|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška 2009!
28.1.2009 15:30:40   
Miška2006
Jst sem tud mela danes pregled in se je Krkočka čudla, da sem še zmeraj 2 v 1user posted image . Rekla je, da mi je vsak dan šenkanuser posted image . Bistvenih sprememb od zadnjič ni...ležanje, ležanje in ležanje....krvni izvidi so vredu.

Me je ponovno naročila čez 14 dni....11.2.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 276
28.1.2009 15:33:37   
fragola
super miška, samo, da je vse v redu in vsak dan več trebuščku je za tvojega otroka dobro!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 277
28.1.2009 19:44:53   
mayflower
V ponedeljek sem bila pri moji zlati G. Cukr je OK, kri tudi. Naslednji pregled imam 23.2. Sem pa ful švoh, tako, da ne vem ali se me spet kaj loteva.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 278
29.1.2009 16:47:53   
masna
Miška upam da boš čimdlje zdržala!!!!

Pri nas nič novega, moje počutje je OK, 100% boljše kot takrat ko sem se mogla vsak dan vozit v LJuser posted image , tudi zatekam ne več... Upam da tako tudi ostane.

Fragola, mene lahko vpišeš pregled 10.2.... 

Jaz mam pa eno vprašanje za tiste, ki že imate otroke... Kam jih vozite k zobozdravniku oz. h komu in pri katerih letih ste prvič peljale?

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 279
29.1.2009 17:18:18   
Miška2006
Moj otrok ima dobra 4 leta in ga že od kar smo prišli iz LJ vozim k Jurečič Lijani v novem ZD N. Gorica. Jo lahko zelo zelo pohvalim.

Pediatri naj bi pri 6 mesecih pošiljali dojenčke k zobotu na prvi pregled, potem pa zobo odloča na koliko časa so potrebne kontrole.

Masna, hvala bom probala.user posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 29.1.2009 17:19:02 >

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 280
29.1.2009 18:10:52   
BTina

Fragola, jaz mam pa 11.2. nuhalno in me je ful strah. Upam, da bo v redu...in komaj čakam da pride ta dan, da se oddahnem. V prvi nosečnosti, nisem bila tako prestrašena, saj nisem vedela, da mi bo na rednem pregledu naredil nuhalno. Potem mi je pa vmes UZ, reku, da dela še nuhalno in da je vse o.k. Ful sem bila srečna, upam, da bom tudi sedaj.

Miška2006 zate pa držim pesti, da boš zdržala čim dlje.

Vsem ostalim pa...uživajte in pazite nase!

Neposredna povezava do sporočila: 281
29.1.2009 19:18:09   
Piruri
Masna...k zobozdravniku vabijo prvič pri 3-eh letih otroka in sicer na pregled v ZD Nova Gorica...kjer te potem napoti naprej...če ni nujno, se naročiš pri kakšni lokalni zobozdravnici in ponavadi je to čez 6 mesecev...če je nujno pa te naročijo takoj...mi smo bili enx pred 3 letom naše punce urgentno pri zobarci, vendar ji je naredila samo zaščitni premaz čez zobek...pa tudi občutek sem imela, da naša še ni bila glih pripravljena na ta podvig...po 3-tjem letu pa kot da bi odrezal ta strah...
Meni je v ZD svetovala naj otroka vpišem k zobozdravnici v šoli, kjer "naj" bi kasneje obiskovala pouk....

Fragola...jaz sem imela pregled prejšnji teden, ampak je bil le rutinski in me je za 3.2. naročila na UZ...tako da bom o rezultatih poročala drugi teden...

www.by-ab.si

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 282
29.1.2009 21:07:10   
fragola

GORIŠKE   NOSEČKE 2009

user posted image

PDP    IME(starost)            PREGLEDI       SPOL   KRAJ 
JANUAR
17.1. petra 88 20 let  RODILA FANTKA   DAVIDA       

FEBRUAR
24.2. sunny24 27let             23.1.                user posted image /PO           

APRIL  
1.4. Miška2006                                               user posted image /LJ   
3.4. piruri 30 let                   3.2.                    user posted image /PO
27.4. anchika 26 let             28.1 .                 user posted image /SEM        

MAJ
2.5. marjetica 24let               2.2.               user posted image /PO;LJ  
8.5. mayflower 30let            23.2.               user posted image /PO;SEM
10.5. zoja                              28.1.               user posted image  /SEM           
melanija                           

JUNIJ     
3.6. binki
8.6. manna 27let                  27.1.                 user posted image
14.6. miškolinka                   5.2.MORF.       user posted image /LJ
20.6. fragola 27let               10.2.MORF.     user posted image /PO

JULIJ  
6.7. furlica 30 let               12.2.                   user posted image /PO;SEM               
11.7. masna 31let              10.2.                  user posted image /PO; SEM

AVGUST
BTina                                      11.2./NUH.      user posted image /PO      

SEPTEMBER    
24.9. Anya22 25let               11.2.                 user posted image /SEM                     

SKUPAJ GORIŠKE NOSEČKE  2009  = 12

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 283
29.1.2009 22:09:59   
mayflower
Prvi pregled je pri starosti 1 leta. Potem pa pri 3. Smo pravkar bili na tem pregledu in imamo eno luknjicouser posted image Tudi nam je svetovala Jurečičeva šolsko zobarco. Vpisala sem ga k Cijanovi, ker mi je svetovala sestrična, katera pozna naše zobarje. Drugače je menda zelo dobra šolska iz Solkana.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 284
30.1.2009 7:06:09   
masna
Hvala punce! Meni ni pediatrinaj nikoli svetovala da naj gremo k zobozdravnikuuser posted image Ju bom kar sama vpisala... A pozna katera šolsko zobozdravnico v Mirnu? Mam slabe izkušnje z splošnimi, pa najraje bi ju kam drugam vpisala, tudi če bosta verjento v Miren v šolo hodila...

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 285
30.1.2009 10:44:13   
fragola
Dober dan souser posted image , tudi danes je prelep sončen dan!!!
Še malo in bo pomlad tle user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 286
30.1.2009 12:01:44   
zoja10
Je pa res prečudovit dan danes...., sam malček piha tko da je kr mraz...jaz in moj dragi sva oba doma in se crtkavauser posted image ..
Sem dobila napotke od gine da morm več počivat ker se mi je vse skupi mal preveč dol spustilo, pa kr težko to prenašam ker mam dost energijeuser posted image ...
Učeri sm bla v udinah, sva kupla voziček sicer je malo dražji kot na internetu sam mam že dost tega zbiranja in laufanja in ogledovanja, je prečudovit in komaj čakam da ga začnem uporabljat user posted image  Danes ga bomo testno sestavli k je še vse v škatli...
Naj bolj se bojim da bom mogla ležat in da ne bom mogla sama po trgovincah zbirt za našo pikico, tko da zdej kr mal hitim... aja pa dudo sva tut kuplauser posted image  sej nevem če je prou sam,...mogoče oz. najbrž jo bova pa rabla user posted image
Uživajte sonček...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 287
30.1.2009 12:33:58   
fragola
midva sva ga tudi naročila preko interneta in ga bova dobila enkrat marca, komaj čakam!!
Kupla sva Jane slalom pro, pa vidva kaj ste kupla?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 288
30.1.2009 13:42:26   
zoja10
chicco s3, rdeč... user posted image
Zdaj počasi delam seznamček kaj vse še potrebujem, od kozmetike in ostalih pripomočkov. pa nikakor ne vem kje bi lahk kupla,dobila majhen kovtrček za v zibelko, ker na začetku mora bit otroček pokrit čeprav bo maj...user posted image  
Razmišljam o tem da bi ga kr sama naredila...user posted image ... in posteljnino mi bo tudi mami zašila ker itak jo lepo spodvihaš...kr dost teh reči se nabere...user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 289
30.1.2009 13:45:00   
fragola
se se vse nabere, jaz bom počakala da grem v materinsko, ker tam ti dajo seznam kaj vse potrebuješ in potem bom začela kupovst.
Plahtica p asama delam volno sem kupila v manufakturi v Šempetru je prav za dojenčke, sem kupla v oranžni barvi, ker voziček bo oranžen in rjav.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 290
30.1.2009 14:19:47   
miškolinka 82
Oooj! Meni je kar malo žal, ker sva tudi midva gledala s3, ampak nama je zasedel preveč prostora, tako, da sva mogla dobit bolj zložljivo varjanto vozička in bova kupla Concord neo. Se ful bol zloži, sam dražji je...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 291
30.1.2009 14:24:16   
melanija

Vidim da ste me napisale pod maj, res je da se ne vključujem kaj dosti tu pri vas.

Moj PDP je 29.5, spol pa bom še videli, naslednji pregled pa imam 23.2.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 292
30.1.2009 15:09:11   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Vidim da ste me napisale pod maj, res je da se ne vključujem kaj dosti tu pri vas.

Moj PDP je 29.5, spol pa bom še videli, naslednji pregled pa imam 23.2.

pridruži se nam, da si kaj več povemo!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 293
30.1.2009 15:10:20   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinka 82

Oooj! Meni je kar malo žal, ker sva tudi midva gledala s3, ampak nama je zasedel preveč prostora, tako, da sva mogla dobit bolj zložljivo varjanto vozička in bova kupla Concord neo. Se ful bol zloži, sam dražji je...

sej če pomislite tej vozički so zelo dragi, midva sva dala 650,00 v pikapolonici je 750,00, meni osebno se zdijo malo pretirane cene!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu miškolinka 82)
Neposredna povezava do sporočila: 294
30.1.2009 20:15:23   
melanija
Lepo da izbirate voziičke, mene včasih prime, da bi mojega menjala (Peg Perego), ker ima že 5 let, sam je dal že tri otroke skozi in mi je tako fajn, da mi ga je škoda menjat.

Samo ko gledam te ta nove modele, pa barve, me kar zamika.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 295
30.1.2009 22:47:41   
zoja10
Ola.
a ma katera za svojo gin Dr. Beseničarjevo iz ZD v NG?
Razmišljam da bi se po porodu ko se bom selila prepisala k njej?
Kako kaj dela UZ v nosečnosti? slišala sem da je zelo prijazna...user posted image
Če ma katera izkušnje....

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 296
31.1.2009 5:58:05   
Miška2006
Ja cene vozičkov pr nas so res pretirane. Veliko bodočih mamic pa je že kupilo na tej strani in tudi jst sem nekaj naročila (no, voziček ne, ker ga že imam):

http://www.bimbomarket.it/department.asp?absolutepage=2&Id=40&Sort=Price&Desc=&caratteristica_id=8&marca_id=2

plačaš le še poštnino 40€ in to je tudi vse.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 297
31.1.2009 9:52:27   
fragola
Dober dan souser posted image !
Danes smo se spet zbudili v sončno jutro, čeprav pihauser posted image user posted image user posted image

Zdaj bom šla pa malo na sprehod!!!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 298
1.2.2009 21:21:08   
Miška2006
Ej, vam je kaj znano, ali v Šempetru dajo pleničke ali jih moramo od doma prnest?

Namreč na pediatriji zahtevajo, da prinese vsak svoje. Kako pa je v porodnišnici?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.2.2009 21:32:21   
Anya22
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Ej, vam je kaj znano, ali v Šempetru dajo pleničke ali jih moramo od doma prnest?

Namreč na pediatriji zahtevajo, da prinese vsak svoje. Kako pa je v porodnišnici?

JAz ko sem bila 1, 5 leta od tega tam so mi jih dali oni za otročiča. IMajo Pamperske. No sedaj ne vem kako je!!!!! Dajo ti tudi vložke VIr 80, ko krvaviš!!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?