Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:02:37
|
|
|
|
claud
|
sunny-najdla najdla....sj študiram da bo že treba začet šparat Ko bomo mel obiske k bojo hodil tamalo gledat, bom pred vhod kr naštimala enga pujska al pa košarco....za denarne prispevke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:03:38
|
|
|
|
baki
|
kaki ohladit prnas se ne utegne.moj un travijan nabija pol se pa sam s sabo krega k se z rac.ne more .kk odbito.sej je reku da se zdej konca igra pol bom pa tk rodila pa nebo vec igral.ker ga bo pa poslušo........
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:03:51
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša....No sj si je bolš rečt da boš zihr 7 dni tam pa te pol kakšen dan prej spustijo-pol si pomoje najbolj srečn človek na svetu ja to je pa tak res jst sem misla da bom šla 3 dan domov pol pa nisem mogla k je dobil zlatenico ampak na srečo sma ostala samo en dan več jst sem pa jokala k dež Pri men pri Neli je blo isto. A je bil Florjan kej pod lučko al so sam preverjal? Neli ni bla pod lučko, je pa glih tok mela vrednost da naju niso dam spustl...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:03:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud sunny-najdla najdla....sj študiram da bo že treba začet šparat Ko bomo mel obiske k bojo hodil tamalo gledat, bom pred vhod kr naštimala enga pujska al pa košarco....za denarne prispevke pa kaj vs etok obiskov pričakujete.... k nam ne vem če bo kdo prišel no za 2 obiska sem ziher mogoče 3
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:05:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša....No sj si je bolš rečt da boš zihr 7 dni tam pa te pol kakšen dan prej spustijo-pol si pomoje najbolj srečn človek na svetu ja to je pa tak res jst sem misla da bom šla 3 dan domov pol pa nisem mogla k je dobil zlatenico ampak na srečo sma ostala samo en dan več jst sem pa jokala k dež Pri men pri Neli je blo isto. A je bil Florjan kej pod lučko al so sam preverjal? Neli ni bla pod lučko, je pa glih tok mela vrednost da naju niso dam spustl... pod lučko je bil in ko sem ga 4 dan vidla sem jokala sme bla ziher da ne boma šla domov je bil čist rumen.... no pa srečo je bla vrednost tok nižja da sma lahko šla domov in takrat sem bla najrečnejša mamica na svetu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:05:44
|
|
|
|
baki
|
cjaud dobra ideja ce nosijo v cerkev lohk pa ti tut ofer pobiras.bom jst tut mas prov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:06:08
|
|
|
|
claud
|
Jst močno upam da ne bo še kakšne zlatence zraven.....jst bi jo tko rada mela zraven seb takoj ko bo možno.....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:06:25
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud sunny-najdla najdla....sj študiram da bo že treba začet šparat Ko bomo mel obiske k bojo hodil tamalo gledat, bom pred vhod kr naštimala enga pujska al pa košarco....za denarne prispevke pa kaj vs etok obiskov pričakujete.... k nam ne vem če bo kdo prišel no za 2 obiska sem ziher mogoče 3 Pr nas pričakujem moje starše, babico, strica, teto, oba bratranca, to je to. Pol čez ene dva-tri mesce bo pa naval
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:07:25
|
|
|
|
sunny24
|
Ja claud, to je pa fajn ideja! Jst sam upam, da me bojo uprašali, kaj rabim, če mislijo kaj nosit za ...Pa ti po pravici povem, da rajši vidim, da mi nič ne prnesejo, kot pa miljavžnt nekih pajackov, k jih ne bom uspela uporabit. Če pa že res mislijo kej prnest, naj rajši bone al pa res kar keš, pa bom sama nabavla tisto, kar mi bo všeč. Sicer mi pa sploh ni, da bi žlahta po tatovi strani pršla sem...so se že najavli, da bojo 10. dan po tem, ko pridem domov že tuki mečkali ta malo...Da sej 10 dni je zadosti da se navadimo na ritem... Pa še smotani so, tudi če jih ne vidim pol leta jih prov nič ne pogrešam...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:07:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jst močno upam da ne bo še kakšne zlatence zraven.....jst bi jo tko rada mela zraven seb takoj ko bo možno..... Sej ni nujn da ma tako vrednost da ti jo odpeljejo Neli je bla skoz pr men...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:08:27
|
|
|
|
claud
|
Katjuša-men že vsi težijo da bojo v P hodil...pa sm rekla da tja ne rabjo, pa na srečo so zdj še prepovedani So pa že tud za doma ful napovedani, sva pa tud že rekla da ne bojo prva 2 tedna hodil, da se jst spočijem pa opomorem pa da se mi najprej navadmo drug na drugega...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:09:16
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud Katjuša....No sj si je bolš rečt da boš zihr 7 dni tam pa te pol kakšen dan prej spustijo-pol si pomoje najbolj srečn človek na svetu ja to je pa tak res jst sem misla da bom šla 3 dan domov pol pa nisem mogla k je dobil zlatenico ampak na srečo sma ostala samo en dan več jst sem pa jokala k dež Pri men pri Neli je blo isto. A je bil Florjan kej pod lučko al so sam preverjal? Neli ni bla pod lučko, je pa glih tok mela vrednost da naju niso dam spustl... pod lučko je bil in ko sem ga 4 dan vidla sem jokala sme bla ziher da ne boma šla domov je bil čist rumen.... no pa srečo je bla vrednost tok nižja da sma lahko šla domov in takrat sem bla najrečnejša mamica na svetu Ja, moja je bla tud rumena k sva šle dam. Je mela čist mal nižjo vrednost od tiste mejne... Je bla taka havajka, sej ne vem,a niste vidle une slikce k se kokr smeje, tko zgleda, pa čist oranžna ke v obrazček?
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:10:45
|
|
|
|
baki
|
pri nas gres po normalnem porodu po 3 dneh ce je vse vredu po c.r. pa po 5 dneh
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:11:34
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, sam po tatovi strani je 9 ljudi, k jih že vidim ku se bojo naslikali tlele... ... Po mamini jih je manj, pa tudi bolj uvidevni so...Pol so pa še prjatli, ampak tej bojo pršli kasneje na vrsto...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:12:19
|
|
|
|
claud
|
Sunny- ja sj mene so tud spraševal kaj rabm....pa sm rekla trenutno nč, ker vse mava, pa so pol vprašal če lahko bone! Če lahko? Halo! Dobrodošli birdy-ma sj pr nas so tud sam sorodniki naročeni...sam veš kok jih je...z moje strani pa njegove....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:12:26
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ja claud, to je pa fajn ideja! Jst sam upam, da me bojo uprašali, kaj rabim, če mislijo kaj nosit za ...Pa ti po pravici povem, da rajši vidim, da mi nič ne prnesejo, kot pa miljavžnt nekih pajackov, k jih ne bom uspela uporabit. Če pa že res mislijo kej prnest, naj rajši bone al pa res kar keš, pa bom sama nabavla tisto, kar mi bo všeč. Sicer mi pa sploh ni, da bi žlahta po tatovi strani pršla sem...so se že najavli, da bojo 10. dan po tem, ko pridem domov že tuki mečkali ta malo...Da sej 10 dni je zadosti da se navadimo na ritem... Pa še smotani so, tudi če jih ne vidim pol leta jih prov nič ne pogrešam... Sunny, dobra si da boš to celo sprejela... Jst v prvih 14ih dneh sprejemam sam svoje tastaRE in babico, pa seveda taščo in tasta... Pol šele po kakih treh tednih bo še kdo drug od žlahte pršu na vrsto. Matr, prvič mi je mat navlekla po parih dneh vso žlahto, sosede,... Zdej sem pa tle pa nima ostal folk šans da pride
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:13:40
|
|
|
|
Katjusa
|
tole smo mi bli že 5 dni doma pa smo bli še kr precej rumeni a neli je bla v sobi s tabo? v celju pa ti ga odpeljejo???? pol jih pa pustijo tam jokat uboščke male brez mamice in brez nežnih besed.... dotikov ne vem kaj bom v 2 naredla ampak najreje bi ga skos mela ob sebi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:13:50
|
|
|
|
baki
|
katja pa ni bla rumena
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:14:02
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Sunny- ja sj mene so tud spraševal kaj rabm....pa sm rekla trenutno nč, ker vse mava, pa so pol vprašal če lahko bone! Če lahko? Halo! Dobrodošli birdy-ma sj pr nas so tud sam sorodniki naročeni...sam veš kok jih je...z moje strani pa njegove.... Vem ja... Preveč
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:15:57
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, Neli ni bla pod lučko tko da je bla skoz z mano v sobi... Pa tud kokr vem ostanejo v isti sobi kot mamice tud če so pod lučko, ampak čist ziher pa nisem
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:17:12
|
|
|
|
sunny24
|
birdy, ne ne, ne bo se to zgodilo...Pršli bojo lahko najni starši in none+nonoti, sestra od mojga in ena moja best frendica. To je to. Pol bojo pa lahko še ostali pršli...Niti slučajno ne mislim met puhne bajte folka, k se ne zna normalno pogovarjat ampak kriči, pa da bojo z vso to gripo in vsem sranjem k zdej razsaja ta malo mečkali...Ni šans!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:17:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, sam po tatovi strani je 9 ljudi, k jih že vidim ku se bojo naslikali tlele... ... Po mamini jih je manj, pa tudi bolj uvidevni so...Pol so pa še prjatli, ampak tej bojo pršli kasneje na vrsto... jih cele lete nikol ni jih še zdej ni treba.... tud florjana niso prišli gledat tak da nismo mel težav z darovi.... no tisti k pa so mi bolj pri srcu bodo pa tak prišli ampak kot sem rekla jih ni tolk da se bi mogla bunit, ampak sigurno prvih 14 dni nobenga ne sprejmem v prvo so mi pa že drug dan navalili..... v porodnišnici pa nsem sprejemala obiskov sam moja starša pa moj no pol je še en stric prišu k je bil ravno na dopustu iz Švice in soseda je prišla ker sem bla tud jst pr njej ostalim je pa kr mamica povedala da ne sprejemam obiskov.... in v drugo jih tud ne bom
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:18:53
|
|
|
|
claud
|
birdy-ma ja no kr neki.....sj si ponosen na svojga otroka pa bi ga sam celmu svetu pokazu, sam kar je preveč je pa preveč....moja tašča ma že svoje prjatle pa še svoje daljne sorodnike povabljene....ma dj sj nismo na razstavi...in sm ji rekla da 1. mesec nimajo vstopa, pol bomo pa še vidl kako bo...jst se ne bom njim prilagajala, pa bla zarad njih doma pa jih stregla pa ne vem kaj še vse
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:20:11
|
|
|
|
sunny24
|
Sej jst tudi ne mislim v P sprejemat obiskov...moj predragi, obojni starši in sestra od mojga. Konec! Pa še v Postojni so obiski sam po 1 uro in pol...Vsaj tko piše na njihovi strani.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 22:21:50
|
|
|
|
Katjusa
|
sorry birdy sem na pol prebrala prej jst sem pa mojmu rekla da si njegovih tud ne želim..... v prvo jih je šel iskat že drugi dan v petek smo prišli domov v soboto je pa šel po njih in mi noben niti čestital ni in zdej v drugo si jih sploh ne želim..... pa še kadita k turka in pol prsmrdi vse po celi hiši čeprav v stanovanju ne kadita pa vseeno k not prletita zunaj pa ravno ugasneta je isto k bi not kadila..... mah ne vem težko je so le starši od mojga in nimam pojma upam da bo sneg in slabo vreme da ne bo treba tak hitro it po njih tja pa tak ne mislim it pred poletjem ko bomo lahko zunaj ker tak smrdi pol vse po cigaretih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?