Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:32:30
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: naia claud, jaz sem rekla gin., da me je ful strah it rodit z ritko naprej, drugače imam težave s paničnimi napadi in se mi je malo poslabšalo odkar sem razmišljala o porodu z ritko naprej, so mi pa v P kar neki komplicirali, zakaj CR in ful neki zavlačujejo...daj mi povej, kolk je velika tvoja , ker mi smo imeli včer UZ in ima HC 34,8 cm, težka pa cca. 3250 g, se mi tudi zdi, da je kr velika punca... povej mi še prosim, če te je kej trebušček bolel po obratu, mene boli k da bi imela modrico čisto zgoraj in čisto spodaj...čisto malo se dotaknem pa že ful boli... Ja tud mene je bolel....men je čist v medenico roko porinu dr., ker se je tamala že tok dol pustila pa jo je hotu dvignt pa ni šlo....tko da me je cel trebuh bolu ja.... Drugač pa je mela prejšn tedn obseg glave 35,5 in je g rekla da sicer kaže to že na cr ampak mi ne more napisat kr neki no.... Težka je bla pa pred tednom 3300g... se mi zdi, da sva nekje na istem z velikostjo al je pa naša še večja, ti imaš še 5 dni vidim do PDP, mi pa še 18
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 17:32:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:33:19
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud naia-kdo ti je pa delu ZO? dr. Kavšek v LJ, sem hotla Pušenjaka pa je odsoten, tebi?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:35:24
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ne to nima veze, je pa to mogoče razlog da ti ga bojo delal 2 tedna prej k meni....če bi mela prirojeno sladkorno, bi ti cr delal ne glede na to kako bi bil otrok obnjen, sm bla prvič z eno v sobi k si je "šuterala" inzulin, tko da brez skrbi. sej še ne vem, kdaj bodo dali datum, vem, da je gor na PDC-ju rekla, da so lahko priprave max. 10 dni pred CR, 3.2. imam kri pa vodo, 4.2. pa ctg ipd, to pomeni, da max. 13.2. carski, moj PDP je pa 18.2. no super...sam da ni problem sladkorna...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:36:39
|
|
|
|
rebeka84
|
ja, bebek glih ne bi mogel bit v njem. to bi bil samo moj avto . jaz pa verjetno bi prerezala popkovino, saj to ni nič takega .
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:39:08
|
|
|
|
claud
|
naia- men je pa Pušenjak delu.... zakaj pa pr teb ni ratal?a se ti je tud že dol spustu? rebeka...ja sj vem da ni nč tazga, sam mal mi je tko-uno je ful debelo, pa žile pa to
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:42:21
|
|
|
|
naia
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud naia- men je pa Pušenjak delu.... zakaj pa pr teb ni ratal?a se ti je tud že dol spustu? maternica se mi je tonizirala (kakor on pravi) oz. skrčila, ker je tudi CTG že pokazal, da se neki dogaja pa ni ji mogel niti ritko dvigniti, se mi zdi, da je glavo še lahko premaknil, ritko je pa mala miška čisto zasidrala in se ne premika...drugače pa ni videti, da bi se mala kej spustila, mam buši še kar visoko... kaj pri tebi se je že spustu?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:46:49
|
|
|
|
claud
|
naia- mah, naša se je ravno tist tedn k sm čakala na ta obrat spustila čist v malo medenico in že 3 tedne čist na izhodu sedi pa čaka.... Tok je smešna-vse je po knjigi-mere, ctg, vse vse vse lepo in prav, a največjo neumnost nardi s tem k se ji ne da obrnt
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:50:14
|
|
|
|
naia
|
in kako ste zdj zmenjeni, greste na naravni porod, če pa ne bo šlo pa carski?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:50:37
|
|
|
|
claud
|
No zdj vas pa zapuščam-me tašča vabi na kapučino Se tipkamo! Čaw!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:51:52
|
|
|
|
claud
|
naia-ja tko nekak-men je g sam rekla nč bat v porodnišnci že vejo kaj narest... tko da ja...bomo vidl kako bo....optimistično naprej pa bo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 17:53:07
|
|
|
|
naia
|
kolumbo, na kakšen način greš na carski, lokalno anestezijo al EA? claud, itak da vejo kako in kaj...držim pesti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:02:12
|
|
|
|
rebeka84
|
a tiste ki imate paket itak džabest slučajno veste, če se da pogledat koliko imaš preostalih minut za klice in kako? sem pravkar prebrala, da sta marko potrč in lili žagar postala starša! sem ju parkrat vidla v šoli za starše, prav prijeten parček.
< Sporočilo je popravil rebeka84 -- 31.1.2009 18:15:40 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:31:17
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: naia IZVIRNO SPOROČILO: claud naia-kdo ti je pa delu ZO? dr. Kavšek v LJ, sem hotla Pušenjaka pa je odsoten, tebi? baje je je Kavšek fulll dobr.. pri cr in porodničar.. lahko pa vseeno poveš kakšno mnenje imaš ti...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:32:22
|
|
|
|
boma2
|
dober večer so ... Kako ste kaj? Upam, da nimate preveč težav, moj dojenček se je čist umiril.. in upam,da ni kaj narobe.. Sej ni.. če bo takole miren še jutri gremo v ponedeljek na pregled... :)
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:34:10
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 a tiste ki imate paket itak džabest slučajno veste, če se da pogledat koliko imaš preostalih minut za klice in kako? sem pravkar prebrala, da sta marko potrč in lili žagar postala starša! sem ju parkrat vidla v šoli za starše, prav prijeten parček. Jest sem mal prestara za đabest paket
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:37:21
|
|
|
|
boma2
|
balonchy... za 1 mesec..... rebeka.... jaz sem vzela paket simobil tri zame... full dobr.. za džabest sem pa prestara... :) shuka... že dolg ti mislim povedat, da nam s temi seznamčki kr mal razvajaš,.... hvala
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:38:02
|
|
|
|
SALT
|
Pozdravljene drage moje. Včeraj sem bila pridna zvečer in sem imela čistilno akcijo,pa mi danes ni bilo treba preveč Danes sem pa tok zanič..nič se mi ne da..nič,tečna in nasajena sem, k sam a moj me še kar dobro prenaša Zdej pa že oba težžžžžkooo pričakujeva,si kar ne morem realizirati misli,da naj pozabim na ta dan D in preprosto uživam...hormoni so tok močni Vendar sem se odločla in pika...se zrihtam pa greva danes malo ven,mogoče kino,mogoče večerja,če ne vsaj sadna kupa,v glavnem greva malo žurirat po svoje Kolumbo-mmm..lepa torbica sama imam fetiš na čevlje,na oblačila,kozmetiko...mah..na vse Sunny- ja dobr,sva kr papige poleg tega da naju družijo nalepke,frizura..naju druži še revija laordute kmalu bo nova kolekcija,pomlad poletje,komaj čakam Uživaj na sončku. Baki-Vse smo lepe!!!! srečke nosečke,mamice,prijateljice,žene,ljubimke,gospodinje itd...vse smo lepe Claud-naj ti tekne cupucin...meni prija tisti čokoladni od milke...si ga že dolgo nisem naredila...js capucin pijem vedno zvečer po pravem se menda pije zjutraj(ita)? Rebeka- js bi tudi imela kakšnega samo zase kakšnega old timerja (porihtanega) Majchy-to pa res enkratni spomin Ne spomnim se več ostalih postov,upam da ne boste zamerile . No sedaj se pa grem uredit,pa torbo om zraven vzela,tisto zame,da lohka grema kr direkt ..če bi kej dogajalo Lep večer drage moje
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:38:29
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No zdj vas pa zapuščam-me tašča vabi na kapučino Se tipkamo! Čaw! blagor ti sem ti kr mal fovš.. . jaz imam pa tukaj nečakinjo in hčerko in se igrata... :) je kr zabavno...
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:40:06
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 balonchy... za 1 mesec..... rebeka.... jaz sem vzela paket simobil tri zame... full dobr.. za džabest sem pa prestara... :) shuka... že dolg ti mislim povedat, da nam s temi seznamčki kr mal razvajaš,.... hvala Eh sej dokler lahko mi ni problem, pol po porodu bom mal težje to opravljala, ker ste take čveke
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:40:54
|
|
|
|
SALT
|
Sunny sem tok hitela pisat,da sem napisla,da uživaj na sončku,k si napisala že prej(berem vas za nazaj) se opravičujem,sj vem..čist sem že puf...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:41:58
|
|
|
|
rebeka84
|
boma jaz sem mela pa že prej en itak paket, ne vem kateri, no pol pa sem slišala za to akcijo za 15€ mesečno pa se mi zdi ugodno, ker dugače imam račun vedno okli 30€. zdaj bom pa imela 1000min. pogovorov zatonj v mobitelovem omrežji in 200 min v vsa ostala, pa še 1000 sms-ov. sploh zdaj ko bom obveščala vse znance bo fajn za te sms-e.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:43:26
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: boma2 balonchy... za 1 mesec..... rebeka.... jaz sem vzela paket simobil tri zame... full dobr.. za džabest sem pa prestara... :) shuka... že dolg ti mislim povedat, da nam s temi seznamčki kr mal razvajaš,.... hvala Eh sej dokler lahko mi ni problem, pol po porodu bom mal težje to opravljala, ker ste take čveke ja ampak nam prov polepšaš dan... oziroma večer... :)
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:44:15
|
|
|
|
rebeka84
|
salt pol ti pa želim da se fajn sprostiš in maksimalno uživaš!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009-6. del 31.1.2009 18:44:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 boma jaz sem mela pa že prej en itak paket, ne vem kateri, no pol pa sem slišala za to akcijo za 15€ mesečno pa se mi zdi ugodno, ker dugače imam račun vedno okli 30€. zdaj bom pa imela 1000min. pogovorov zatonj v mobitelovem omrežji in 200 min v vsa ostala, pa še 1000 sms-ov. sploh zdaj ko bom obveščala vse znance bo fajn za te sms-e. ja jaz imam pa 1001 minuta v simobilovem omrežju, 1001 minuta v stacionarni telefon in 1001 sms. za 18 eurov mesečno... :) Čist odvisno kaj kličeš--- Men je to full boljš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?