Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:33:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps cita nima mojega dovoljenja,ker sva se zmenle,da mi drži sobo tako,da me mora počakat sem ji včeraj še enkrat zagrozila,da nima kaj prej rojevat optimistka.. Persidi tud nismo dovolile pa poglej.. Če bo vse po sreči bodo šli v tem mescu domov,..te pa veš kak bo mi pojslo držala.. pustimo se presenetit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:34:36
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz že tako ne maram snega... zdaj pa še na obali... No, saj je že nehal, na srečo. Vidim, da ste se o hrani že pogovorile. Jaz pravkar zajtrkujem kosmiče. Njami! Aja, da ne pozabim, hvala vsem za za mojo miško. So pomagale, ko je AB prijel. Ma sploh ne smem o tem razmišljat, ker postanem tako žalostna... nikol konca s temi vnetji...
< Sporočilo je popravil Najaa -- 1.2.2009 9:36:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:34:56
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_m .. no sam da si se naspala. Je soseda vedela, da ti mora Žiga mal počuva, da boš ti polna energije za pospravljanje do konca..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:36:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz že tako ne maram snega... zdaj pa še na obali... No, saj je že nehal, na srečo. Vidim, da ste se o hrani že pogovorile. Jaz pravkar zajtrkujem kosmiče. Njami! dober teeek. Jaz pa bom zdaj že lačna postala,ker je že urca od tega ko sem zajtrk imela..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:40:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mamaM,super,da ste vse prestavli,zdaj pride še najbolj zoprni del,ko moraš pospravit,kar ste pripeljali kaj sprašuješ,če je še katera šla v P,nema ništa zdaj se morjo najprej februarčice spucat seznam ja, še zoprni del pride jutri na vrsto, danes še tle moram do konca zrihtat; sej mi bo mama pol pomagala, iz škatel v omare dajat pa je lažje kot pospravljanje in praznenje.... ja, vprašam, ker kr neki te naše prehitevajo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:41:09
|
|
|
|
Pupa7
|
ma kaj ste res že spet pri hrani
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:41:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kaj ste res že spet pri hrani jaz neee..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:42:28
|
|
|
|
Najaa
|
Aja, mamaM sem ti posala zs... Meni je pa dolgčas, bo katera kaj napisala...? Imam še delo - moram še enkrat pregledat oblačila za in jih nekaj izločit, da jih še posodim, ker imamo res preveč vsega. Za bova kupila isto omaro kot jo ima Tija in nisem ziher, da bi šlo vse not...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:42:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m mama_m .. no sam da si se naspala. Je soseda vedela, da ti mora Žiga mal počuva, da boš ti polna energije za pospravljanje do konca.. ma moj Žigec ostane kr velikokrat pri njih spat, drugače smo tudi v žlahti - je očetova sestrična in smo še tolko bolj v kontaktu; ma on z njo prav uživa, dva dni nazaj sta hranla srnico gor za hišo, pa ta teden je že odjokal da zakaj on ne sme spat pri svoji nani pa smo mu pol včeraj dovolili; danes pa bomo še mi ˝stari˝ šli do njih, ker bo rihtala kosilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:43:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kaj ste res že spet pri hrani jaz neee.. Jaz sem zdaj pri kavi. Sam jezna, ker nimam svojega mleka (o,5 maščobe), ker nisem še šla v trgovino...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:43:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz že tako ne maram snega... zdaj pa še na obali... No, saj je že nehal, na srečo. Vidim, da ste se o hrani že pogovorile. Jaz pravkar zajtrkujem kosmiče. Njami! Aja, da ne pozabim, hvala vsem za za mojo miško. So pomagale, ko je AB prijel. Ma sploh ne smem o tem razmišljat, ker postanem tako žalostna... nikol konca s temi vnetji... sej bo boljš,ko bo mal večja sem imela našo skor vsak mesec pri zdravniku,nonstop kr neki... zdaj pa je res super,ko se je stanje izboljšalo zgleda,da morajo naše otročički določene stvari prebolet,potem pa je boljš,je pa zoprno,če se nonstop ponavlja,in si že cel mutast,ko ne veš kako bi pomagal otroku.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:44:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kaj ste res že spet pri hrani sej to pa ni nič novega,kak človek pride na RR,ga lakota zagrabi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:44:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, mamaM sem ti posala zs... Meni je pa dolgčas, bo katera kaj napisala...? Imam še delo - moram še enkrat pregledat oblačila za in jih nekaj izločit, da jih še posodim, ker imamo res preveč vsega. Za bova kupila isto omaro kot jo ima Tija in nisem ziher, da bi šlo vse not... ti pa si pridna, da boš še vse enkrat pregledala . Jaz sem si dala že v stroj in ne gledam več. Jutri zjutraj ga samo že zalaufam.. Tak da si v tem tednu še vse speglam. Pol pa pride postelja na vrsto. V tistem tednu po 13.2, ko nama menjajo okno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:45:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, mamaM sem ti posala zs... Meni je pa dolgčas, bo katera kaj napisala...? Imam še delo - moram še enkrat pregledat oblačila za in jih nekaj izločit, da jih še posodim, ker imamo res preveč vsega. Za bova kupila isto omaro kot jo ima Tija in nisem ziher, da bi šlo vse not... sej ti tud lahko kaj napišeš
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:45:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem zdaj pri kavi. Sam jezna, ker nimam svojega mleka (o,5 maščobe), ker nisem še šla v trgovino... najaa imam jaz še en liter viška. Potrebuješ?? Pošljem z hitro pošto k tebi??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:46:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kaj ste res že spet pri hrani ma neeeeee
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:46:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kaj ste res že spet pri hrani jaz neee.. Jaz sem zdaj pri kavi. Sam jezna, ker nimam svojega mleka (o,5 maščobe), ker nisem še šla v trgovino... jaz sem spila kavo pred eno uro,pa še ni prijela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:47:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem spila kavo pred eno uro,pa še ni prijela a ti sploh kdaj prime??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:48:13
|
|
|
|
spps
|
tiste,ki čekirate,hitro kaj napisat,da se me ne bomo preveč iztrošle
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:48:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz sem spila kavo pred eno uro,pa še ni prijela a ti sploh kdaj prime?? hvala za skrb-prime prime,sam odvisno kaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:49:15
|
|
|
|
Najaa
|
spps, sej vem, prekužit se morjo tile naši otročki... Sam kaj, ko je zdaj tako nepravi čas... Imamo toliko dela doma in še jaz ne smem praktično nič z njo, ne dvigovat, ne letat za njo... Ah! tasa, hvala za mleko, sem si kar 3,5 ulila. Že tako hujšam nekaj za brezveze tak da mal lahk pogoljufam. Aja, cotke sem pa zadnjič sam pregledala in po št. zložila, pol me je pa v križu zagrabl in sem vse skupaj pustila. Tak da imam na omari cel kup cunj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:49:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 ma kaj ste res že spet pri hrani jaz neee.. Jaz sem zdaj pri kavi. Sam jezna, ker nimam svojega mleka (o,5 maščobe), ker nisem še šla v trgovino... jaz sem spila kavo pred eno uro,pa še ni prijela jaz jo tud pijem, pa ni nobenga učinka
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:49:37
|
|
|
|
spps
|
a ste opazle,da se spet počas približujemo koncu 5. dela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:49:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tiste,ki čekirate,hitro kaj napisat,da se me ne bomo preveč iztrošle Jaz vas še malo za nazaj berem - od petka, ko sem mrknila. Je treba bit na tekočem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 9:50:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a ste opazle,da se spet počas približujemo koncu 5. dela Sej sem prav razmišljala, če bo že kak nov del odprt, ko pridem danes gor. Nekje v torek pa ziher bo... če ne prej.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?