Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:48:48
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ne mi bomo praznovali v torek, ko ima prav rojstni dan. no okraske pa delam že prej, ki če ne bi blo premalo cajta zadnji dan. pol pa še v soboto naslednjo za kolege, tako, da bojo dve torti. Boljše dve kot ena . Jaz sem si tudi popoldan kot za sladico privoščila še en kos Anajine torte. MMmmm je pasalo.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:50:45
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ne mi bomo praznovali v torek, ko ima prav rojstni dan. no okraske pa delam že prej, ki če ne bi blo premalo cajta zadnji dan. pol pa še v soboto naslednjo za kolege, tako, da bojo dve torti. Boljše dve kot ena . Jaz sem si tudi popoldan kot za sladico privoščila še en kos Anajine torte. MMmmm je pasalo..... zelo zelo lepo tortico ste imeli, pa ta mala je tako lušna s tistimi rožnatimi lički. Prava princeska.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:51:39
|
|
|
|
blaža
|
no zdej se je pa še moj z Matijo zmenil, da bo še on gledal z nami Emo. Tako, da bova imela družbo. Sej itak jutri ne gre v vrtec, pa v torek tudi ne, ki smo vsi doma.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:52:42
|
|
|
|
dolenjka
|
jaz pa vidim, da sem spet Stipetu poste nabijala Ja, 1. bo stric, baje da punčki
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:52:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Evo, oči ravno Lariso spat daje, jaz mam pa minutko da vas pozdravim Lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:52:48
|
|
|
|
blaža
|
Kaj ni nobenega za poklepetat teh deset minut, dokler ne začne Ema?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:52:54
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Danes grem zgodaj spat, ker bom morala jutri avto odkidat ven... to pomeni da moram prej vstat... prej kot ob 6:00 jaz najkasneje ob 5.15. Pa upam, da ne bo dosti snega, da ga ne bo treba kidat. Moj je že šel avte premikat. Grem jaz s piccasojem, ker ima nove zimske gume, clio ima še letne. Pa on gre že nocoj na šiht. No, je pravkar nazaj, pa pravi, da bom do časa vstala, da bom imela čas avto spucat. Ga je baje že blizu 10 cm . Še dobro, da mi zjutraj ne bo treba otrok navsezgodaj še v vrtec furat. Jih bo on, ko bo prišel zjutraj iz šihta. Ah, me je vseeno že vse minilo . Zime zaradi nepredvidljivega snega in količine sploh ne maram. Drugače mi je pa všeč. Kosilo za jutri sem pa tudi že skuhala - piščanca po iransko. Jutri samo še rižek skuhamo, pa rdečo peso zraven pa bo. mlavla, nisem vedela, da hodiš v LJ h G . Če bi ga imela v Litijio, bi bilo vseeno lažje. No, pa vseeno srečno potuj, pa pazi se, da kje ne padeš. Jutri bo slabo po pločnikih vsepovsod. Zdaj bom pa šla gledat tudi jaz EMO. Včeraj smo praznovali, pa je šla mimo nas. blaža, ali niste vi danes praznovali ali ste zaradi snega prestavili?? ja v Litiji imamo eno ki dela samo polovični čas..pa je skoz gužva..pa še njen odnos mi ni všeč...kot npr. ko pokličeš,da se naročiš na prvi pregled, ker si zagledala te najprej vprašajo..a greste na splav??? no pri moji G tega nisem nikol doživela...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:53:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa vidim, da sem spet Stipetu poste nabijala Ja, 1. bo stric, baje da punčki Ej prvo sem štekala, da punčki, pa da bo dobil dve. Da ma dvojčke. Verjetno samo eno ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:54:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. Evo, oči ravno Lariso spat daje, jaz mam pa minutko da vas pozdravim Lep večer! čer.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:54:59
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka jaz pa vidim, da sem spet Stipetu poste nabijala Ja, 1. bo stric, baje da punčki me sem že prej hotla komentirat drugače pa fajn,da bo carica dobila sestrično
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:55:50
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Danes grem zgodaj spat, ker bom morala jutri avto odkidat ven... to pomeni da moram prej vstat... prej kot ob 6:00 jaz najkasneje ob 5.15. Pa upam, da ne bo dosti snega, da ga ne bo treba kidat. Moj je že šel avte premikat. Grem jaz s piccasojem, ker ima nove zimske gume, clio ima še letne. Pa on gre že nocoj na šiht. No, je pravkar nazaj, pa pravi, da bom do časa vstala, da bom imela čas avto spucat. Ga je baje že blizu 10 cm . Še dobro, da mi zjutraj ne bo treba otrok navsezgodaj še v vrtec furat. Jih bo on, ko bo prišel zjutraj iz šihta. Ah, me je vseeno že vse minilo . Zime zaradi nepredvidljivega snega in količine sploh ne maram. Drugače mi je pa všeč. Kosilo za jutri sem pa tudi že skuhala - piščanca po iransko. Jutri samo še rižek skuhamo, pa rdečo peso zraven pa bo. mlavla, nisem vedela, da hodiš v LJ h G . Če bi ga imela v Litijio, bi bilo vseeno lažje. No, pa vseeno srečno potuj, pa pazi se, da kje ne padeš. Jutri bo slabo po pločnikih vsepovsod. Zdaj bom pa šla gledat tudi jaz EMO. Včeraj smo praznovali, pa je šla mimo nas. blaža, ali niste vi danes praznovali ali ste zaradi snega prestavili?? ja v Litiji imamo eno ki dela samo polovični čas..pa je skoz gužva..pa še njen odnos mi ni všeč...kot npr. ko pokličeš,da se naročiš na prvi pregled, ker si zagledala te najprej vprašajo..a greste na splav??? no pri moji G tega nisem nikol doživela... A majo že na tajnici: Za splav pritisnite 1, za nosečnost pritisnite. št. 2. Katastrofa, da te to prvo vprašajo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:56:02
|
|
|
|
mlavla
|
februarka... čer...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:56:32
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Danes grem zgodaj spat, ker bom morala jutri avto odkidat ven... to pomeni da moram prej vstat... prej kot ob 6:00 jaz najkasneje ob 5.15. Pa upam, da ne bo dosti snega, da ga ne bo treba kidat. Moj je že šel avte premikat. Grem jaz s piccasojem, ker ima nove zimske gume, clio ima še letne. Pa on gre že nocoj na šiht. No, je pravkar nazaj, pa pravi, da bom do časa vstala, da bom imela čas avto spucat. Ga je baje že blizu 10 cm . Še dobro, da mi zjutraj ne bo treba otrok navsezgodaj še v vrtec furat. Jih bo on, ko bo prišel zjutraj iz šihta. Ah, me je vseeno že vse minilo . Zime zaradi nepredvidljivega snega in količine sploh ne maram. Drugače mi je pa všeč. Kosilo za jutri sem pa tudi že skuhala - piščanca po iransko. Jutri samo še rižek skuhamo, pa rdečo peso zraven pa bo. mlavla, nisem vedela, da hodiš v LJ h G . Če bi ga imela v Litijio, bi bilo vseeno lažje. No, pa vseeno srečno potuj, pa pazi se, da kje ne padeš. Jutri bo slabo po pločnikih vsepovsod. Zdaj bom pa šla gledat tudi jaz EMO. Včeraj smo praznovali, pa je šla mimo nas. blaža, ali niste vi danes praznovali ali ste zaradi snega prestavili?? ja v Litiji imamo eno ki dela samo polovični čas..pa je skoz gužva..pa še njen odnos mi ni všeč...kot npr. ko pokličeš,da se naročiš na prvi pregled, ker si zagledala te najprej vprašajo..a greste na splav??? no pri moji G tega nisem nikol doživela... A majo že na tajnici: Za splav pritisnite 1, za nosečnost pritisnite. št. 2. Katastrofa, da te to prvo vprašajo. bedno a ne??
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:57:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Danes grem zgodaj spat, ker bom morala jutri avto odkidat ven... to pomeni da moram prej vstat... prej kot ob 6:00 jaz najkasneje ob 5.15. Pa upam, da ne bo dosti snega, da ga ne bo treba kidat. Moj je že šel avte premikat. Grem jaz s piccasojem, ker ima nove zimske gume, clio ima še letne. Pa on gre že nocoj na šiht. No, je pravkar nazaj, pa pravi, da bom do časa vstala, da bom imela čas avto spucat. Ga je baje že blizu 10 cm . Še dobro, da mi zjutraj ne bo treba otrok navsezgodaj še v vrtec furat. Jih bo on, ko bo prišel zjutraj iz šihta. Ah, me je vseeno že vse minilo . Zime zaradi nepredvidljivega snega in količine sploh ne maram. Drugače mi je pa všeč. Kosilo za jutri sem pa tudi že skuhala - piščanca po iransko. Jutri samo še rižek skuhamo, pa rdečo peso zraven pa bo. mlavla, nisem vedela, da hodiš v LJ h G . Če bi ga imela v Litijio, bi bilo vseeno lažje. No, pa vseeno srečno potuj, pa pazi se, da kje ne padeš. Jutri bo slabo po pločnikih vsepovsod. Zdaj bom pa šla gledat tudi jaz EMO. Včeraj smo praznovali, pa je šla mimo nas. blaža, ali niste vi danes praznovali ali ste zaradi snega prestavili?? ja v Litiji imamo eno ki dela samo polovični čas..pa je skoz gužva..pa še njen odnos mi ni všeč...kot npr. ko pokličeš,da se naročiš na prvi pregled, ker si zagledala te najprej vprašajo..a greste na splav??? no pri moji G tega nisem nikol doživela... A majo že na tajnici: Za splav pritisnite 1, za nosečnost pritisnite. št. 2. Katastrofa, da te to prvo vprašajo. bedno a ne?? Mene bi tudi to obijalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 19:57:47
|
|
|
|
blaža
|
No zdej vas pa zapuščam, grem si obleč pižamo pa pred TV
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:00:04
|
|
|
|
mlavla
|
jst grem pa moja dva mal dregnit..saj še vedno drnjohata...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:01:31
|
|
|
|
mlavla
|
vidim,da že vsi pridno čičate na kavčih..in kukate rebeko... nočko tud z moje strani..moram še med mehurčke..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:13:17
|
|
|
|
buči
|
Evo, grem kidat. je padla odločitev, ker že par let nisem, pa eme se mi ne da gledat. Mlekarnar je pa seveda ne sme zamudit!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:17:06
|
|
|
|
bugnavilea
|
Pozdravljene punce. Najlepša hvala vsem za čestitke. :) Praznovali smo krasno ... dvojno ... ... seveda se akcije ni manjkalo ... in daril tudi ne. Madoniša ... ... a si morete mislit, da imajo že eno celo leto. Ufff ... kolk gre hitro. Slikice bom pa dala gor, ko se dam mal v mir in zrihtam vse. Kdaj bo to ... hm ... ne me prašat. Čez ene 5 let verjetno. Drugače pa vse najboljše tudi vsem, ki ste že upihnili 1. svečko ... Janez od Vrtnice, Lana od Srečke nosečke, Anaja od Bamby (po slikah sodeč imate iste igrače kot mi ) in seveda Luka od male_pikice. Nč ... gremo zdej dat male v mižule ... in pol se mal zrelaksirat s tatkotom. Danes smo mal šampanca polili čez kozarc ... hmmmm ... a veste kaj to pomeni? Hmmm ... bognedaj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:30:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bugi.... čestitke tudi od mene...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:35:38
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* a dobim kakšno za tisočko mislim,da ja... no da vidim jeeeeeeeeeeeee A si kaj ustvarjala? ne še...dones se bolj črkljamo, pa jst sem se mal učila.. sej nevem če sem vam že povedala, da mam v torek en izpit..in sem nanj prijavljena le jst..pa še prfoks je znan potem,da vedno zamuja na izpite ali pa ga celo ni..ma sploh nevem kaj naj si mislim..me obdajajo takšni mešani občutki...sploh nevem kam naj se obrnem če ga slučajn ne bo.. blacky..kako pa tvoj študij? a maš še veliko? moj študij stoji... na mestu , bom videla če mi bo zdaj uspelo kaj naštudirat, a je težko... zvečer sem čist uničena, pa še miljon opravkov je, enkrat bo 14 dni stanovanje v razsulu, perilo neoprano, pa bo mogoče šlo Imam še 3 izpite in diplomo, ki jo imam že napisano 15 strani
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:36:58
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Mlavla ... to sem ti hotla že prej napisat... Jaz dam lonec, v katerem zavrem pest soli, kamilice in timija (jaz ga dodam zraven) kar v sobo nekam ob posteljo... ko se ohladi ga ponovno zavrem in odnesem k Valu v sobo... se mi zdi da se mu kašelj kar umiri... pa lepo diši v sobici koliko daš pa kamilic in pa timijana? zavrem en velik lonec vode, pa kar od oka vržem not npr. 5 vrečk kamilic, pa pest timijana... kolegica da kar 10 vrečk kamilic...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:37:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa to niti za smejat ni Edini, ki ima dokaj normalen komad do sedaj je Omar Naber Ne bi si mislila da bom kdaj kaj takega napisala, ker ga živega ne prebavljam Sam je res, priznam, da je komad dober, še Stipe se strinja. Bomo videli kaj bo naprej.....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:40:40
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Čer Tako, carica pančka, mi2 bova pa Emo gledala, da si mal popestriva večer pa da mal trebušne mišice na sprehod peljeva ko se bova smejala No, razen če ne bo za zajokat Sem pa prejle mal peglo sprehajala, ker je bil že skrajni čas, pa je kar hitro minilo, ker sem pred tem na kavču pol ure ležala, ker se je carica tako lepo sama igrala Za jutri pa tudi tu napovedujejo rahel snegec Eh, še dobr da me je Blacky potolažila da bo kmalu poletje, ki se ga jaz letos spet tako veselimmmmm, pa jeseni tudi Jencili, super datum poroke imata ja še malo pa bo velika noč, potem je pa hitro prvi maj, pa je že toplo... jaz tudi letos komaj čakam poletje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 20:43:16
|
|
|
|
jencili
|
čer, evo, Taj spi, midva pa mal škilva na tv tole našo blestečo Emo Je pa Taju čez zan vročina precej narastla, ampak mi ni pustu glih lepo merit, tko da je pri 38.6 blo konc merjenja, sem mu dala pa samo svečko in je blo pol boljše. Je pa kr dost spal in HB ogromno pil! Sicer pa, kdaj to naš Taj ni? Nč, grem mal dragemu družbo delat na kavč
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?