|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čufti
19.4.2005 16:28:56   
Blink1
A ima katera kak dober recept za čufte in tisto paradižnikovo omako????

Jaz se spomnim, da smo v vrtcu in šoli vedno jedli take dobre čufte, za dol past...Pa jih od poznanih nihče ne zna naredit.:(:(
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čufti
19.4.2005 16:36:31   
Maxica
U, N&N, ti si se pa danes pridno vrgla v kuho, a;)?! Ma za recept pa ne vem, ga bom pa pridno uporabila, če ga bo katera napisala.:bravo:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čufti
19.4.2005 16:38:01   
Blink1
He he Maxica...Pa tudi ugotovila da je tvoj Max samo en dan mlajši od moje Neje:bravo::bravo:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čufti
19.4.2005 16:39:10   
tjaga
Za mesne kroglice:

mleto meso, riž, drobtine, jajce, nasekljan peteršilj, sol, malo popra, morda še česen in čebula.

Kroglice skuham v vodi, ki ji proti koncu dodam omako, narejeno iz:

fajn zmiksano čebulo zlatorumeno prepražim, dodam paradižnikove pelate in še paradižnik iz tetrapaka (omaka), sladkor in začimbe. Vse skupaj kuham in proti koncu dodam še moko. Pustim da zavre.
Kuhano omako skozi cedilo precedim v vodo s kuhanimi mesnimi kroglicami. Vse skupaj še nekaj časa počasi vre.
Po okusu še malo solim in sladkam.
Količine pa niso moja vrlina. Vse tko bolj na uč. 8)
Vedno pohvaljeni čufti. :)-:)-:)-

:kava::kuza::kava::kuza:


(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čufti
19.4.2005 16:41:14   
Maxica
Jaz sem to že enkrat prej ugotovila in te prav občudujem, ko tako pridno kuhaš.:bravo:Moj :duda: mi mojih kosil skorajda noče jesti(ostalo ja), tako da mu več ali manj dajem kupljena kosila od Hippa.
No, zdaj pa dovolj, da ne bova čisto tematsko zašli. Čakajva rajši na čufte;).
Drugače se pa kaj na privat oglasi.:rozica:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 16:48:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čufti
19.4.2005 16:56:55   
sarči
Jst pa kar polpetke naredim(mleto goveje meso pa fant za polpete)jih ocvrem in nato dam v omakco iz paradižnika(olivno olje,česen,čebula,paprika,origano,sol,poper,pelati),pa pire zraven pa je.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 17:08:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 17:10:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čufti
19.4.2005 18:01:42   
india
Bagi, vsaj približno,ker delam tudi po pameti: pest in pol kuhanega riža na 70 dkg mesa, malo drobtin, pa ostalo na"približno".
Sicer pa dodajaš lahko vedno, jemat proč je težje.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čufti
19.4.2005 19:14:00   
ZARA
sam neki N&N..a ti skoz kuhas ;)??

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čufti
19.4.2005 19:18:35   
pravljica
jaz delam podobno kot tjaga...in takšno kosilo je moja specialiteta (drugače itak ne kuham :)- )

v glavnem: kupim kar začinjeno mleto meso (cca 70dag za cca 12 kroglic), kateremu dodam jajce ali dva (da kroglice ne razpadejo), 2 kosa belega kruha namočenega v toplem mleku (da so mehke), popraženo čebulo (1/2) in cca 2 dl opranega riža
tačas, da naredim omako, kuham kroglice v vodi

omaka: 2 tetrapaka paradižnikove mezge, kateri dodam vodo, sol in sladkor, če imam svež in zelo zrel paradižnik, ga nekaj narežem zraven ali po potrebi dodam mezgo iz tube, vedno pa zraven skuham na koščke narezano rdečo papriko (ali 2) --> količine so čist po okusu

ko je omaka zmešana, ji dodam kroglice in če je potrebno nekaj vode, v kateri so se kuhale, na koncu omako zgostim z moko, kolikor je pač potrebno in kuham, dokler riž ni kuhan (je treba probat 8) )

thats it...aja, brez pireja pa itak ne gre ;)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 19:30:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Čufti
19.4.2005 19:34:05   
ZARA
ojej MB,dokler niso kuhane...8)ne vem kar dolgo...jst tud to vse 'od oka' precej podobno kot pravljica...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
19.4.2005 20:09:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Čufti
19.4.2005 20:48:45   
india
Bagi, pa kuhaš v ravno prav velikem loncu!
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Čufti
19.4.2005 21:07:44   
ZARA
maaaa MIS,ti si se bl zleht kot jst :)-:)-!!!

In MB me veseli,da sem ti pomagala...8)

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Čufti
19.4.2005 21:18:38   
Blink1
He he gracias punce

Zdaj bomo pa še to sprobali. Upam, da mi bo ratalo..tak 'od oka':)-:)-

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Čufti
19.4.2005 21:20:30   
Anja
A pol ni nobene, ki bi čufte pekla? To je namreč skrivnost šolskih in vrtčevskih čiuftov :)

Zanima koga?

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Čufti
19.4.2005 21:24:14   
ZARA
Itak!
Talk to me...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Čufti
19.4.2005 21:24:19   
tjaga
Kako pekla? A najprej popečeš, pol pa skuhaš? :ups:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Čufti
19.4.2005 21:25:41   
Blink1
Jaaaaaa...a to je to???? Sem slišala da eni pečejo ja.

Daj povej, daj povej!!:rozica:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Čufti
19.4.2005 21:29:49   
Anja
Za šolske čufte:

- kuhan rižek :) jajca, začimbe in surovo meso se zmeša, naredijo kroglice, v pekač in se pečejo ene 30 min
- posebej skuhaš omako (kakor veš in znaš ;) )
- pečene čufte daš v omako (v bistvu se v omaki samo namakajo in ne kuhajo)

Pozitivne strani peke: nikoli ne razpadejo (morš mojster bit da razletijo), nastane dobra skorica in tisti "šolski" okus je pravzaprav okus pečenega meseka :)

aja, pa še riž ni nikoli surov :) :)

Anja

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Čufti
19.4.2005 21:30:42   
tjaga
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Čufti
19.4.2005 21:40:14   
Anja
Zdaj pa je meni :ups:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?