Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso oj punce, da se še jaz malo javim, da ne grem med izbrisane Naty, upam, da bosta izvedela vse kaj Žana muči in dobila prave terapije za naprej. Danes se slišiva, da ti dostavim pošiljko Ja upam, da bova res izvedela, vsaj to me tolaži, da vnetje črevesja ni tolk hudo . Se slišiva, pa veliko da se tvoji bolančki pozdravijo pa ti tudi. Je kr težko tkole, ko se kr en od druzga nalezete ane... IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 joj, men gre kr na , ko berem, kaj vse sta dala skoz. si sploh ne znam predstavljat! pa sam, da je žan dobre volje in nasmejan! glede pediatrične je pa škoda izgubljat besed! sramota, da hoče država dvignat nataliteto, za take stvari in še za marsikaj drugega pa ne poskrbi! Ja res je blo hudo, mislim, da sta bla dva najtežja dneva tole po dolgem času . Ampak moj cukrček je tolk potrpežljiv, ful se je vsem smejal pa bil zadovoljen kljub temu, da so ga skoz neki pikali pa matrali. Je pa revček prespal obisk rdečih noskov, glih je prišel iz posega, tko da je bil še priklopljen na vso tisto mašinerijo, ko sta prišla v sobo. Je pa zato mamica dobila rdeč nosek in si ga zdej dam gor vsake tolk, pa se mi ful smeji . Rdeči noski so pa res neki pozitivnega v tisti bedi! Ja pediatrična pa , najslabš je pa to, da baje tud nova ne bo nč boljša. Baje ful prostora, sam za otroke in mamice pa ne. Aja pa še tole... a veste, kako je prišlo do tega, da so mamice lahko z otročki? Prej niso smele bit, pol je pa za rakom zbolel otroček enga ministra, od takrat so se pa vsaj te stvari spremenile... žalostno, da je neki takega treba ane ... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ojej, Naty*, kar srce me je bolelo, ko sem brala, kaj vse sta z Žanom doživela in preživela v bolnici Kaj pa zdaj mali sploh lahko je? Zate in za Žankota A veš, da me je zjutri ob pol šestih, ko je mali ful jokal zaradi klistirja prijelo, da bi ga oblekla pa šla domov z njim . Polovico noči je spal pri meni na tleh z vsemi tistimi garami od infuzije in ga je ful trebušček matral, ko ga je zvijalo. Zjutri sm bla pa že čist avt. Ko sm ga previjala sva oba jokala in res me je prijelo, da bom samo šla... HB me je tud spustilo, da sva dala zdej to skoz . Zdej še zmer je allernovo, dobila bova tud potrdilo za recept, pa krompir, riž, brokoli, korenček in jabolka. Počasi morva uvajat novo hrano (en teden eno živilo), če bojo vsi testi negativni, naju čaka pa provokacija na pediatrični. Lepo, da ste mel boljšo noč ! Veliko za vse bolane hroščke in za vse, ki jih rabite tako in drugače! Evo mali je zaspal, zdej morm it pa mal stanvanje pospravit...bomba!