lara light
|
Jutro lepotičke , kruce super kafetke! Zvezdica, ob 9h praviš, da morš bit, evo si že v p! Mislim nate, vse bo ok, danes bo tvoj, vajin dan! Vso srečo, da hitro in neboleče ugledaš 2. najlepšega fantiča! Shuki, ma pridna naša, že likala, delila nasvete, kaj bi mi brez tebe, kako se počuti? Roke? Bolečine? Bolje upam? Mojsonček, pametno, lepo se pocartaj na toplem, odlična poteza! IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarči, lubica, spet boš blestela Shuki, ti si sploh preveč pridna...vse že porihtano? Na čem ste trenutno, uf sem firbec...imaš že kaj za dojenje oz. če bo potrebno flaškanje, al boš to sproti kupovala, po potrebi? Še malo, srčica in tudi ti boš prava mamica Evo zdej mava pa res vse prištimano, še celo flaške in dude sterilizirane, joške moje sicer niso nč napete tko da kako bo z mlekom bomo vidl, če ne pa v prvih dneh bo flaška pela z AM, cotke oprane in zlikane, mam zlatga očija k mi je previjalno naredu, pa tolk je lepa , pa mami k mi je rjuhce sešila za koška, čist hudo , ma sam še čakamo, da tale škratek pade ven oooo, sem se čisto raznežila...vas prav vidim, kako lepo, kako ste krasni...srečen otroček, ki ga čaka vse v izobilju, mislim na najpomembnejše-izobilje ljubezni Lučka, se še muckaš? Gigi, čakam na Netko za naslov...če ima morda Efi, naj mine Vsem, vsem lep dan!