Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 15:18:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan jahhh pri nas tudi že cel dan sneži. Še tapravo leto sem izbrala za porodniško, ker po tem se vozit v službo Miško je moja mami vzela k sebi jaz pa malo uživam SS: hmmm avto je bil 5000 EUR, l. 2003, 145.000 prevoženih . Naty: jooj ko človek tole bere, se kar hitro lahko spomne kako srečni smo lahko da smo zdravi in predvsem da so naši sončki zdravi, pa naj ne pančkajo, pa tudi če sitnarjo 100 na uro, sam da nam ni treba po bolnicah, a ne. Držita se, saj bo kmalu tudi za vas bolje. Kak avto pa vidva gledata? Jaz sem pa danes zvedla, da je moja dobra prijateljica iiiii sem vesela za njo Nič grem si kofi skuhat in še malo pa pride miška domov, sem ji dala uro, da do 16h mora biti doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 15:29:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan jahhh pri nas tudi že cel dan sneži. Še tapravo leto sem izbrala za porodniško, ker po tem se vozit v službo Miško je moja mami vzela k sebi jaz pa malo uživam SS: hmmm avto je bil 5000 EUR, l. 2003, 145.000 prevoženih . Naty: jooj ko človek tole bere, se kar hitro lahko spomne kako srečni smo lahko da smo zdravi in predvsem da so naši sončki zdravi, pa naj ne pančkajo, pa tudi če sitnarjo 100 na uro, sam da nam ni treba po bolnicah, a ne. Držita se, saj bo kmalu tudi za vas bolje. Kak avto pa vidva gledata? Jaz sem pa danes zvedla, da je moja dobra prijateljica iiiii sem vesela za njo Nič grem si kofi skuhat in še malo pa pride miška domov, sem ji dala uro, da do 16h mora biti doma ti ti mami kaj še bo, če ji že zdej postavljaš uro sem vidla slikico in vam želim, da vas bo avto dorbo služil in nič kvaril
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 15:32:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan jahhh pri nas tudi že cel dan sneži. Še tapravo leto sem izbrala za porodniško, ker po tem se vozit v službo Miško je moja mami vzela k sebi jaz pa malo uživam SS: hmmm avto je bil 5000 EUR, l. 2003, 145.000 prevoženih . Naty: jooj ko človek tole bere, se kar hitro lahko spomne kako srečni smo lahko da smo zdravi in predvsem da so naši sončki zdravi, pa naj ne pančkajo, pa tudi če sitnarjo 100 na uro, sam da nam ni treba po bolnicah, a ne. Držita se, saj bo kmalu tudi za vas bolje. Kak avto pa vidva gledata? Jaz sem pa danes zvedla, da je moja dobra prijateljica iiiii sem vesela za njo Nič grem si kofi skuhat in še malo pa pride miška domov, sem ji dala uro, da do 16h mora biti doma Ti si kr daj duška z lenarjenjem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 15:33:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Naša noč je bila kar ok, z vmesnimi zbujanji za sok in dudko, na srečo spet le 1x tisti vrešč, potem pa enourno crkljanje, da je lahko zaspal nazaj. Tako je veliiiiiiiiko lažje kot tisto tuljenje cele noči, ko se nam je vsem mešalo. priden Gregi , že napreduje. še mal pa sploh ne bo več zbujanja ponoči sesil, za dvatisočko. Anitka, za uspelo zabavo. Taula, sem te hotela že zadnjič vprašat, ampak sem pozabila: a na bioresonanco si kaj pomislila? Naty* je bila z Žanom. mafi, ne me hecat: hojica se je strgala?? ja, ampak smo danes nabavili že novo, ki baje zdrži 15kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 15:35:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 full sta lepa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 15:49:19
|
|
|
|
Estrella*
|
Nataša: lepa prstana Danes sem si zračunala dohodnino in končno dobim nazaj Hvala Alja mafi: a si mogla kaj doplačat za novo hojco??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 15:51:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nataša: lepa prstana Danes sem si zračunala dohodnino in končno dobim nazaj Hvala Alja mafi: a si mogla kaj doplačat za novo hojco?? fotr je uno vrnil in dobil denar nazaj, tako da sem drugo kupila kar tukaj pri nas . a izračun za dohodnino je že na internetu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 15:54:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nataša: lepa prstana Danes sem si zračunala dohodnino in končno dobim nazaj Hvala Alja mafi: a si mogla kaj doplačat za novo hojco?? fotr je uno vrnil in dobil denar nazaj, tako da sem drugo kupila kar tukaj pri nas . a izračun za dohodnino je že na internetu??? Super, da sta spet mobilna Ja izračun je gor že od konca decembra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 15:55:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nataša: lepa prstana Danes sem si zračunala dohodnino in končno dobim nazaj Hvala Alja mafi: a si mogla kaj doplačat za novo hojco?? fotr je uno vrnil in dobil denar nazaj, tako da sem drugo kupila kar tukaj pri nas . a izračun za dohodnino je že na internetu??? Super, da sta spet mobilna Ja izračun je gor že od konca decembra hvala sem šla prec čekirat in sem izračunala sem zadovolna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:00:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nataša: lepa prstana Danes sem si zračunala dohodnino in končno dobim nazaj Hvala Alja mafi: a si mogla kaj doplačat za novo hojco?? fotr je uno vrnil in dobil denar nazaj, tako da sem drugo kupila kar tukaj pri nas . a izračun za dohodnino je že na internetu??? Super, da sta spet mobilna Ja izračun je gor že od konca decembra hvala sem šla prec čekirat in sem izračunala sem zadovolna Yessssssss. Če ne bi bilo moje tečke, bi jaz mogla 50 eu doplačat . Pa ti, a ti Felipe kaj spremeni?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan jahhh pri nas tudi že cel dan sneži. Še tapravo leto sem izbrala za porodniško, ker po tem se vozit v službo Miško je moja mami vzela k sebi jaz pa malo uživam SS: hmmm avto je bil 5000 EUR, l. 2003, 145.000 prevoženih . Naty: jooj ko človek tole bere, se kar hitro lahko spomne kako srečni smo lahko da smo zdravi in predvsem da so naši sončki zdravi, pa naj ne pančkajo, pa tudi če sitnarjo 100 na uro, sam da nam ni treba po bolnicah, a ne. Držita se, saj bo kmalu tudi za vas bolje. Kak avto pa vidva gledata? Jaz sem pa danes zvedla, da je moja dobra prijateljica iiiii sem vesela za njo Nič grem si kofi skuhat in še malo pa pride miška domov, sem ji dala uro, da do 16h mora biti doma ti ti mami kaj še bo, če ji že zdej postavljaš uro sem vidla slikico in vam želim, da vas bo avto dorbo služil in nič kvaril hvala upam, da z avtom ne bo velikih težav Ja AT je že doma in pridno pančka . Moja dva ne poznata na uro, ko imata svojo vnukinjo, tako da moram kar povedat kdaj naj jo pripeljeta , saj bi jo pustila dlje časa, sam kaj naj če noče pri nikomur jesi kot pri meni , samo sem kar zadovoljna z 2 urcami dnevno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi že 2. rundo, bomo vidl kolk časa bo spal. Zdej spi pribl. 35min, upam da bo 1h pa 30 min Evo, se je že zbudu, uf,...zdej pa kr neki sitn, ne vem kaj mu je. Mah, sej bo. jah mami no : KRATKO ALI SLADKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:07:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ravnokar sem se pogovarjala z eno gospo za varstvo. Po..... kak so dragi. Pod 250 € ne najdeš, tako da Suzi je res imela srečo. Moram še naprej malo raziskovat, ker to popeniš. Pa potem ti še otrok ne vzamejo, če ga misliš dat jeseni v vrtec. Groza no. Ima pa ena gospa, ki ni tako daleč od mene doma, že polno, pa bi komaj junija lahko tja dala. , Oh ja, vsaj eno mesto sem uspela rezervirat, samo bom mogla vozit Vidka čez celo mesto. Moram bit namreč pripravljena, če se me slučajno ravnatelj usmili, ker ena gre s 1.3 v porodniško. Upam, da me ne bo pustil na cedilu. držim pesti, da boš našla varstvo in dobila službo! da je pa varstvo tak drago. si pa res nisem mislila. čeprav po drugi strani, glede na to kakšne so polne cene jaslic... Žalostno da je to tako drago Ja so kar draga privat varstva , pri nas v Logatcu se cene gibljejo med 200-250 EUR (prinesti moraš samo peleničke), v Ljubljani pa moja znanka plačuje 420 EUR (no je pa res da tam tudi peleničke one zrihtajo), da se ti zrola
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:29:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan jahhh pri nas tudi že cel dan sneži. Še tapravo leto sem izbrala za porodniško, ker po tem se vozit v službo Miško je moja mami vzela k sebi jaz pa malo uživam SS: hmmm avto je bil 5000 EUR, l. 2003, 145.000 prevoženih . Naty: jooj ko človek tole bere, se kar hitro lahko spomne kako srečni smo lahko da smo zdravi in predvsem da so naši sončki zdravi, pa naj ne pančkajo, pa tudi če sitnarjo 100 na uro, sam da nam ni treba po bolnicah, a ne. Držita se, saj bo kmalu tudi za vas bolje. Kak avto pa vidva gledata? Jaz sem pa danes zvedla, da je moja dobra prijateljica iiiii sem vesela za njo Nič grem si kofi skuhat in še malo pa pride miška domov, sem ji dala uro, da do 16h mora biti doma ti ti mami kaj še bo, če ji že zdej postavljaš uro sem vidla slikico in vam želim, da vas bo avto dorbo služil in nič kvaril hvala upam, da z avtom ne bo velikih težav Ja AT je že doma in pridno pančka . Moja dva ne poznata na uro, ko imata svojo vnukinjo, tako da moram kar povedat kdaj naj jo pripeljeta , saj bi jo pustila dlje časa, sam kaj naj če noče pri nikomur jesi kot pri meni , samo sem kar zadovoljna z 2 urcami dnevno no maš saj malo časa zase
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:30:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi že 2. rundo, bomo vidl kolk časa bo spal. Zdej spi pribl. 35min, upam da bo 1h pa 30 min Evo, se je že zbudu, uf,...zdej pa kr neki sitn, ne vem kaj mu je. Mah, sej bo. jah mami no : KRATKO ALI SLADKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:31:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi že 2. rundo, bomo vidl kolk časa bo spal. Zdej spi pribl. 35min, upam da bo 1h pa 30 min Evo, se je že zbudu, uf,...zdej pa kr neki sitn, ne vem kaj mu je. Mah, sej bo. jah mami no : KRATKO ALI SLADKO Itak , se ne sekiram, bo šel pa zvečer spat prej. Dns je spal 1h 35min.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:31:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ravnokar sem se pogovarjala z eno gospo za varstvo. Po..... kak so dragi. Pod 250 € ne najdeš, tako da Suzi je res imela srečo. Moram še naprej malo raziskovat, ker to popeniš. Pa potem ti še otrok ne vzamejo, če ga misliš dat jeseni v vrtec. Groza no. Ima pa ena gospa, ki ni tako daleč od mene doma, že polno, pa bi komaj junija lahko tja dala. , Oh ja, vsaj eno mesto sem uspela rezervirat, samo bom mogla vozit Vidka čez celo mesto. Moram bit namreč pripravljena, če se me slučajno ravnatelj usmili, ker ena gre s 1.3 v porodniško. Upam, da me ne bo pustil na cedilu. držim pesti, da boš našla varstvo in dobila službo! da je pa varstvo tak drago. si pa res nisem mislila. čeprav po drugi strani, glede na to kakšne so polne cene jaslic... Žalostno da je to tako drago Ja so kar draga privat varstva , pri nas v Logatcu se cene gibljejo med 200-250 EUR (prinesti moraš samo peleničke), v Ljubljani pa moja znanka plačuje 420 EUR (no je pa res da tam tudi peleničke one zrihtajo), da se ti zrola 420 EUR ???!!! To pa si roko na srce lahko privoščijo le malo bolj premožni ljudje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:31:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nataša: lepa prstana Danes sem si zračunala dohodnino in končno dobim nazaj Hvala Alja mafi: a si mogla kaj doplačat za novo hojco?? fotr je uno vrnil in dobil denar nazaj, tako da sem drugo kupila kar tukaj pri nas . a izračun za dohodnino je že na internetu??? Super, da sta spet mobilna Ja izračun je gor že od konca decembra hvala sem šla prec čekirat in sem izračunala sem zadovolna Yessssssss. Če ne bi bilo moje tečke, bi jaz mogla 50 eu doplačat . Pa ti, a ti Felipe kaj spremeni? ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:32:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi že 2. rundo, bomo vidl kolk časa bo spal. Zdej spi pribl. 35min, upam da bo 1h pa 30 min Evo, se je že zbudu, uf,...zdej pa kr neki sitn, ne vem kaj mu je. Mah, sej bo. jah mami no : KRATKO ALI SLADKO Itak , se ne sekiram, bo šel pa zvečer spat prej. Dns je spal 1h 35min. za Vidka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 16:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ravnokar sem se pogovarjala z eno gospo za varstvo. Po..... kak so dragi. Pod 250 € ne najdeš, tako da Suzi je res imela srečo. Moram še naprej malo raziskovat, ker to popeniš. Pa potem ti še otrok ne vzamejo, če ga misliš dat jeseni v vrtec. Groza no. Ima pa ena gospa, ki ni tako daleč od mene doma, že polno, pa bi komaj junija lahko tja dala. , Oh ja, vsaj eno mesto sem uspela rezervirat, samo bom mogla vozit Vidka čez celo mesto. Moram bit namreč pripravljena, če se me slučajno ravnatelj usmili, ker ena gre s 1.3 v porodniško. Upam, da me ne bo pustil na cedilu. držim pesti, da boš našla varstvo in dobila službo! da je pa varstvo tak drago. si pa res nisem mislila. čeprav po drugi strani, glede na to kakšne so polne cene jaslic... Žalostno da je to tako drago Ja so kar draga privat varstva , pri nas v Logatcu se cene gibljejo med 200-250 EUR (prinesti moraš samo peleničke), v Ljubljani pa moja znanka plačuje 420 EUR (no je pa res da tam tudi peleničke one zrihtajo), da se ti zrola 420 EUR ???!!! To pa si roko na srce lahko privoščijo le malo bolj premožni ljudje. itak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 17:02:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 pri nas spet ! Pri nas tudi in to zelo. Sva bila z Galom malce na sprehodu in so pri sosedovih naredili snežaka in ga je moj sonček ves navdušen opazoval in prijemal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 17:03:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Ha ha Nia pa gre
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 17:05:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dan jahhh pri nas tudi že cel dan sneži. Še tapravo leto sem izbrala za porodniško, ker po tem se vozit v službo Miško je moja mami vzela k sebi jaz pa malo uživam Jaz sem pa danes zvedla, da je moja dobra prijateljica iiiii sem vesela za njo Nič grem si kofi skuhat in še malo pa pride miška domov, sem ji dala uro, da do 16h mora biti doma A je ubogala Pa za prijateljico. Moja najboljša prijateljica je tudi srečka in ima PDP isti kot sem ga imela lansko leto jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 2.2.2009 17:06:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes sem si zračunala dohodnino in končno dobim nazaj Hvala Alja
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?