Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:49:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna Pri nas je isto sranje in trenutno še pada ta ledeni dež
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:49:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem sanirat kakano rito ti kar ti nisem čist nič folš , sem jo danes sanirala že 3-krat Jaz pa sedemkrat a je zmeri tko, al ga muči kaka viroza???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:49:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz se morem pa pohvalit da je moj uštimal digiča, ker še včeri sem p.o.i.z.d.i.l.a, ko nisem mogla fotkat , ker ja bila kartica zaklenjena. no zdej bom pa lahko spet fotkala zdej pa fotkat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:49:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz se morem pa pohvalit da je moj uštimal digiča, ker še včeri sem p.o.i.z.d.i.l.a, ko nisem mogla fotkat , ker ja bila kartica zaklenjena. no zdej bom pa lahko spet fotkala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:50:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem sanirat kakano rito ti kar ti nisem čist nič folš , sem jo danes sanirala že 3-krat Moj ga je nadelav danes do polovice hrbta, sma imela kompletno preoblačenje. jao jaz sem Emilijo te dni ko je imela drisko tudi do 6x na dan komplet preoblačila, a je zdej v redu??? mislim, upam, danes je samo enkrat kakala pa ni šlo čez pleničko tako, da upam da je bogica, upam da je mimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:51:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz se morem pa pohvalit da je moj uštimal digiča, ker še včeri sem p.o.i.z.d.i.l.a, ko nisem mogla fotkat , ker ja bila kartica zaklenjena. no zdej bom pa lahko spet fotkala zdej pa fotkat ja, če spet ne pozabim nafilat baterijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:51:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Anitka: nisem skregana z nobenim, samo doma me ni bilo. Sem šla na pogovor v Linea Snello in tam ostala do 20h A tako . Lepo, da si nazaj. Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna Ojej toliko snega SS upam, da bo pri vas tudi kmalu konec tega presnetega sneženja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:51:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, sploh nimam besed... Kje pa tvoj dela, da imajo takole sr.anje? In ja, zelo žalostno je, da v vseh firmah v času krize dajo na prisilni dopust le proizvodnjo, režija pa hodi "delat" Manca je na fotkah prava damica Moj dela v LTH Škofja Loka (loške tovarne hladilnikov), in so čisto v pi**** kakor kaže Moji starši pa v Jelovici v Škofji Loki pa so vse petke doma do nadaljnjena, pa kdaj tudi že srede in četrtke. Pobirajo jim pa dopust
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:52:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem sanirat kakano rito ti kar ti nisem čist nič folš , sem jo danes sanirala že 3-krat Jaz pa sedemkrat a je zmeri tko, al ga muči kaka viroza??? Ne ni zmeri tako. Mislim, da je krivec zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:52:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz se morem pa pohvalit da je moj uštimal digiča, ker še včeri sem p.o.i.z.d.i.l.a, ko nisem mogla fotkat , ker ja bila kartica zaklenjena. no zdej bom pa lahko spet fotkala sem bila kar taka , ko sem vidla kaj sem nardila, ampak važn je da zdej spet dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:53:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, sploh nimam besed... Kje pa tvoj dela, da imajo takole sr.anje? In ja, zelo žalostno je, da v vseh firmah v času krize dajo na prisilni dopust le proizvodnjo, režija pa hodi "delat" Manca je na fotkah prava damica Moj dela v LTH Škofja Loka (loške tovarne hladilnikov), in so čisto v pi**** kakor kaže Moji starši pa v Jelovici v Škofji Loki pa so vse petke doma do nadaljnjena, pa kdaj tudi že srede in četrtke. Pobirajo jim pa dopust Ohjej Upam, da bo kmalu bolje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:53:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Anitka: nisem skregana z nobenim, samo doma me ni bilo. Sem šla na pogovor v Linea Snello in tam ostala do 20h kaj si pa delala tam do 20h? Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna joj si kr predstavljam kako mora to bit grozno tally: za ogled. Upam, da se čim prej preseliš ma ne bom brala za nazaj , ni časa Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:53:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:54:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem sanirat kakano rito ti kar ti nisem čist nič folš , sem jo danes sanirala že 3-krat Jaz pa sedemkrat a je zmeri tko, al ga muči kaka viroza??? Ne ni zmeri tako. Mislim, da je krivec zobek božček, a je kej sitn zdej ko mu rine zobek ven???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:54:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem sanirat kakano rito ti kar ti nisem čist nič folš , sem jo danes sanirala že 3-krat In pol ve jamrate, da ne jejo vaši a veš, da nimam pojma kaj še ima za kakati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:55:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Anitka: nisem skregana z nobenim, samo doma me ni bilo. Sem šla na pogovor v Linea Snello in tam ostala do 20h A tako . Lepo, da si nazaj. Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna Ojej toliko snega Napovedi niso ravno vzpodbudne SS upam, da bo pri vas tudi kmalu konec tega presnetega sneženja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:55:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:55:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, sploh nimam besed... Kje pa tvoj dela, da imajo takole sr.anje? In ja, zelo žalostno je, da v vseh firmah v času krize dajo na prisilni dopust le proizvodnjo, režija pa hodi "delat" Manca je na fotkah prava damica Moj dela v LTH Škofja Loka (loške tovarne hladilnikov), in so čisto v pi**** kakor kaže Moji starši pa v Jelovici v Škofji Loki pa so vse petke doma do nadaljnjena, pa kdaj tudi že srede in četrtke. Pobirajo jim pa dopust Ohjej Upam, da bo kmalu bolje. Hvala, tudi jaz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:55:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini kolk si pa visoka, če ni skrivnost?? kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:57:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Anitka: nisem skregana z nobenim, samo doma me ni bilo. Sem šla na pogovor v Linea Snello in tam ostala do 20h kaj si pa delala tam do 20h? Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna joj si kr predstavljam kako mora to bit grozno tally: za ogled. Upam, da se čim prej preseliš ma ne bom brala za nazaj , ni časa Ja pogovarjala sem se o moji težavi in mi je malo razložila kako delujejo in kaoliko čpasa bi rabila jaz , da zgubim (zdravo) seveda vsaj 20kg. 7 mesecev!!!!!!! Zmenile sva se za 70 terapija 3x na teden. Bom bankrotirala, ampak je.b.at ga bomo probal še zadnjo varianto, ker kilogramom bne želim nazaj in s prehitrim hujšanjem bodo gotovo prisšli. Bomo držale pesti, da bo šlo po načrtih. Sej pomojem v tolikem času, da se bo dalo kar kaj konkretnega narediti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:58:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem sanirat kakano rito ti kar ti nisem čist nič folš , sem jo danes sanirala že 3-krat In pol ve jamrate, da ne jejo vaši ti moj je zdej ene 2dni sumljiv včeraj 4-krat, danes 3-krat , drugač pa je vedno 1-krat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:58:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Snega je pri nas kreko čez pol metra in je obsedeno stanje. Splužil je, a kaj ko je sedaj plundra in še stranski deli od pluženja se seszuvajo na csto in je komaj prevozna Pri nas je isto sranje in trenutno še pada ta ledeni dež Tam kjer je makedam je grozljivka, moj meganček nasede in kolesa se vrtijo v prazno. Avto pa zanaša kot bi bil na vodi Sedaj je nekaj plužil, pa me zanima,če bo vsaj to brozgo odstranil, da bo ju3 prevozna cesta brez plavanja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:58:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem sanirat kakano rito ti kar ti nisem čist nič folš , sem jo danes sanirala že 3-krat Jaz pa sedemkrat a je zmeri tko, al ga muči kaka viroza??? Ne ni zmeri tako. Mislim, da je krivec zobek božček, a je kej sitn zdej ko mu rine zobek ven??? Niti ne, razen tega, da hodi prepozno spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:58:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi jaz se morem pa pohvalit da je moj uštimal digiča, ker še včeri sem p.o.i.z.d.i.l.a, ko nisem mogla fotkat , ker ja bila kartica zaklenjena. no zdej bom pa lahko spet fotkala Pa še kaj na RR objavi ja šefe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 21:58:56
|
|
|
|
tally
|
jah nič jaz se bom poslovila za danes ker je moj prišu domov. lahko noč in lepo spite
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?