PikicaStonoga
|
2. del ... lažen preprah ...samo naznanla je, da bedi, zdej gleda svoj vrtiljak, sme ji kr odveč ... Plenice ... smo na Pamperskah, smo jih dobili, ko porabimo, bomo mal sprobali, kaj nam bo všeč ...mal bom tud na ceno gledala ...kaj češ, je treba ... jolly jolly si k moja mami k pred sabo skrije sladkarije, d ane bi ponoči, ko ne more spat jedla, pol jih pa kdo od nas želi, pa ne ve , kam jih je dala ...a si do zdej že našla denar ..maš do ČET čas Steriliziranje ...sem se odločila, da bom začela kr samo 1x tedensko tako kot Dream, bo kr dovolj, do 2 mesecev sem csak dan, potem vsak drugi, tretji dan ...zdaj bom pa med vikendi ;) 4-urni delavnik ...mah tud men finančno ne bo zneslo, tud pomisla nisem na to, jaz celo delam dve službi, da bomo lahko šli na svoje, moj tud nekej še dodatno dela, tko da ...tud pomislim ne .... ja Janja a je Manca že pojedla salamo? Timnala, a morš vsatt ponoči al enostavno bedi in čeblja? Včasih starši prehitro vstanemo za vsak drek ... pol se pa otročki razvadijo ... Lučka1 - a ne kako paše za akko urco stran, pa čeprav je to DELO, samo mene moje delo veseli ;) Tebe očitno tudi ;) pa glede dojenčka midva bi tud naročila, samo ker si želiva rojenega med JUN-OKT sva letos zamudila, še ni tko da tud če pride, bomo počakali z naročanjem do konca leta ...kar pa se tiče odrivanja od jošk ..tud nama se dogaja!!! Ker al je prefirbčna al premal lačna ...ful je težka za hranjenje ampk vztrajam, moram pa tud jaz dodajat, včaish sem samo zvečer zdej tudi že kdja čez dan ...mah če je pa lena ona tako počasi je, nič aktivno ne vleče, le kako naj se mi dela potme mleko??? lovely, super, da je mami OK talcy, super tud za tvojo babi! kopanje joj morm povedat, kok sem srečna, ker ne tuli več, ko jo kopamo, zadnje dvakrta je blo super, 3 dni nazaj sva jo skopala v banci, včeraj v člebričku, obakrat super, včeraj je celo čepbljala in čofotala!!! JUPI! Prej 3x je blo pa obut tuljenje do neba ...mislim, da je bilo krivo to, da je bila preutrujena že pred kopšanjem, sva pa zdja ugotovila, d ajo kopanje FUUUUUULLLLLLLL (Lovely, si se že odvadla te besede?= ;) hehe ) zmatra!!! Ker ko sva jo skopala je jedla par minutk na eni joški, drugačle je na vsaki 6-8 min, poa je zaspala za noč!!!!In predenj e zaspala je blo ful joka, torej maja_sunny mogoče je tuljenje zato, ker je otork preutrujen, probaj s kopanjem malo prej ...naša tud potem ko jo oblačiva začne že jamrat, potem pa med hranjenjm že na pol spi .... tako, mislim, da sme prišla do konca! THE END!