Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:07:18
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a tvoj je strgal hojco? Sorry ampak meni je tako smešno. Koliko pa je težak? sej men je tud smešn stragl totalka, ga včeri sploh nisem več notr dala, pa še pogreša je ne . ne vem kolk je težek, sam zgleda da ma več kot 11kg.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:07:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Estrella: a ti donc mal bojkotiraš RR ker ni tvoje VD??? Se mi ne da pisat že par dni in bolj kot ne berem kaj je sladkor padel??? dej mazn kakšno čokoladico Ni šans, čeprav me na momente močno cuka. Sedaj gre Estrella v ta hud boj s kilogrami. Ta mesec ni bil tako uspešen kot sem mislila. Sicer kaže 4 kg manj, ampak na meni se nič ne vidi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:07:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, grem jz počasi v mižale, moj jutri vstane pred 5 uro zjutraj, Manca bo pa tudi najbrž kmalu kak alarm vklopila NOČKO nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:09:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Estrella: a ti donc mal bojkotiraš RR ker ni tvoje VD??? Se mi ne da pisat že par dni in bolj kot ne berem kaj je sladkor padel??? dej mazn kakšno čokoladico Ni šans, čeprav me na momente močno cuka. Sedaj gre Estrella v ta hud boj s kilogrami. Ta mesec ni bil tako uspešen kot sem mislila. Sicer kaže 4 kg manj, ampak na meni se nič ne vidi upam, da ti rata, ker je vidt da si full odločna . mene pa počasi popušča in se tolažim sej bo šlo dol ko začnem delat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:10:01
|
|
|
|
Estrella*
|
Tudi jaz se bom poslovila, ker sem lačna kot in bolje da jo popiham v zgornji štuk. Sem pojedla že 3 kroglice mozzarele, da je le nekaj v želodčku. NOČKO VSEM!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:10:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi jaz se bom poslovila, ker sem lačna kot in bolje da jo popiham v zgornji štuk. Sem pojedla že 3 kroglice mozzarele, da je le nekaj v želodčku. NOČKO VSEM!!! nočka, pa umapm da ste bajto sezidal _protipotresno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:11:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Lahko noč bejbe Upam na čimmanj alarmov in tudi vam želim da vam hroščki spijo celo noč nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:11:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, grem jz počasi v mižale, moj jutri vstane pred 5 uro zjutraj, Manca bo pa tudi najbrž kmalu kak alarm vklopila NOČKO NOČKO BEJBI
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:11:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ČER , evo še jaz se malo javim. Vidim, da fuul neki ne dogaja tukaj, se vidi da je nedelja in se je treba posvečat . Mi2 sva se danes tudi potepala, sva šla mal po LJ, pa na kavico in kosilo, AT pa je baje bila zelooo pridna pri babici , zdaj sve z mojo mami zmenjene da bo vsak dan imela AT vsaj za 2 urci, kao da naj se kar damica lepo nauči saj bo kmalu vtec tu , jaz sem za . SS: boš imela belo obleko? Sem prepričana, da boš fuuuul lepa nevesta Špelin@ se pravi je Gregcu tudi pri babi dogajal? Kaj pravi mami, je sploh kaj spala? Estrella: ti pa mene očitno čisto ignoriraš Tiana: srečno jutri Jana: superca da sta uživala na predstavi , imate zdaj kej več snega? Pri nas čisto ceeeeeel dan pada Ema= hmmm jaz navijam za Rebeko D. in Natalija V.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:11:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a tvoj je strgal hojco? Sorry ampak meni je tako smešno. Koliko pa je težak? estrella ka na naši hojici tud piše do kolk kg je ???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:11:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tudi jaz se bom poslovila, ker sem lačna kot in bolje da jo popiham v zgornji štuk. Sem pojedla že 3 kroglice mozzarele, da je le nekaj v želodčku. NOČKO VSEM!!! tudi tebi ..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:11:59
|
|
|
|
mafi
|
grem pa še jaz počasi in želim vsem mirno nočko, čim manj zbujanja in da že neha ta sneg nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:12:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Estrella: a ti donc mal bojkotiraš RR ker ni tvoje VD??? Se mi ne da pisat že par dni in bolj kot ne berem kaj je sladkor padel??? dej mazn kakšno čokoladico Ni šans, čeprav me na momente močno cuka. Sedaj gre Estrella v ta hud boj s kilogrami. Ta mesec ni bil tako uspešen kot sem mislila. Sicer kaže 4 kg manj, ampak na meni se nič ne vidi upam, da ti rata, ker je vidt da si full odločna . mene pa počasi popušča in se tolažim sej bo šlo dol ko začnem delat Jaz imam 30kg preveč in jih v 3 mesecih moram skinit 20kg, pa če crknem. Ostalih 10 pa počas ko bom na šithtu. Veš, bi rada šla na moje in oblekla kopalke, ne žaklja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:12:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a tvoj je strgal hojco? Sorry ampak meni je tako smešno. Koliko pa je težak? estrella ka na naši hojici tud piše do kolk kg je ??? a ja imam pikolo in je pisal v navodilih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:13:06
|
|
|
|
jana81
|
edina snega je tolk da so ceste bele
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:13:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a tvoj je strgal hojco? Sorry ampak meni je tako smešno. Koliko pa je težak? estrella ka na naši hojici tud piše do kolk kg je ??? ne vem, nisem opazila. Mislim, da piše da je do 1 leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:13:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Estrella: a ti donc mal bojkotiraš RR ker ni tvoje VD??? Se mi ne da pisat že par dni in bolj kot ne berem kaj je sladkor padel??? dej mazn kakšno čokoladico Ni šans, čeprav me na momente močno cuka. Sedaj gre Estrella v ta hud boj s kilogrami. Ta mesec ni bil tako uspešen kot sem mislila. Sicer kaže 4 kg manj, ampak na meni se nič ne vidi upam, da ti rata, ker je vidt da si full odločna . mene pa počasi popušča in se tolažim sej bo šlo dol ko začnem delat Jaz imam 30kg preveč in jih v 3 mesecih moram skinit 20kg, pa če crknem. Ostalih 10 pa počas ko bom na šithtu. Veš, bi rada šla na moje in oblekla kopalke, ne žaklja pol te morm pa poslat mojmu fotru k je shujšal 35kg v parih mesecih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:13:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a tvoj je strgal hojco? Sorry ampak meni je tako smešno. Koliko pa je težak? estrella ka na naši hojici tud piše do kolk kg je ??? a ja imam pikolo in je pisal v navodilih Saj jaz imam tud pikolo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:15:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Estrella: a ti donc mal bojkotiraš RR ker ni tvoje VD??? Se mi ne da pisat že par dni in bolj kot ne berem kaj je sladkor padel??? dej mazn kakšno čokoladico Ni šans, čeprav me na momente močno cuka. Sedaj gre Estrella v ta hud boj s kilogrami. Ta mesec ni bil tako uspešen kot sem mislila. Sicer kaže 4 kg manj, ampak na meni se nič ne vidi upam, da ti rata, ker je vidt da si full odločna . mene pa počasi popušča in se tolažim sej bo šlo dol ko začnem delat Jaz imam 30kg preveč in jih v 3 mesecih moram skinit 20kg, pa če crknem. Ostalih 10 pa počas ko bom na šithtu. Veš, bi rada šla na moje in oblekla kopalke, ne žaklja pol te morm pa poslat mojmu fotru k je shujšal 35kg v parih mesecih Jaz sem po Andražu shujšala v 3 mesecih 25 kg. Vse je bilo OK do poroda. Po porodu pa hop kile v višave Mene porodniška in dojenje je.b.č.kajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:16:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Estrella: a ti donc mal bojkotiraš RR ker ni tvoje VD??? Se mi ne da pisat že par dni in bolj kot ne berem kaj je sladkor padel??? dej mazn kakšno čokoladico Ni šans, čeprav me na momente močno cuka. Sedaj gre Estrella v ta hud boj s kilogrami. Ta mesec ni bil tako uspešen kot sem mislila. Sicer kaže 4 kg manj, ampak na meni se nič ne vidi upam, da ti rata, ker je vidt da si full odločna . mene pa počasi popušča in se tolažim sej bo šlo dol ko začnem delat Jaz imam 30kg preveč in jih v 3 mesecih moram skinit 20kg, pa če crknem. Ostalih 10 pa počas ko bom na šithtu. Veš, bi rada šla na moje in oblekla kopalke, ne žaklja pol te morm pa poslat mojmu fotru k je shujšal 35kg v parih mesecih Jaz sem po Andražu shujšala v 3 mesecih 25 kg. Vse je bilo OK do poroda. Po porodu pa hop kile v višave Mene porodniška in dojenje je.b.č.kajo sej bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:17:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a tvoj je strgal hojco? Sorry ampak meni je tako smešno. Koliko pa je težak? estrella ka na naši hojici tud piše do kolk kg je ??? a ja imam pikolo in je pisal v navodilih Saj jaz imam tud pikolo a ja pa piše še, da je hojica namenjena samo do otrokove višine 85cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:18:07
|
|
|
|
mafi
|
no zdej pa res grem nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:19:14
|
|
|
|
sesil
|
jaz tud grem v horizontalo nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:30:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil zdej grem še anejo podojit in gre pupa spat. anitka, še kaj dojiš? Aneja že panča? Gal je glihkar zaspal. Dojiva se še zjutraj in zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 22:32:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ni čudno, da so majčice na 13 delu; če seštejem poste barbaw, Ta Sončne, Anitke, Špelin@ in mene je sigurno 6 delov najmanj
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?