Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tole je pa naša deseta novica leta... 7.1.2009 8:25:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Dobro jutro drage moje prijateljice! Ne morem tega zadržat zase, zato ste prve, ki boste izvedele, da je Oktavija po 4 letih končno ugledala , in da sem tako zelo vesela, da skoraj ne morem verjet svojim očem.... čestitam!!!
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 7.1.2009 9:20:24
|
|
|
|
gigi1
|
Oktavija draga Čestitke iz vsega srca
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 7.1.2009 9:24:10
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oktavija draga Čestitke iz vsega srca Še jaz, draga, čestitam! Čudovita novička!
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 7.1.2009 9:29:19
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Oktavija draga Čestitke iz vsega srca Še jaz, draga, čestitam! Čudovita novička! En moj velik podpis bravo deklca !!!!!!!!!!
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 7.1.2009 10:15:53
|
|
|
|
murkica
|
No pa še tukaj iskrene čestitke!!!!!
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 7.1.2009 11:01:21
|
|
|
|
jazzz27
|
Naj šee tukaj čestitam. Oktavija, uživaj v nosečnosti!
|
|
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 7.1.2009 11:12:25
|
|
|
|
aqua77
|
Draga Okti!!!!!!! Končno su tudi ti na tej magični strani!!!! Čestitke še enkrat!!!
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 7.1.2009 13:27:35
|
|
|
|
lučka 25
|
To je pa res prečudovita novica. ČESTITAM!!!
|
|
|
|
RE: Tole je pa druga novica leta 2009... 13.1.2009 10:37:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro to je prva novička druga pa je da v četrtek začnem delat čestitam ti želim mirno in zdravo nosečnost!
|
|
RE: Tole je pa druga novica leta 2009... 13.1.2009 10:44:57
|
|
|
|
jazzz27
|
Čestitam larilu!!!! Lepih 8 mesecev ti želim!!
|
|
|
|
RE: Tole je pa druga novica leta 2009... 13.1.2009 10:46:04
|
|
|
|
gigi1
|
Waaaw ČESTITAM lubica
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 13.1.2009 11:48:01
|
|
|
|
vita80
|
Oktavija in Se* ČESTITAM!!!! Mal pozno, ampak iz srca!!!! Sploh nimam več časa kaj gor prit pokukat, me služba zaposli 100/h! Zaj je pa že res skrajni čas, da še jaz ugledam ! Lepo mirkajta svoje zakladke! LP Vita
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 13.1.2009 15:38:12
|
|
|
|
tassi1
|
|
|
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 14.1.2009 13:11:08
|
|
|
|
Rožica82
|
|
|
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 16.1.2009 11:45:58
|
|
|
|
jazzz27
|
od metir živjo punce moje. ne vem ali lahko verjamem?????danes dopoldan sem šla kupit baby check, naredila test in po 3,5letih zagledala . ne vem ali lahko temu testu verjamem? prevečkrat sem že bila razočarana.- jutri zjutraj bom naredila še test s cear blue. mogoče bom potem verjela. lep dan še naprej. ČESTITAM
|
|
|
|
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 16.1.2009 14:56:57
|
|
|
|
aqua77
|
Draga metir, čestitke še tukaj!!!!
|
|
RE: Tole je pa zame novica leta... 16.1.2009 15:00:56
|
|
|
|
U*
|
Čestitke vsem , predvsem pa zdravo in mirno .
|
|
|
|
RE: Tole je pa zame novica leta... 16.1.2009 19:05:43
|
|
|
|
murkica
|
No metir čestitke še tukaj
|
|
RE: Tole je pa zame tretja novica leta... 18.1.2009 20:06:11
|
|
|
|
ledenka
|
metir, čestitam ti želim mirno in zdravo nosečnost in zdravega otročka
|
|
RE: Tole je pa zame tretja novica leta... 19.1.2009 7:44:51
|
|
|
|
Bety11
|
Čestitam!!!!!!!!! In ti vaši testi so zeeeelo konkretni!!!!! Te črtice pa zrastejo v prave korenjake zagotovo!
|
|
|
|
RE: Tole je pa zame tretja novica leta... 19.1.2009 11:29:55
|
|
|
|
gigi1
|
Metir čestitam . Lepo in mirno nosečnost ti želim
|
|
RE: Tole je pa zame četrta novica leta... 19.1.2009 11:32:18
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 Jaz sem naredila test FS in to po kavi, torej ni prvi jutarnji urin.... In se je pokazala takoj rahla testna črtica!!!!!!!!!!!! Nisem jo pričakovala!!! Resnično!!! hmmmm...zato pa imam krče, če sem v neprezračenih prostorih.....hmmmmm...Zato sem 10.1. pojedla vse, kar je bilo pred mano....Celo skrila sem se, da me ne vidijo, kako se bašem s krofi....in se čudila svojem obnašanju.... No....Zdaj pa moram biti mirna in upati naprej.... M pa nisem pričakovala v soboto. Torej, jaz sem ... jessssssssssssssssssss.... BETY11 ČESTITAM KONZERVICA DRAGA Naj bo vse mirno in dobro
|
|
RE: Tole je pa zame četrta novica leta... 19.1.2009 11:34:25
|
|
|
|
spelka12
|
oktavija, larilu in metir. Vsem želim mirnih .
|
|
|
|
RE: Tole je pa zame četrta novica leta... 1.2.2009 10:43:04
|
|
|
|
spelka12
|
Jupiii, pa spet lahko pišem tukaj. sonček naš iskrene čestitke za Lovrota. Veliko lepih in nežnih skupnih trenutkov
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.