Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:14:42
|
|
|
|
yania
|
Dejte mi povedat, tiste ki ste že rodile, ali ste kaj uporabljale nastavek za dojenje, če so bradavice vnete?...katerega? Jaz sem imela 1. Aventovega, pa ni glih ne vem kaj no... Tko trd se mi zdi, pa ne vem mi je ena zadnjič rekla, da je Chicco mehkejši?...kakšna izkušnja?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:14:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Moj dragi pa tudi misli, da sem mašina in moram vse večinoma sama . je bil v prvi najbolj uvideven. Zdej mu je pa že vse takoooooooooooooooo domače to so pa moški-men tud včasih reče,sej lahk sama narediš,ko si itaik skoz doma sve se vrača ,sve se plača ob priliki O, to me pa kar mal pomirja, da ni samo moj tak kekec. Danes sva spet na tihi maši, tolk me je razpalil. Pol se pa trese, da ne bi bila hospitalizirana, on pa z dvema juncema doma včasih naši dragi ne vedo,za kolk stvari mormo bit aktvne,do urejanja papirjev,do kakšnih datumov ko je treba otroke na kak pregled peljat,pa da je oprano,pa skuhano....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:16:18
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Moj dragi pa tudi misli, da sem mašina in moram vse večinoma sama . je bil v prvi najbolj uvideven. Zdej mu je pa že vse takoooooooooooooooo domače to so pa moški-men tud včasih reče,sej lahk sama narediš,ko si itaik skoz doma sve se vrača ,sve se plača ob priliki O, to me pa kar mal pomirja, da ni samo moj tak kekec. Danes sva spet na tihi maši, tolk me je razpalil. Pol se pa trese, da ne bi bila hospitalizirana, on pa z dvema juncema doma včasih naši dragi ne vedo,za kolk stvari mormo bit aktvne,do urejanja papirjev,do kakšnih datumov ko je treba otroke na kak pregled peljat,pa da je oprano,pa skuhano.... EVO, TOČNO!!! Dokler jih ne doleti...takrat pa po možnosti mamico aktivirajo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:16:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Moj dragi pa tudi misli, da sem mašina in moram vse večinoma sama . je bil v prvi najbolj uvideven. Zdej mu je pa že vse takoooooooooooooooo domače to so pa moški-men tud včasih reče,sej lahk sama narediš,ko si itaik skoz doma sve se vrača ,sve se plača ob priliki O, to me pa kar mal pomirja, da ni samo moj tak kekec. Danes sva spet na tihi maši, tolk me je razpalil. Pol se pa trese, da ne bi bila hospitalizirana, on pa z dvema juncema doma včasih naši dragi ne vedo,za kolk stvari mormo bit aktvne,do urejanja papirjev,do kakšnih datumov ko je treba otroke na kak pregled peljat,pa da je oprano,pa skuhano.... aja, kaj pa je problem, če smo doma!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:17:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Moj dragi pa tudi misli, da sem mašina in moram vse večinoma sama . je bil v prvi najbolj uvideven. Zdej mu je pa že vse takoooooooooooooooo domače to so pa moški-men tud včasih reče,sej lahk sama narediš,ko si itaik skoz doma sve se vrača ,sve se plača ob priliki O, to me pa kar mal pomirja, da ni samo moj tak kekec. Danes sva spet na tihi maši, tolk me je razpalil. Pol se pa trese, da ne bi bila hospitalizirana, on pa z dvema juncema doma včasih naši dragi ne vedo,za kolk stvari mormo bit aktvne,do urejanja papirjev,do kakšnih datumov ko je treba otroke na kak pregled peljat,pa da je oprano,pa skuhano.... EVO, TOČNO!!! Dokler jih ne doleti...takrat pa po možnosti mamico aktivirajo to maš pa tud prav
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:17:11
|
|
|
|
yania
|
NASTAVEK za dojenje...To je pamento si že v P.vzeti...kaj ve mislite........ker moj je šel v P.kupiti, pa so imeli samo ekstra velike...katastrofa, moja mala je takoj obupala...potem pa se je mleko ulilo, malo premakneš tisti silikon, in se mleko razlije spodaj po dojki, in potem nazaj ne dobiš, ko ne prime vakum,,,ma kr nekaj,,,mislim tisti normal velikost je bilo boljše, samo ne vem, a majo zdaj kaj novejšega?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:18:09
|
|
|
|
julam
|
Jaz nastavka nisem imela ne prvič ne drugič, sem pa fejst z bepantemom mazala, posebno pri prvem pobu. Smo se pa hitro ulaufal, pa ni bilo panike. Tud črpala si nisem nikoli, enostavno nisem znala, pa tudi potrebe ni bilo. Me prav skrbi, da ne bi tokrat dojenje zlaufalo,ker sem ful razvajena glede tega.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:18:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania NASTAVEK za dojenje...To je pamento si že v P.vzeti...kaj ve mislite........ker moj je šel v P.kupiti, pa so imeli samo ekstra velike...katastrofa, moja mala je takoj obupala...potem pa se je mleko ulilo, malo premakneš tisti silikon, in se mleko razlije spodaj po dojki, in potem nazaj ne dobiš, ko ne prime vakum,,,ma kr nekaj,,,mislim tisti normal velikost je bilo boljše, samo ne vem, a majo zdaj kaj novejšega? kaj ti ne dajo tega v P. za začetek?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:18:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Moj dragi pa tudi misli, da sem mašina in moram vse večinoma sama . je bil v prvi najbolj uvideven. Zdej mu je pa že vse takoooooooooooooooo domače to so pa moški-men tud včasih reče,sej lahk sama narediš,ko si itaik skoz doma sve se vrača ,sve se plača ob priliki O, to me pa kar mal pomirja, da ni samo moj tak kekec. Danes sva spet na tihi maši, tolk me je razpalil. Pol se pa trese, da ne bi bila hospitalizirana, on pa z dvema juncema doma včasih naši dragi ne vedo,za kolk stvari mormo bit aktvne,do urejanja papirjev,do kakšnih datumov ko je treba otroke na kak pregled peljat,pa da je oprano,pa skuhano.... aja, kaj pa je problem, če smo doma! čez en teden bom začela lazit naokol,ko začnem s porodniško,pol pa ne bom skoz doma
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:20:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Moj dragi pa tudi misli, da sem mašina in moram vse večinoma sama . je bil v prvi najbolj uvideven. Zdej mu je pa že vse takoooooooooooooooo domače to so pa moški-men tud včasih reče,sej lahk sama narediš,ko si itaik skoz doma sve se vrača ,sve se plača ob priliki O, to me pa kar mal pomirja, da ni samo moj tak kekec. Danes sva spet na tihi maši, tolk me je razpalil. Pol se pa trese, da ne bi bila hospitalizirana, on pa z dvema juncema doma včasih naši dragi ne vedo,za kolk stvari mormo bit aktvne,do urejanja papirjev,do kakšnih datumov ko je treba otroke na kak pregled peljat,pa da je oprano,pa skuhano.... aja, kaj pa je problem, če smo doma! čez en teden bom začela lazit naokol,ko začnem s porodniško,pol pa ne bom skoz doma no, te bo pa padla kava, kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:20:47
|
|
|
|
julam
|
A ve mate še energijo za okol derkat? Jest samo še ležim in nabiram energijo za fanta, ko prideta iz vrtca, da sploh preživim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:21:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Moj dragi pa tudi misli, da sem mašina in moram vse večinoma sama . je bil v prvi najbolj uvideven. Zdej mu je pa že vse takoooooooooooooooo domače to so pa moški-men tud včasih reče,sej lahk sama narediš,ko si itaik skoz doma sve se vrača ,sve se plača ob priliki O, to me pa kar mal pomirja, da ni samo moj tak kekec. Danes sva spet na tihi maši, tolk me je razpalil. Pol se pa trese, da ne bi bila hospitalizirana, on pa z dvema juncema doma včasih naši dragi ne vedo,za kolk stvari mormo bit aktvne,do urejanja papirjev,do kakšnih datumov ko je treba otroke na kak pregled peljat,pa da je oprano,pa skuhano.... aja, kaj pa je problem, če smo doma! čez en teden bom začela lazit naokol,ko začnem s porodniško,pol pa ne bom skoz doma no, te bo pa padla kava, kaj? sej sem te vabla v petek,pa me nisi resno jemala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:21:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam A ve mate še energijo za okol derkat? Jest samo še ležim in nabiram energijo za fanta, ko prideta iz vrtca, da sploh preživim. če smo še pa brez otrok!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:22:29
|
|
|
|
spps
|
drugač,pa ni problema
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:22:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Moj dragi pa tudi misli, da sem mašina in moram vse večinoma sama . je bil v prvi najbolj uvideven. Zdej mu je pa že vse takoooooooooooooooo domače to so pa moški-men tud včasih reče,sej lahk sama narediš,ko si itaik skoz doma sve se vrača ,sve se plača ob priliki O, to me pa kar mal pomirja, da ni samo moj tak kekec. Danes sva spet na tihi maši, tolk me je razpalil. Pol se pa trese, da ne bi bila hospitalizirana, on pa z dvema juncema doma včasih naši dragi ne vedo,za kolk stvari mormo bit aktvne,do urejanja papirjev,do kakšnih datumov ko je treba otroke na kak pregled peljat,pa da je oprano,pa skuhano.... aja, kaj pa je problem, če smo doma! čez en teden bom začela lazit naokol,ko začnem s porodniško,pol pa ne bom skoz doma no, te bo pa padla kava, kaj? sej sem te vabla v petek,pa me nisi resno jemala kaj ti to meni resno?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:23:07
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam A ve mate še energijo za okol derkat? Jest samo še ležim in nabiram energijo za fanta, ko prideta iz vrtca, da sploh preživim. če smo še pa brez otrok! Hja, no, sej res, kako že to zgleda? Ne, sej ni tko hudo. Boste že še vidle
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:23:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps čez en teden bom začela lazit naokol,ko začnem s porodniško,pol pa ne bom skoz doma še malo pa bo!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:23:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam A ve mate še energijo za okol derkat? Jest samo še ležim in nabiram energijo za fanta, ko prideta iz vrtca, da sploh preživim. jaz sem že od tega crkjena,ko sem skor skoz doma,že par mesecev.pa bom mal nadoknadla za nazaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:24:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam A ve mate še energijo za okol derkat? Jest samo še ležim in nabiram energijo za fanta, ko prideta iz vrtca, da sploh preživim. če smo še pa brez otrok! Hja, no, sej res, kako že to zgleda? Ne, sej ni tko hudo. Boste že še vidle kolk maš pa stare otroke?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:24:22
|
|
|
|
julam
|
Madonca, nikol nismo zadovljne, babe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:25:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Moj dragi pa tudi misli, da sem mašina in moram vse večinoma sama . je bil v prvi najbolj uvideven. Zdej mu je pa že vse takoooooooooooooooo domače to so pa moški-men tud včasih reče,sej lahk sama narediš,ko si itaik skoz doma sve se vrača ,sve se plača ob priliki O, to me pa kar mal pomirja, da ni samo moj tak kekec. Danes sva spet na tihi maši, tolk me je razpalil. Pol se pa trese, da ne bi bila hospitalizirana, on pa z dvema juncema doma včasih naši dragi ne vedo,za kolk stvari mormo bit aktvne,do urejanja papirjev,do kakšnih datumov ko je treba otroke na kak pregled peljat,pa da je oprano,pa skuhano.... aja, kaj pa je problem, če smo doma! čez en teden bom začela lazit naokol,ko začnem s porodniško,pol pa ne bom skoz doma no, te bo pa padla kava, kaj? sej sem te vabla v petek,pa me nisi resno jemala kaj ti to meni resno? aha
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:25:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Madonca, nikol nismo zadovljne, babe za to pa smo babe
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:26:19
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: julam A ve mate še energijo za okol derkat? Jest samo še ležim in nabiram energijo za fanta, ko prideta iz vrtca, da sploh preživim. če smo še pa brez otrok! Hja, no, sej res, kako že to zgleda? Ne, sej ni tko hudo. Boste že še vidle kolk maš pa stare otroke? 2leti5m in 3leta9m
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:26:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps čez en teden bom začela lazit naokol,ko začnem s porodniško,pol pa ne bom skoz doma še malo pa bo!! komaj čakam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 22:26:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Hja, no, sej res, kako že to zgleda? Ne, sej ni tko hudo. Boste že še vidle bom tamalo tačas k babi dala da bom šla na kafe..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?