Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:34:35
|
|
|
|
claud
|
kolumbo-sm spregledala-kakšne pakete delaš? Joj mene pa oči tok pečejo za popi.zdit.....Spat pa ne morm...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:35:51
|
|
|
|
Čebel@
|
izidora..............dobrodošla doma ajvy......joj tisa je full cukerček .....hvala za info glede vložkov kolumbo....majkel pa bo lomilec brkn......počivaj in sporoči nam če spet ostaneš v p čestitke vsem za uspešne preglede glede obiskov.......taprvi dan(doma)bojo ziher moji prišli in sestra s tamalmu in tašča,tast in svakinja s familijo.....sem pa povedala da mi naj ne hodijo če bo kdo samo smrkal ker nebi glih mela tamale izpostavljene bacilom če ni treba hlače....jaz sem kupila samo 1 nosečniške samo so bolj platnene in je premraz zanje in 2 trenirki kateri skos furam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:41:02
|
|
|
|
tanci29
|
hej men je pa povezava zamočila in nisem imela dostopa do interneta do zdele...sem bla kr mal zgublena...no sem si najdla delo likanje srajc...bljak...ampak tud to je treba izidora...dobrodošla doma ja pa še kako info please.... kolumbo...lepe slikice...frajer in pol... brkn-kar malo počivaj sej ti ni treba vse narest, kej tud počaka, sam to je včasih težko zastopit a ne shuka-res si faca s temi seznamčki, urša-a kar amnio a to ti plodovnico ven potegnejo al kaj claud-ja upam da bo do druza tedna še kaka no... maksi-dober tek boma-mogoče boš pa ti naslednja , res je čas da začnemo hodit v p po naše pikice ane mihailo-čao tudi tebi...kako si kaj nč grem naprej likat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:41:09
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 joj punce, mene pa tk špika v spodnjem delu trebuha da nič ne morem. Včasih mal popusti oz. me neki časa nič ne potem pa spet. Pa zopet imam tk sluzast izcedek, sicer prozoren in rahlo rdečkast. No do jutri počakam, ko imam pregled pri svoji ginekologinji, potem pa bom videla kaj bo rekla. sicer brca, ampak se mi zdi dase je zdej mal umiril že. Mislim, da je to vse skupi zaradi preveč dela, tk da bom danes sam še počivala tk kot to že počnem cel dan. A se je pri tebi že čepek začel luščiti? Predihavaj popadke in če ne bo večje krize boš jutri videla kako pa kaj, drugače pa kar danes v p in rodit, če bojo popadki na 5 min močni. Nč čakat.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:45:33
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 joj punce, mene pa tk špika v spodnjem delu trebuha da nič ne morem. Včasih mal popusti oz. me neki časa nič ne potem pa spet. Pa zopet imam tk sluzast izcedek, sicer prozoren in rahlo rdečkast. No do jutri počakam, ko imam pregled pri svoji ginekologinji, potem pa bom videla kaj bo rekla. sicer brca, ampak se mi zdi dase je zdej mal umiril že. Mislim, da je to vse skupi zaradi preveč dela, tk da bom danes sam še počivala tk kot to že počnem cel dan. A se je pri tebi že čepek začel luščiti? Predihavaj popadke in če ne bo večje krize boš jutri videla kako pa kaj, drugače pa kar danes v p in rodit, če bojo popadki na 5 min močni. Nč čakat. Ja shuka, sej če bo tk hudo bom zagotovo šla v P. Ampak vseen bi raje počakala do jutri, da grem na pregled k moji ginekologinji. Dejte mi neki povedat- kako zgleda, ko se čep odlušči in kako dolgo traja potem da pride do popadkov oz. poroda.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:48:46
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 joj punce, mene pa tk špika v spodnjem delu trebuha da nič ne morem. Včasih mal popusti oz. me neki časa nič ne potem pa spet. Pa zopet imam tk sluzast izcedek, sicer prozoren in rahlo rdečkast. No do jutri počakam, ko imam pregled pri svoji ginekologinji, potem pa bom videla kaj bo rekla. sicer brca, ampak se mi zdi dase je zdej mal umiril že. Mislim, da je to vse skupi zaradi preveč dela, tk da bom danes sam še počivala tk kot to že počnem cel dan. A se je pri tebi že čepek začel luščiti? Predihavaj popadke in če ne bo večje krize boš jutri videla kako pa kaj, drugače pa kar danes v p in rodit, če bojo popadki na 5 min močni. Nč čakat. Ja shuka, sej če bo tk hudo bom zagotovo šla v P. Ampak vseen bi raje počakala do jutri, da grem na pregled k moji ginekologinji. Dejte mi neki povedat- kako zgleda, ko se čep odlušči in kako dolgo traja potem da pride do popadkov oz. poroda. Pravijo dekleta, da se ti lahko tud po par dni lušči, kako je s potekom dogodkov je pa verjetno pri vsaki drugače. Si brala Ajvino zgodbo?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:54:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 nč grem naprej likat a ti lohk še moje dostavim ko si glih v elementu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:54:37
|
|
|
|
brkn83
|
Nisem brala ajvyine zgodbe, ker ne vem kje jo je napisala. namreč čez vikend vam sploh nisem sledila,......... a mogoče veš na kateri strani je.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:58:17
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 nč grem naprej likat a ti lohk še moje dostavim ko si glih v elementu dostavi, pa še likalnik samo prines pa bova v duetu.... ....nama ne bo dolgcajt pa ne vem če bova sploh kej zlikale
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:58:52
|
|
|
|
MIHAILO
|
pozdravljena tanci...si pa pridna ...jaz tudi ne maram likanja ampak vcasih se mora...sem ok,sam neucakana sem pa ze kar...komaj cakam...Brkn mene ,ko bo mal dlje casa kaj bolelo bom kar sla v p ne bom cakala da bodo popadki na 5min,tako mi je tudi g rekla...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 13:59:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Nisem brala ajvyine zgodbe, ker ne vem kje jo je napisala. namreč čez vikend vam sploh nisem sledila,......... a mogoče veš na kateri strani je. Na 43 strani
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:01:43
|
|
|
|
piskot
|
dan. jaz sem s ctg-ja in pregleda. ctg uredu, odprta se vedno 1 cm. aja, pa kilo imam . kar je sicer menda pogosto med nosecnostjo in gre potem nazaj. samo pri meni verjetno ne bo slo, ker sem imela ze eno operacijo kile pred leti. jajca. no zdaj me bodo pustili pri miru do 12.2. ko imam naslednji pregled. zdaj pa se malo komentarjev za nazaj. sicer sem povrsno brala, pa vseeno: lupinica se mocno odsvetuje za sprehode. mi jo imamo izkljucno samo za v avto. tudi ko smo pri prvem otroku imeli posvetovalnico v razvojni ambulanti, so nam strogo zabicali, da naj otrok cim dlje lezi na ravni podlagi, da se mu lepo oblikuje hrbtenica. ajvi cestitke! zelo ste cortkani! obiski tako kot prvic jih bomo tudi zdaj imeli samo v P. doma pa potem 1 mesec nic. rabimo svoj mir, da se navadimo drug na drugega in niti pod razno ne mislim se nekomu kave kuhat, ki je tok firbcen da ne more pocakat. izjema so ozji sorodniki (babice, dedki, tete). ursa ne, meni ni uspelo prit tako zgodaj. sem prisla sele ob 10:30. na vrsti sem bila pa ob 12:15. drama. v kranju je samo en mlad dohtar. Urh se pise.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:02:05
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Nisem brala ajvyine zgodbe, ker ne vem kje jo je napisala. namreč čez vikend vam sploh nisem sledila,......... a mogoče veš na kateri strani je. Stran 36 evo link
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:02:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 nč grem naprej likat a ti lohk še moje dostavim ko si glih v elementu dostavi, pa še likalnik samo prines pa bova v duetu.... ....nama ne bo dolgcajt pa ne vem če bova sploh kej zlikale po moje bi vse zažgale bi mogla likat pa se mi ne da stat zraven tiste mize
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:15:26
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mene moj mali zadnje dni tako brca in premika trebuh,da se full vidi...kaj to pomeni...da se dolgo ne bo sel ven ane... a je res ,da se umirijo ,ko se bliza porod?Kayica jaz sem tudi slisala za lunico,da naj bi otroka v njej imeli samo v voznji in da naj bo kratka,ce je pa daljsa ,da ga moras ven vzet zaradi hrbtenice,jaz imam zato tudi kosaro,ker se sportni deli pri vseh vozickih ne dajo v cisto lezec polozaj...V tisti kosari pa ga imas lahko tudi ,ko si na obisku,sprehodu ali doma...pa se toplo je novorojencku v njej...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 14:22:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:28:12
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Mene moj mali zadnje dni tako brca in premika trebuh,da se full vidi...kaj to pomeni...da se dolgo ne bo sel ven ane... a je res ,da se umirijo ,ko se bliza porod? Ne vem kako gre s tem, sam moj je bil 3 dni zdej bolj miren, dons se mi je pa spet dvignil pod joške in ma akcijo, kaj pol to pomen, verjetno, da mu je čist fajn k mamico v rebrca brca, če bi se hotu pretegnit bi že prišel ven.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:36:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
Shuka tudi meni se je enkrat malo umiril ampak res malo,ker drugace tolk razbija ,da sploh ne vem ce kaj spi ...sam zdaj pa spet tolce...Kolumbo si priidna,ja sej boljs ,da pristimas,da bo Majkl frajer tudi ,ko bos ti v p
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:38:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
kje ste pa ostale?Je prevec mirno...dejmo cvekat se malo casa nam je ostalo pol bo zatisje ,ko bom sle v p ne se zdaj...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:46:59
|
|
|
|
Shuka
|
mene rit boli od sedenja, tud če mam podložen pod njo kak poušter.
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:50:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
ja ti verjamem Shuka...jaz pa malo lezim ob lap topu sam ,ko pisem pa morm sedet...pa me mal hrbet pomatra ampak ne morem dol z rr ,ce sem februarska cvekica
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 14:53:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
Shuka a ves ,da bom tudi jaz imela amnio ,ce 16.se ne bom rodila,tocno na rok jo delajo pri nas...upam,da jo ne bom docakala
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 15:00:06
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Shuka a ves ,da bom tudi jaz imela amnio ,ce 16.se ne bom rodila,tocno na rok jo delajo pri nas...upam,da jo ne bom docakala Kam to hodiš na preglede? V CE?
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2009 15:02:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 2.2.2009 15:03:55
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Midva sva pojedla, zdej greva po Majkla...Shuka, ura je 15, rabm vlak Evo ga zrihtam zdele Sej enga lohk za Majkla naredim če češ
< Sporočilo je popravil Shuka -- 2.2.2009 15:04:07 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?Itkicapred 6. mesecem (
44%)
med 6. in 8. mesecem (
29%)
po 8. mesecu (
27%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!