neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška za vse kjer možeki ne pomagajo...prvič..pusti en dan (sobota ali nedelja) otroka očetu...CEL DAN..naj ga on rihta, daje flaško, spat, preoblači...in ko prideš domov in vidiš bombo enostavno vprašaj..KAJ SI PA DELAL CEL DAN?sej si bil doma, zakaj je pa taka bomba... druga možnost..ne pospravljaj..mešalo se ti bo, ampak, ko bo prišlo tako daleč, da ne bo imel več srajc za v službo, svežih gat, čistih krožnikov in hrane v hladilniku, bo dojel kaj počneš... Še tretja stvar...brez obiranja jagod!! drži noge skup in ko bo čez nekaj čaa vprašal kaj se dogaja..samo reci da si pač zradi nenehne skrbi za otroka in pospravljanja pač tako utrujena da res ne moreš in da ti še na kraj pameti ne pride..da še malo zaostriš..pozabi na depilacije, ke enostavno ne utegneš z žiletko potegnit po sebi... če to ne bo pomagalo, pa samo zaoraj in se razpizdi, ker če pa teh sličic ne zna prebrat, mu bo treba pa kot triletnemu otroku povedat da ne živiš sama v bajti in da ne čistiš sekreta sam za sabo ampak tud za njim in da če lahk ti njegove gate pereš, lahk pa tud on kdaj kosilo skuha in kaj pospravi! Prva liga si! jaz sem mu puščala obe, ker sem honorarno delala in me je vedno počakala bomba. Pa sem popizdila, pa so obljubljali, da bo drugače... Skratka, vedno ista pesem, samo drugačna melodija. Nič ne zaleže. Veliko je v tem, koliko je bil star, ko sta začela in koliko si ga pedenala, ko sta začela ipd. Jaz moram vsake toliko časa znoret, potem je za nekaj časa bolje. Jamram pa vsak dan. Večkrat dnevo. Ali pa se naredim, kako česa ne zmorem, pa on naredi. Pa naj, nič slabe vesti nimam.
|