14:15:20   
Felicita
zgoraj naštete stvari so trenutno še izgubljene... parkrat prej sm jih pa našla na najbolj čudnih mestih (omarica v kopalnici, omara za čevlje, pod kavčem,...)
sej men je tu smešno. tko filmsko. user posted image ampak me frustrira počas tole zginjanje stvari, poleg tega da se zbujam tko zaspana da komi živim.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2009 14:15:45   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni
Jaz ne hodim v spanju, pa isto nič ne najdem.
user posted image user posted image user posted image

Joj, res zoprno. A kakšen terapevt pa ne obstaja za te vrste težav, felicita?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.1.2009 14:19:12   
Anonimen
meni pa to nočno sprehajanje sploh ni smešno user posted image
moj tast je šel ven, zvonit k sosedom, potem pa prišel nazaj in pustil na stežaj odprta vhodna vrata od stanovanja. mi pa v pritličju. user posted image še dobro, da imam slab spanec, da sem vse slišala. user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.1.2009 14:19:24   
Felicita
pr nas ne vem, v tujini vem da obstajajo t.i. spalni laboratoriji, kjer si čez noč priklopljen na eeg, ekg in napravo za merjenje kisika v krvi... potem pa ugotavljajo kaj se dogaja po tebi ponoči. morm pa splošnemu zdravniku naslednjič omenit tole moje nočno pohajkovanje, gre čez vse meje user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.1.2009 14:20:19   
puncica
ja pa ti hodiš že celo življenje al se ti je to začel dogajat zdaj. No jst bi se v sobo zaklenla pa kluč skrila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.1.2009 14:21:21   
Volga
tudi meni ni prav nič smešno, prej strašljivo. Kako se tega rešit, pa pojma nimam.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.1.2009 14:25:07   
OliveOyl
Grozno!
Daj si kakšno kamero naštimaj,boš vsaj mal videla pri čem si.
Ja za tiste spalne laboratorije sem pa že slišala.To je full nevarno,da kam ne odlutaš po stopnicah al pa v kakšen gozd pa še zmrzneš kje.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.1.2009 14:26:51   
moci
se mi zdi, da tud pri nas obstajajo terapije.
malo vprašaj zdravnika.

meni ne bi bilo smešno, če bi se mi to dogajalo.
tako mi pa je, sori

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2009 14:30:43   
Felicita
no, ven iz hiše ne morem, ker je zaklenjena... in tudi sicer se ne spomnim da bi kdaj mela kakšne tendence (torej da bi me kdaj našli pri kakšnih vratih). po stopnicah grem pa pomoje kr vsakič... ključa od sobe pa nimam, ampak ni slaba ideja da si naštimam kak zatič na vrata.
ena je vprašala kok časa hodim... mislm da bolj ko ne celo življenje, ampak s presledki. vem da so me v nižjih razredih oš v šolah v naravi učiteljce vedno po kakšnih jedilnicah iskale sredi noči... fant me tut včasih ustavi sredi noči ko se kam odpravim... tko da bolj ko ne odkar pomnim. sam nikol nisem pa reči okrog nosila, vsaj ne da bi vedla.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.1.2009 14:45:03   
puncica
jst bi šla kakmu terapevt, če bi bilo to tako zelo moteče, kot se mi zdi da je pri tebi.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2009 14:55:58   
end1
tudi mojga je nosila luna, hodil je po stanovanju, pa zvrnu kakšno rozco in cca., pa se je hvala bogu nehalo, pravijo, da je psiha, urujenost, alkohol in ..... No mojga zdaj pustim več spat, alkota ne pije in je ok - za enkrat, drugače pa bo šel k zdravniku. 

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2009 15:51:29   
Lalica1
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

pr nas ne vem, v tujini vem da obstajajo t.i. spalni laboratoriji, kjer si čez noč priklopljen na eeg, ekg in napravo za merjenje kisika v krvi... potem pa ugotavljajo kaj se dogaja po tebi ponoči. morm pa splošnemu zdravniku naslednjič omenit tole moje nočno pohajkovanje, gre čez vse meje user posted image

O tem je posneta ena cela oddaja. To je res ena huda in nevarna zadeva. Eni se ob tem bašejo s hrano, drugi so nasilni,... En moški je šel tako daleč, da se je privezal na posteljo, ker se je bal, kaj bo počel. Je pa bilo enkrat na morju, da je fant vstal, šel iz prikolice in v morje. Je imel srečo, da so ga opazili, drugače bi se menda utopil. To je res ena huda stiska.
No v tej oddaji je bilo nekaj nasvetov, vendar se vseh ne spomnim. Menda naj bi se potrudila in šla spat vedno ob približno isti uri (ne prepozno), ne biti preveč utrujena in imeti preveč skrbi,... Vsekakor pa nekako poskrbi za svojo varnost in malo poišči informacije o tem. Po moje se na internetu kaj nadje. Sigurno se pa obrni tudi na svojega zdravnika.

Srečno!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2009 16:14:55   
Felicita
sej pomoje je povezano s stresnimi situacijami... zdej sm npr sredi izpitnega obdobja in precej znervirana, tko da verjetno ma to kej zraven. sam jest sm skoz po malem živčna, skoz me kej skrbi user posted image
malo sm že iskala in brskala po internetu in pogosto so omenjeni primeri, ko ljudje ubijejo nekoga med hojo v spanju in potem niso obtoženi user posted image kakorkoli, jest se nisem spravila še nič nevarnega delat (kuhat, rezat, z ognjem kej,...) ampak nikol ne vem kaj pride naslednje. da bo nekdo skoz name gledu pa tut ne morm računat. za svojo varnost poskušam poskrbet (ni stvari na tleh, okno je zaklenjeno,...), ampak je moteče, predvsem tut zato, ker spanje ni tok kvalitetno kot bi moglo bit in sem potem stalno utrujena. mogoče katera ve, če bi pomagalo kakšno zdravilo (persen, bachove kapljice,...)?

p.s.: knjigo sm našla v omari v dnevni sobi user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2009 18:32:53   
Anonimen
Joj, huda storija user posted image user posted image , se moram nasmejat.

Pojdi do zdravnika kot so ti ze svetovali. Ali pa napravi izlet do kaksne banke user posted image .

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2009 20:10:11   
Klemy82
user posted image verjamem, da ti ni smešno...tudi mojega bratranca so, ko je bil otrok, lovili po hiši pa zaklepal vrata in okna, ker se je v spanju strašno rad sprehajal, enkrat ko je  vso posodo iz kuhinje znosil v kopalnico, domači so pa stali pa ga gledaliuser posted image ...potem je pa kar na lepem nehal s tem...
No, mogoče ti bo tale link v pomoč, omenjena zdravnica je ena redkih, ki se ukvarjajo s tem pri nas user posted image

http://www.njena.si/vroce/zrelo_slave/dr_leja_dolenc_groselj_znanstvenica_leta/menu_id_38.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.1.2009 21:36:13   
Gina
Ja, poznam to. Moj tudi hodi ponoči okrog, pa preleta vso hišo včasih, od vrha do kleti, pa včasih mi ful razlaga vse sorte, vmes ko sanja. Ne vem a kaj prestavlja al ne, nisem opazila, hodi in razlaga pa vedno, kadar je v stresu. Iz tega razloga sva gledala tisto oddajo, o mesečnikih. No, oni so res tudi prestavljali reči, ap sebe v nevarnost spravljali, kar moj zaenkrat ne počne, ampak to je vse najbrž mal podobno. V glavnem tega človeka, mesečnika so najprej sproščali na različne načine, od masaže, plavanja, pitja čaja, do meditacije, še prej je moral nehat kadit toliko, je zmanjšal iz treh škatel na 10 cigaret se mi zdi, pa moral je nehat sploh alkohol pit, pa manj kav spit na dan, pa ne vem koliko časa pred spanjem ni gledal nekih nasilnih reči na tv-ju, če se prav spomnim, pa mislim da je popoldne telovadil, v glavnem vse sorte antistresnih terapij je delal, in je bilo potem res boljše. Ni več hodil okrog.

Skratka, manj stresa.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.2.2009 10:34:32   
s.
Niti najmanj smešna zadeva ni tole drage moje.user posted image

Stvar je resna in treba bo poiskat pomoč. Žal tako je. Težave izvirajo iz podzevesti in treba bo to raziskati, ker se očitno stopnjuje.

Mogoče hipnoza ali psihoterapija?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.2.2009 21:02:49   
Felicita
punce hvala za odgovore...
Gina, stvar je taka - ne kadim, ne pijem alkohola in praktično ne gledam tv-ja, ukvarjam se s športom 2-3x na teden (tudi plavam), kavo sm nehala pit, vsak dan sm vsaj pol ure na svežem zraku... edin meditirala že neki časa nisem user posted image tko da to, da bi bla premal zmatrana al pa polna poživil verjetno ni srž zadeve pri meni... sm skor gotova, da je stres (izkušnje iz mladosti in trenutno stanje - izpitno obdobje to že dokazujejo; ampak mam pa posamezne izbruhe tudi na dopustu pa kr tko... 'random').
klemy, hvala ti za link, to sm iskala, vidim da nas je kr neki problematičnih in bom zdravniku absolutno zatežila (ok, se bom posvetovala z njim user posted image ) za napotnico za v tole ambulanto.
s. sem jest že razmišljala v to smer, mislm da bom poskusila z regresijo... se že ene pol leta odpravljam, še zbiram pogum.

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.2.2009 7:41:31   
UT_2008
Ojoj... Ne znam pomagat, le veliko sreče pri reševanju problema ti pa želim. Le pojdi h kakemu zdravniku, da ti bo svetoval, kaj in kako.

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.2.2009 10:20:10   
Ula3
to pa že ni čist normalen pojav, to je patološko stanje, ki lahko privede do marsičesa (beri katastrofa)... pojdi k zdravniku, psihologu, psihijatru...naj ti pomagajo, ker je zate to sigurno zelo stresno. Vsaj v podzavesti!
Kaj pa se vate ponoči naseli kakšen duh user posted image ?

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.2.2009 18:13:26   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

punce hvala za odgovore...
Gina, stvar je taka - ne kadim, ne pijem alkohola in praktično ne gledam tv-ja, ukvarjam se s športom 2-3x na teden (tudi plavam), kavo sm nehala pit, vsak dan sm vsaj pol ure na svežem zraku... edin meditirala že neki časa nisem user posted image tko da to, da bi bla premal zmatrana al pa polna poživil verjetno ni srž zadeve pri meni... sm skor gotova, da je stres

Ja, moj tudi ne pije, ne kadi, ne pije kave... edino tv pa gleda, sicer samo zvečer, ampak gleda. Samo pravi, da ga tisto sprošča...pojma nimam. Sem pa skor zihr, da je to stres. Kadar ni pod stresom, ni nič lunin....Kako pa se stresa dandanšnji znebit, pa nimam pojma.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.2.2009 8:58:04   
Hope2
Sem imela cimro v študentu, ki nama je uprizarjala podobne skeče ponoči. Ona je bila lunina, ene 4 dni pred polno luno se je začelo, končalo dan pred polno luno. Nikakor ni bilo prijetno, čeprav sem mogla jaz ponoči zapisovat vse njene prigode in pripovedovanja in na koncu v vseh letih se je tega že tolk nabralo, da sve vsake kvatre ob litrci in svečkah obujale spomineuser posted image .
Pomagalo ni nič, četudi sem jo kao zbudila in sve se pogovarjali, se ji drugo jutro ni sanjalo, kaj je počela.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?