Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Dobro jutro! Se morm mal javit, da me slučajno ne date med izbrisane . Sej ne vem, kolk mi bo ratalo napisat, ker mi že tamau teži tuki okrog, sm glihkar pospravla juretove kitare, da vsaj tja ne rine . No da mal povem, kako smo pri nas... V sredo sva šla z Žanom na sprejem na gastro pediatrične klinike in je zvečer dobil klistir, ponoči pa infuzijo. Zjutraj so mu naredil en test za izločanje klora skozi kožo (baje se tko vid ena presnovna bolezen), ob devetih sm ga pa nesla na B oddelek, kjer so ga uspavali in mu naredili gastroskopijo in kolonoskopijo . Seveda sm jokala ko dež, ker sm prejšn cel dan študirala ali naj podpišem izjavo, da se zavedam tveganja pa vseeno pristajam. Seveda te seznanijo z vsemi možnimi zapleti, med katerimi je tudi smrt in je kr kriza tisto podpisat. Skratka ko so ga uspavali, sm šla js ven in v pol ure je blo fertik in so mi ga prinesli v sobo. Poseg je šel super skoz , so pa ugotovili, da ima alergijsko vnetje dvanajsternika in rahlo tudi črevesja. Zdej čakamo še vzorce tkiv, ki so jih vzeli in rezultate krvnih testov za alergije. Kožne so naredil za mleko, jajca, pšenico, piščanca, sojo in banano in spet vse negativno . U glavnem mali je bil hitro pri sebi, cel nasmejan in plesal v postlci, tko da so ga vsi sam občudovali... ta moj dobrovoljček . Pa še druga plat zgodbe... pediatrična spet groza... v sobi smo ble štiri mamice, ponoči sem spala na blazini na tleh z bundo pod glavo. Pol so pa še v sosednji sobi enega mejčkenga dojenčka oživljali, tko da je blo res hudo . Ampak hvalabogu so ga rešili in odpeljali na intenzivno, men je blo tolk hudo za starše... trajalo je pa zihr ene 20 minut, da jim je uspelo . Drugače mamo še vedno sam dva zobka, zgornji dvojkici sta pa že 14 dni čist na koncu... sem sprejemno zdravnico vprašala, kolk časa misl, da bosta še ven lezli je rekla "eh to je čist na koncu! maximalno en dan še!! mhm... še zmer sta na istem mestu . No tale post sm pisala pol ure, ker sva vmes jedla, pa tečnarla in zdej bomo očitno tečkali naprej, ker bi se on zdej z mano igral . Pridem še kej nazaj in bom prebrala, kaj je kej novega tu gor . IZVIRNO SPOROČILO: Anitka MAJA (Barbaw) in MARK (CatJa) vse najboljše ob vajinih devetih mesecih Se pridružujeva!!! Naty, lepo da si se nam še tu oglasila. Upam, da se oba z Žanom čim prej "skup sestavita", sej veš, dolžna si nam še en čvek Hecam se, uživejta!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|