pocka
|
Dobro jutro babe, vidim,da ste imele včeraj spet maraton v čvekanju in seveda izbor najlepšega nahrbtnika Pri nas pa, ne boste verjele, snnneeeežiiii in to ful močno za naše razmere!!! Me je skoraj kap,ko sem vstala....je pa lepo videt, no saj zaenkrat je samo po luftu... IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: julam A mate ve od 35t dalje tud vsak teden CTG? Moj G je ful previden, vedno dela UZ, CTG šopa vsak teden, na koncu tud na 3 dni. Khm...js sm v 37. tednu pa CTGja še vidla nism niti na 100 metrov... če smo že pri temu jjasna - jaz sem bila v prvi pri tvojem G in mi ni NIKOLI naredil CTG-ja, prvič so mi ga naredili 2 dni čez rok v P, ko maoraš itak hodit vsak drugi dan na kontrolo, tako,da ne se čudit IZVIRNO SPOROČILO: yania Dejte mi povedat, tiste ki ste že rodile, ali ste kaj uporabljale nastavek za dojenje, če so bradavice vnete?...katerega? Jaz sem imela 1. Aventovega, pa ni glih ne vem kaj no... Tko trd se mi zdi, pa ne vem mi je ena zadnjič rekla, da je Chicco mehkejši?...kakšna izkušnja? jaz sem imela tudi aventovega, pa je kar šlo, sem ga pa uporabljala dokler me je bolelo oz. ,ko je bila res kriza. IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica a imate vse ELEKTRONSKE VARUŠKE? jaz ne vem še, če bi jo sploh kupla, od 70 EUR naprej so......vsaj na zacetku se mi zdi, da je ne rabiš, ampak dajte mamice povedat, ki imate izkušnje... mi jo imamo od Philipsa, ampak jo res rabimo, ker smo v veliki hiši in pol,ko grem k mami ne slišim nič, ali pa poleti smo veliko zunaj pa jo spet rabim, če glih takrat spi, če bi jo pa rabila samo za v stanovanju, pol je pa ne bi kupovala,ker se itak vse sliši šivanje - mene so prvič šivali, ampak mi ni hotela povedat koliko je šivov, nočem nobene strašit, ampak sem bila fuuul boga, nisem se vsedla najmanj 2 tedna,sem kar stoje jedla oz. ful mi je pomagala tista blazina iz sanolaborja. Še vedno pa mislim,da mi nekaj ni vredu zašila, ker me je še po 6 mesecih ful bolelo pri in še zdaj me včasih vseka (no zdaj ne, ker ne smem - bogi moj možek) . Jim bom rekla tokrat,naj malo poravijo zadevo novo - če nisi prepričana kaj je, pojdi v P, te nič ne stane, raje enkrat preveč kot premalo moram it Taji Nodija naštimat na TV