|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
31.1.2009 17:50:03   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
jst sem pa žalostna...barva ni takšna kot sem jo želela, pa celo premoženje sem pustla tamuser posted image user posted image

res al kaj..user posted image Pa sigurno si kljub temu lepauser posted image

kako pa si želela/in kako imaš zdaj?

čestitke za 3. zobek Kaliuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
31.1.2009 18:00:41   
tims
Kaj se pa to dogaja? Masovni odhoduser posted image ? Mi sicer ni jasno, ampak ok, če so se pupe tko odločile. Jaz z vami uživam, se priklopim ko imam čas in z vami poklepetam. Nimam pa RR za eno obveznost. Če hočem it ven, če hočem kuhat, če hočem se igrat z otroci ga ni RR ki bi mi to odtehtal. Kakorkoli, jaz ne grem, razen če me ve ven zabrišete.

Smo pa bli pri sestri na kosilu, zdele pa še zunaj in smo prav užival.

Glugluglu, ta vikend ne bomo pa nič okol hodil. Se bomo doma družl, ker nam katr manjka ta teden.user posted image

Nč, jest grem mal skup zmetat stvari, ker prihajajo obiski. Se beremo po zvečer.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
31.1.2009 18:14:40   
Majuska
Ojla pupike moje,

končno sem doma. In končno sem se usedla, iz Izole smo šli naravnost v šoping (fasunga, da ne bo pomote!), doma sem skuhala, zalaufala pralni in pomivalni stroj; fanta spita, jaz pa končno lahko sedem k računalniku. Pa da vidim, koliko časa vas bom brala user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
31.1.2009 18:15:37   
glugluglu
rovar_ka, križ je boljši, hvalauser posted image

evo naše današnje nočne zgodbice:
Tian se zbudi okoli 2 ponoči, mu grem narediti za jest, prižgem nočno lučko, ga vzamem k sebi v posteljo, se uležem zraven njega, mu dam za jesti in potem......
...ob 3 me zbudi neko čebljanje, flaška zraven leži prazna, pojma nimam kdaj sem zaspala, ali še predno je pojedel, ali potem, Tian me gleda in se smeji, ugotovim še, da je močno polulan, ga previjem, mu dam dudo - noče, mu dam čaj- noče, se pravi ni več lačen, no ga dam kar v njegovo posteljo, pobožam, lupčkam, stokrat,

enkrat zaspi, saj itak ne vem kdo je prej zaspal, ker jaz sem se že malo prej ulegla v svojo posteljo,
..zjutraj ob 8 me zbudi čebljanje, in: sem naspanauser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
31.1.2009 18:17:48   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Netki, jaz sem tole gruntala že pred časom, ker sem opažala, da zanemarjam sebe, familijo.. ipak imam tri otroke. Sem poskušala biti samo zvečer z vami, ampak to ni isto. Veselilo me je, da sem bila na tekočem, da sem se pohecala, zjokala, da sem vas sledila... Se pa strinjam, da je Blackyin post pospešil odhajanje. Drugače bi se pa vse skupaj začelo s prvimi odhodi v službo.

men je vseen ampak žalosti me to, da je en post vse razdrl, en post ki ga sploh ne bi blo treba in veselo bi čvekale naprej

no netki to se pa ne strinjam glih s tabo, mislim, da vsak sam stoji za svojimi odločitvami in blackijin post nima veze, če že je lahko edino izgovor.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 18:28:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
31.1.2009 18:30:55   
lex
glux3 user posted image user posted image user posted image user posted image  za prespano noč.

hd saj ni tako hudo user posted image user posted image user posted image user posted image ziher dobro pride

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2407
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 18:35:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 18:39:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2409
31.1.2009 18:47:28   
maja24
Ahoj,kak ste kajuser posted image

Mi mamo pa že drugi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image in to v roku štirih dni je vn pokukal,zaenkrat brez problemov.

Ilatic vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Kali čestitke za 3. zobekuser posted image user posted image user posted image

HD dej se pofotkej no,pa zihr si ful lepa,preveč si samokritična do sebe.

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2410
31.1.2009 18:48:35   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Jaz pa ne razumem, kako lahko kao zanemarjate ostale dolžnosti zaradi RR, pa saj ste odrasle ženske in si znate stvari organizirat. Če si pa ne znate časa organizirat, vam pa tudi ignoriranje RRja ne bo pomagalo - pa sorry če sem katero užalila. Zdajle npr. mali spi, dragi gleda film na POPu, jaz sem pa tukaj in nobenega ne ignoriram. Kosilo je tud vsak dan skuhano, stanovanje pospravljeno, cunje zrihtane, mali naigran in srečen, jaz pa tudi.

Se strinjam kar si napisalauser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2411
31.1.2009 18:57:59   
glugluglu
HD, joj, čisto te razumem, se je tudi meni že zgodilo, no ne zaradi barve, ampak zaradi grozne frizure, da mi je šlo kar na jok, nisem hotela med ljudi, v bistvu pa sploh ni bilo tako grozno (to je sedaj tudi razlog, da grem k frizerju res samo ko je že nujno),
tudi tvoja frizura je ziher ok, se samo tebi zdi, ker se nisi navajena.user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena prednost:
novo snemanje družinskega dvoboja je še dalečuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
31.1.2009 18:58:53   
maja24
Ela je pa ta tedn začela govort baba bava in je prou posrečna ko te zgodi zjutraj zbudi z baba bavauser posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
31.1.2009 19:00:18   
nosečka maja
čao....
No pa se spet malo javljam.....

Srečanje - tudi midve z Laro prideva na Trojane ali pa v Lj

Sem pa sedajle kr žalostna, ko berem da se nekatere poslavljate od foruma.......mislim, da ni potrebno - ampak si same pri sebi bolje organizirajte čas. Jaz vas skoraj vsak dan spremljam, si vzamem recimo dopoldan 10 minut in vas preberem in pa še mogoče zv in to je to , zaradi tega ne zanemarjam nikogar.
Mislim da vas bomo vse pogrešale....user posted image

< Sporočilo je popravil nosečka maja -- 31.1.2009 19:01:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2414
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 19:02:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
31.1.2009 19:04:56   
maja24
HD ful si luštna,res nevem zakaj si tolk samokritična.Ful huda frizura pa barvauser posted image user posted image user posted image

No Marko Potrč in Lili Žagar sta dobila sina Tilna,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2416
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 19:10:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
31.1.2009 19:11:43   
lex
hd meni je tud všečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
31.1.2009 19:29:16   
dzanika
am meni tut ni nič jasno zdej več... Zdej pa res kr vse neki odhajajo. user posted image   No sej js spoštujem vaše odločitve. To je stvar posameznika... Sej vas nobeden ne sili da morte bit tle gor ane? user posted image
Men je pa fajn mal počvekat kadar mam čas pa fajn je če dobiš kakšen pameten nasvet pa tut če js kaj vem rada svetujem... Se mi zdi to ena ful pozitivna stvar tega foruma. Ampak dobr. Pustmo zdej to.

Mi smo pa včeri poskusl sadno skutko pa jo je ful rad jedu... Dons zjutri sem mu pa dala navaden jogurt pa banano notr zmučkala. Mu je blo tut dobr! user posted image   Reakcij zaenkrat ni nobenih. user posted image

HD men je pa ful huda tvoja frizura. Res je da ni tko k si si zamisla sam men je pa če ti po pravic povem tvoja frizura bolj všeč! Mi je tko mal bolj razgibana in ne tolk enolična... Se pa men tut ful pogosto zgodi (beri vedno) da ko pridem od frizerja da nisem zadovoljna s frizuro. In to zato ker nisem navajena. Pol se pa čez določen čas navadim je pa ok.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
31.1.2009 19:40:06   
maja24
No kar se tiče frizerja morm rečt,da do sedaj sm bla samo enkrat ful zadovolna,ker se je ženska res potrudla.Sm bla pa prejšni petek pr frizerju in ker ta gospa ni delala sm pač šla k drugi in me je tko nikakvo postrigla,da me je mogla pol še parkrat popravt,no pol je blo pa mal bol,glih tolk da sm loh šla med ljudiuser posted image user posted image .

Ela čebela

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
31.1.2009 19:44:02   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

eko...a je to kakorkoli podobno temu kar sem želela????
user posted image
user posted image

želela sem tako normalno barvo:
user posted image

HD, men se zdiš super, čeprav je barva drugačna od željeneuser posted image Pa to ne govorim da bi te potolažla, ampak meni je res všečuser posted image

Ti si si pač naredla eno sliko v glavi kaka bi naj zgledala, zato si razočarana. Sej se boš navadla. pa boš vidla da si super vseenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2421
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 19:46:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2422
31.1.2009 19:48:14   
rovar_ka
Kaj je Hruškica, saj si v redu mačka! Ati Rovar user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
31.1.2009 19:53:40   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Netki, jaz sem tole gruntala že pred časom, ker sem opažala, da zanemarjam sebe, familijo.. ipak imam tri otroke. Sem poskušala biti samo zvečer z vami, ampak to ni isto. Veselilo me je, da sem bila na tekočem, da sem se pohecala, zjokala, da sem vas sledila... Se pa strinjam, da je Blackyin post pospešil odhajanje. Drugače bi se pa vse skupaj začelo s prvimi odhodi v službo.

men je vseen ampak žalosti me to, da je en post vse razdrl, en post ki ga sploh ne bi blo treba in veselo bi čvekale naprej

no netki to se pa ne strinjam glih s tabo, mislim, da vsak sam stoji za svojimi odločitvami in blackijin post nima veze, če že je lahko edino izgovor.

zakaj pa prej ni blo odhodov user posted image in pol gre ena in njena kolegica in še in še

kaj če blacky tega nebi napisala.....bi lepo čvekale naprej?

ok, sej ne bom več.....bomo vidli kaj bo porekla blacky na to?

Neposredna povezava do sporočila: 2424
31.1.2009 19:54:18   
sončika84
dober večer! Se me še spomnite? user posted image   sem bila brez računalnika,ker je bil na popravilu,pa pol tut ni več kaj delal tako da zdaj imamo novega.user posted image Naši otroci rastejo. zdej je že 6 mesecev,skor 7. Matija jih bo čez 3 dni dopolnil 7. Zobkov še nima, se pa prevrača iz trebuha na hrbet in obratno nonstop, tudi plazi se že skoraj. Fletno nam je. zabavno. aja sedi pa še ne.  no,ker sva imela ne dolgo nazaj tudi sistematski pregled vam povem še mere:
matija, 6 mesecev: 67,5cm, 7090g

je že skoraj vse. mleka čez dan niti noče,mora bit res že fejst lačen. tako da čez dan je kašice,mineštrce... čaja spije pa prb. 2dcl na dan. zvečer ga mora obvezno še pred spanjem,ne glede na to koliko mleka je prej spil, v postlci mora šečaj. user posted image ponoč spi do 5h zjutraj,spat gre ob pol osmih. čez dan pa bolj tako spi; dvakrat po pol ure,včasih po urco,več pa ne. hmmm,kaj še?? ma menda nič.

kako pa so vaši sončki in sončice?? že kej zobkov? se kakšen/kakšna že plazi/sedi?

no,toliko za zdaj. se vam še kaj javim. lepo bodite in čuvajte otročke!user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?