lučka 25
|
Shuki, vidim da tvoj mali že radovedno raziskuje kako bi bilo zunaj trebuščka. Saj zdaj bo pa en dva tri tu ta prelepi dogodek. zvezdica, vidim da bo akcija šele v ponedelek, edino če se tvoj mali premisli že prej, ampak kaže da je bolj malo možnosti za to. Pikovitka, upam da si sedaj že dobro in je psiha spet n pozitivni ravni. Važno je, da si se zjokala in nisi držala v sebi. Zdaj pa lepo naprej proti uspehu. bambi, ampak šivanje za lepa hvala se pa ne splača več, že zaradi živcev. Je tako deala moja sestrična, pa je potem tudi reklada zdaj je pa dovolj. Ker nekaterim so bile hlače všeč, pa so imeli sao eno število večje, pa jih je vzela, ker mi jih bo tako šivilj zastonj zožala. Potem je pa temu naredila konec in sedaj pridejo le tiste, ki res potrebujejo pomoč za kaj zarobit ali skrajšat. Greti, res maš polno dobrih slikic. Za vse priložnosti. Miška maš prav, 200 strani za nas je mala malica. gigi, vidim da si zadeta od u.... Kake dva tedna je kriza, pol boš pa tako in tako zaspana in zmatrna ker boš vedeas, da ej test + in si nosečka. Me to tako in tako že vemo, da si. Zarja, vidim da te že skrbi ponedeljek in kidanje mize. Ti čist vrjamem. Tako, da s sabo v službo kar ta veliko lopato vzemi. Lara, ja saj se nisi nič zredila. Če najnovejšo slikico pogledam, si samo v trebuh dobila, drugje je pa vsega manj. Maš pa res čarobno lepega bušija. špelka, meni je rekel Reš za aspirin, da ga začnem jemati po ET. Kako pa to, da aspirina niso dali brez recepta? To pa še nisem slišala, edino če je to sedaj kak nov sistem.
|