pocka
|
Ojla, da se na hitro oglasim...pri nas nič novega, moj je še vedno bolan, no malo mi že pomaga, kolikor lahko... vidim,da ene spet prehitevajo, tejciH čestitke za Lovrota Včeraj sem nabavila še nekaj stvari za , iz lekarne še tisto kar je manjkalo, pa dude, pa bombažne kapice, da ne bo glih v roza, ki jih imamo še od Taje, no zdaj mi pa res manjka le še par malenkosti (zobna ščetka , vložki, čaj za dojenje) in seveda lupinica, ki naj bi prišla naslednji teden. Torbo bom pripravila v kratkem, no, ko nabavim ščetko ). Ma jaz ne mislim jemat nevem koliko s sabo, prvič sem imela kar precej s sabo, na koncu sem pa rabila samo lanolin, zobno ščetko, kako kremo za obraz, pa mleko za telo, več pa skoraj ni potrebno, ker se dobi v P, aja, pa copate). Čepke za ušesa pa bom kar tiste strelske iz službe vzela, imamo take lepe pisane fluorescentne , ne hecam se, ne bom jih jemala, upam,da jih ne bom rabila. torba za v P - jaz bom uporabila kar tisto,ki jo imamo za na voziček drugače, imam Quinnyjevo in je glih prav velika, za zbasat vse notri. najaa - kako je kaj Tija, upam,da ste kaj boljše jjasna85 - kako je pa s tabo? A se je otrdevanje kaj umirilo? Saj dokler ne boli naj nebi bilo panike, ampak nikoli ne veš, če te skrbi kar pojdi gor, ne se sekirat kaj si mislijo...ali pa vsaj pokliči. Pri meni je pa ravno obratno, ko mi zategne oz. otrdi, me boli kot , ampak ni redno. nevem, če sem hotela še kaj pokomentirat, sem pozabila , grem Taji večerjo naredit