lučka 25
|
Vidim, da novic o sončici še ni. Potem bomo pa šekar dihal. Shuki, jaz imam pa danes pralni dan, pa dan lenarjenja. Pralni zato, ker sem preizkusila sušilca, ki sva se ga po 5 letih le izvolilas kupit (je rekel moj, da prej ga nisva rabila, zdaj ko bo otrok, ga pa bova - kje ma pamet, že prej sva ga ). Tko, da sem že vse oprala in posušila. Mal pa počivam, lenarim, berem,... Moj je šel že pred 14 v Mursko na tekmo. Ma danes ta dolgo. pa ti, že odštevaš in gledaš na porodnišnico. A ja, ti imeš fizične ovire pred sabo, da je ne vidiš. Jaz jo p vsak dan pogledam že zjutraj, ko vstanem in se razgledam kako je vreme. T1979, jaz sem tudi kmalu imela dosti kavča. Že na dan ET, sem šla hitro nečaka cartat, ki je glih s porodnišnice prišel. Naslednji dan pa na krajši sprehod. n74, jaz sem jedla matični mleček v kapsulah od Medexa. Kupiš jih pa lahko v vseh večljih marketih. Gele Royale se se po oje imenujejo. bambi, ja te šiviljske so kar pestre lahko. Jaz mam k sreči mami za to, ampak če res že v trgovini ne skrjšajo hlač, potem jo ponucam. Ker vem, da se ji zdaj pa ne ljubi več toliko šivat. Jaz pa pridno jem vitaminčke, veliko pijem, tudi čajčke, pa jem tudi več. Sem se pa res že skoraj za 1kg zredila. Bravo jaz. miška, aspirin 100 se priporoča zaradi boljše prekrvavitve endometrija oz. sluznice in tako se zarodek lažje vgnezdi. Jaz sem ga jedla kak teden, več ne, saj v tem času naj bi se zarodek že vgnezdil. Zarja, saj boš še prekmalu padla v ritem delavskega klasa, boš potem spet vsa naspidirana. Mal boš p v ilegali tu na RR, pa bo veseo. Vidim, da imate že stimulacijo in se paša za oči lahko začne. Sam bambi se mal heca in ga mal pihne kdaj za hec, da se nasmejim do solz. Hudo.
|