Krysia
|
Dobro jutro! Najprej čestitke (za včeraj in danes): JAN, JOŠT, JAKA, TEJA - za polovičko URŠA - za 5ko! Vsem, ki ste bolne pa vsem bolnim otrokom: pa čimprej se pozdravte, ker tol epa res ni za nikamor! Vas je preveč, da bi naštevala, zato punce in otročki, hitro se pozdravit! Mi smo imeli včaraj naporen dan ... zjutraj plavanje - blo fajn, Rok je bil mal bolj živahen kot prejšnjič (ampak poudarek na MAL). Ko sva prišla domov, je eno urco spal, potem sva šla pa k P: katastrofa! Najprej ni blo parkplaca, jst pa sama z Rokom ( je mel sestanek) - sm parkirala ful stran, potem je bla gužva ... naša P ima nekaj ur na dan zdrave, nekaj ur pa bolne. Včeraj so bli bolni od 13-14 ... mi2 sva mela uro ob 14h, ampak je blo tolk bolnih, da sva pršla na vrsto ob 15:45 ... mislim, men se je kr rolal, Rok je bil zmatran ... kr neki. Pol pa še un folk u čakalnici. Ja, dobr, no ... pač je treba čakat ... zato se ni treba dret pa komentirat pa vse pošiljat nekam pa kr naprej trkat na vrata ... pa govorit, kok je blo v prejšnjem ZD-ju fajn ... jah, pejte nazaj tja, kaj vam jst morem! No, dobr, se opravičujem, mal me je zaneslo . Skratka, ko sva končno prišla na vrsto, se je pa Rok ful razživel in se je kr naprej smejal ... in to na glas ... ga je P pogledala, vse bp (pljuča, ušesa, nos - čisto), fajn smo pridobil na teži, lahko začnemo z GH, za vse akrobacije ima še čas - ni panike, sva bla pohvaljena, ker se ful pogovarjava (jah, jst sm pač čveka, kaj morem, pol mora pa ubogi otrok čvekat z mano ). Dobil pikico, nič jokal, dobil eno mazilo, ker se mu je koža vnela za kolenom pa se noče pozdravit kljub bepanthenu in to je to ... Matejchi, za seznam: 5,5 mesecev, 7130g, 68,5cm No, potem ni bil več zaspan, pa smo doma pojedli, pol sm mu pa za foro dala še mal banane ... hm, jst sm si mal drugač to predstavljala ... smo dal žlico u usta, pa je lepo vzel z žlice, pol je pa po ustih valjal in na koncu pol pojedel (po moje bolj ponesreči kot zanalašč), pol je šlo pa ven ... no dobr, probal pa smo ... bomo zdej mal počakal, če bo slučajno kakšna reakcija od cepljanja, da ne bomo pol mislil, da je od GH ... bomo verjetno v ponedeljek začel z GH, zdej grem pa une linke, ko ste ji dale gor, pregledat Tko, da Erin, ne vem, a boš tole dala že kot uvajanje GH , al počakaš do ponedeljka? Skratka, vse skupi ga je tko zmatral, da je zaspal ob 19h in spal do 5:30, zdej pa od sedmih spet spi Jst grem pa pospravljat ...
|