Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:20:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Joj, še eno vprašanje: na podlagi česa se odločim kak jogi naj kupim za ?? Kako ste se ve odločale? jaz sem gledala da so materiali naravni in da je antialergik... jaz bom tud naročila antialergijskega...malpoglej po netu,da vidiš opise...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:21:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - a nisi ti nekaj govorila da danes likaš,če ti že včeraj ni ratalo.Da ti nebom mogla ki jaz prit peglat tolko glej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:22:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Joj, še eno vprašanje: na podlagi česa se odločim kak jogi naj kupim za ?? Kako ste se ve odločale? jaz sem gledala da so materiali naravni in da je antialergik... Jaz tudi. Kdo je Tejči? Persida ali je še kakšna rodila? nova marčevka je rodila,sam je ni blo več na seznamu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:22:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipan12 - ker sta to moja prva otroka ne šparam pri ničemer.Jaz sem kupila antialergijska v bc,kot ,da bi vedela ,da bosta prej rojena.Dosti se jih pa odloča za dormeo. Aha, se mi zdi, da vem o katerih govoriš, mislim, da so nekje okrog 80 Evrov, ne? V BC mi je rekla, da teh prodajo največ... bo že nekaj na tem. Hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:23:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Joj, še eno vprašanje: na podlagi česa se odločim kak jogi naj kupim za ?? Kako ste se ve odločale? jaz sem gledala da so materiali naravni in da je antialergik... Jaz tudi. Kdo je Tejči? Persida ali je še kakšna rodila? nova marčevka je rodila,sam je ni blo več na seznamu Ajaaaaaa! Bravo Tejči in mali fantek!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:24:28
|
|
|
|
spps
|
Prvi bebiji marčevk ANŽE in TOMAŽ - Persida LOVRO-Tejči H
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:24:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipan12 - ker sta to moja prva otroka ne šparam pri ničemer.Jaz sem kupila antialergijska v bc,kot ,da bi vedela ,da bosta prej rojena.Dosti se jih pa odloča za dormeo. Aha, se mi zdi, da vem o katerih govoriš, mislim, da so nekje okrog 80 Evrov, ne? V BC mi je rekla, da teh prodajo največ... bo že nekaj na tem. Hvala! Mi imamo tudi tega. In še enega bomo vzeli. Da bosta imela Tija in dojenček vsak svojega, seveda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:24:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - a nisi ti nekaj govorila da danes likaš,če ti že včeraj ni ratalo.Da ti nebom mogla ki jaz prit peglat tolko glej KOOONNČČNOOO si se spomnila pa dala pametno idejo. Ti prinesem v tor. kr zraven. Te ko maš pauze vmes med dojenjem boš imela glih tolko časa,da zlikaš eno rundo.. v pon. začnem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:24:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
tilipan12- ja toti ja ,imajo ,pa to možnost ,da gornji del lahko dol vzameš in opereš v pralnem stroju.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:25:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipan12 - ker sta to moja prva otroka ne šparam pri ničemer.Jaz sem kupila antialergijska v bc,kot ,da bi vedela ,da bosta prej rojena.Dosti se jih pa odloča za dormeo. Aha, se mi zdi, da vem o katerih govoriš, mislim, da so nekje okrog 80 Evrov, ne? V BC mi je rekla, da teh prodajo največ... bo že nekaj na tem. Hvala! jaz bom tud tega naročla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:25:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Prvi bebiji marčevk ANŽE in TOMAŽ - Persida LOVRO-Tejči H Iiiii, kako so cortkani! Kako pa to, da nisem vedla za Lovra? Kdaj se je rodil? Ste kaj govorile o tem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:27:16
|
|
|
|
spps
|
v petek zvečer je ena javila,da je rodila tejčih h.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:27:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa_m - ti kar prinesi že malo pogrešam gospodinjska dela,vprašaj me čez kaki mesec ,če še vedno pogrešam .Sam bog da sem si še pravi cajt uspela nabavit sušilca.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:29:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - ti kar prinesi že malo pogrešam gospodinjska dela,vprašaj me čez kaki mesec ,če še vedno pogrešam .Sam bog da sem si še pravi cajt uspela nabavit sušilca. pa še morate veliko stvari nabavit za doma?al imate vse ?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:30:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Iiiii, kako so cortkani! Kako pa to, da nisem vedla za Lovra? Kdaj se je rodil? Ste kaj govorile o tem? mislim da so v petek javli da je rodila. Če se ne motim. Je pod rubriko rodili smo tudi in prav tako pri nas..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:31:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps v petek zvečer je ena javila,da je rodila tejčih h. Aja, tam pa še nisem. Sem pri petku ob treh popoldan... mater, je tega za prebrat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:31:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa_m - ti kar prinesi že malo pogrešam gospodinjska dela,vprašaj me čez kaki mesec ,če še vedno pogrešam .Sam bog da sem si še pravi cajt uspela nabavit sušilca. Persida, kaj pa delaš kaj, ko nisi s tamalima? Ti je kaj dolgčas? Kej zafrkavaš osebje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:34:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
spps -Voziček še morama nabavit,pa drobnarije iz lekarne.Ostalo je pa babi dirkala po bc.Ker drugače bi brez oddej spala ,pa naga šla domov.Kaj bo pa manjkalo ,pa bomo šli kar sami v šoping.Tanajnujnejše v glavnem je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:37:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Persida, kaj pa delaš kaj, ko nisi s tamalima? Ti je kaj dolgčas? Kej zafrkavaš osebje? ne saj pa zafrkava mene po RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:40:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
najaa - če nisem na molzniku ,pol jem ,še nena prav zajtrka pojem ,pa je že kosilu tu.Drugač ,pa sestre hodijo k meni na klepet.Pa vas prebiram ,pa zmes hodim Tomaža dojit se uvajama na zizo jest,pa se kar trudi ni kaj.Pa k Anžeju grem čakam še samo da bo toliko dober da lahko pride k tomažu sem.Ker tale molznik me že malo utruja .Počasi bom rabla še kakšen dodaten zis ,ko jeta ko velika. spps - počasi bo tisti tvoj molznik od zadnjič prišel prav
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:42:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
tašika malo še ,pa ne vem če še ti bom sposobna kako sporočilo napisat bom mogla glas vklopit na rr da bom poročala novičke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:43:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA najaa - če nisem na molzniku ,pol jem ,še nena prav zajtrka pojem ,pa je že kosilu tu.Drugač ,pa sestre hodijo k meni na klepet.Pa vas prebiram ,pa zmes hodim Tomaža dojit se uvajama na zizo jest,pa se kar trudi ni kaj.Pa k Anžeju grem čakam še samo da bo toliko dober da lahko pride k tomažu sem.Ker tale molznik me že malo utruja .Počasi bom rabla še kakšen dodaten zis ,ko jeta ko velika. spps - počasi bo tisti tvoj molznik od zadnjič prišel prav če pa je borc! sej počas sta že res velka pobča
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:43:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tašika malo še ,pa ne vem če še ti bom sposobna kako sporočilo napisat bom mogla glas vklopit na rr da bom poročala novičke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:44:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA najaa - če nisem na molzniku ,pol jem ,še nena prav zajtrka pojem ,pa je že kosilu tu.Drugač ,pa sestre hodijo k meni na klepet.Pa vas prebiram ,pa zmes hodim Tomaža dojit se uvajama na zizo jest,pa se kar trudi ni kaj.Pa k Anžeju grem čakam še samo da bo toliko dober da lahko pride k tomažu sem.Ker tale molznik me že malo utruja .Počasi bom rabla še kakšen dodaten zis ,ko jeta ko velika. spps - počasi bo tisti tvoj molznik od zadnjič prišel prav malo še malo, pa bo anže tud pri Tomažu. Pol pa bo veselo da joj..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 10:45:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA spps - počasi bo tisti tvoj molznik od zadnjič prišel prav
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?