Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:59:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:59:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Anitka: nisem skregana z nobenim, samo doma me ni bilo. Sem šla na pogovor v Linea Snello in tam ostala do 20h kaj si pa delala tam do 20h? Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna joj si kr predstavljam kako mora to bit grozno tally: za ogled. Upam, da se čim prej preseliš ma ne bom brala za nazaj , ni časa Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. Bomo držale pesti, da bo šlo po načrtih. Sej pomojem v tolikem času, da se bo dalo kar kaj konkretnega narediti Prepozno sem se spomnila in me malo cajt zaj...Ampak do službe se moram vsaj v kako coto spravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:59:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177 185
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:59:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. da bo ta varianta uspešna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:00:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Anitka: nisem skregana z nobenim, samo doma me ni bilo. Sem šla na pogovor v Linea Snello in tam ostala do 20h kaj si pa delala tam do 20h? Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna joj si kr predstavljam kako mora to bit grozno tally: za ogled. Upam, da se čim prej preseliš ma ne bom brala za nazaj , ni časa Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. držim pesti zate in vem da ti bo uspelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:00:59
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz pa ne najdem polnilca za mojega digiča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:01:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna Pri nas je isto sranje in trenutno še pada ta ledeni dež Tam kjer je makedam je grozljivka, moj meganček nasede in kolesa se vrtijo v prazno. Avto pa zanaša kot bi bil na vodi Sedaj je nekaj plužil, pa me zanima,če bo vsaj to brozgo odstranil, da bo ju3 prevozna cesta brez plavanja. Pri nas je plužil okrog pol 12ih in je naredil samo piz**** nič drugega. Vse je zavozil in nič posipal ali solil. Sva šla midva z mojim za mojo mami v trgovini in sva komej prišla nazaj domov tako je bilo gladko. Sva nekaj klancev mogla kar popravljat. Še moj oče ko je prišel ob pol 4ih domov je rekel, da je cesta za en k*** zrihtana pa ma terenca
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:01:34
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177 185 čaki a ti veš al tud ugibaš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:01:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Anitka: nisem skregana z nobenim, samo doma me ni bilo. Sem šla na pogovor v Linea Snello in tam ostala do 20h kaj si pa delala tam do 20h? Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna joj si kr predstavljam kako mora to bit grozno tally: za ogled. Upam, da se čim prej preseliš ma ne bom brala za nazaj , ni časa Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. držim pesti zate in vem da ti bo uspelo Mora, saj bom dala celo premoženje za to!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:01:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177 185 špeca
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:02:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177 185 čaki a ti veš al tud ugibaš?? Vem Dokazano v živo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:02:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jah nič jaz se bom poslovila za danes ker je moj prišu domov. lahko noč in lepo spite Tudi vam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:02:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177 185 čaki a ti veš al tud ugibaš?? ugiba oziroma je ugibala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:02:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Anitka: nisem skregana z nobenim, samo doma me ni bilo. Sem šla na pogovor v Linea Snello in tam ostala do 20h kaj si pa delala tam do 20h? Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna joj si kr predstavljam kako mora to bit grozno tally: za ogled. Upam, da se čim prej preseliš ma ne bom brala za nazaj , ni časa Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. držim pesti zate in vem da ti bo uspelo Mora, saj bom dala celo premoženje za to!!!! glej mačka, če ti uspe in če boš sama z samo zadovolna pol niso več važni evrčki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:03:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177 185 čaki a ti veš al tud ugibaš?? Vem Dokazano v živo. šment, zdej sem pa razkrinkana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:03:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177 185 špeca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:04:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177 185 čaki a ti veš al tud ugibaš?? Vem Dokazano v živo. šment, zdej sem pa razkrinkana to je pa ko če se vpletaš z FBI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:04:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna Pri nas je isto sranje in trenutno še pada ta ledeni dež Tam kjer je makedam je grozljivka, moj meganček nasede in kolesa se vrtijo v prazno. Avto pa zanaša kot bi bil na vodi Sedaj je nekaj plužil, pa me zanima,če bo vsaj to brozgo odstranil, da bo ju3 prevozna cesta brez plavanja. Pri nas je plužil okrog pol 12ih in je naredil samo piz**** nič drugega. Vse je zavozil in nič posipal ali solil. Sva šla midva z mojim za mojo mami v trgovini in sva komej prišla nazaj domov tako je bilo gladko. Sva nekaj klancev mogla kar popravljat. Še moj oče ko je prišel ob pol 4ih domov je rekel, da je cesta za en k*** zrihtana pa ma terenca Ta zadnji stavek pove vse. Jaz res ne vem kaj za je tem ljudem, da ne zrihtajo tako kot je treba. Nas spravljajo še v večjo nevarnost. Če bi bilo neprevozno sploh ne grešod doma, ko pa pluži pa greš in nasankaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:04:37
|
|
|
|
Anitka
|
Olala 185 cm?? Jaz sem potem palček zraven tebe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:04:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. Bomo držale pesti, da bo šlo po načrtih. Sej pomojem v tolikem času, da se bo dalo kar kaj konkretnega narediti Prepozno sem se spomnila in me malo cajt zaj...Ampak do službe se moram vsaj v kako coto spravit Sej bo šlo, boš vidla!!! Kolk boš pa dala za to,če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:05:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Anitka: nisem skregana z nobenim, samo doma me ni bilo. Sem šla na pogovor v Linea Snello in tam ostala do 20h kaj si pa delala tam do 20h? Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna joj si kr predstavljam kako mora to bit grozno tally: za ogled. Upam, da se čim prej preseliš ma ne bom brala za nazaj , ni časa Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. držim pesti zate in vem da ti bo uspelo Mora, saj bom dala celo premoženje za to!!!! glej mačka, če ti uspe in če boš sama z samo zadovolna pol niso več važni evrčki Se bom s tvojim stavkom tolažila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:05:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz pa ne najdem polnilca za mojega digiča poglej skrite kote da ga ni Gal kam založil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:06:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš? 177 185 čaki a ti veš al tud ugibaš?? Vem Dokazano v živo. šment, zdej sem pa razkrinkana to je pa ko če se vpletaš z FBI ja, res, zdej nisem nikjer več varna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:06:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. Bomo držale pesti, da bo šlo po načrtih. Sej pomojem v tolikem času, da se bo dalo kar kaj konkretnega narediti Prepozno sem se spomnila in me malo cajt zaj...Ampak do službe se moram vsaj v kako coto spravit Sej bo šlo, boš vidla!!! Kolk boš pa dala za to,če ni skrivnost? Me je kar sram napisat...malo manj kot 2500
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:06:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz pa ne najdem polnilca za mojega digiča poglej skrite kote da ga ni Gal kam založil Malo verjetno, ker se še ne plazi
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?