Katjusa
|
Dobro jutro, sem misla da bi si dons torbo prpravla in še ponoči sem slabo spala zdej se pa kljub vsemu tako fino počutim kot sem se 2 meseca nazaj tak da bo torba še kr lepo počakala pa še moj gre odns v avstrijo (najraje bi šla polek pa ni prostora) pele enga sodelavca k bi si rad nekaj kupu in naša dobra stara fiat marea je fino velika in bosta neko pohištvo dol prpeljala.... IZVIRNO SPOROČILO: birdy Pa punce, a veste da mam jst počas prov povhn kufer vsega... Kr naprej serjem, želodec me boli,... Sej ne vem več, a me bo spet kaka ta hitra viroza zagrabla al bom mogla kmal km it Mah, vse skup je brez veze Upam da boš šla sam rodit Drgač pa jst hodim na wc kot dojenček mal pojem in se že grem čistit včerej po pici sem šla kr 2x zaporedoma IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jst mam pa sirup, pa me ni nič zapru, kvečjemu odpru... Joj, meni pa tko ni, da bi tisti klistir v rit dobila...Ma bo treba, ne bo druge... jst sem tud v prvo molla da bi šlo tak hitro da nebi blko treba no pa se je pol iskazal da sploh ni tak hudo tak da kr pozabi na to k res ni nč posebnega.... IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Aha....dojenje..... Ko sem rodila....no, kako uro in pol kasneje...sem jo prviš prstavla na jošk...itak da še nič ni bilo....a ne....potem pa tudi naslednji dan še nič ni bilo...in Tisa je bila lačna...tak da sem prosila za glukozo in dodatek ,ki ga je spila v šubu.....pridno sva se pristavljale na tri ure...in še dvakrat spile dodatek, ker enostavno McZiza še ni proizvajala oz. ne dovolj za našo lakotnico..... Drugo noč in tretji dan, pa je vse steklo....tak da punce ne obupat....vse se da...če pa ne ..pa pač za dodatek prosiš...da se otrok v miru naspi in ve spočijete....... MOja cimra se glede tega ni dala motit....rezultat je bil ,da je njen dojenček celo noč jokal in jokal in jokal...ona je imela joške ko bombe ....razdražene in zelo zelo boleče bradavice....ta malo je imela priklopljeno non-stop...tak da je bila čist utrujena....no, končno..po vsem tem joku in naši neprespanosti..sva jo ta facasto cimro le uspele prepričat, da si je naročila glukozo ...da je tamala zaspala in se spočila..... Tak da naj vam ne bo nerodno poskrbet zase in za otroka...... to sem spisala, ker vem kako se nekatere bojitezaradi dojenja...no, sej sem jst tud cviknla, ko nisem mogla nahranit Tise,...ampak se mi zdi ,da si bolj pomagaš če mirno odreagiraš.....več kot potrudit se ne moreš....tak da ...če ne bi bilo mleka...bi pač bili na dodatku....zato pa tudi obstaja ta možnost....samo ne si dovolit, da se vaši otroci jočejo....ker ste trmaste...... teh besed se bom spomnla v P no sicer sem pa v tej smeri razmišljala da bom tako nardila.... p prvo sem bla neumna sestre mi pa niso znale svetovat in ko sem povedala da ne morem več da me vse boli in da mali skos visi na zizi je ena rekla sej more čeprav vsi vemo da ni tako... sploh bi pa mogle one vedet k v P delajo... Ajvy držim pesti da te brdavice nehajo čim hitreje bolet Witto pr vas bo pa kmal dogajal da bi blo čim manj boleče in čim lepše Sunny za pregled kaj šele 16. maš naslednjega pa si povedala da misliš 9. rodit Petra pride domov Urša držim pesti da ti ne bo treba čakat do četrtka rebeka sam ti si tud že čez rok zakaj pa nimaš bolj pogosto pregledov na 2-3 dni? a hodiš to že v P na preglede? komaj sem se prebila čez vse poste še dober da je florjan tak priden in se igra v dnevni da lahko mami v miru opravi domačo nalogo
|