|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
2.2.2009 9:55:16   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Kajsica sej bo vse v redu,držim pesti da bo jutri folikel počil in da boš čez 5 dni dobila pikice.

Kajši, samo lepe misli...vse bo ok, tudi jaz držim močno zate!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 2.2.2009 9:56:19 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 501
2.2.2009 9:56:05   
frrrr
sonček33 vas vse lepo pozdravlja!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 502
2.2.2009 9:57:17   
lara light
Frrr, hvalauser posted image enako mi njo in Lovrota nazajuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 503
2.2.2009 10:07:02   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Mišmiš, ja jutri imam spet kri + UZ, brez O testa! Ma bomo videli. Pa ne straši me še s cistami!!!! Dovolj je tega sranja user posted image

Bejbešnca mala ... držim figice, da bo jutr mehurček poknil in boš dobla svoje dete na čuvanje ... bemo mast zdej pa dost tega s_ran_ja ....

Go baby go

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.2.2009 10:08:51   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Hvala sončku tja v Jeseniško porodniško sobo, kako je z njo in Lovrom (ati je verjetno za na Trojane, al se je pa bogi tud že odšejkal user posted image )?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.2.2009 10:17:38   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Hvala sončku tja v Jeseniško porodniško sobo, kako je z njo in Lovrom (ati je verjetno za na Trojane, al se je pa bogi tud že odšejkal user posted image )?????

Lep pozdrav Sončku33 tudi od mene,...in naj mali Lovro pridno raste,...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 506
2.2.2009 10:22:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shuki, jutrčka soseda. Kako kaj? Ma saj ne morem verjeti, ko pogledam tvoj tikerček. Samo še 8 dni. Se bova pa res naslednjič videli s tvojim s-menčkom. Ob kateri uri pa imaš v sredo ctg? Jaz mam kontrolo, pa nimam nič ure določene.
Pa vidim da imaš že vse pripravljeno za svojega škrata. Super. user posted image

Ojla sosedica - ja tud jest ne morm verjet, da sem že na koncu, čist sem že nestrpna, da spoznam našega s-menčkauser posted image sej glih zato k mamo vse prištimano bi rada, da čimprej vidi kako sva uredila najino kamrco zanjuser posted image , mislm k da je otroku mar kako ma uštiman, važn da ma toplino in zizouser posted image

CTG mam od 10-13h enkrat se morm zglasit pr receptorju, pol to delajo v pritličju. pa odvisno od gužve. A kontrolo maš v sredo? Pol se pa lahko vidiva? Sej tvoj tko dela od 9h dalje, ne?

Ja, lahko se vidiva. Moj G začne nekje ob 9h. Moj dragi pa začne v sredo delat ob 13.30, tako, da morava imeti kosilo nekje ob 12.30. Tako, da sem do 12h sigurno frej.

Ja otročku je pa važno, da ima toplino in zizo. user posted image  Je rekel en kolega, da v samem začetku tako in tako vse kupijemo večinoma za "sebe", ker otroku tako ni važno kake barve je, igrače so najbolj doma narejene (npr. plastenka in not riž) user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.2.2009 10:22:06   
lučka 25
Vitabella, nič razmišljat, saj je že konec ali p se se vdala kar bo p bo. Misli pozitivno. Mene je tako zelo črvičilo, kot ta hudi menstrualni krči, pa se nisem vdala, kljub rahlim krvavitvam, ki sem jih imela pred testom. Ker rezultat pa tako in tako veš, je bil potem en lep debel + na CB. Tako, da nič razmišljat o zamrznjenčkih za to leto, ker to leto, jih boš kako leto po porodu potrebovala.user posted image

efika, si pa res dobila hudo alergijo na vse te hormone. važno, da se vse uredi in boš res lahko šla v petek po svoje otroke. user posted image

T1979, danes še kar počivaj doma zaradi snega. Sem pa se jaz tudi bolj zamotila v službi, manj razmišljala o vsem skupaj, tako da meni odgovarja, da sem v službi. Sodelavka me je pazila, da nisem previjala in dvigovala otrok in fizično delo opravljala ona. Sem ji še sedaj nooooro hvaležna za vse to. Samo, ker j ona taka dobra duša, me to ni presenetilo.user posted image

lana, kako lepo da si prišla malo naokoli. kako si?

gigi, ti boš kilce dobila v nosečnosti in to sedaj, kar pripravi se. user posted image  Podatkov o mamicah pa žal nimam.

lara, sem že nazaj iz P. Sem bla prvič ob 7h, da sem daal vodo, potem pa še ob 9.30 da sem dala kri. V sredo pa bodo izvidi.Moj pa sedaj pridno kida sneg. A pri vas pa še kar bacilonošci strašijo?

kajsica, če jeO test pozitiven, potem folikel poči, če se prav spomnim, 24-48 ur kasneje.

mismis, evo si že ti povedala malo bolj obširno razlago naši kajsici. Ti p kar pridno delaj, vemo da nas ne zanemarjaš zanalašč.user posted image

frrrr, hvala za pozdrave od sončka.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.2.2009 10:22:59   
Grethy
No tako,

zdej grem pauser posted image ,

sem misla da nau več user posted image ,

pa kr gre hudiman ... 

pol pa u user posted image ,

pa gas proti user posted image (beri: šihtu)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.2.2009 10:33:28   
gigi1
Ok pupike

Mam podatke. Sicer je pri Noki še nekaj?, pa tudi pri Sončku imam 2 priimka. Pa bom kar oba napisala user posted image

A dam zraven še medvedke?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.2.2009 10:40:58   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ok pupike

Mam podatke. Sicer je pri Noki še nekaj?, pa tudi pri Sončku imam 2 priimka. Pa bom kar oba napisala user posted image

Komu nakažem denar za samoprispevek?

pa lepe pozdravčke v porodnišnico.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.2.2009 10:50:05   
Grethy

Ok pupike

Jaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... user posted image

How mač je za dodat in komu ????

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 512
2.2.2009 11:01:16   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj

takole v skupnem fondu je 77 €, tako da jih lahko tudi ponucamo za čestitke našim nosečkam.

Žiži, za Noki bi morda Hedi vedela priimek, lahko ji pa tudi pošljem sms in jo prašam. Sicer nisem skoz tukaj, a tebe imam vedno v mislih.

Zvezdica, upam da ostaneš danes kar notri in da že danes dobiš Medota v naročje.

ženske moje, ne mi zameriti, ker vas en malček zanemarjam, imam veliko dela v službi. Tako da vas bom vmes samo priletela malo pošpegati, da bom na tekočem z novičkami o Tassi in Zvezdici.

Vsem skupaj pa želim prav lep sneženi dan.

Jaz sem čisto za tale mismisin predlog.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.2.2009 11:08:39   
gigi1
Zvezdica je odprta 3 cm. Klistir že dobila, zdej gre na umetne popadke.

GO ZVEZDI, GO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

DEJMO DIHAT PUNCE, DA JI POMAGAMO

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.2.2009 11:11:32   
Grethy

GO ZVEZDI, GO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Navijam zraven ... drž se Zvezdi, pa magari od vašga roko fejst stisn, sam da ti bo boljš ... go go goooo ...

Gigika
jz grem na šiht, sporoč mi na SMS novico, če ne me bo pobral od firbca ke do pol polnoči ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.2.2009 11:11:37   
gigi1
Mišmiška mail sem ti poslala.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.2.2009 11:12:04   
T1979
GO Zvezdica GO, GO, GO. user posted image

Me navijamo in dihamo s tabo. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.2.2009 11:16:34   
KIWI
Punce, dober dan!

Ja tale vikend in začetek tedna sta pa res bila krasna, same lepe novičke!user posted image user posted image

Nokica iskrene čestitke, tudi očku, zdaj pa le lepo cartajta svoji štručki!!!

Tudi jaz sem še kar doma ostala danes, še nisem čisto prisebna, je pa že boljše.

KAJSI, nič sekirat, ti je lepo Lučka razložila, 24 - 48 ur po  O testu pride do ovulacije!

Frrr, pozdrav Sončku nazaj!

ZVEZDICA, fajn rihtaj danes, pa čim lažji porod ti želim!

MISMIS, da ne boš preveč pridna v službi

VITABELLA, ne še obupat no! Drži se do konca!

SHUKI, ti pa tvojga s-menčka že v naprej razvajaš se mi zdi! Pa prav je tako! Upam, da so rokce kaj bolje?

EFIKA, upam da bodo injekcije hitro pomagale, sem tudi sama pred leti imela neko alergijo in bla zatečena v obraz, da sebe v ogledalu nisem prepoznala. Želim ti hitro okrevanje!

No, še grem kaj za nazaj prebrat! Čao, čao za enkrat!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.2.2009 11:18:54   
Stella Rossa

user posted image GO  ZVEZDI  GO

user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.2.2009 11:21:14   
cukica
Drži se Zvezdica,dihamo s teboj,....jaz bi tud prispevala za telegrama,če smem in kam nakažem denar,lahko bi pa vsako posebej obsule z čestitkami al pa telegrami,bi nosile vreče domov,...

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.2.2009 11:22:07   
MBT1979

Jst tudi diham!!! udih, izdih, udih izdih, udih izdih....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.2.2009 11:28:38   
Abra

user posted image user posted image user posted image user posted image najčimhitreje mine!!!

pridem zvezdico čekirat in vidim, da je noki rodila???? Na kateri strani je novička, da ji grem en sms poslat? Draga sošolka, tkoooooo sem vesela, da se že lepo cartate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.2.2009 11:31:18   
zup2
Dober dan!

Vidim da se je februar že na polno začel!

user posted image  Noki

Zvezdica držim pesti, da bi porod čim hitreje minil, pa seveda da ne bi blo preveč boleče. Samo verjamem da ko boš zagledala svojega malega princa, da bo vsaka bolečina pozabljena user posted image  user posted image

Kako ste kaj drugače trepetalke, špikarice in čakalke na postopek? Pri meni so še vedno prisotne bolečine v jajčnikih, zato kar veliko počivam, pa tudi v službo do testa ne grem. Upam da tudi po testu ne user posted image .

Lepo se imejte.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.2.2009 11:33:14   
KIWI
Drži se ZVEZDICA, dihamo s teboj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.2.2009 11:40:55   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI

SHUKI, ti pa tvojga s-menčka že v naprej razvajaš se mi zdi! Pa prav je tako! Upam, da so rokce kaj bolje?

Mal ga morm, joj kolk ga bom šele k pride venuser posted image Ma na roke tud pomislim več ne, sem se navadla met trde prste in mravljinčaste skozi cel dan, sam ponoči bi bilo fino če mi še žareli ne bi toliko. Drugič si bom lambr ledene vode naštimala k postelji da si jih ohladim, da mi nau treba vstajatuser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?