|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 21:45:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 21:49:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del
1.2.2009 23:53:58   
katka37
Ojla!

Stella, vse najlepše za tvoj mini rojstni dan.user posted image user posted image

Suncicica, paše ti trebušček, voziček je tudi zelo lep, posteljici vidim da sta pripravljeni, zdaj pa samo mirno čakaj, mogoče pa je user posted image user posted image  prelepo notri, pa se jima ne bo nikamor mudilo.

Morrak, si kar predstavljam, kako so otroci pri vas danes gledali sneg, smo živeli davno v Kopru in se še spomnim, kako sem se na dveh cm (sam asfalt z pikicami snega) smučala, to je bilo veselje. Smuči pa...no, toje že druga zgodba, kakšne so bile po tem "smučanju".user posted image

Lahko noč vsem, čeprav z zamudo, samo jaz še strašim tu.

Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.2.2009 6:35:06   
Anonimen
Dobro jutro!

evo user posted image user posted image user posted image user posted image po želji!
Mi pa smo danes hitri. najdva je ata zbuda ob5 ko je ša v službo, anej se je nekaj premetava do 5.45, te pa sma vstala. ja kaj češ. sicer pa sma super spala celo noč brez vročine. danes bo še doma da vidimo kako bo stanje, tak da boma lepo pucala.user posted image smo se čez vikemd samo cartali in nič naredliuser posted image . sem pa že uspela cote pospravit. zaj pa počasi nad posodo- je še anej priden in se bo dalo kaj naredit.

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.2.2009 7:28:59   
Anonimen
morrak pri nas še vedno rahlo sneži, čez noč ni zapadlo dosti snega in ceste so lepo spucane

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.2.2009 8:21:06   
*monchy*
dobro jutro user posted image user posted image user posted image

mi smo tudi že od 7h pokonci. spet je začelo tak snežit da brezveze user posted image

morrak no zmenjeno! tepa se poleti vidimo user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.2.2009 8:55:35   
petra *k
dobro jutro! tudi midvi sva že lep čas pokonci. opet se nisem naspala, se mi zdi da sma vsako uro jedli.

monchy a je prišel simon celi domov?user posted image pa kaj pravi kak se mu je zdelo?
na včerajšnjih loto listkih, nismo meli niti ene kombinacije, ne tatly? zaj je bla že druga runda prazna.nemamo sreče.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.2.2009 8:56:02   
tatly
katka-monchy-stella se vama zahvaljujeuser posted image jaz tudi nisem nic na lotu dobla pa sem mislila da bo kaj prislo za krstuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.2.2009 8:57:56   
mamamajča
Dobro jutro!
No in zdaj mamotudi ogromno sega, včeraj čez cel dan je lepo šlo.

Pred kratkim ste se pogovarjale o kapljicah oleovit, če se ne motim. Tista, ki jih ma, mi lahko pove, kje se dobijo?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.2.2009 9:04:15   
Anonimen
ja nič ni blo na lotu. normalno če pa jaz nisem igrala in me čakauser posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2410
2.2.2009 9:11:40   
petra *k
STELLA, VSE NAJ NAJ ZA včerajšnji 5.MINI ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me včeraj nič ni blo gor, da bi napisala. pa sem ji osebno čestitalauser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
2.2.2009 9:11:47   
*monchy*
petra je prišo ja user posted image ampak so ga tak noge bolele da je mislo vmreti user posted image čisto ga je aleš navdušo  ne user posted image
joooj jaz tudi nisem čist nič mela na loto listkih user posted image

tatly bo pa v sredo za to tolko več user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
2.2.2009 9:13:17   
petra *k
aneju pa user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo hitro ok..

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 9:13:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
2.2.2009 9:22:21   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

petra je prišo ja user posted image ampak so ga tak noge bolele da je mislo vmreti user posted image čisto ga je aleš navdušo  ne user posted image
joooj jaz tudi nisem čist nič mela na loto listkih user posted image

tatly bo pa v sredo za to tolko več user posted image

ja si mislim da so ga noge bolele. aleš ni nič jamral, verjetno je od navdušenja pozabiluser posted image bo gnes verjetno čutil. saj on tudi že ni smučal, nevem, zadnja 3 leta ziher da ne.

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
2.2.2009 9:25:03   
*monchy*
user posted image verjetno res ja. al pa ga bolijo od tega kak sta se skotala user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 9:39:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katka37)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
2.2.2009 9:52:50   
tatly
kaj zdaj babnce kaj delate?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2418
2.2.2009 9:52:52   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

user posted image verjetno res ja. al pa ga bolijo od tega kak sta se skotala user posted image

skotala se sta??to pa jaz ne vem. resno??user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
2.2.2009 9:53:17   
trezika
DOBRO JUTRO
Tako dolgo pa že lep čas nisem spala...user posted image  samo me je včeraj nekaj prehlad začel grabti pa mi je dragi predpisal strogo počivanje user posted image  je kr koristilo kr se dans že bolš počutim user posted image  
Ta sneg pa mi gre že pošteno na živce...noče in noče izginit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2420
2.2.2009 9:53:43   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kaj zdaj babnce kaj delate?

pospravljamouser posted image ker smo se celi vikend potepali.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
2.2.2009 9:58:40   
*monchy*
petra ja user posted image  user posted image prvo simon  za njim pa še aleš user posted image  user posted image tam ko sem ti rekla da se bota dol po goricah spustla nista vedla kaki teren je pa sta salte delala user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
2.2.2009 9:59:17   
*monchy*
tatly jezimo se ko je tako vreme user posted image
kak je pikica?

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
2.2.2009 10:03:19   
petra *k
aha, to pa si vena ni upal povedati, da se mu nebi norca delala. saj veš, kak on smuk vozi,neuser posted image  a tak je to. morem ga ****i malo gnes.user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
2.2.2009 10:04:33   
tatly
monchy-stella pa dela akrobacije zdaj pa jo je utrudilo pa je zaspala,mi posljes tisti recept na zs kaj si delalal z zreskov
kak pa je kaj nas lepi zet?

< Sporočilo je popravil tatly -- 2.2.2009 10:05:07 >

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.