Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.2.2009 13:42:07
|
|
|
|
matcar
|
Ja, samo potem ne vem,kdo bo Maksa porihtal. Ker moj namreč tak spi, da nič ne sliši okoli sebe.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.2.2009 17:56:36
|
|
|
|
tasa_m
|
hei,hei kako smo? jaz ravnokar iz popoldanskega počitka. Za kosilo sva bila pri tašči in tastu, sem se spet taaak najedla da sem skoraj poknila in ko sva prišla domov je bil res obvezen počitek . In kaj se kaj tu dogaja? Več ali manj ničkaj..
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.2.2009 18:30:10
|
|
|
|
matcar
|
Nič kaj,ne. Ni žive duše nikjer. Sma z Maksom tudi prej počivala malo. Zdaj pa ga bo počasi treba skopat it,da bo šol spat.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.2.2009 20:26:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič kaj,ne. Ni žive duše nikjer. Sma z Maksom tudi prej počivala malo. Zdaj pa ga bo počasi treba skopat it,da bo šol spat. je taki zaspan dan danes A gledate vse EMO?? Joj, kak je bila voditeljica oblečena.. Kaj če bi si jaz to oblekla ko bi šla iz P. ? Verjetno mi na psihiatriji nebi ušla postelja???
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.2.2009 20:39:21
|
|
|
|
matcar
|
Bom preklopla zdaj,sem čisto pozabla na to.Tasa,če to oblečeš,pol pa ne vem no, mislim, da bi res na kakem zaprtem oddelku pristala!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.2.2009 22:42:14
|
|
|
|
matcar
|
Punce,jaz sem za danes končala. Se tipkamo jutri. Lahko noč!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 7:00:48
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutrooo napadalo nam je snega tolko da joj. Jaz pa semn že upala, da snega več ne bo (ja,ja kaki optimist sem bila ). Ena kavica za vse
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 7:07:07
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro! Hvala za kavico,jo že pijem. Zdaj pa otroke poštimat,pa v šolo spravit. Mi je kr groza it ven,mam avto čisto zametan spet.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 7:10:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dobro jutro! Mi je kr groza it ven,mam avto čisto zametan spet. ja verjamem. Jaz sem mislila da ta "nedolžen" snegec ne bo naredil tolko "škode". Ampak le ni bil tako nedolžen, kot se je sprva kazalo...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 9:06:23
|
|
|
|
elevitka
|
Dobro jutro... sem dobrih 15 min rabla da sem avto odkopala zjutraj. Spet sem v službi pa takoooo sem zaspana. Eno pitanje... kdaj ste ve začele čutit gibe otročka? men se zdi da se je vse vstavilo, trebuh ne raste, joške ne rastejo, in me ne bolijo, ni kolostruma al kak se že reče prvemu mleku. Spet prehitro paničarim ? Komaj čakam pregoled 10.2.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 9:52:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dobro jutro... sem dobrih 15 min rabla da sem avto odkopala zjutraj. Spet sem v službi pa takoooo sem zaspana. Eno pitanje... kdaj ste ve začele čutit gibe otročka? men se zdi da se je vse vstavilo, trebuh ne raste, joške ne rastejo, in me ne bolijo, ni kolostruma al kak se že reče prvemu mleku. Spet prehitro paničarim ? Komaj čakam pregoled 10.2. elevitka jaz sem prve "metuljčke" začela čutit komaj v 19 tednu če ni bil že 20. Tak da.. samo paničarit ne!! Saj veš da je vse ok!!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 10:11:41
|
|
|
|
elevitka
|
Joj tasa_m ... veš ki je še to .... jaz bi že zdaj rada čutla
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 11:29:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Joj tasa_m ... veš ki je še to .... jaz bi že zdaj rada čutla hehe, verjamem da bi že zdaj. Jaz sem bila full paničar glede tega, sploh ko sem en dan jo full čutla, drug dan pa nič. In pol sem samo čakala če se bo kje kaj premaknilo. Če pa se sluičasjo ni kaka 2 dni pa bi najraje šla v P. in jim silo tam nardila.. Zdaj pa si ponavadi želim,..da bi mi kako urco zaspala oz. nebi tako MOČNO migala.. Ampak saj naj kr miga,..pol vsaj vem, da je vse ok. Tudi ko boli kot
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 12:03:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dobro jutro... sem dobrih 15 min rabla da sem avto odkopala zjutraj. Spet sem v službi pa takoooo sem zaspana. Eno pitanje... kdaj ste ve začele čutit gibe otročka? men se zdi da se je vse vstavilo, trebuh ne raste, joške ne rastejo, in me ne bolijo, ni kolostruma al kak se že reče prvemu mleku. Spet prehitro paničarim ? Komaj čakam pregoled 10.2. Zdravo,punce! Sem komaj zvezo vspostavla. Internet šteka nekaj. Elevitka,nič bat, jaz sem Leo začutla prvič v 22.tednu. Prvič je vedno bolj pozno. Pa mleko se ti tudi dela,samo je tista faza pri tebi že mimo,ko te vse boli,pa maš trdo. Mazivo,kot pravijo prvemu mleku,pa tak po porodu komaj pride. Zato se ne sekiraj,ker je vse ok. Če pa si vseeno v dvomih,pa le vprašaj svojo G. Da boš bolj mirna. Jaz sem Maksa,npr.full hitro začutla,nekje v 15.tednu,tega zdaj pa spet bolj pozno,je že blo 18.tednov polnih.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 12:08:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Dobro jutro... sem dobrih 15 min rabla da sem avto odkopala zjutraj. Spet sem v službi pa takoooo sem zaspana. Eno pitanje... kdaj ste ve začele čutit gibe otročka? men se zdi da se je vse vstavilo, trebuh ne raste, joške ne rastejo, in me ne bolijo, ni kolostruma al kak se že reče prvemu mleku. Spet prehitro paničarim ? Komaj čakam pregoled 10.2. Elevitka, nič bat. Pri prvem vedno bolj dolgo traja,jaz sem pri Llei začutla komaj v 22.tednu. Tista faza pa je že tudi mimo,ko te vse boli,pa imaš trdo. Mleko pa se ti še vedno dela. Da pa boš bolj mirna,pa vseeno vprašaj tvojo G. Boš vidla,da je vse ok.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 12:09:30
|
|
|
|
matcar
|
Buča,sem mislila,da ni šlo skozi.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 12:21:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Buča,sem mislila,da ni šlo skozi. jaz pa full berem z zanimanjem, pa nisem skapirala da sem že to prebrala.. Nič grem do konca perilo obesit pa kosilo naret se mi zdi da sem že malo lačna
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 12:38:17
|
|
|
|
matcar
|
Se zgodi,tudi najboljšim!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 13:18:45
|
|
|
|
tasa_m
|
pa porka gate stalno nas najdem na 2. strani...
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 13:21:39
|
|
|
|
elevitka
|
Matcar... boljše dvakrat kot nobenkrat Tasa daj se meni kaj skuhaj noooo :) Punce kaj je nehalo snežit ? Kake plane mate ve za dopust - ok vedve ko bosta rodile marca in aprila ... bodo otročki že dovolj veliki za kake počitnice kam blizu. Kaj pa naj naredimo tiste ki imamo rok konec 7 ali začetek 8. meseca? Iti kam prej v 6 oz. 5 meecu čeprav je vprašljivo če bo voda na morju dovolj topla za kopanje, ali se raje odločiti za septembersko dopustovanje ?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 13:24:31
|
|
|
|
matcar
|
Maks je bil star 7 mesecev,ko smo šli lani,decemberski je. Drugače pa sem razmišljala o septembru,1.teden. Še v šoli tudi ni nič kaj,ker se komaj začne. Jaz mislim,da ni panike,če greš ti tudi takrat. Saj ni bitno,da ga oz. jo kopaš,važno je,da je zrak drugačen. Morski.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 13:30:06
|
|
|
|
elevitka
|
Matcar men je bitno kopanje ... jaz živim za poletje in komaj čakam sonce, hico, morje - in sem se skor razjokala ko sem se spomnila da mogoče letos nebo iz morja nix. Ker pač neveš kako bo vreme v 5 al 9 mesecu, se je že zgodilo da je blo lepo, blo pa je tud že slabo vreme. Pa kam sploh it? Na Hrvaško? glede na odnose? je res da je blizu če bi bognedaj potrebovali zdravnika, kam daleč si nebi upala z 2 meseca starim otrokom.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 13:37:07
|
|
|
|
tasa_m
|
midva bova šla sep. oz konc augusta na morje. Tolk kolk sva se do zdaj pogovarjala. Prej Tomaž noče it Je pa tak, da res ne vema kam. Ali na HR. ali v Slo. Men je samo važno da grem nekam in da se rešim malo tega lufta tu gori elevitka.. sem pa jaz bila že junija na morju in ti rečem, če nebi naša Lija bila takrat stara "samo" 3 mesece bi zagotovo šla junija na morje.. Men je zakon it na morje nekje v juniju.. toplo že ful, ni gužve še,..tak da.. jaz sem absolutno za junij, če bi mi šlo ven
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 13:41:24
|
|
|
|
elevitka
|
Saj men je junij tud ok ˝načeloma˝ sam strah me je če otrok pohiti in bi doli mogla dirke met v P - bolj sem mislial da je maj bolj bogi za kopanje v morju al pa septembra ko se že voda in vreme ohala... no vsaj tu v naši bližini .... doli južneje itak še pajsa Tak da nevem kaj naredit al naj hitim junija pa vzamem v zakup d bojo lahko doli dirke ker bom prej rodila al počakam pa gremo potem septembra z mesec in pol starim otrokom ?
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.2.2009 13:49:50
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka.. saj veš kak smo zmenjene tu na RR. Nič nebomo prehitevali tak da... ti si lepo dopust privošči oz. si ga privoščita še zadnjič v dvoje.. se pa spomnim da ko sem bila na morju letos je bilo kar nekaj nosečk, ki so imele do PDP-ja še slab mesec(sta bile naše sosede 2 zato vem). Tam so lepo sedele pod marelco brale kakšno knjigo, reševale križanke in v tistem trenutku so mi zgledale najbolj srečne nosečke pod soncem.. Sem pa bila na Pagu.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......