![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 19:49:27
|
|
|
|
suncicica
|
da se neboma jutri srecale v bolnici ker moj mileta me bo ziher dal na oddelek ce me bo se jutri tako tiscalo. pri njem je dovolj da kihnem pa sem ze na oddelku v mirovanju....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 19:50:27
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa ne no, sicer pa, če pa ja, bote pa prišle v P na obisk Kaj nimate gripe in prepovedi obiskov, jaz se tega bojim, prepovedi. Bi pa z veseljem prišla v P ne vem pa ne straši me s kakimi prepovedmi, se mi vtrga, če bom 3 dni tam sama ležala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 19:51:30
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica da se neboma jutri srecale v bolnici ker moj mileta me bo ziher dal na oddelek ce me bo se jutri tako tiscalo. pri njem je dovolj da kihnem pa sem ze na oddelku v mirovanju.... daj nehaj, sem zadnjič sanjala, da sva skup rodile, pa bile potem skup v sobi na oddelku
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 19:51:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 19:53:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem pa zdaj malo študirala.... nuša mi je glih danes prinesla iz knjižnice eno knjigo, ker zdaj sem pa že uradno na porodniški in imam čas brati... no, ko sem šla nušo rodit, sem tudi knjigo glih začela brati in vsa prepričana, da jo bom še pred porodom prebrala, pa ne vem, če mi je uspelo prvih 20 strani, ko sem že bila v porodni beri počaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ali pa sploh ne
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 19:53:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 19:54:31
|
|
|
|
suncicica
|
o moj bog.... jaz sem sanjala da sem rodila ta teden,in moja mama tudi......vsi ti pritiski-bom se res sla . mojega erika bi tak kap zadela, vsaki dan mu je bolj stresen. in se samo tolazi da je rok itak komaj cez slaba 2 m.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 19:59:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 pa ne straši me s kakimi prepovedmi, se mi vtrga, če bom 3 dni tam sama ležala Mene je moj videl na dan poroda (nedelja), torek za 10 min in četrtek za 10 minut, pa sem bla notri cel teden zaradi CR pri Alexu no, pol pa lahko grem v SG rodit.... na ptuj so me spravili samo zaradi oddaljenosti, da se kao ne bodo uro in pol na obiske vozili... groza, pol se pa čudijo, da ženske padejo v poporodno depresijo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:03:34
|
|
|
|
ada2
|
nič, čeprav bi še z veseljem klepetala, grem spet malo ležat, ker me tišči... pa miha se mi nekam v prepono upira in je skrajno neudobno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:06:20
|
|
|
|
Barbara111
|
mislim ,da bo jutri še zanimiv dan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:15:45
|
|
|
|
TinaV*
|
mi pa smo narocili avtosede...joj kk sem vesela...glih mi je en gospod pisal da lahko narocim barvo po zelji ker narocajo
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 20:20:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:21:08
|
|
|
|
suncicica
|
full lustkan sedez. mi je ta plav kar vsec. pa res ugodna cena
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:21:29
|
|
|
|
TinaV*
|
brez skrbi morrak nebi narocla kar tak...majo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:22:49
|
|
|
|
TinaV*
|
midva sva zelenega narocla...ker mamo vozek tudi zelen,ker mi je lepa barva pa se larisa zgleda ma rada zeleno ker skos gleda ko mam kaj zlenega pa se smeji...pa vseraj smo bli pri babici pa ma zeleno kuhnjo pa je blo tak zanimivo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:26:37
|
|
|
|
suncicica
|
grem se tusirat in v posteljo ker me to tiscanje ubija.... bomo videli kako bo jutri na pregledu....drzite pesti za obe z ado.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 20:38:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:42:01
|
|
|
|
Barbara111
|
jaz tudi držim pesti za vaju ADA SUN
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:51:20
|
|
|
|
TinaV*
|
za ado in sun
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:52:17
|
|
|
|
TinaV*
|
vauu danes sem narocla za 5-6 dni ze dobim ....hitro se mi zdi glede na to da bodo narocli tak sem vesela da sva dobla dober avtosedez pa se poceni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 20:55:01
|
|
|
|
TinaV*
|
res je tam vec snega morrak....tudi nasadva sta bla danes pa je baje vec ....prinas pa take kepe kaplejo ..... mi ze gre na zivceeeeeeeee kaj se bote pa letos maskirale? pa vase sem citala zadnjic kako ste mele debato o lotu...sem mislila eh itak nebo so ven ....zdaj pa je ze 2.500.000 € uh se skoro napisat ne znam
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 20:59:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 2.2.2009 21:23:25
|
|
|
|
TinaV*
|
skoda da nisem sla v kika gledat ko sem kupovala nic babike gremo mi pocasi jest se enkrat pa spat...no midva se ne larisi pa je ze cas morrak varno potujte pa seveda lep preostanek vecera vsem...sladke sanje in lahko noc vam zelimo
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 21:30:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.