blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Tako, naši obiski so šli, princeska pančka, mi2 bova pa mal kavč popeglala in kak film pogledala verjetno in potem šla pod kovter A kaj smo jedli? Mi2 ramstek in riž z zelenjavo (ohrovt, rdečapaprika, špinaca, korenje in grah) pa rdečo peso zame, carica pa kus kus,ohrovt, korenček, zeleno papriko in rdečo peso Pa skutin narastek z vloženimi breskvami sem spekla Jencili, 26.9. je fajn datum pa verjemi, da te ne bo zeblo, tudi če bo -, bo tebi vroče Blaža, zakaj se tista torta ne vidi Blacky, kako je uspelo praznovanje Ella, je torta ready Mlavla, luštna pika poka, pa Neža tudi Februarka, nihče nima pravice da ti trajba kdaj, kje in kako boste praznovali, ker to je RD tvoje oz vajine hčerke, ki je 1 sama, in zaelo posebna in zato lahko praznujete tudi v ponedeljek dopoldan, če vam tako paše. Ljudje ki vas imajo radi bodo z veseljem prišli svečko upihnit Buči čer Nimam pojma, se ne da.