Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:21:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Claud jaz bi tudi te vatirance kupla pa ne vem kje...men je ljubljana 60km stran ...mogoc jih majo kje v drogerijah al sam v lekarni je rekla Ajvy probaj še v kakem sanolaborju.....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:23:01
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla dekleta :) Najprej cestitke vsem za preglede! Streptokoke se placa? Kolikor vem je obvezen odvzem brisa in bi ga moral vsak gineko narediti, ker je lahko smrtno nevarno za dojencka ali pa pripelje do komplikacij po porodu. Naredijo pa ga na koncu nosecnosti, ker prej nima smisla. Tak, da jaz upam, da mi ga moja se bo, ce ne ji bom pa kar rekla. Vem, da ga kolegica in sestricna nista placali, da pa bi ga jaz 60eurov, ker se pri meni G pac ne spomni to narediti sam od sebe, se mi pa zdi grozno! No, vsaj vem, da moram imet za vsak primer pripravljene dinarcke... hvala za info. Drugace pa nic ne vem kak gre kaj moje odpiranje ali priprave na porod . Apetita imam manj, drugo pa je vse isto. Zgaga pece (pa se je mala ze full spustila), na bruhanje mi gre vsak dan po vsem kar pojem in sem grozno utrujena. Sem edina al je se katera, ki si zeli cimprej roditi?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:23:03
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla... Vidim, da še vedno čakamo prvo februarčico... No ma, če smo začele že z decembrom ni strela, da ne bomo dočakale še februarčice... Enkrat bo... Naš ptiček trenutno spi... jaz imam pa napad na sladkarije!!! HELPPPPPPPP ME!!! jst mam tudi tako slo po sladkem, da je kar za znoret.....se moram orenk nazaj držat....ker bi res vse pojedla.... KAko si??? Lahk rečem, da počasi prihajam k sebi... Šivi ne bolijo več... Po abraziji krvavim še zlo malo (trkam)... Če bi lahk še ponoč spala bi bla k na Havajih...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:24:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
Super Rebeka za izvide.Balonchy izvoli ... Ajvy kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:25:56
|
|
|
|
Ajvy
|
Shuka...TArja bo zdejel pršla iz vrtca.....in upam, da se bosta šla potem spet mau sankat....ker ona full uživa....Tisa pa zdejle aja....jst samo še pojem, potem pa jo zbudim, previjem in nahranim....pol pa naj gre spet ajat.... POnoči mi ga malo biksa....ne vem a jo zvija...al ji je samo všeč mal mamico budit....... Ampak bomo tudi to popedenčkali... PA ti ??Kako kaj tvoje ročice?? Punce..vidim, da se je začelo dogajat... Vsem čestitke za uspešno opravljene preglede..... IN tiste ki s te z eno nogo v P.....srečno...in činhitrejši porod.... POpadek....popadek je tak en močen krč....ko bi po instinktu se kar v klopčič zvleku in nehal dihat....pa je treba lepo dihat, da se sprosti medenično dno....ker bolj bo to sproščeno..hitreje bo šlo vse skupaj.......upam,da sem kaj pomagala....
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:28:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla... Vidim, da še vedno čakamo prvo februarčico... No ma, če smo začele že z decembrom ni strela, da ne bomo dočakale še februarčice... Enkrat bo... Naš ptiček trenutno spi... jaz imam pa napad na sladkarije!!! HELPPPPPPPP ME!!! jst mam tudi tako slo po sladkem, da je kar za znoret.....se moram orenk nazaj držat....ker bi res vse pojedla.... KAko si??? Lahk rečem, da počasi prihajam k sebi... Šivi ne bolijo več... Po abraziji krvavim še zlo malo (trkam)... Če bi lahk še ponoč spala bi bla k na Havajih... A ti si imela abrazijo...to sme pa sfalila...ta podatek.... Ti bi ponoči spala...a se ti ne zdi to potem, že orenk kičasto MAu heca mora bit....drgač se nikamor ne pride.... KOlk časa trajajo krčki pri Maticu...jst misli, da Tiso malo zvija.....kako urco in pol...sam njo to tak na easy....mislim na easy....ni taka boščka kot tvoj Matic....jo pa zvija...vsaj meni se zdi ,da je to to....sem čist nevedna na tem področju.... definitivno pa je nočna ptica
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:31:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ajvy zelo si pomagala,sploh pa pomagajo tvoje besede ,ki so zelo pozitivne...ko nas nic ne strasis za vse najdes resitev ...drugac je pa verjetno lazje ce si optimisticen in korajzen ane?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:32:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
Brkn kako kaj?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:33:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ajvy zelo si pomagala,sploh pa pomagajo tvoje besede ,ki so zelo pozitivne...ko nas nic ne strasis za vse najdes resitev ...drugac je pa verjetno lazje ce si optimisticen in korajzen ane? res je.....če ne ti pa RR pomaga..al pa babca v P...vedno se najde nekdo za vsakega ...samo odprt moraš bit za nasvet......
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:34:52
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla... Vidim, da še vedno čakamo prvo februarčico... No ma, če smo začele že z decembrom ni strela, da ne bomo dočakale še februarčice... Enkrat bo... Naš ptiček trenutno spi... jaz imam pa napad na sladkarije!!! HELPPPPPPPP ME!!! jst mam tudi tako slo po sladkem, da je kar za znoret.....se moram orenk nazaj držat....ker bi res vse pojedla.... KAko si??? Lahk rečem, da počasi prihajam k sebi... Šivi ne bolijo več... Po abraziji krvavim še zlo malo (trkam)... Če bi lahk še ponoč spala bi bla k na Havajih... A ti si imela abrazijo...to sme pa sfalila...ta podatek.... Ti bi ponoči spala...a se ti ne zdi to potem, že orenk kičasto MAu heca mora bit....drgač se nikamor ne pride.... KOlk časa trajajo krčki pri Maticu...jst misli, da Tiso malo zvija.....kako urco in pol...sam njo to tak na easy....mislim na easy....ni taka boščka kot tvoj Matic....jo pa zvija...vsaj meni se zdi ,da je to to....sem čist nevedna na tem področju.... definitivno pa je nočna ptica Ja... 29.1. sem šla na čiščenje Se mi je ulil za popiz..... Matic, ko dobi krček - je kt pr popadku Sam predihuje ga pa ne... Postane mal repeč v obrazek in potem nogice zakrči proti trebuščku - nakar začne neutolažljiv jok! In to se potem ponavlja... Odvisno kolk močno ga krči... Lahk sam parkrat (podnevi), lahk pa tut pol ure, uro (ponoči)... Zdaj smo prešaltali mleko (prilagojeno za novorojenčke s krči in slabšo pebavo)... Mamo Aptamil Comfort 1 in se mi zdi, da je malo boljše... Ima odvzeto glukozo + malo laktoze in je lažje prebavljiv A vidve s Tiso se polno dojita? Povej mi kolikokrat ti hodi kakat???
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:34:56
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ajvy hvala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:35:45
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Ajvy zelo si pomagala,sploh pa pomagajo tvoje besede ,ki so zelo pozitivne...ko nas nic ne strasis za vse najdes resitev ...drugac je pa verjetno lazje ce si optimisticen in korajzen ane? res je.....če ne ti pa RR pomaga..al pa babca v P...vedno se najde nekdo za vsakega ...samo odprt moraš bit za nasvet...... se popolnoma strinjam!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:36:22
|
|
|
|
Balonchy
|
Mihailo - THX za sladkiš...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:39:15
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - hvala za tvojo razlago. mihailo - pa uredu sem sam čakam, da se bo kaj začelo dogajati. Me je pa začelo neki špikat v spodnjem delu trebuha. Ampak js mislim, da danes ne bo še nič. Verjetno jutri.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:39:59
|
|
|
|
baki
|
sam a ves ka 60 e pa je veliko.pri nas je 24e pa ze to ni malo.spomnim se da je zadnjič ena rekla da je dala 10e.sem pa placala tut nuhalno 50e.pa majo rajtam razlicno od gin.do gin.to bi moglo bit za moje pojme zastonj.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:40:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
Balonchy ni kaj ...jaz pa sladoled planico jem imam jaz tudi napade na sladko ta zadnji mesec
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:40:40
|
|
|
|
Maksi1
|
Steptokok B - ne delajo nikjer brezplačno, ker zavarovalnica za to ne da denarja. Je pa res, da pri nas je bilo samo 10 €. Sem pa zadovoljna, da sem ga naredila, ker sm pozitivna in mi morajo dati antibiotike ob porodu. Balonchy in Ajvi - komaj čakam, da se vam bom lahko pridružila v vaši debati. Vse dobro vama želim.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:41:33
|
|
|
|
brkn83
|
aja js sem sedaj lepo vse spedenala po stanovanju, no kar sem lahko sama. Neko malenkost sem pustila za mojga. Še tepih na hodniku sem posesala z globincem, tk da je zdej kot nov - bil je pa že res umazan, ker je bež barve. Pa pomila sem še po tleh - zdej pa si zaslužim mal počitka, aja pa mal sladoleda si bom zdele privoščila. Sej danes ko sem bila na pregledu, imam celo pol kg manj kot pa zadnjič.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:44:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
Brkn kak ti je uspelo se polkg zgubit???Jaz jih zdaj samo dobivam proti koncu...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:47:42
|
|
|
|
brkn83
|
mihailo - pojma nimam kok mi je to uspelo. Že ko sem se doma vagala, sem videla da imam manj kg, pa sem mislila, da vaga napačno kaže.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:52:39
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Steptokok B - ne delajo nikjer brezplačno, ker zavarovalnica za to ne da denarja. Je pa res, da pri nas je bilo samo 10 €. Sem pa zadovoljna, da sem ga naredila, ker sm pozitivna in mi morajo dati antibiotike ob porodu. Balonchy in Ajvi - komaj čakam, da se vam bom lahko pridružila v vaši debati. Vse dobro vama želim. Kmal...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:52:44
|
|
|
|
SALT
|
Pozdravčke... Tok ste pridne .Še nobena ni februarčica ne morem verjet...kr naenkrat se bomo vsule . Shuka-js imam kar šlauf(tisti navadn za otroke,ki ne znajo plavat)dobi pa se tudi v baby-centru...ponavadi ga imajo te otroške trgovine. baki,mihailo-tudi mene je zanimalo za ta streptokok,pa mi je zadnjič Shuka povedala,da ni roka za odvzem le tega.Sem pa potem k sem imela pregled vprašala gin. ,potem sva se zmenili,da mi ga vzame naslednji teden,v ponedeljek,če ga bo treba plačati nevem,je rekla se bova že zmenili...js sem se kr odločla zanj,ker vem zanj, ker vem kakšne so lahko posledice...če pa nebi vedla...se pa nebi obremenjevala. Baloncy-tvoj srček je pa že mesec dopolnil
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:53:52
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Steptokok B - ne delajo nikjer brezplačno, ker zavarovalnica za to ne da denarja. Je pa res, da pri nas je bilo samo 10 €. Sem pa zadovoljna, da sem ga naredila, ker sm pozitivna in mi morajo dati antibiotike ob porodu. Balonchy in Ajvi - komaj čakam, da se vam bom lahko pridružila v vaši debati. Vse dobro vama želim. Pr nas se Streptokok B plača 7,50€... Bila sem naročena 7.1. pa mi ni uspelo pridt...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:54:53
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SALT Pozdravčke... Tok ste pridne .Še nobena ni februarčica ne morem verjet...kr naenkrat se bomo vsule . Shuka-js imam kar šlauf(tisti navadn za otroke,ki ne znajo plavat)dobi pa se tudi v baby-centru...ponavadi ga imajo te otroške trgovine. baki,mihailo-tudi mene je zanimalo za ta streptokok,pa mi je zadnjič Shuka povedala,da ni roka za odvzem le tega.Sem pa potem k sem imela pregled vprašala gin. ,potem sva se zmenili,da mi ga vzame naslednji teden,v ponedeljek,če ga bo treba plačati nevem,je rekla se bova že zmenili...js sem se kr odločla zanj,ker vem zanj, ker vem kakšne so lahko posledice...če pa nebi vedla...se pa nebi obremenjevala. Baloncy-tvoj srček je pa že mesec dopolnil SALT - ja... že plujemo v drugega...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 3.2.2009 15:58:11
|
|
|
|
SALT
|
Brkn-js sem v bolnici,ko se mogla preležat tiste tedne shujšala za kilo,verjetno od hrane..sem pa res zbirčna na okus Sedaj jih pa pridobivam.... sm k orka...k nasedli kit k je ena napisala zadnjič
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?