Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 9:16:52
|
|
|
|
baki
|
februar je tu.a so taprve že v nizkem štartu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 9:54:36
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Najprej pohvala vsem čvekam - 1 uro sem porabila, da sem vas prebrala za nazaj. Samo....razen za Sunny, ki čaka, da pride njen domov, nimate opravičila, da ste toliko pokonci - sej potem ni čudno, da ne seksate nič. Možje vam namreč že par ur prej spijo. No sej moja noč ni bla glih za pohvalit, ker danes sem poleg 7x obiskov wc zaradi lulanja še parkrat ustala, da sem si hladila mravljičaste prste. Tako hudo s temi prsti še ni bilo. Ampak, sej bo - ni več daleč do konca. No, zdej tudi na Goriškem malček nalatava sneg. Na tleh ga sicer ni nič, je pa tako romantično. Imejte lepo nedeljo! Alja, pa upam, da je s Cito vse ok. Petrip pa želim čimprejšnji odhod domov.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2009 10:07:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 10:09:45
|
|
|
|
diamantina
|
Dobro jutro!! jeeeeee, februar je tu!!!! Zdaj pa lepo po vrsti punce, nič prehitevat. Kar ne morem verjet, da je že konec. Pa čudno, da me poroda sploh ni strah? Bi me moglo bit? Pri meni se drgač ne dogaja nič, dva krča sem začutila danes, ampak po mojem je to bolj stisnjeno črevesje kot kaj drugega. Zakaj nimam nobenih znakov da bom rodila, razen to, da sem noseča? Me prav zanima, kaj bo v sredo na CTGju in v četrtek na pregledu ... ko bi si lahko vsaj sama kako pogledala, če sem kaj odprta. Se tolažim, da enkrat bo, če ne prej, 25. 2. ko mi bodo sprožili porod, tega pa ne bi rada, rada bi prej ... A se katera javi za jutri? Meni je lep datum 2. 2.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 10:56:07
|
|
|
|
baki
|
diamantina.....jst bi raje pocakala na polno luno taj se bo ziher kaj dogajalo,al pa na valentinovo. tudi moj pdp je fajn datum 22.2.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 11:01:24
|
|
|
|
baki
|
na koroskem tudi snezi sam mene letos nekod sneg ne gane.drgac pa mam ful rada zimo z veliko snega da škriple ko hodis
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 11:23:28
|
|
|
|
Čebel@
|
dan čvekice! zvečer ste bile čist divje-ste res turbo čveke no mi smo se poslikali......je res lepe slike naredil.....jih bo še obdelal in ta teden dobim cd s slikami in vam bom kakšno pokazala možek je še kar bogi.....živi samo od grisinov in riža(čist suzga) ker drugače ga čist zašravfa .....sva šla v mercator in sva hotla še loto uplačat pa je bla taka vrsta da te mine........pa sva se ustavila na bencinski pa ni bilo bistvene razlike-ampak sva uplačala zdej grem pa malo na kavč.....sem šla ob polnoči spat in mi manjka še nekaj spanca .....hana je pa čist divja danes-kar naprej ji rito nazaj noter tiščim sem mojmu rekla no dej gremo pa lahko rodit in je reku da nama(s hano)zameri če greva zdele ko je on bolan ker nebi smel bit zraven zarad viroze-tko da upam da hana počaka da se ati pocajta no lepo,zasneženo nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 11:34:12
|
|
|
|
Deja
|
Jutro punce... Hvala vsem za lepe želje!!!!!!!!! Evo pa da se še jaz malo javim... sem opazila da je bil moj dober poročevalec in vas je obveščal o teku dogodkov. Mi2 sva že par dni doma, se pridno cartava, jeva in previjava... Jokava pa skoraj nič... v teh dneh se je samo 2krat tako razjezil da je jokal, ostalo pa samo malo tiho pocendra... Zdaj sva končno zakapirala kako gre to dojenje in ga prakticirava na 2,5 urici, ker naenkrat sesa samo 10-15 minut... Spat gremo okoli 22h, se okoli 00h še enkrat previjemo in najemo, pol pa spimo dokler se naš princ ne razjezi (malo pocendra) in nas opozori da je čas za pojedino - to pa je zopet na cca. 2,5ure. Vsi smo presenetljivo dobre volje, nam sploh ni za videt da se ponoči vsaj 3x dojimo. Možek pa pridno skrbi da je dovolj plenic na zalogi in da je stanovanje pospravljeno... Edini problem, ki nas je pričakal ko smo prišli domov je bil ta, da naše dete skoraj ni imelo kaj za oblečt... Ker so nam vsi od ginekologinje naprej govorili da bo dete sigurno 3,5kg+, smo nabavljali velike številke 56,62... Naš Žiga pa ima cca 2800g in zaenkrat potrebuje 50. Zato je oči drugo jutro presenetil mamico in je šel v nabavo in domov prinesel male luštne cotke.... Bomo pa malo kasneje, z večjimi št. visoko modo špilali ... Nič... zdaj pa se grem malo z možekom pocartat, ker Žiga pridno spi... kosilo pa pridna tašča kuha (že celi teden... ) tak da imamo malo časa... Lepo se mejte, pa se še kaj tipkamo... Andreja
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 11:52:48
|
|
|
|
rebeka84
|
Lep pozdravček! Pri nas sneži in je prav lep pogled iz 11. nadstropja. Andreja super, da je vajin Žiga tak priden fant in nič ne joka.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 11:56:58
|
|
|
|
baki
|
rebeka a tebe že kaj siple a se nc ne dogaja?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:05:16
|
|
|
|
rebeka84
|
Baki nič se ne dogaja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:08:51
|
|
|
|
claud
|
Dan! Čveke...dons ponoč nism nč spala-tamala je mela tako telovadbo da sm že mislla da bo čez želodec ven ušla.... no in ker nism mogla spat sm vas mal že na telefonu prebrala k se mi ni dal do compa.... ampak mi je za dons še tok ustal da sm vas spet 1 uro brala Deja- lepo da uživate in da vse štima...še posebna pohvala pa skrbnemu možeku in očku Kaj zdj........Februar je!!!!!!!!!!! Pejmo rojevat!!!!!!!! Pr nas ful sneži, je že vse belo! In kako ste polnočne punce....ste se naspale?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:14:37
|
|
|
|
rebeka84
|
O Claud! Jaz sem super spala, se pa res že težko obračam iz enega na drug bok.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:22:03
|
|
|
|
claud
|
Enako....ponoč sm skor padla ker so mi tele spodnje kosti tok zaštekale da sm komi ustala in se ujela za postlo tok me že to boli da če ne grem ta tedn bom pomoje vsa polomljena....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:29:36
|
|
|
|
claud
|
No se vid da je spet vikend Grem mal pred tv! Čaw
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:51:46
|
|
|
|
baki
|
a zdej ko je pa februar bote pa zamujale.bom rajsi tih da nem slucajno marca rodila
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:54:04
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Andreja super, da je vajin Žiga tak priden fant in nič ne joka. Se podpišem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:55:02
|
|
|
|
timy
|
Pa Majchy za slikce. Komaj čakam, da kakšno vidim
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:55:09
|
|
|
|
baki
|
ves tud men se zdi vcasih da me bo kr zlozlo po tleh.po mojem mi ze vse tut na zivce pritiska kot da niso moje noge.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 12:56:14
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ves tud men se zdi vcasih da me bo kr zlozlo po tleh.po mojem mi ze vse tut na zivce pritiska kot da niso moje noge. Pa saj bo kmalu minilo. Še malo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 13:12:27
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Kako smo? Tuki je tako smotano vreme, vi mate pa snegeca... Jst bi tudi, al pa sončka! Matr sm zahtevna! Sm si prvoščla danes spanje do 12h...Ma sm mela take fajn sanje, da ni blo vredno vstat prej... deja, lepo, da si se oglasila in da ste se z Žigom lepo ujeli! Pohvale tudi tvojemu možeku, k je bil res priden s poročanjem, sploh pa zato, ker je šou v šoping za cotke in da ti tako lepo pomaaga!!! majchy, super za fotke! Pa za tvojga, da se čimprej pozdravi in da bo Hana tolko počakala, da bo tatko lahko zravn pr porodu! maksi, sej jst nism tolko cajta zbujena, k bi mojga čakala...Moj mi teži, da bi mogla hodit spat pred polnoči... Me daje poklicna deformacija... Kako si? Kaj sm brala, da je bil snegec tuki??? claud, kako kaj? Ko sm šla spat, mi je v desnem kolku tako počlo, da sm se prov nate spomnla, k si pravla, da ti vse poka in da boli...boli full! Sam zdej je mir... Me pa res zanima, kira bo naslednja šla v P, zdej, ko mamo uradna dovoljenja za it rodit! Naša madam ma zdej take akcije, da me prov dvigne z ležečega položaja...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 1.2.2009 13:13:39 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 13:14:20
|
|
|
|
UT_2008
|
Evo se pridružujem skorajšjem veselem pričakovanju, saj imam PDP že 26.02.2009
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 13:18:54
|
|
|
|
tanci29
|
hej čvekice.. bravo smo dočakale februar...sej sem vidla da ste imele pravo praznovanje pa še snegec je začel nametavat mi smo ok...smo včeraj dobili omaro jo je treba še sestavit..jutri razložim vsem kako hočem met pobarvano sobico...barve sem si že izbrala...za punčko in za fantka...potem pa ko bom v porodnišnici bojo mel doma akcijo da nardijo po mojih željah ...zjutraj sem si pripravla torbo za v p...sam pomoje ni vse notr...morm un seznamček poiskat... deja..lepo da se tako fajn rihtate...in da možek tako lepo poskrbi za vse stvari.. majchy-super za slikice to bo pa zelo lep spomin kolumbo-uživajte na praznovanju petrap-lepo da si se oglasila, pa da boste jutri šli lepo domov joj bi mogla prov še enkrat it brat da bi vas pokomentirala sam se mi ne da
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 13:19:11
|
|
|
|
sunny24
|
Ja kje si se pa ti skrivala? V glavnem, dobrodošla med februarčicami! Pa čestitke za nosečnost! A nam zaupaš še par podatkov, da te bojo dale punce na seznamčka? ...starost, kira nosečnost je to, če maš že kirga otročka, kaj pričakujete al je presenečenje, kje nameravaš rodit, datum naslednjega pregleda, pa ime če mate že zbrano in nam ga želiš zaupat... Ja, smo firbčne!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 1.2.2009 13:23:23
|
|
|
|
UT_2008
|
Moja prva nosečnost, uspela v petem poizkusu. Stara sem 28 let, fantek bo! :) kratko in jedrnato, ne? Nč niste firbčne, to se enostavno mora vedet. :) Aja, najbrž bo Matija. Kje sem bila tako dolgo? Po pravic povedano, na drugem forumu. Pa mi je postalo že malo dolgcajt in sem našla drugega. Upam, da bo tukaj kaj več odgovarjanja.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?