|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009-6. del
1.2.2009 9:16:52   
baki
februar je tu.a so taprve že v nizkem štartuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 751
1.2.2009 9:54:36   
Maksi1
Dobro jutro.

Najprej pohvala vsem čvekam - 1 uro sem porabila, da sem vas prebrala za nazaj. Samo....razen za Sunny, ki čaka, da pride njen domov, nimate opravičila, da ste toliko pokonci - sej potem ni čudno, da ne seksate nič. Možje vam namreč že par ur prej spijo. user posted image  user posted image  user posted image

No sej moja noč ni bla glih za pohvalit, ker danes sem poleg 7x obiskov wc zaradi lulanja še parkrat ustala, da sem si hladila mravljičaste prste. Tako hudo s temi prsti še ni bilo. Ampak, sej bo - ni več daleč do konca.

No, zdej tudi na Goriškem malček nalatava sneg. Na tleh ga sicer ni nič, je pa tako romantično.

Imejte lepo nedeljo!

Alja, pa upam, da je s Cito vse ok. Petrip pa želim čimprejšnji odhod domov.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   [Brisano sporočilo]
1.2.2009 10:07:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
1.2.2009 10:09:45   
diamantina
Dobro jutro!!

jeeeeee, februar je tu!!!! Zdaj pa lepo po vrsti punce, nič prehitevat. Kar ne morem verjet, da je že konec. Pa čudno, da me poroda sploh ni strah? Bi me moglo bit? user posted image  

Pri meni se drgač ne dogaja nič, dva krča sem začutila danes, ampak po mojem je to bolj stisnjeno črevesje kot kaj drugega. Zakaj nimam nobenih znakov da bom rodila, razen to, da sem noseča? Me prav zanima, kaj bo v sredo na CTGju in v četrtek na pregledu ... ko bi si lahko vsaj sama kako pogledala, če sem kaj odprta.

Se tolažim, da enkrat bo, če ne prej, 25. 2. ko mi bodo sprožili porod, tega pa ne bi rada, rada bi prej ...

A se katera javi za jutri? Meni je lep datum 2. 2. user posted image  user posted image  user posted image    

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 754
1.2.2009 10:56:07   
baki
diamantina.....jst bi raje pocakala na polno luno taj se bo ziher kaj dogajalo,al pa na valentinovo. tudi moj pdp je fajn datum 22.2.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 755
1.2.2009 11:01:24   
baki
na koroskem tudi snezi sam mene letos nekod sneg ne gane.drgac pa mam ful rada zimo z veliko snega da škriple ko hodisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 756
1.2.2009 11:23:28   
Čebel@
dan čvekice!
zvečer ste bile čist divje-ste res turbo čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no mi smo se poslikali......je res lepe slike naredil.....jih bo še obdelal in ta teden dobim cd s slikami in vam bom kakšno pokazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
možek je še kar bogi.....živi samo od grisinov in riža(čist suzga) ker drugače ga čist zašravfauser posted image user posted image user posted image .....sva šla v mercator in sva hotla še loto uplačat pa je bla taka vrsta da te mine........pa sva se ustavila na bencinski pa ni bilo bistvene razlike-ampak sva uplačalauser posted image user posted image user posted image

zdej grem pa malo na kavč.....sem šla ob polnoči spat in mi manjka še nekaj spancauser posted image .....hana je pa čist divja danes-kar naprej ji rito nazaj noter tiščimuser posted image user posted image user posted image sem mojmu rekla no dej gremo pa lahko rodit in je reku da nama(s hano)zameri če greva zdele ko je on bolan ker nebi smel bit zraven zarad viroze-tko da upam da hana počaka da se ati pocajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no lepo,zasneženo nedeljo vam želim

user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 757
1.2.2009 11:34:12   
Deja
Jutro punce...

Hvala vsem za lepe želje!!!!!!!!!

Evo pa da se še jaz malo javim... sem opazila da je bil mojuser posted image dober poročevalec in vas je obveščal o teku dogodkov.

Mi2 sva že par dni doma, se pridno cartava, jeva in previjava... Jokava pa skoraj nič... v teh dneh se je samo 2krat tako razjezil da je jokal, ostalo pa samo malo tiho pocendra...

Zdaj sva končno zakapirala kako gre to dojenje in ga prakticirava na 2,5 urici, ker naenkrat sesa samo 10-15 minut...

Spat gremo okoli 22h, se okoli 00h še enkrat previjemo in najemo, pol pa spimo dokler se naš princuser posted image ne razjezi (malo pocendra) in nas opozori da je čas za pojedino - to pa je zopet na cca. 2,5ure.
Vsi smo presenetljivo dobre volje, nam sploh ni za videt da se ponoči vsaj 3x dojimo.
Možek pa pridno skrbi da je dovolj plenic na zalogi in da je stanovanje pospravljeno... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edini problem, ki nas je pričakal ko smo prišli domov je bil ta, da naše dete skoraj ni imelo kaj za oblečt... Ker so nam vsi od ginekologinje naprej govorili da bo dete sigurno 3,5kg+, smo nabavljali velike številke 56,62...
Naš Žiga pa ima cca 2800g in zaenkrat potrebuje 50. Zato je oči drugo jutro presenetil mamico in je šel v nabavo in domov prinesel male luštne cotke....user posted image user posted image user posted image Bomo pa malo kasneje, z večjimi št. visoko modo špilaliuser posted image user posted image user posted image ...

Nič... zdaj pa se grem malo z možekom pocartat, ker Žiga pridno spi... kosilo pa pridna tašča kuha (že celi teden...user posted image ) tak da imamo malo časa...

Lepo se mejte, pa se še kaj tipkamo...

Andreja

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 758
1.2.2009 11:52:48   
rebeka84
Lep pozdravček! Pri nas sneži in je prav lep pogled iz 11. nadstropja.

user posted image
Andreja super, da je vajin Žiga tak priden fant in nič ne joka.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 759
1.2.2009 11:56:58   
baki
rebeka a tebe že kaj siple a se nc ne dogaja?

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 760
1.2.2009 12:05:16   
rebeka84
Baki nič se ne dogajauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 761
1.2.2009 12:08:51   
claud
Dan!

Čveke...dons ponoč nism nč spala-tamala je mela tako telovadbo da sm že mislla da bo čez želodec ven ušla.... no in ker nism mogla spat sm vas mal že na telefonu prebrala k se mi ni dal do compa.... ampak mi je za dons še tok ustal da sm vas spet 1 uro bralauser posted image user posted image

Deja-user posted image user posted image user posted image user posted image lepo da uživate in da vse štima...še posebna pohvala pa skrbnemu možeku in očkuuser posted image user posted image user posted image

Kaj zdj........Februar je!!!!!!!!!!! Pejmo rojevat!!!!!!!!

Pr nas ful sneži, je že vse belo!

In kako ste polnočne punce....ste se naspale?user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 762
1.2.2009 12:14:37   
rebeka84
O Claud!

Jaz sem super spala, se pa res že težko obračam iz enega na drug bok.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 763
1.2.2009 12:22:03   
claud
Enako....ponoč sm skor padla ker so mi tele spodnje kosti tok zaštekale da sm komi ustala in se ujela za postlouser posted image tok me že to boli da če ne grem ta tedn bom pomoje vsa polomljena....user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 764
1.2.2009 12:29:36   
claud
No se vid da je spet vikenduser posted image
Grem mal pred tv!
Čaw

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 765
1.2.2009 12:51:46   
baki
a zdej ko je pa februar bote pa zamujale.bom rajsi tih da nem slucajno marca rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 766
1.2.2009 12:54:04   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

user posted image
Andreja super, da je vajin Žiga tak priden fant in nič ne joka.

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 767
1.2.2009 12:55:02   
timy
Pa Majchy user posted image user posted image user posted image  za slikce. Komaj čakam, da kakšno vidimuser posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 768
1.2.2009 12:55:09   
baki
ves tud men se zdi vcasih da me bo kr zlozlo po tleh.po mojem mi ze vse tut na zivce pritiska kot da niso moje noge.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 769
1.2.2009 12:56:14   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ves tud men se zdi vcasih da me bo kr zlozlo po tleh.po mojem mi ze vse tut na zivce pritiska kot da niso moje noge.

user posted image  Pa saj bo kmalu minilo. Še malouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 770
1.2.2009 13:12:27   
sunny24
Dan! Kako smo? Tuki je tako smotano vreme, vi mate pa snegeca...user posted image  Jst bi tudi, al pa sončka! user posted image user posted image user posted image  Matr sm zahtevna! user posted image user posted image user posted image
Sm si prvoščla danes spanje do 12h...Ma sm mela take fajn sanje, da ni blo vredno vstat prej...user posted image

deja, lepo, da si se oglasila in da ste se z Žigom lepo ujeli! Pohvale tudi tvojemu možeku, k je bil res priden s poročanjem, sploh pa zato, ker je šou v šoping za cotke in da ti tako lepo pomaaga!!! user posted image user posted image user posted image

majchy, super za fotke! Pa user posted image user posted image user posted image  za tvojga, da se čimprej pozdravi in da bo Hana tolko počakala, da bo tatko lahko zravn pr porodu! user posted image

maksi, sej jst nism tolko cajta zbujena, k bi mojga čakala...Moj mi teži, da bi mogla hodit spat pred polnoči...user posted image user posted image user posted image  Me daje poklicna deformacija...user posted image user posted image user posted image   Kako si? Kaj sm brala, da je bil snegec tuki???

claud, kako kaj? Ko sm šla spat, mi je v desnem kolku tako počlo, da sm se prov nate spomnla, k si pravla, da ti vse poka in da boli...boli full! Sam zdej je mir...

Me pa res zanima, kira bo naslednja šla v P, zdej, ko mamo uradna dovoljenja za it rodit! user posted image   Naša madam ma zdej take akcije, da me prov dvigne z ležečega položaja...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 1.2.2009 13:13:39 >

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 771
1.2.2009 13:14:20   
UT_2008
Evo se pridružujem skorajšjem veselem pričakovanju, saj imam PDP že 26.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 772
1.2.2009 13:18:54   
tanci29
hej čvekice..

user posted image user posted image user posted image  bravo smo dočakale februar...sej sem vidla da ste imele pravo praznovanjeuser posted image user posted image user posted image

pa še snegec je začel nametavat

mi smo ok...smo včeraj dobili omaro jo je treba še sestavit..jutri razložim vsem kako hočem met pobarvano sobico...barve sem si že izbrala...za punčko in za fantka...potem pa ko bom v porodnišnici bojo mel doma akcijo da nardijo po mojih željahuser posted image ...zjutraj sem si pripravla torbo za v p...sam pomoje ni vse notr...morm un seznamček poiskat...

deja..lepo da se tako fajn rihtate...in da možek tako lepo poskrbi za vse stvari..
majchy-super za slikice to bo pa zelo lep spomin
kolumbo-uživajte na praznovanju
petrap-lepo da si se oglasila, pa da boste jutri šli lepo domov

joj bi mogla prov še enkrat it brat da bi vas pokomentirala sam se mi ne da

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 773
1.2.2009 13:19:11   
sunny24
Ja kje si se pa ti skrivala? user posted image  V glavnem, dobrodošla med februarčicami! user posted image user posted image user posted image  Pa čestitke za nosečnost! user posted image user posted image user posted image
A nam zaupaš še par podatkov, da te bojo dale punce na seznamčka?

...starost, kira nosečnost je to, če maš že kirga otročka, kaj pričakujete al je presenečenje, kje nameravaš rodit, datum naslednjega pregleda, pa ime če mate že zbrano in nam ga želiš zaupat...user posted image  

Ja, smo firbčne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu UT_2008)
Neposredna povezava do sporočila: 774
1.2.2009 13:23:23   
UT_2008
Moja prva nosečnost, uspela v petem poizkusu. Stara sem 28 let, fantek bo! :) kratko in jedrnato, ne? user posted image  Nč niste firbčne, to se enostavno mora vedet. :) Aja, najbrž bo Matija. Kje sem bila tako dolgo? Po pravic povedano, na drugem forumu. Pa mi je postalo že malo dolgcajt in sem našla drugega. Upam, da bo tukaj kaj več odgovarjanja.

PDP 26.02.2009.
Kar vidiš, to dobiš.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?