|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
2.2.2009 13:00:01   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Ravnokar sem se pogovarjala z eno gospo za varstvo. Po..... kak so dragi. Pod 250 € ne najdeš, tako da Suzi je res imela srečo. Moram še naprej malo raziskovat, ker to popeniš. Pa potem ti še otrok ne vzamejo, če ga misliš dat jeseni v vrtec. Groza no. Ima pa ena gospa, ki ni tako daleč od mene doma, že polno, pa bi komaj junija lahko tja dala. user posted image ,

Oh ja, vsaj eno mesto sem uspela rezervirat, samo bom mogla vozit Vidka čez celo mesto. Moram bit namreč pripravljena, če se me slučajno ravnatelj usmili, ker ena gre s 1.3 v porodniško. Upam, da me ne bo pustil na cedilu. user posted image

držim pesti, da boš našla varstvo in dobila službo! user posted image user posted image user posted image
da je pa varstvo tak drago. si pa res nisem mislila. čeprav po drugi strani, glede na to kakšne so polne cene jaslic...

Žalostno da je to tako dragouser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.2.2009 13:04:00   
natasa34
Pozdravček vsem!

Spet se malo javljam, nimam časa niti brati niti pisati. Tako, da vas niti pod razno ne dohajam več user posted image user posted image . Zdaj sem začela še s službo in bo časa še manj.

Špeli@, bravo za vaše spanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvečer sem zasledila, da ste imele debate o poročnih prstanih. Midva sva se poročila oktobra 07 in sta bila prstana najmanjši strošek pri vsej zadevi: ker si nisva želela nekaj hudo posebnega sva izbrala prstana od Fossila, medicinsko zlato, izgledajo ful lepo, cena: z graviranjem okoli 80 eur.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 552
2.2.2009 13:14:37   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Pozdravček vsem!

Spet se malo javljam, nimam časa niti brati niti pisati. Tako, da vas niti pod razno ne dohajam več user posted image user posted image . Zdaj sem začela še s službo in bo časa še manj.

O pozdravljenauser posted image user posted image user posted image . A ti si že tudi v službi? No upam, da ni prehudo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 553
2.2.2009 13:14:59   
Soncnica Sandra ***
ojla....

evo mene, smo da ne boste mislile, da sem do sedaj sneg kidala,... user posted image
res sem skidala celo dvorišče, in ga bilo ful user posted image
drugače sem bila pa spodaj pri moji mami. je v soboto prišla iz bolnice in ji malce pomagam, sploh, ker ne more po stopnicah hodit, ....

Drugače sem pa pej govorila z mojim user posted image , ki je z današnjim dnem spet začel delati v proizvodnji in mi je rekel, da je bil prava atrakcija, češ zakaj je prišel nazaj, če je bil do sedaj v pisarni 9 mesecev. Pa je rekel, da jim je dejal: fotr mi je zrihtov user posted image  (in to zato, ker so prej vsi težili, ko je šel iz proizvodnje v pisarno, da mu je oče zrihtal, ker tudi dela v pisarni)

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 554
2.2.2009 13:16:14   
Soncnica Sandra ***

Pozdravček vsem!

Špeli@, bravo za vaše spanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvečer sem zasledila, da ste imele debate o poročnih prstanih. Midva sva se poročila oktobra 07 in sta bila prstana najmanjši strošek pri vsej zadevi: ker si nisva želela nekaj hudo posebnega sva izbrala prstana od Fossila, medicinsko zlato, izgledajo ful lepo, cena: z graviranjem okoli 80 eur.

A ti tudi že v službi? Pridna! Kje in kaj pa delaš, če ni skrivnost?

Aja, pa še to: kakšno pa je medicinsko zlato user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 555
2.2.2009 13:16:43   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ravnokar sem se pogovarjala z eno gospo za varstvo. Po..... kak so dragi. Pod 250 € ne najdeš, tako da Suzi je res imela srečo. Moram še naprej malo raziskovat, ker to popeniš. Pa potem ti še otrok ne vzamejo, če ga misliš dat jeseni v vrtec. Groza no. Ima pa ena gospa, ki ni tako daleč od mene doma, že polno, pa bi komaj junija lahko tja dala. user posted image ,

Oh ja, vsaj eno mesto sem uspela rezervirat, samo bom mogla vozit Vidka čez celo mesto. Moram bit namreč pripravljena, če se me slučajno ravnatelj usmili, ker ena gre s 1.3 v porodniško. Upam, da me ne bo pustil na cedilu.
user posted image

Držimo pestke, da vse dobro uredišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Podpišem Anitkine besede

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 556
2.2.2009 13:17:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pol pa držte pesti, da dobro opraviva ..imava ob pol štirih posvetovalnico! Me zanima kolk smo zrastli pa kolko smo se poredili user posted image

Bomo fajn stiskali pestke pa dobro opravita pri P!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 557
2.2.2009 13:19:00   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

SS kdaj pa imaš poroko???
sej mogoče si napisal pa sem spregledalauser posted image

avgusta
najverjetneje 22.8, ampak moreva iti še na UE datum rezervirat

ja kr boš morala kmalu, pa jaz tudi..sicer ne vem kako je pri vas z gužvo, v Mariboru je totalna...je prijateljica komaj en datum še našla v maju.

ja tudi tu pri nas je kar gužva, ampak mislim, da ne bo panike, ker na gradu so poroke itak po dve hrkrati če je treba (imajo dve dvorani) in na vsako uro, tako da to ne bo panike.

glede cerkvene pa tudi ne, ker imava zmenjeno s čisto enim posebnim duhovnikom, ki sploh ni iz naših koncev, ampak bo tu gostoval

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 558
2.2.2009 13:19:39   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

barbaw vas vse lepo pozdravlja. Pravi, da uživajo in da tudi pri njih pada sneg. Vprašala je , če ga je Anitka kaj veselauser posted image

Lepo jo pozdravi nazajuser posted image in ji sporoči, da sem ga zeloooooooo veselauser posted image user posted image user posted image

Pozdravi barbaw pa ji reci, da naj se še namesto nas malce namoči!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
2.2.2009 13:20:20   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Evo Jana sem ti slikco naše makine obljubilauser posted image

uar-2009-019.jpg]user posted image [/url]

o super makina, še lepša pupa ob njej

Podpišem Jano!!!!
Edina, še kaj podatkov o makini prosim: letnik, km, cena, ... user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 560
2.2.2009 13:22:35   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Naša noč je bila kar ok, z vmesnimi zbujanji za sok in dudko, na srečo spet le 1x tisti vrešč, potem pa enourno crkljanje, da je lahko zaspal nazaj. Tako je veliiiiiiiiko lažje kot tisto tuljenje cele noči, ko se nam je vsem mešalo.
user posted image user posted image user posted image  za boljše Gregijevo spanje!!!! Naj tako tudi ostane oziroma naj gre le še na bolje!
sesil, user posted image  za dvatisočko.

Anitka, user posted image  za uspelo zabavo.

Taula, sem te hotela že zadnjič vprašat, ampak sem pozabila: a na bioresonanco si kaj pomislila? Naty* je bila z Žanom.

mafi, ne me hecat: hojica se je strgala?? user posted image

Soncnica Sandra ***, a boš imela sposojeno obleko? Kje si jo boš pa sposodila?
Ja imela bom definitivno sposojeno, ker nakup je veliko več kot 100€.
Drugače pa imamo ogledani dve v Poročnem kotičku v Ljubljani. Bom v četrtek kaj več vedela, ko grem na probo, da vidim če mi bosta ok

*Tiana*, pogumno in odločno v prvi delovni dan!!! Mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella*, user posted image  za minus kile, itak jih boš ruknila še krepko več dol, ti si ena hudo trmasta babn'ca user posted image

edinaos, user posted image  za babi. Bo tudi tebi zelo prav prišlo user posted image  Fajn avtek, upam, da boste zadovoljni user posted image

katy82, user posted image  za izgubljenih 9 kil in 7 cm user posted image  Vau, pri vas pa zobki rastejo kot gobe po dežju user posted image  Kako je Lara?

suzy85, user posted image  za izletek. Mamljive slikice user posted image

jana81, vidim, da sta včeraj uživala user posted image

Se pridružujem čestitkam Maji user posted image user posted image user posted image

Ojej, Naty*, kar srce me je bolelo, ko sem brala, kaj vse sta z Žanom doživela in preživela v bolnici user posted image  Kaj pa zdaj mali sploh lahko je? Zate in za Žankota user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kasso, user posted image  za kosilo in torto za taščin RD. Pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image

hijenca, kako je Videk?

Srčekgirll, kako pa ti Vidka ponoči pomiriš, a se še doji?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 561
2.2.2009 13:22:38   
Anitka

ojla....

evo mene, smo da ne boste mislile, da sem do sedaj sneg kidala,... user posted image

Grrrrrrrrrr sneguser posted image

drugače sem bila pa spodaj pri moji mami. je v soboto prišla iz bolnice in ji malce pomagam, sploh, ker ne more po stopnicah hodit, ....

Naj mami hitro okrevauser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa pej govorila z mojim user posted image , ki je z današnjim dnem spet začel delati v proizvodnji in mi je rekel, da je bil prava atrakcija, češ zakaj je prišel nazaj, če je bil do sedaj v pisarni 9 mesecev. Pa je rekel, da jim je dejal: fotr mi je zrihtov user posted image  (in to zato, ker so prej vsi težili, ko je šel iz proizvodnje v pisarno, da mu je oče zrihtal, ker tudi dela v pisarni)

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 562
2.2.2009 13:23:41   
Soncnica Sandra ***

ojla....

Naj mami hitro okrevauser posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe, .... tale mrtvaška glava je pa ful huda user posted image user posted image user posted image
ja tudi jaz upam, da bo čim prej bolje. sedaj jo še vedno ful boli. pravijo, da zna vsaj en teden kar fajn boleti user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
2.2.2009 13:24:46   
Čmrlika

user posted image

Aaaaaaaaa Čmrlika hvala, nisem vedela, da ga samo odvlečeš in potem greuser posted image

ja ni za kaj...user posted image  ti ni noben še druga povedala? sej meni tud ne zadnjič ko sem se matrala...pa komplicirala z nekimi kodami za forum kot ti zgleda user posted image  pol pa po strem primi spusti, pa je šlo user posted image user posted image user posted image

No, samo da znava zdaj!

Jaz sem se tudi do zdaj s temi kodami zaj.., zdaj si mi pa ti povedala kako simpl je touser posted image

jap, vidiš kak znamo ženske včasih zakomplicirat.... zakja enostavno, če je lahko zapleteno, ne? user posted image

itak pa, da simpl je tanajtabokše!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
2.2.2009 13:24:52   
Čmrlika

user posted image

iiiiiiiii, treniraš....user posted image  primi, spusti, primi, spusti........user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 565
2.2.2009 13:25:13   
nia5
Ku kuc, a je kdo doma  user posted image  

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 566
2.2.2009 13:25:25   
Anitka

hehehe, .... tale mrtvaška glava je pa ful huda user posted image user posted image user posted image
ja tudi jaz upam, da bo čim prej bolje. sedaj jo še vedno ful boli. pravijo, da zna vsaj en teden kar fajn boleti user posted image

user posted image

zate in za mami

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 567
2.2.2009 13:25:47   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

oj punce, da se še jaz malo javim, da ne grem med izbrisane user posted image

Naty, upam, da bosta izvedela vse kaj Žana muči in dobila prave terapije za naprej. Danes se slišiva, da ti dostavim pošiljkouser posted image

Mi smo imeli pa pester vikend. V soboto sem pekla torto za taščin 60. RD, včeraj pa smo cel dan jedli na enem kmečkem turizmu. Kosilo se je zavleklo od 13:00 do 18:00.
user posted image user posted image user posted image  pridna si, da takole pečeš torte!!!
In user posted image user posted image user posted image  za uživanje na kmečkem turizmu

Gašper je zdaj končno par dni brez vročine, je pa zato Petja to noč zakuhala, Varja pa k sreči le malo prehlajena in upam, da tako ostane. Jaz pa kašljam ko nora, me prime kar napad, da še dihat ne morem...tako, da si naredim hitro inhalacije in je takoj boljše.
Super, da je Gašper bolje in upam, da Petja čim prej ozdravi!!!!  user posted image user posted image user posted image
Ti pa le pazi tudi nase in seveda upam, da Varja ne bo zbolela

Za vse druge bolančke pošiljam en koš user posted image user posted image user posted image

Maji in Marku pa vseeee najboljšeeeuser posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 568
2.2.2009 13:26:11   
Anitka

user posted image

iiiiiiiii, treniraš....user posted image  primi, spusti, primi, spusti........user posted image

Aha, primi, spusti, primi, spustiuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 569
2.2.2009 13:26:35   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

ku kuc user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.2.2009 13:27:13   
Soncnica Sandra ***

user posted image

zate in za mami

hvala, zlata si user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
2.2.2009 13:28:06   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 572
2.2.2009 13:28:16   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Dobro jutro!

Se morm mal javit, da me slučajno ne date med izbrisane user posted image . Sej ne vem, kolk mi bo ratalo napisat, ker mi že tamau teži tuki okrog, sm glihkar pospravla juretove kitare, da vsaj tja ne rine user posted image .

No da mal povem, kako smo pri nas... V sredo sva šla z Žanom na sprejem na gastro pediatrične klinike in je zvečer dobil klistir, ponoči pa infuzijo. Zjutraj so mu naredil en test za izločanje klora skozi kožo (baje se tko vid ena presnovna bolezen), ob devetih sm ga pa nesla na B oddelek, kjer so ga uspavali in mu naredili gastroskopijo in kolonoskopijo user posted image . Seveda sm jokala ko dež, ker sm prejšn cel dan študirala ali naj podpišem izjavo, da se zavedam tveganja pa vseeno pristajam. Seveda te seznanijo z vsemi možnimi zapleti, med katerimi je tudi smrt in je kr kriza tisto podpisat. Skratka ko so ga uspavali, sm šla js ven in v pol ure je blo fertik in so mi ga prinesli v sobo. Poseg je šel super skoz user posted image , so pa ugotovili, da ima alergijsko vnetje dvanajsternika in rahlo tudi črevesja. Zdej čakamo še vzorce tkiv, ki so jih vzeli in rezultate krvnih testov za alergije. Kožne so naredil za mleko, jajca, pšenico, piščanca, sojo in banano in spet vse negativno user posted image . U glavnem mali je bil hitro pri sebi, cel nasmejan in plesal v postlci, tko da so ga vsi sam občudovali... ta moj dobrovoljček user posted image .
Pa še druga plat zgodbe... pediatrična spet groza... v sobi smo ble štiri mamice, ponoči sem spala na blazini na tleh z bundo pod glavo. Pol so pa še v sosednji sobi enega mejčkenga dojenčka oživljali, tko da je blo res hudo user posted image user posted image . Ampak hvalabogu so ga rešili in odpeljali na intenzivno, men je blo tolk hudo za starše... trajalo je pa zihr ene 20 minut, da jim je uspelouser posted image .

Drugače mamo še vedno sam dva zobka, zgornji dvojkici sta pa že 14 dni čist na koncu... sem sprejemno zdravnico vprašala, kolk časa misl, da bosta še ven lezli je rekla "eh to je čist na koncu! maximalno en dan še!! user posted image user posted image user posted image user posted image mhm... še zmer sta na istem mestu user posted image

No tale post sm pisala pol ure, ker sva vmes jedla, pa tečnarla in zdej bomo očitno tečkali naprej, ker bi se on zdej z mano igral user posted image . Pridem še kej nazaj in bom prebrala, kaj je kej novega tu gor user posted image .

user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

MAJA (Barbaw)

in

MARK (CatJa)

vse najboljše ob vajinih devetih mesecih

user posted image   user posted image   user posted image

Se pridružujeva!!!

Naty, lepo da si se nam še tu oglasila.
Upam, da se oba z Žanom čim prej "skup sestavita", sej veš, dolžna si nam še en čvek user posted image
Hecam se, uživejta!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 573
2.2.2009 13:28:33   
natasa34

Pozdravček vsem!

A ti tudi že v službi? Pridna! Kje in kaj pa delaš, če ni skrivnost?

Aja, pa še to: kakšno pa je medicinsko zlato user posted image

Anitka in ss: Me je malo že panika grabila zaradi krize in pomanjkanja služb, pa še pri mojem user posted image  v službi se je začela kazati pri plači pa sem si poiskala delo. Ker mi trenutno ni za delati v oglaševanju, biti odsotna po cele dneve in se še eno uro voziti v LJ in domov, sem si poiskala v Zasavju, v gostinstvu. Prejšnji teden sem imela uvajanje, jutri pa začnem z rednim delovnim časom.
Bo pa naporno, ker naša Eva nikakor noče zaspati pred 23 zvečer.user posted image

Za medicinsko zlato ne znam točno povedati, ker sem že malo pozabla. Je bolj trpežno in baje je dosti manj alergij kot pri srebru ali zlatu.

Neposredna povezava do sporočila: 574
2.2.2009 13:29:05   
nia5

ojla....

Ma jaz se sploh več ne sekiram glede totega snega, čeprav mi gre na živce. No če bi mogla toliko kidat kot SS bi verjetno tudi popizdevala

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?