![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 11:20:32
|
|
|
|
Barbara111
|
danes mam za likat ,za kuhat ,ker še pride moj oče na kosilo v glavnem pucanje ,popoldan pa gremo k blažki na rojstni dan jutri ima BLAŽKA 4 ROJSTNI DAN
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 11:55:18
|
|
|
|
mamamajča
|
morrak, jaz sem pa dejo vidla, njenih dveh pa ne Njenega dragega pa ti tak poznaš, ne? oz ga zdaj prepoznaš na sliki.... Jaz sem od vseh totih nazadnje vidla dejo pa še to lani za pusta... Kak dolgo se pa vi vozite od vas do prlekije? Kar nekaj, ne? Mi smo dokaj blizu, pa mamo uro in 15
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 12:02:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 12:12:48
|
|
|
|
mamamajča
|
ja, v šmarju smo. Jaz včasih tak pogrešam Prlekijo. Sploh ne, da bi mela domotožje ali karkoli, ampak je taka razlika. Tam smo se le vsivprek poznali, hodli en k drugemo na kavo, si pomagali... Včasih gledama z mojim kake oddaje o življenju v starih časih, pa se spomnim, kak je blo, ko se je recimo poleti kaj delalo. Cela vas je prišla pomagat, tak kot en praznik je blo, ko se je klopfalo, kožuhalo, ... Ma tu pa sploh ne vejo, kaj to je Al pa recimo, ko smo želi- ko je bla pšenica pod streho, je blo doma nepopisno veselje. Spet praznik. Malo mi manjkajo take stvari....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 12:21:37
|
|
|
|
mamamajča
|
ne vem, kaj me zdaj tak grabi.... mi je hudo po otroških letih???? vsega sem se spomnila, kak smo živeli, kere fante sem mela.... kdo ve zakaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 12:27:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 12:35:09
|
|
|
|
mamamajča
|
ja saj jaz tudi ne. Mam kolege, ki so v prvi vrtsi kolegi od mojega, to pa ni isto. Potem so znanke, z njimi nekak ne hodim na kavico, mam sicer eno kolegico, ki je občasno super, na cajte je pa grozna... otročja....in je rajši ne vidim S sestrama pa se slišimo čisto vsak dan. To, da pa sem našla tu dejo, pa mi je tak nepopisno super!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 12:39:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 12:42:24
|
|
|
|
mamamajča
|
ja pa res Jaz pa sm tak lena danes. Že od torka naprej govorim "danes pa 100% kaneloni za kosilo," pa se mi tak ne da... če je to tak dolgočasno delo. Še dobri dve uri mam, da nekaj poštudiram.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 12:46:02
|
|
|
|
Barbara111
|
joj jaz sem se tudi mogla večkrat selit oče je imel tako službo ,rojena sem v LJ. živela prej na dolenjskem ,v prelekiji ,SL.bistrici pol šele Ptuj tak ,da vem kako je to komaj se navadiš na kraj in ljudi pa že spet moraš pakirat in it drugam vse spet znova
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 12:48:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 12:48:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 12:49:26
|
|
|
|
mamamajča
|
Brbara, jaz pa si ful želim živeti v mariboru. Res, tak mam rada Maribor. Čeprav ni izključeno, da ne bi šli še kdaj živet v prlekijo... sma se z mojim že tudi o tem pogovarjala. Ker on je tišlar, v šmarju ma vsak drugi obrt, v prlekiji pa tega ni tak dosti. Če bi se mi odprla kaka možnost, da bi kje tam dobila službo v kakem vrtcu, bi verjetno šli. Kdo ve Aja, samo na svoje, ne nazaj k mojim!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 12:54:22
|
|
|
|
Barbara111
|
moj pa bo moral v kratkem spet na teren in bomo samo ob nedeljah še skupaj,pa vse sobote bodo delali sicer v glavnem ,da je delo v teh cajtih ne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 12:56:29
|
|
|
|
Barbara111
|
mamajoča moj dela v Mariboru oziroma tam je firma pol pa delajo po vsej sloveniji ,s službsmi pa je povsod taktak
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 12:57:36
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja, moj tudi zdaj po 12 ur dela, ob sobotah pa osem ( no, naj bi, ker zdaj vidim, da so že na pijači ), pa se mi po eni strani smili, ker hodi samo spat domu, po drugi strani pa si mislim, hvala bogu, da majo tolko dela, glede na te krize...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 13:12:02
|
|
|
|
Barbara111
|
mamajoča zaj pa še hitro enega
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 13:16:56
|
|
|
|
mamamajča
|
Zakaj pa to? Malo počakaj IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 mamajoča mamamajča drugače
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 13:18:28
|
|
|
|
Barbara111
|
tak ,da ti ne bo dolg cajt pa majna razlika je boljša ,kot velika pri nas je 5 let in pol pa je ggrrrrrrrrr
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.1.2009 13:21:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 13:22:05
|
|
|
|
mamamajča
|
jaz sem tudi skoz govorila, da bo največ tri leta razlike. Ja, zarečenega kruha se največ poje Saj bo enkrat. Za zdaj nama je Mark čisto dovolj. Mi pa gremo danes al pa jutri na razstavo orjaških lazilcev, pa bom vidla anakondo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 13:24:10
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Mi pa gremo danes al pa jutri na razstavo orjaških lazilcev, pa bom vidla anakondo Čeprav po eni strani pa mi je kruto iti tega gledat, ker mi je to ful mučenje, da jih v tkih malih kletkah s tovornjaki prevažajo okoli
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 13:30:58
|
|
|
|
mamamajča
|
Kaj vesta, kdaj smo šle na tretji del, pa smo že skoraj na 100. starni?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 14:11:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ku ku sem že tu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 31.1.2009 14:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mamamajča ki si me vidla. ker sem prejšnjič gledala slike pa me ni blo gor. so same fešte, ki sem jih jaz vun spustila morem iti malo pogledat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDomači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.