|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
2.2.2009 17:28:53   
Anitka
Kje pa ste vse?? Jaz bi klepetala, ker Gal pančauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 651
2.2.2009 17:37:53   
sesil
dober dan

mi smo se naplavali, nas je pa kmalu odpihnil veteruser posted image

Naty, sem prebrala tvojo kalvarijo. user posted image   Upam da bo Žan kmalu lahko jedel vse. Pa držal se je kot pravi ded c. Bravo Žan.
Sploh si ne predstavljam, da je tak podenj pediatrična. A za tanke pa imajo - banda user posted image .

Tudi jaz sem mogla danes avto odkidat, da sem lahko do njega prišlauser posted image , pa vsa sneg z njega zmetat. Ma mi je blo prav fanjuser posted image . Sej veste da obožujem sneg!? al moram še enkrat napisatuser posted image . mislim da sem edina med majčicami, ki me sneg razveseli.

natasa, lepa prstana

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 652
2.2.2009 17:38:11   
jana81
Evo mene nazaj...sem zapravljala, sem Nejcu kupila 6 bodijev in 2 majčki v C&A, pol sem šla še na banko po kredit, da končno zrihtava sobico najinemu sončku, zdej je pa Nejc omagal in zaspal...men pa kr pčke skup lezejo..

No sem pa danes zvedela da je moja tetka nosečauser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 653
2.2.2009 17:39:22   
sesil
user posted image user posted image user posted image za vse nosečke. mislim da so ble že 3 omenjene danes.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 654
2.2.2009 17:39:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

dober dan

Naty, sem prebrala tvojo kalvarijo. user posted image   Upam da bo Žan kmalu lahko jedel vse. Pa držal se je kot pravi ded c. Bravo Žan.
Sploh si ne predstavljam, da je tak podenj pediatrična. A za tanke pa imajo - banda user posted image .

Tudi jaz sem mogla danes avto odkidat, da sem lahko do njega prišlauser posted image , pa vsa sneg z njega zmetat. Ma mi je blo prav fanjuser posted image . Sej veste da obožujem sneg!? al moram še enkrat napisatuser posted image . mislim da sem edina med majčicami, ki me sneg razveseli.

natasa, lepa prstana

ne nisi edina,tudi mene zelo veseli

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 655
2.2.2009 17:40:13   
sesil
edinaos, dobra izbira avta.user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 656
2.2.2009 17:41:14   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Evo mene nazaj...sem zapravljala, sem Nejcu kupila 6 bodijev in 2 majčki v C&A, pol sem šla še na banko po kredit, da končno zrihtava sobico najinemu sončku, zdej je pa Nejc omagal in zaspal...men pa kr pčke skup lezejo..

koliko nosi Nejc številko. naša mini izvedba user posted image nosi trenutno 68 ali 74

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 657
2.2.2009 17:45:54   
suzy85
eno user posted image včeraj zvečer sem opazla, da ma eva okrog lulike polno rdečih flekecov. sem mislila, da zato, ker je bla mal več kot 5 ur v isti plenici. pa sem jo zvečer lepo umila in namazala, pa ni danes nič bolje. ma pa flekece bolj spredaj, pri ritki pa nič.
je možno, da je to dobla zaradi plenic, čeprav smo jih 1x že uporabljali, pa ni blo nič narobe? dober teden spet uporabljamo müllerjeve, prej smo meli pa same pamperske. pa smo müllerjeve 1x že meli, pa ni blo nič izpuščajev. mal me skrbi.

ali katera uporablja hoferjeve plenice my love?

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 2.2.2009 17:49:01 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 658
2.2.2009 17:50:07   
suzy85

user posted image user posted image user posted image za vse nosečke. mislim da so ble že 3 omenjene danes.

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 659
2.2.2009 17:54:08   
jana81

koliko nosi Nejc številko. naša mini izvedba user posted image nosi trenutno 68 ali 74

Nejc ima nekaj še 74, drugače pa 80, danes sem celo kupila 80 in 86

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 660
2.2.2009 17:55:10   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

eno user posted image včeraj zvečer sem opazla, da ma eva okrog lulike polno rdečih flekecov. sem mislila, da zato, ker je bla mal več kot 5 ur v isti plenici. pa sem jo zvečer lepo umila in namazala, pa ni danes nič bolje. ma pa flekece bolj spredaj, pri ritki pa nič.
je možno, da je to dobla zaradi plenic, čeprav smo jih 1x že uporabljali, pa ni blo nič narobe? dober teden spet uporabljamo müllerjeve, prej smo meli pa same pamperske. pa smo müllerjeve 1x že meli, pa ni blo nič izpuščajev. mal me skrbi.

jst mam mullerjeve pamperske...
Probaj ji čimvečkrat mazat, lahko da je dobila malo vnetja.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 661
2.2.2009 17:56:55   
mafi

za tetkouser posted image user posted image user posted image user posted image .

a kej komplicirajo zdej glede kredita ko je recesija???

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 662
2.2.2009 17:58:04   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

v bližini računalnika sam se podim za Filipomuser posted image user posted image user posted image , bo več časa zvečer ko zaspi, bo treba zdržat še ene par uruser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 663
2.2.2009 17:59:56   
mafi
kje pa je tally je ni nič opazit gor na rr???

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 664
2.2.2009 18:07:07   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

za tetkouser posted image user posted image user posted image user posted image .

a kej komplicirajo zdej glede kredita ko je recesija???

to ne, sam obrestna mera je taka da te vrže na rit

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 665
2.2.2009 18:08:12   
Anitka

dober dan

user posted image user posted image user posted image za plavanje.

mislim da sem edina med majčicami, ki me sneg razveseli.

Ja malo vas je takihuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 666
2.2.2009 18:09:05   
Anitka

Mami daj si še ti očke odpočijuser posted image . Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za nakup in kredit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 667
2.2.2009 18:10:08   
Anitka

Mi uporabljamo  Pampers (nemške iz Avstrije)

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 668
2.2.2009 18:11:21   
Anitka

v bližini računalnika sam se podim za Filipomuser posted image user posted image user posted image , bo več časa zvečer ko zaspi, bo treba zdržat še ene par uruser posted image

Hja ve boste spet gor, ko se bom jaz z Galom borila za spanjeuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 669
2.2.2009 18:24:46   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Naty: jooj ko človek tole bere, se kar hitro lahko spomne kako srečni smo lahko da smo zdravi in predvsem da so naši sončki zdravi, pa naj ne pančkajo, pa tudi če sitnarjo 100 na uro, sam da nam ni treba po bolnicah, a ne. Držita se, saj bo kmalu tudi za vas bolje. Kak avto pa vidva gledata?

Ja res je vseen, če so tečn, ker to kar se pa po bolnicah dogaja, je pa res hudo... ful trpiš, ko gledaš svojga hroščka tam v tisti postlci user posted image .
Midva gledava Renault Scenica, ampak še ni odločeno. Mogoče tud kej drugega... Zdej po sliki sm se spomnila, da sm vidla vajin avto parkiran pred vhodom zadnjič user posted image ! Dobr se vozte!!!

Estrella js dobim tud letos prvič dohodnino nazaj po veliiiik letih user posted image in to kr konkreten znesek, tko da tud... hvala Žan user posted image !

Naty, sem prebrala tvojo kalvarijo.   Upam da bo Žan kmalu lahko jedel vse. Pa držal se je kot pravi ded c. Bravo Žan.
Sploh si ne predstavljam, da je tak podenj pediatrična. A za tanke pa imajo - banda .

Tudi jaz sem mogla danes avto odkidat, da sem lahko do njega prišla , pa vsa sneg z njega zmetat. Ma mi je blo prav fanj . Sej veste da obožujem sneg!? al moram še enkrat napisat . mislim da sem edina med majčicami, ki me sneg razveseli.

natasa, lepa prstana

Ja pediatrična je res podn user posted image , edino pozitivno je dobro osebje pa tud tam se kaka temna izjema najde. Žan se je pa res dobr držal ja user posted image , je mogu bit zgled trem punčkam v sobi user posted image .
Mislim, da si res ena redkih, ki majo rade sneg user posted image , drgač sm pa js tud zadnč z veseljem skidala dvorišče user posted image !

suzy mogoče pa koža rab mal več, da k seb pride... boš vidla, če bo mogoče jutr boljše.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 670
2.2.2009 18:25:43   
jana81

Mami daj si še ti očke odpočijuser posted image . Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za nakup in kredit.

user posted image user posted image user posted image user posted image

jah me čaka en meterski kup cot za zlikat user posted image ...pijem red bull, da bom zdržala, Nejc spi in bo spet do 23h galamu pol 

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 671
2.2.2009 18:30:59   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Naty: jooj ko človek tole bere, se kar hitro lahko spomne kako srečni smo lahko da smo zdravi in predvsem da so naši sončki zdravi, pa naj ne pančkajo, pa tudi če sitnarjo 100 na uro, sam da nam ni treba po bolnicah, a ne. Držita se, saj bo kmalu tudi za vas bolje. Kak avto pa vidva gledata?

Ja res je vseen, če so tečn, ker to kar se pa po bolnicah dogaja, je pa res hudo... ful trpiš, ko gledaš svojga hroščka tam v tisti postlci user posted image .
Midva gledava Renault Scenica, ampak še ni odločeno. Mogoče tud kej drugega... Zdej po sliki sm se spomnila, da sm vidla vajin avto parkiran pred vhodom zadnjič user posted image ! Dobr se vozte!!!

Estrella js dobim tud letos prvič dohodnino nazaj po veliiiik letih user posted image in to kr konkreten znesek, tko da tud... hvala Žan user posted image !

Naty, sem prebrala tvojo kalvarijo.   Upam da bo Žan kmalu lahko jedel vse. Pa držal se je kot pravi ded c. Bravo Žan.
Sploh si ne predstavljam, da je tak podenj pediatrična. A za tanke pa imajo - banda .

Tudi jaz sem mogla danes avto odkidat, da sem lahko do njega prišla , pa vsa sneg z njega zmetat. Ma mi je blo prav fanj . Sej veste da obožujem sneg!? al moram še enkrat napisat . mislim da sem edina med majčicami, ki me sneg razveseli.

natasa, lepa prstana

Ja pediatrična je res podn user posted image , edino pozitivno je dobro osebje pa tud tam se kaka temna izjema najde. Žan se je pa res dobr držal ja user posted image , je mogu bit zgled trem punčkam v sobi user posted image .
Mislim, da si res ena redkih, ki majo rade sneg user posted image , drgač sm pa js tud zadnč z veseljem skidala dvorišče user posted image !

suzy mogoče pa koža rab mal več, da k seb pride... boš vidla, če bo mogoče jutr boljše.

A user posted image ste ve dale v dohodnino, Nio je dal moj user posted image , mislite da bi se bolj splačalo da bi jo dala jaz (trenutno brezposelna user posted image )

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 672
2.2.2009 18:32:44   
nia5

Ja sem jih sprobala (za čez dan) in so ok, smo glih danes nabavli novi paket, za ponoči pa imam nemške pamperske-baby dry.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 673
2.2.2009 18:34:13   
nia5

Hja ve boste spet gor, ko se bom jaz z Galom borila za spanjeuser posted image user posted image

Ja zato imam jaz zjutraj kaj za brat, saj mi zvečer ne znese, da bi čvekala, pa še računalnik je v spodnjem štuku, mi pa v zgornjem.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 674
2.2.2009 18:35:09   
*Tiana*
Čer bejbe,

evo, poročam kako je bilo prvi dan na šihtu....bilo je...hmmm.... nad pričakovanji....ritem sem takoj ujela, sodelavce itak poznam, ta nove bom pa že še spoznala....edino malega sem mal pogrešala, ampak ni blo hudega ker sem vedela da je bil v dobrih rokah....

Sem mislila da bom po šihtu utrujena in ne bom imela energije za otroka....pa je bilo ravno obratno user posted image

Skratka priporočam user posted image

Zdej grem pa izvajat večerne rituale....mogoče se še kaj javim kasneje....čao

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?