Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Joj, kak me je neka žalost zdaj prijela...sem se spomnila, da je danes leto dni, odkar je umrl stric od mojga, pa sem šla spomin v časopis gledat... joj, mi je ratalo ful hudo , sem ga mela fejst rada, ........pa tak se je veselil najine princese in je ni dočakal... zdaj te dni pa ma njegova hči-torej sestrična od mojga rok...bi dobil še vnukinjo , ,,,kak je svet žalosten...ko enim ni dano,,,,,......... Mogoče pa ravno danes rodi...bi blo lepo....... ah...ne mi zamerit ...mi je lažje zdaj...tole je zanj sigurno bo čuval najini sončici... pa res sem zdaj čisto ven padla... misli, da ni blo nekuih odzivov na moj o žalost...ampak moram vam zdaj povedat nadaljevanje tega posta...pravkar smo prispeli domov.... smo šloi strico svečko prižgat in potem k njegovim domačim na obisk...stopimo skozi vrata in pravi teta Taja dobila boš družbo, sem ravno ....... odpeljala v Porodnišnico... in potem smo čakali in dočakali...takokot sem napovedala že pred dobrim pol leta da bo na današnji dan rodila! in je okrofg pol sedmih smo dobili naračšaj v družino...rodila se je , sem ful vesela, in če je bil lani današnji dan žalosten, je letos vesel, le da pikica ne o dedija nikoli spoznala...zgleda pa da ga bo zamenjala! Grem proslavljat! čestitke vsem v družini!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|