nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Naty: jooj ko človek tole bere, se kar hitro lahko spomne kako srečni smo lahko da smo zdravi in predvsem da so naši sončki zdravi, pa naj ne pančkajo, pa tudi če sitnarjo 100 na uro, sam da nam ni treba po bolnicah, a ne. Držita se, saj bo kmalu tudi za vas bolje. Kak avto pa vidva gledata? Ja res je vseen, če so tečn, ker to kar se pa po bolnicah dogaja, je pa res hudo... ful trpiš, ko gledaš svojga hroščka tam v tisti postlci . Midva gledava Renault Scenica, ampak še ni odločeno. Mogoče tud kej drugega... Zdej po sliki sm se spomnila, da sm vidla vajin avto parkiran pred vhodom zadnjič ! Dobr se vozte!!! Estrella js dobim tud letos prvič dohodnino nazaj po veliiiik letih in to kr konkreten znesek, tko da tud... hvala Žan ! IZVIRNO SPOROČILO: sesil Naty, sem prebrala tvojo kalvarijo. Upam da bo Žan kmalu lahko jedel vse. Pa držal se je kot pravi ded c. Bravo Žan. Sploh si ne predstavljam, da je tak podenj pediatrična. A za tanke pa imajo - banda . Tudi jaz sem mogla danes avto odkidat, da sem lahko do njega prišla , pa vsa sneg z njega zmetat. Ma mi je blo prav fanj . Sej veste da obožujem sneg!? al moram še enkrat napisat . mislim da sem edina med majčicami, ki me sneg razveseli. natasa, lepa prstana Ja pediatrična je res podn , edino pozitivno je dobro osebje pa tud tam se kaka temna izjema najde. Žan se je pa res dobr držal ja , je mogu bit zgled trem punčkam v sobi . Mislim, da si res ena redkih, ki majo rade sneg , drgač sm pa js tud zadnč z veseljem skidala dvorišče ! suzy mogoče pa koža rab mal več, da k seb pride... boš vidla, če bo mogoče jutr boljše. A ste ve dale v dohodnino, Nio je dal moj , mislite da bi se bolj splačalo da bi jo dala jaz (trenutno brezposelna )