|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
3.2.2009 15:45:14   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

mi gredo pa precej na jetra pomanjševalnice, če mu kdo reče galčekuser posted image user posted image   mene so v srednji šoli vsi klicali anča, ime mi je pa anja in sem zaradi tega precej sitna glede pačenja men.

moj lubi je tudi rekel,da želi ime iz katerega ne moreš izpeljank delat kot npr. Elizabeta= Beti,Liza....ali pa Luka ki babe user posted image ....

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
3.2.2009 15:45:48   
_katja_
Pomar*anča*:nisem še probalauser posted image kožo ima po glavici se vedno suho, vendar ni več tako zelo hudo. Temenc ima pa spet malo, tako da bomo danes zopet ponovili tretma z olivnim olje. Glede mlečnih izdelkov bom pa probala ukinit, če bo imel spet ful suho kožo. Zdaj pazim pri prehrani in so jogurti ena taka stvar, ki jih jem, in če še to skenslam me bo pa za kaj drugega bolj kaloricnega popadlo ...

Mi spimo ze nekaj časa na hrbtu. Razen če se ful ful naje in ne podre kupčka ga založim in dam na bok. Vendar je to zelo zelo redko. Itaq glavo postrani obrne ko spi.

dojenje: jaz recimo ne dojim tko po trgovskih centrih. Ampak dojim pa v kaksni gostilni. Med tednom načeloma ne gremo nikamor za dolgo, tako da dojim vecinoma doma. Če gremo kam na obisk, itaq ni problema, tam podojim. Če pa gremo v Kransjko goro/Bohinj,... za cel dan, pa v kaksni gostilni. Imam jopico, pa se tako zakrijem malo da ne razkazujem ravno josk celi gostilni. Mi je bilo pa prvič ful nerodno, ampak sm pol odmisnla folk in se posvetila samo Nacetu pa je blo. Pa zadnjic se je enkrat fuuul pokaku in smo ga tud v eni gostilni na klopci hitr previl. Je kr trpežen naš fantič. Zdej ni panike za dojenje, ampak pol ko jih zacnejo ful stvari okol zanimat pa je. Ko vrtijo glavo in nocjo jest če je galama. 

Mi imamo pa očitno danes nespalni dan....spal je 2 x po 30 min, pa zdej je zaspal...drzim pesti da v miru pojemo kosilo...prej je bil kr neki sitko...jokal se je v lupinci, v lezalniku,... edin na rokah je blo ql. Pa sem ga dala v kengurujcka pa sva skuhala do konca....

lp
K

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
3.2.2009 15:46:57   
_katja_
taly: bom glasovala samo da si vzamem cas in se logiram.

glede zaprtja pa nimam pojma, ker ful kaka....

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
3.2.2009 16:02:15   
onur
Pr nas tudi danes tečka, zgleda, da čez dan ne bo več spanja. user posted image Je pojedla pa zakimala, pa smo ji kupčka podrli ....., pa je zadremala, pa smo jo odložili v zibelko, pa se je zbudila, pa ponovno zadremala, ....., pa jo dali na posteljo, pa se zbudila ...., pa jo je nono nosil, pa je zaspala ...., pa se zbudila, ... Ponovi vajo.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
3.2.2009 17:07:29   
jada
Živjo,

midva sva šla pa danes na sprehod za cc 20 minut kr v kengerujčku. Ja Katja so tud mene tko gledal čudn, kaj delam z otrokom zunaj, ampak je bilo tako fajn, pa celo Žiga se ni nič pritoževal ampak samo gledal.

Drugače pa je danes tudi naš fant hud in mi ne spi čez dan kaj dosti, ko ga položim je že budn, spi mi v naročju če ga hočem pa uspavat v postelji se pa jezi. Hmm tale vreme ima vpliv.
No jutri imava posvetovalnico, komaj čakam da vidim koliko smo zrasli in se poredili.

Taly - registrirat se moram pa oddam tudi jaz glas.

Katja in pomaranča kam hodita to v Kamnik na aerobiko?1 krat ali 2 krat tedensko?
Aja katja pozabila sm tvoj priimek - za facebook.

Spanje  kljub temu da Žiga položim v posteljo na bok, se mi ponoči obrne na hrbet, pa je lahko ful podložen za hrbtom, čez dan se mi pa tudi velikokrat obrne na hrbet. Očitno jim tako paše.

Suha koža - katja si probala z bepanten losijonom?

lp

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
3.2.2009 17:44:39   
klavdiy4
čaw...

izbira imena: Midva sv najprej izbrala ime Luna-Taja, če bi bil fantek pa Lun-Tian....No potem sva si premislila in je user posted image  rekel da če bo punčka bo Lejla...jaz sem pa rekla, da če bo fantek bo Lian...No potem je obveljala atijeva Lejla, le da sem j spremenila v i.....user posted image

taly82 moja Leila že danes 7dan ne kaka....user posted image nevem najbrž zaradi tega ker se je rodila z zaprto mišico....user posted image bom jo mogla jutr k zdravniku peljat.....menda naj bi glicerinske svečke pomagale, samo te naj bi mehčale blato...vendar leila nima trdega blata...user posted image tako ad ni kaj za mehčati....pa Leila ni zaprta!!!??ali pač..

rojstni dan...moj je 11.02.1990 ....

...bom še kaj več napisala...ko bo čas....
user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
3.2.2009 18:05:25   
taly82

ROJSTNI DNEVI MAMIC MALIH KRIČAČEV

user posted image

22.12. - 20.03.

25.12.  jada
27.12.  mojsonček
5.1.      Onur
12.1.    bobika1
25.1.    Zara13
28.1.    Nagajiva  
1.2.      Orka
11.2.    klavdiy4
19.2.    TINKA05
8.3.      luna8

user posted image

21.03. - 20.06.

5.4.    Pomar*ANČA*
24.4.  _katja_
18.5.  vebo

user posted image

21.06. - 22.09.

user posted image

23.09. - 21.12.

26.9.    Andromeda
28.9.    jelka123
2.11.    taly82
10.12.  šema
19.12   poli*

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
3.2.2009 18:30:07   
klavdiy4
aja pa vsem za nazaj vse naj naj a rojstni dan....

orka praznuješ takrat, ko moja mami....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
3.2.2009 18:50:54   
poli*
Punce, ko ravno govorite o tem, kako vas ljudje gledajo zuni, ko greste s tamalim papa.
Ko smo prišli iz porodnišnice in je imela Tanja 10 dni, nam je tudi patronažna rekla, da naj kar gremo ven.... in potem vidiš te moje stare sosede: "A pa že ven greste? Jo boste prehladili!" in podobno
In potem zdej k je imela 3 mesece nas je ena soseda šele prvič videla z vozičkom zuni (pa hodimo skoraj vsak dan, če je le vreme ok), pa reče:"A, že pohajate??" user posted image   user posted image

Bi moglo kot pri starem bit, k so mamice in dojenčki mogli bit ne vem kolk tednov v hiši z zagrnjenimi zavesami... kt da bi bli kužni. user posted image

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
3.2.2009 19:03:44   
luna8
Bom glasovala za Marcelauser posted image

Ime sva pa izbrala tako, da mojmu Anastazija ni bilo všeč in sva poiskala drugo možnost Pia in ker jih je že velik sva dodala še Lucija.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
3.2.2009 19:04:50   
poli*
Nagajiva- upam, da ne zameriš, ampak ker mi je tvoj podpis tu na forumu zelooo všeč, sem ga uporabila na netlogu. Sej ni narobe? user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
3.2.2009 19:24:02   
spelka12
Hoj, me je orka zbezala malo k vam. Hvala ti.
Moram priznat, da sem vas skoz spremljala samo je bilo pa prehudo sodelovat. Vidim, da ste že vse ponosne mamice vašim sončkom in da so vsi pravi lepotci in lepoticeuser posted image user posted image .
Veliko sreče še naprej in upam, da kmalu pridem za vami. Jutri imam spet et in če uspe, bomo imeli mogoče spet novembrčka.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
3.2.2009 19:41:49   
zara13
Ojla mamike!

Mi že 3 dni nismo kakali in ga zelo črviči, ponoči lepo zaspi potem se pa kar naenkrat začne jokat, se prav sliši v trebuščku, da ga matra, se mu sliši kot, da mu kruli pa ni lačen pa še vetrove ima. Mu dajem čaj pa laktozo v čaj in mleko, nabavila sem tudi kapljice Bio Gaia, da se mu prebava uredi pa nič ne pomaga user posted image

izbira imena - uff tisto kar je bilo meni za fantka všeč, njemu ni bilo in obratno. Njemu je bil všeč Benjamin pa je bilo meni predolgo ime + vsi bi ga klicali Beno, Beni in mi nekako niso preveč všeč skrajšane oblike imena. Ime Tian je predlagal moj dragi in mi je blo všeč, njemu je bilo skoz všeč ime Sara pa jih je kar dosti tukaj, meni pa bolj Zara tko, da če bi bila punčka, bi bila pa Zara, je bilo njemu tud na koncu všeč.

taly - Sem že glasovala za Marcela ;) lahko tudi za našega škratka glasujete http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/nas-tian.html Če bo še katera dala slikco gor, naj javi, da dam še kakšen klik ;)
Andromeda - Dario prav lepo napreduje user posted image  tudi Tian ne pase prav rad kravic pa mi je na razvojni rekla, da naj ga čisto nič ne silim, je tud rekla, da mu pretirano dvigovanje glavice in siljenje nazaj niti ne koristi preveč tko, da ga jst zaenkrat ne silim s tem. Ga položim na trebušček pa se ponavadi kr razburja in mu je bolj fletno na hrbtu ležat pa gledat viseče prijateljčke, ki mu bingljajo nad glavico user posted image

razvojna - včeraj smo jo imeli in je bilo fajn, je nevrofizioterapevtka prav fajna, le Tian je glasno protestiral in se je precej jokal.

Zdej grem pa na hitrco nekaj za jest naredit, dokler lepo pančka....čau bau

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
3.2.2009 20:07:14   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Hoj, me je orka zbezala malo k vam. Hvala ti.
Moram priznat, da sem vas skoz spremljala samo je bilo pa prehudo sodelovat. Vidim, da ste že vse ponosne mamice vašim sončkom in da so vsi pravi lepotci in lepoticeuser posted image user posted image .
Veliko sreče še naprej in upam, da kmalu pridem za vami. Jutri imam spet et in če uspe, bomo imeli mogoče spet novembrčka.

špelkica, sem se ravno kak dan nazaj spraševala kje si in sem te ful ful vesela! Pa veliko sreče jutri in oglasi se še kaj!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
3.2.2009 20:14:27   
Andromeda
vebo - caligula ima sprej zate, ji pa ne dela comp, pa je meni javila po sms-u...Tebi pa ne morem ZS poslat. Mi lahko na ZS pošlješ tvoj naslov, da ga dam caliguli?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
3.2.2009 20:28:21   
Andromeda
sem prej pozabila... - zara & taly - sem glasovala za vajina princa!

Neposredna povezava do sporočila: 1566
3.2.2009 22:14:24   
nagajiva
Ojla

Lovro je zadnje dni zvečer ena prava mala tečnobica. Čez dan nič ne spi (mogoče parkrat po hranjenju kakih 10 min) in je zvečer tako utrujen, da zaspat ne more. Potem pa se seveda joče, joče še na joški je nemiren user posted image . Sedaj se že dobre pol ure trudi zaspat. Pa hodima z user posted image  izmenično k njemu ga malo pobožat. Upam, da mu kmalu rata......

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Eno vprašanje - kako rešujete dojenje ko greste s tamalimi ven za več časa?
Ko je Lovro lačen, mu ni pomembno kje sva. Sva se že dojila v lokalu, pa v trgovini user posted image ......No, edino na sprehod hodiva po hranjenju, ker je malo premrzlo, da bi se dojila zunaj. Če se do poletja še bomo, pa bomo izpeljali tud to. Ma, če koga moti, naj gleda vstran. Važno, da je moj pikec si user posted image .

Andromeda-hvala, ker sem se že sekirala, da ne bo kaj narobe. Ampak on tako uživa na hrbtu user posted image .
Taly82-user posted image  za Marcela. Lovro je tud pogruntal, kako lahko pri pasenju kravic glavo obrača in je pričel kar uživat. Seveda, če ni preutrujen....
Poli*-ma daj no, kaka zamera neki.....user posted image  Ma sem ga tud sama prepisala user posted image user posted image ......Je pa res lep a ne?

Pa lep večer še naprej......

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
4.2.2009 8:08:36   
jada
Jutro punce, samo na hitro  vam danes jaz kuham eno user posted image kavico, več pa potem ko prideva domov imava namreč posvetovalnico

lp

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
4.2.2009 8:34:20   
pomar*ANČA*
jutro!

jaz pa kuham čajček za nekofetkatce!user posted image

nagajiva.... jaz imam tudi tvoj podpis na FB.... name tudi ne boš huda?

gal spi jaz sem pa že vso zelenjavo pripravila za rižoto in meso namočila v sojino omako- včeraj sem pozabila, sem raje na rr visela. tak da bo potem zelo malo dela z pripravo kosila.

razmišljam, da bi šla vn, ampak so pločniki še vedno čisto zasneženi.....

pa učit bi se mogla. imam na velentinovo izpituser posted image user posted image nevem kak se je spomnil na ta datum nam dat izpit....

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 1569
4.2.2009 10:26:46   
Andromeda
Dobro jutro!

Hvala za kavo in čaj, jaz bom kar oboje user posted image
Sva danes spančkala do devetih, ampak sem čisto povožena...Zadnje 3 dni se mi prvič zbudi že tam 15 do enih in mi je, ker ravno lepo trdno spim prava muka vstajat in pripravljat mleko, zdaj si kar v sobo zvečer prinesem termovko in tisto aventovo posodico, kamor daš merice mleka, tako da je bolj preprosto kot pa laufat dol v kuhinjo. Ga bom pa kako uro kasneje spat dajala, da bo potem tudi malo potegnil s spanjem, čeprav je tam po šesti uri že precej tečen, ker čez dan spi največ 1 uro skupaj.
Včeraj je bil pa sploh en mali sitko, reakcija na cepivo pač in sem ga celo popoldne nosila po rokah, da me danes kar malo mišice bolijo.

No, grem še nekaj v pranje vržt, se še kasneje javim...Milism, pri nas že skoraj vsak dan nekaj perem, kako je pa pri vas s tem?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
4.2.2009 13:27:39   
klavdiy4
Čaw,....

Mi smo pa danes bili pri zdravniku...user posted image sem razočarana .....user posted image  najprej kličem k svojemu zdravniku,pa se ni nihče oglasil...potem kličem dežurnega in mi posreduje ciro od drugega zdravnika, češ da dežurnega ni...potem pa kličem na to št.pa mi sestra reče, da ima zdravnik dopust........HALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOO!!!!!!!!!?????????'user posted image user posted image Leila pa že 8dan ni šla na blato...v trebuhu se ji oglaša, vendar ni lačna....no potem greva k enemu drugemu zdravniku oz.zdravnici jo pregleda pa mi reče: veste pridite raje popoldan,ko bo otroška zdravnica, ker bolj ve kot jaz....pa mi reče naj poskusim z glicerinskimi svečkami in mlečnim sladkorjem, da zmehča blato..ne vem kako naj dopovem, da nima trdega blata...v glavnem če do jutri ne bo o.k. greva k svojemu zdraviku....

sem klikala za vaše malčke...imava z Leilo tudi slikce gor...sicer jih je več....vendar bom dala samo en link gor: http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/moje-ogledalce.html

se še pozneje kaj oglasim, ker se že Leila oglaša....

Neposredna povezava do sporočila: 1571
4.2.2009 15:56:40   
Andromeda
klavdy4 -tole z zdravniki je pa nezaslišano!Mislim, kot da bi živeli v neki afriški državi, kjer je najbližji zdravnik 20 ur ježe s kamelo... No, upam, da se bo Leila čimprej pokakala, a jo dojiš, ji morda daješ še kak dodatek? Ker za dojene je itak normalno, če kakajo 1x na teden. Drugače pa glicerinske svečke pomagajo tudi, če blato ni čisto trdo, sicer pa če 8 dni ni kakala, najbrž tudi ni povsem mehko. Poskusit ni greh...

In kje ste vse čvekice danes? Jaz sem prej mislila it malo ven, pa je Dario lepo zaspal, zdaj je pa že malo pozno. Je pa še vedno na trenutke malo siten, saj še sam ne ve, kaj bi rad.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
4.2.2009 16:34:41   
carly
Ojla, sem mal brala za nazaj pa mi ni uspelo vse.

Moj rojstni dan je 31.3.

Naša Taja pa je danes stara 3 meseceuser posted image .
Smo bli včeraj na slikanju kolkov pa je vse ok.V ponedeljek imamo pa ceplenje.

kilogrami, jest imam tud še 10 kg + tko da če katera rabi...

Citrusov tudi jaz ne jem, imamo takoj vneto lulo.
Rokice so pa tudi pri nasskos v ustih,ima prov rdeče.

jada sem ti hotela svetovati da kupi homeopatske kroglice, pa sem zasledila da lekarna Arnika ni več odprta.Meni so drgač pomagale, si tudi pumpam pa se mi je ena zamašila, je bolelo kr fajn samo na srečo nisem fasala vročine tko da se ni razvilo v mastitis.

Neposredna povezava do sporočila: 1573
4.2.2009 16:38:36   
carly
Aja glede kakanja, mi smo skoraj cel mesec kakali s palčkami za ušesa v riti, potem je pa kar na enkrat začela sama, tko da zdej  trikrat na dan sigurno kaka.Ja pa jaz ne jem več krvjega mleka, tko da je tudi zvija ne več.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
4.2.2009 17:23:45   
jada
Živjo

no mi smo imeli pa danes posvetovalnico in ima Žiga 6160, 61 cm in obseg glavice 40 cm. So ga ful pohvalile, da drži zelo glavico pokonci, da se lepo razvija, pokazal je že nekaj stvari, ki naj bi jih otrok obvladal pri 4 mesecih in pol.

Drugače sva pa dobila pikico - cepljenje. Cepila sem ga tudi proti rotavirusu, zaenkrat je ok.

Sem bila pa danes pri mami in sva šle na srehod, tako da sem bila z Žigom 2 uri in pol na sprehodu. Še dobro da imajo na Viču v Ljubljani vse pločnike splužene, da sva lahko krožile. Je prav pasalo. Tako da grem jutri spet verjetno k mami, (pa še kosilo mi skuha user posted image user posted image da bom lahko malo zunaj, ker tukaj v Radomljah še nič ne zgleda da je kaj pločnikov očiščenih.

No danes mi je moj možek pripeljal domov nov avto in grem sedaj na poskusno vožnjo jupiiiii. user posted image user posted image

lp

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.