Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 17:50:03
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška jst sem pa žalostna...barva ni takšna kot sem jo želela, pa celo premoženje sem pustla tam res al kaj.. Pa sigurno si kljub temu lepa kako pa si želela/in kako imaš zdaj? čestitke za 3. zobek Kali
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 18:00:41
|
|
|
|
tims
|
Kaj se pa to dogaja? Masovni odhod ? Mi sicer ni jasno, ampak ok, če so se pupe tko odločile. Jaz z vami uživam, se priklopim ko imam čas in z vami poklepetam. Nimam pa RR za eno obveznost. Če hočem it ven, če hočem kuhat, če hočem se igrat z otroci ga ni RR ki bi mi to odtehtal. Kakorkoli, jaz ne grem, razen če me ve ven zabrišete. Smo pa bli pri sestri na kosilu, zdele pa še zunaj in smo prav užival. Glugluglu, ta vikend ne bomo pa nič okol hodil. Se bomo doma družl, ker nam katr manjka ta teden. Nč, jest grem mal skup zmetat stvari, ker prihajajo obiski. Se beremo po zvečer.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 18:14:40
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla pupike moje, končno sem doma. In končno sem se usedla, iz Izole smo šli naravnost v šoping (fasunga, da ne bo pomote!), doma sem skuhala, zalaufala pralni in pomivalni stroj; fanta spita, jaz pa končno lahko sedem k računalniku. Pa da vidim, koliko časa vas bom brala
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 18:15:37
|
|
|
|
glugluglu
|
rovar_ka, križ je boljši, hvala evo naše današnje nočne zgodbice: Tian se zbudi okoli 2 ponoči, mu grem narediti za jest, prižgem nočno lučko, ga vzamem k sebi v posteljo, se uležem zraven njega, mu dam za jesti in potem...... ...ob 3 me zbudi neko čebljanje, flaška zraven leži prazna, pojma nimam kdaj sem zaspala, ali še predno je pojedel, ali potem, Tian me gleda in se smeji, ugotovim še, da je močno polulan, ga previjem, mu dam dudo - noče, mu dam čaj- noče, se pravi ni več lačen, no ga dam kar v njegovo posteljo, pobožam, lupčkam, stokrat, enkrat zaspi, saj itak ne vem kdo je prej zaspal, ker jaz sem se že malo prej ulegla v svojo posteljo, ..zjutraj ob 8 me zbudi čebljanje, in: sem naspana
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 18:17:48
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Netki, jaz sem tole gruntala že pred časom, ker sem opažala, da zanemarjam sebe, familijo.. ipak imam tri otroke. Sem poskušala biti samo zvečer z vami, ampak to ni isto. Veselilo me je, da sem bila na tekočem, da sem se pohecala, zjokala, da sem vas sledila... Se pa strinjam, da je Blackyin post pospešil odhajanje. Drugače bi se pa vse skupaj začelo s prvimi odhodi v službo. men je vseen ampak žalosti me to, da je en post vse razdrl, en post ki ga sploh ne bi blo treba in veselo bi čvekale naprej no netki to se pa ne strinjam glih s tabo, mislim, da vsak sam stoji za svojimi odločitvami in blackijin post nima veze, če že je lahko edino izgovor.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 18:28:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 18:30:55
|
|
|
|
lex
|
glux3 za prespano noč. hd saj ni tako hudo ziher dobro pride
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 18:35:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 18:39:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 18:47:28
|
|
|
|
maja24
|
Ahoj,kak ste kaj Mi mamo pa že drugi zobek in to v roku štirih dni je vn pokukal,zaenkrat brez problemov. Ilatic vse najboljše za rojstni dan Kali čestitke za 3. zobek HD dej se pofotkej no,pa zihr si ful lepa,preveč si samokritična do sebe.
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 18:48:35
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Jaz pa ne razumem, kako lahko kao zanemarjate ostale dolžnosti zaradi RR, pa saj ste odrasle ženske in si znate stvari organizirat. Če si pa ne znate časa organizirat, vam pa tudi ignoriranje RRja ne bo pomagalo - pa sorry če sem katero užalila. Zdajle npr. mali spi, dragi gleda film na POPu, jaz sem pa tukaj in nobenega ne ignoriram. Kosilo je tud vsak dan skuhano, stanovanje pospravljeno, cunje zrihtane, mali naigran in srečen, jaz pa tudi. Se strinjam kar si napisala
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 18:57:59
|
|
|
|
glugluglu
|
HD, joj, čisto te razumem, se je tudi meni že zgodilo, no ne zaradi barve, ampak zaradi grozne frizure, da mi je šlo kar na jok, nisem hotela med ljudi, v bistvu pa sploh ni bilo tako grozno (to je sedaj tudi razlog, da grem k frizerju res samo ko je že nujno), tudi tvoja frizura je ziher ok, se samo tebi zdi, ker se nisi navajena. Ena prednost: novo snemanje družinskega dvoboja je še daleč
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 18:58:53
|
|
|
|
maja24
|
Ela je pa ta tedn začela govort baba bava in je prou posrečna ko te zgodi zjutraj zbudi z baba bava
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 19:00:18
|
|
|
|
nosečka maja
|
čao.... No pa se spet malo javljam..... Srečanje - tudi midve z Laro prideva na Trojane ali pa v Lj Sem pa sedajle kr žalostna, ko berem da se nekatere poslavljate od foruma.......mislim, da ni potrebno - ampak si same pri sebi bolje organizirajte čas. Jaz vas skoraj vsak dan spremljam, si vzamem recimo dopoldan 10 minut in vas preberem in pa še mogoče zv in to je to , zaradi tega ne zanemarjam nikogar. Mislim da vas bomo vse pogrešale....
< Sporočilo je popravil nosečka maja -- 31.1.2009 19:01:22 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 19:02:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 19:04:56
|
|
|
|
maja24
|
HD ful si luštna,res nevem zakaj si tolk samokritična.Ful huda frizura pa barva No Marko Potrč in Lili Žagar sta dobila sina Tilna,čestitke
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 19:10:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 19:11:43
|
|
|
|
lex
|
hd meni je tud všeč
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 19:29:16
|
|
|
|
dzanika
|
am meni tut ni nič jasno zdej več... Zdej pa res kr vse neki odhajajo. No sej js spoštujem vaše odločitve. To je stvar posameznika... Sej vas nobeden ne sili da morte bit tle gor ane? Men je pa fajn mal počvekat kadar mam čas pa fajn je če dobiš kakšen pameten nasvet pa tut če js kaj vem rada svetujem... Se mi zdi to ena ful pozitivna stvar tega foruma. Ampak dobr. Pustmo zdej to. Mi smo pa včeri poskusl sadno skutko pa jo je ful rad jedu... Dons zjutri sem mu pa dala navaden jogurt pa banano notr zmučkala. Mu je blo tut dobr! Reakcij zaenkrat ni nobenih. HD men je pa ful huda tvoja frizura. Res je da ni tko k si si zamisla sam men je pa če ti po pravic povem tvoja frizura bolj všeč! Mi je tko mal bolj razgibana in ne tolk enolična... Se pa men tut ful pogosto zgodi (beri vedno) da ko pridem od frizerja da nisem zadovoljna s frizuro. In to zato ker nisem navajena. Pol se pa čez določen čas navadim je pa ok.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 19:40:06
|
|
|
|
maja24
|
No kar se tiče frizerja morm rečt,da do sedaj sm bla samo enkrat ful zadovolna,ker se je ženska res potrudla.Sm bla pa prejšni petek pr frizerju in ker ta gospa ni delala sm pač šla k drugi in me je tko nikakvo postrigla,da me je mogla pol še parkrat popravt,no pol je blo pa mal bol,glih tolk da sm loh šla med ljudi .
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 19:44:02
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška eko...a je to kakorkoli podobno temu kar sem želela???? želela sem tako normalno barvo: HD, men se zdiš super, čeprav je barva drugačna od željene Pa to ne govorim da bi te potolažla, ampak meni je res všeč Ti si si pač naredla eno sliko v glavi kaka bi naj zgledala, zato si razočarana. Sej se boš navadla. pa boš vidla da si super vseeno
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 19:46:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 19:48:14
|
|
|
|
rovar_ka
|
Kaj je Hruškica, saj si v redu mačka! Ati Rovar
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 19:53:40
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Netki, jaz sem tole gruntala že pred časom, ker sem opažala, da zanemarjam sebe, familijo.. ipak imam tri otroke. Sem poskušala biti samo zvečer z vami, ampak to ni isto. Veselilo me je, da sem bila na tekočem, da sem se pohecala, zjokala, da sem vas sledila... Se pa strinjam, da je Blackyin post pospešil odhajanje. Drugače bi se pa vse skupaj začelo s prvimi odhodi v službo. men je vseen ampak žalosti me to, da je en post vse razdrl, en post ki ga sploh ne bi blo treba in veselo bi čvekale naprej no netki to se pa ne strinjam glih s tabo, mislim, da vsak sam stoji za svojimi odločitvami in blackijin post nima veze, če že je lahko edino izgovor. zakaj pa prej ni blo odhodov in pol gre ena in njena kolegica in še in še kaj če blacky tega nebi napisala.....bi lepo čvekale naprej? ok, sej ne bom več.....bomo vidli kaj bo porekla blacky na to?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 31.1.2009 19:54:18
|
|
|
|
sončika84
|
dober večer! Se me še spomnite? sem bila brez računalnika,ker je bil na popravilu,pa pol tut ni več kaj delal tako da zdaj imamo novega. Naši otroci rastejo. zdej je že 6 mesecev,skor 7. Matija jih bo čez 3 dni dopolnil 7. Zobkov še nima, se pa prevrača iz trebuha na hrbet in obratno nonstop, tudi plazi se že skoraj. Fletno nam je. zabavno. aja sedi pa še ne. no,ker sva imela ne dolgo nazaj tudi sistematski pregled vam povem še mere: matija, 6 mesecev: 67,5cm, 7090g je že skoraj vse. mleka čez dan niti noče,mora bit res že fejst lačen. tako da čez dan je kašice,mineštrce... čaja spije pa prb. 2dcl na dan. zvečer ga mora obvezno še pred spanjem,ne glede na to koliko mleka je prej spil, v postlci mora šečaj. ponoč spi do 5h zjutraj,spat gre ob pol osmih. čez dan pa bolj tako spi; dvakrat po pol ure,včasih po urco,več pa ne. hmmm,kaj še?? ma menda nič. kako pa so vaši sončki in sončice?? že kej zobkov? se kakšen/kakšna že plazi/sedi? no,toliko za zdaj. se vam še kaj javim. lepo bodite in čuvajte otročke!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?