|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
30.1.2009 19:31:56   
limma
sani, lepo, da si me pograšala user posted image
Ja, pri nas je kar veliko snega, dopoldan je še snežilo in ga je še več user posted image Pločniki še niso spluženi, ampak sva jo kljub temu mahnili ven.. sem bila doma in sva uživali 100/h user posted image To je bilo enega cartlanja in ljubčkanja user posted image

klepetka, upam, da si že boljšauser posted image Ta vikedn ti bom poslala mail, oprosti, ker traja toliko časa...
Jooj, zdaj berem, da ste vsi bolni user posted image Za vse vas user posted image Sem vprašala B. o vdoru v tvoj računalnik... ti napišem na gmail.

Vid user posted image user posted image upam, da ne bruhaš več in boš kmalu zdrav. Aha, berem, da si že boljši user posted image

mala pikica, jaz sem vsak dan cca 4 ure na cesti, tako da vem, kako je to, ko samo spiš doma user posted image In zvečer se mi ne da sedet za računalnikom oz. vsaj ne kaj pisat, poleg tega pa smo bili spet 3 dni brez interneta.... ampak to je še OK, klaja, na vašem mestu pa ne bi želela biti user posted image Upam, da se vam ni pokvarilo vse, kar ste imeli v skrinjiuser posted image user posted image user posted image

mml, super, da ste včeraj preživeli tako lep dan... današnji je bil najbrž še lepšiuser posted image Neža ima tudi raje "navadne" knjige, če mi sedi v naročju in jih listava, sama pa gleda tudi kartonke. Res bi bilo lepo, če bi se kaj videli, bi se imela z Maticem ogroomno za zmenit (muuu/buuu, maaau, uwooou, beeee, aghhh - tako dela naš levček, itd) user posted image Katero knjigo o vzgoji si kupila? Jaz sem knjigoljub, pa me zanima user posted image Pa super, da že razmišljaš o dopustu... kaj jo boste pa letos mahnili? Mi bomo pa spet 3 dni prej začeli razmišjat user posted image user posted image , čeprav nekaj že tuhtam.. tako potiho potiho user posted image

Lara in katarinas, upam, da so kapljice pomagale user posted image

Bom kar poslala, če ne bom komentirala do polnoči, sem iz forme user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
30.1.2009 20:18:49   
limma
Joooj, mala pikica, kaj berem??? Kurjo polt imam, mene bi kapuser posted image Upam, da se nikoli nikoli več ne ponovi, tukaj za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa poljubčkaj Gašperja user posted image Kako je šlo na izpitu?

Jooj, koliko je bolančkovuser posted image Janček, Mihec, Anže in vsi ostali user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Klepetka,kako lep avataruser posted image .Kaj se dogaja s tvojim računalnikom,nimam pojma...tak ekspert pa še nisem,ampak upam,da ni mogoče,pa četudi je,ne vem,zakaj bi vdiral k tebi,saj nisi tako pomembna za svet,kajne?user posted image

klepetka, tudi moj user posted image pravi nekaj v tem stilu... po moje imate kak virususer posted image user posted image
nana, lepo te je bilo brati user posted image Tudi Neža je podobna klepetulja kot Klemen user posted image , cel dan se pogovarja ali sitka, če ni po njeno...

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

No Luka pa še vedno nič kaj ne čveka, izgleda ni po sestrici.
Saj res ne vem, če sem vam že povedala, da bomo prišparal pri poroki, ker ne bo treba dveh plačat. pina je namreč izjavila, da se bo poročila z Lukom.user posted image Aja pa jaz sem njena sestrična, ona noče, da je Zoja njena sestrična.user posted image

Pina ga pa pihne user posted image user posted image

Drugače pa vse po starem, Pina je od včeraj spet doma.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mojga tudi že nekaj šlata.user posted image

Pa ti, lunca, tudi... da tvojega nekaj šlata user posted image (Upam, da ostane zdrav in da bo Pina kmalu zdrava in v vrtcu)

Pa prej sem pozabila, Špela, tudi tebi vse najboljše in najlepše
user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
30.1.2009 20:41:08   
koala
O limma zgubljena, te je prav lepo brati. Pa le javi se še kaj.

Lusa čudovit avatar.user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
30.1.2009 20:46:05   
majra
Čer!

Mala pikica, nič se ne prideš pohvalit

Lusa, lep avatar. A ti kar iz božičnega na morskega user posted image

Lara user posted image user posted image user posted image . Upam, da je že boljše po kapljicah. Joj, Katarinas, če imaš ti probleme s stanovskimi kolegicami, se ne čudim, da jih imamo mi ostali. Sem mislila, da ste solidarnostne ene do drugih. Sem te že nekajkrat hotela vprašat, imaš kakšno žlahto v Metliki? Svakinja je tvoja sopriimenjakinja, pa izvira iz tvojih okoliških krajev.

IZVIRNO SPOROČILO: mml

majra držim pesti, da boste čim več noči prespali več ali manj v kosu user posted image ...jaz si kar ne predstavljam takšnih nočnih maratonov...sem čisto razvajena...

verjemi, jaz si jih tudi nisem, ker smo do 10,5 meseca spali cele noči. Potem pa kar naenkrat **** zbujanje in še kar traja in traja. Zdej sem se že navadila. Sem pa bila 14 dni kot zombi.
Ta tvoj Matic je pa pravi možakar, pravi gospodič, da časti tajsko za r.d. user posted image  

Aanchikaa, meni bi se zmešalo. Toliko časa so rabili user posted image  Glavno, da ste spet priklopljeni in niste imeli večjih problemov.

Pina in ati user posted image user posted image user posted image , da ga neha šlatat vse, razen žene user posted image

Intruder sem spregledala Vidovo alergijo oz. sum. Upam, da je že boljše in da si pogruntala od česa je user posted image user posted image user posted image

Limma, kako vama zavidam sprehod zunaj. Pri nas je tako grozno vreme, da ni za nikamor

Klepetkini, kako ste?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
30.1.2009 21:06:29   
limma
Jaz sem še kar tu, no, malo še kje drugje user posted image

majra, saj dovoliš... user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Aanchikaa, meni bi se zmešalo. Toliko časa so rabili user posted image  Glavno, da ste spet priklopljeni in niste imeli večjih problemov.

Anči, sem tudi jaz pozabila napisat, da prav grozno, da so rabili toliko časa...

Pina in ati user posted image user posted image user posted image , da ga neha šlatat vse, razen žene user posted image

user posted image user posted image user posted image joooj, majra, me boli trebuh

Intruder sem spregledala Vidovo alergijo oz. sum. Upam, da je že boljše in da si pogruntala od česa je user posted image user posted image user posted image

intruder, tudi jaz upam, da čim prej pogruntaš na kaj je alergičen...

Limma, kako vama zavidam sprehod zunaj. Pri nas je tako grozno vreme, da ni za nikamor

Midve jo kar mahneva ven... saj ni ne vem kako lepo, sonca itak ni, sem ga v čet. videla v Lj za dve minuti, tu pa že doooolgo ne user posted image

koala, hvala user posted image

majra, vam in ostalim želim mirno noč

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
30.1.2009 21:10:09   
Anonimen
MATIC IN ŠPELA VSE NAJ NAJ ZA VAJIN 1. ROJSTNI DAN!!!
                         user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4181
30.1.2009 21:18:23   
nana35
No,pa mi je uspelo še danes sesti za računalnik.Celo dopoldne do 12h sem letala po Mariboru,pa na borzo in na občino,pa še v Zdravstveni dom,pa vse peš,ker sem avto pustila v EP in sem res zmozgana.Pa posod eno samo čakanje...Ob 15h sem pa šla še delat in sem prišla domov ob 19.30,nekaj pojedla,pomagala skopat Klemna,preoblekla postelje,pobrala perilo...ni da ni.

Ančika,res katastrofa,če pomisliš koliko je 63 ur brez elektrike,kot v kameni dobi...user posted image Najbolj kruto je res to,da imate ljudje polne skrinje mesa in vsega,potem pa naj to gre v...

sunny,jaz v službi sploh ne bi nič pisala,če bi imela takega šefa kot ti,pa sploh mi ne gre v glavo,kako je lahko takšen,da se kar vpiše in da je takooo radoveden.user posted image

limma,potem se moramo dobiti,da bosta najina otroka klepetarila skupajuser posted image .

Vsem ki ste zboleli želim hitro okrevanje!!user posted image

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
30.1.2009 21:37:26   
dašabina
Evo na hitrco,........
Miha je zakuhal , driska in bruha, zdaj sicer spi....
Fešta za jutri odpovedana, za nedeljo pa Triš tud boljši da ne rinemo skup, mi tole ni nič všeč........
BTW če se katera spomni, kje je bila par dni nazaj debata o podarjanju in sojenju o tem, me naj prosim usmeri, ker ne najdem, pa me nekaj žuli in moram dopisatuser posted image
BODITE ZDRAVI IN IMEJTE SE RADE!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
30.1.2009 21:43:53   
vaney
punce, samo na hitro eno vprašanje....moram do jutri zrihtat to dohodninouser posted image  komu se bolj splača, da Anžeta uveljavlja kot vzdrževanega člana? Tistemu z nižjimi ali tistemu z višjimi dohodki? Lani, ko se je rodil, ga je Anže "prijavil" pri sebi v službi, ker ima nižjo plačo kot jaz, letos pa sploh ne vem, kako s tem...na davčni se mi ni dalo stat v vrsti, zdaj pa imamuser posted image  uf, sem jezna nase....pomoč, prosimuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
30.1.2009 21:44:24   
vaney
Miha, pozdravi se čimprejuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
30.1.2009 21:50:54   
Anonimen
Vaney bolj se splača tistemu, ki ima višje dohodke, ker se računa procentualno. Kako pa kaj Anže, a je zdrav?

Mihec in ostali bolančki, čimprej se pozdravite!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jan je že boljše, inhalacije nam pomagajo. Sedaj pa grem v deželo sanj, noč noč vsem!

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
30.1.2009 21:59:52   
mala pikica
Hvala vsem, da ste danes mislile name, upam da je kaj pomagalo user posted image  Občutek sicer ni preveč dober, pa je profesorica rekla, naj pridem na ogled izpita in da se bova takrat vse zmenile, glede na to, da je zadnji izpit, da je diploma končana in da je naslednji rok šele junija.

sunny meni je tudi zelo všeč nov nick. Samo pazi, da ne bo šel šef gledat, koliko postov ima 'sunny v službi', ti bo plačo znižal user posted image

sani se ne sekiram preveč, ker še bo tako ali tako preveč govoril, sploh ko bo treba mamici kaj nazaj povedat user posted image  In tako kot si rekla, tudi zaradi računov bomo nekoč norele, ampak kaj hočemo, naši so in takšne imamo najbolj rade user posted image

triš bo tudi mene verjetno kap, ko bo Gašper prvič spregovoril. Hodi že več kot tri mesece, spregovori pa zaboga ne user posted image

lusa hvala za obrazložitev. Jaz vseeno upam, da se ne ponovi več, ker je bilo grozno za videt. Se pa ni nič zvijal, samo očke je naenkrat zaprl in čisto mirno obležal na mojih rokah user posted image  Res grozno za videt in za doživet. Kot pravim, samo da se več ne ponovi. Pa oprosti, ker ti še nisem uredila avatrja, zdaj pa si me prehitela user posted image  Ampak ta teden še dihat nisem imela časa, kaj šele kaj drugega. Boš imela kar tega, ali ti tistega naredim, ki si mi ga poslala?

koala sem brala o teh stvareh na internetu. Gašper sploh ni trmaril za kakšno stvarjo, hotel se je vstati in bi se pri tem vdaril v glavico, pa sem mu samo rekla, da mora pazit, da se lahko udari. On pa jok, potem pa se je kar onesvestil. Me je kar groza vsakič, ko hoče jokat.

limma sem te pogrešala! In hvala user posted image

Samo še eno user posted image  Po kolikih dnevih kašljanja je dobro iti do pediatra? Mislim, da bom Gašperja peljala, da ga malo poslušajo, mi sumljivo dolgo že kašlja. Drugače je sicer v redu, nima vročine, pa tudi razpoložen je.

Bo dovolj za danes, še moram nekaj malega za službo naredit, potem pa spat.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
31.1.2009 6:38:50   
TRIŠ
Martinca za pogrinjke kupim kos blaga pa zarobim in naredim srvetno tehniko ali pa brez.

Žan je danes ponoči zakuhal.Tri dni sva hodila na inhalacije ker kašlja sedaj pa še ta user posted image vročina.Doma pa je bil cel teden samo zato da bo zdrav ko začnem s službouser posted image .

Mala pikica
če je Gašper korajžen in če mu ne piska v pljučih mislim da ni potrebe da obiščeš zdravnika,ker je tam toliko virusov da bo še kaj staknil.Poslušaj pa sebe in če se ti zdi dobro da ga pelješ ga kar odpeljiuser posted image

Dašabina mislim da se bomo mi dobili na kakšnem pomladanskem piknikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
31.1.2009 8:30:41   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
sunny,jaz v službi sploh ne bi nič pisala,če bi imela takega šefa kot ti,pa sploh mi ne gre v glavo,kako je lahko takšen,da se kar vpiše in da je takooo radoveden.user posted image

Jaz moje "internetovanje" v službi opravičujem s tem, da ne hodim vsako uro na cigaret in se mi zdi, da mi tistih 5-10 minut na uro tudi pripada, da si malo oddahnem, potem ful lažje delam naprej.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
sunny meni je tudi zelo všeč nov nick. Samo pazi, da ne bo šel šef gledat, koliko postov ima 'sunny v službi', ti bo plačo znižal user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Ne bo panike.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
31.1.2009 8:34:00   
Sunny Morning
AJDA za 1. rojstni dan
user posted image

JAN za 1. rojstni dan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
31.1.2009 9:02:47   
dašabina
Ajda vse naj naj za 1. svečko!

user posted image
Jan vse naj, naj za 1. svečko!
user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
31.1.2009 9:07:14   
katee
Ajda vse najboljše za 1. rojstni dan!!!
user posted image
user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
31.1.2009 10:00:06   
TRIŠ
AJDA IN JAN VSE NAJBOLJŠE ZA VAJINO PRVO SVEČKO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
31.1.2009 10:10:29   
TRIŠ
Dašabina kako ste?

Ima katera quinnya zappa?In kako ste zadovoljne?

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 31.1.2009 10:11:58 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
31.1.2009 11:09:43   
Lusa

Ojla
Smo same doma ,daša že spi ,Luša risanko gleda ,pol greve na smučke,ati pa je šel na pogreb.

majra-ni morje ,ampak čatež....ma prvič sem ga probala sama naredit ,pa sem iskala kjer bi bile obe gor ,pa sem na hitrco samo tega našla...glavno da mi je uspelo...je pa res smešno videt ,prej rdeče zdaj pa čist kontrauser posted image

koala-hvala!

albumi-vam gredo albume nardit na RR?Sem hotela nekaj slikic od kostumov dat noter ,pa sploh ne gre...vedno težje se znajdem na tem RR-u

mala pikica-pri Gašperju se bo že uredilo ,verjemem vanj!Vem kako grozno je ,ampak kaj se je prej kaj udaril ali ni bilo kaj po njegovem?Luša je nazadnje doživela ta napad ,ko je zunaj na ploščicah ,kis to stale vse povprek padla in sploh ni mogla zadihat.Sem jo taoj prijela ,letela noter in jo zmočila cel obraz.Glede avatarja ,pa kakor želiš ,lahko mi tega popraviš na večje ,ampak mislim ,da ne gre ,ker mi je komaj petič uspelo.Vidim ,da si obrazloila koali ,kakos e je zgodilo.To je ene vrste izsiljevanje ,ampak meni je nevrolog rekel ,da e smem zarad tega popuščat in tud ne crkljat ,ko pomodri ,ker je še pol huje.Kašelj?Mi smo zdaj kašljali nekje 1mesc ,pa dva dni nič ,pa spet en teden skup ,ko sem pa opazila ,da ni ravno najbolje dihala ,pa sve šle do P.

triš-vi imate isto kot mi.že sem 2t doma ,da se pozdravi ,danes ponoči pa je imela spet vročino po 1tednu.Reas da je imela do 38 ,upam ,da so zobki ,ker v službi me dolgo več ne bodo gledali.

martinca-ni problema glede kostumčkov...jaz pa si sploh ne predstavljam ,da moj otrok ne bi imel kostuma..pa ne zaradi tega ,ker jaz sama šivam(saj komaj prvič to leto šivam)ampak ,ker je pust vseeno nekaj veselega ,smešnega ,pa še slikica ji bo v spomin ..bi bila ožaljena čez par let ,ko bi videla ,da je Luša bila pri 6mesecih že oblečena v indijančico ,dašaa je pa lani bila v čebelico.

ooo ,danes pa naša AJDA praznuje-vse najlepše mala princeska!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
31.1.2009 11:44:39   
klepetkaa
AJDA, OB PIHANJU PRVE SVEČKE TI ŽELIVA Z LANO VSE LEPO IN NAJLEPŠE.BODI ŠE NAPREJ TAKA SRČKANA DEKLICAuser posted image

user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
31.1.2009 11:48:07   
Intruder24
Dobro jutro vsem!

Pri nas sneži, čeprav je bilo napovedano jasno vreme...na napovedi se pa danes res več ne moreš zanest user posted image

Naše stanje je tako tako. Tako kot je P napovedala, je šla alergija tudi na poslabšanje dihal, ni nekam drastično, ampak tu pa tam grdo zakašlja, ker ne vem ali je prehlad ali je res alergija niti ne vem ali mu naj dam kaj za izkašljevanje. Zdaj pije Fensitil kapljice, 3x na dan, ki tudi vsebujejo etanol in je totalno zaspan user posted image , včeraj je spal zelo veliko. SEj se nebi pritoževala, če bi zdrav tako spal, ne pa od nekih zdravil! user posted image

V glavnem so mi v lekarni odsvetovali sirup s smrekovimi vršički za otroke mlajše od 2 let, saj vsebuje alkohol. Isto velja za domačega, ki ga vsebuje še več...pišem samo to kar so mi rekli!

mala pikica jaz prvič slišim za to, kar se je zgodilo Gašperju in me je kr groza ko pomislim na to, bi zaganala tako paniko, da je joj. Hvala za pojasnila glede alergije! Bomo šli na testiranje potem, ko mu izginejo vse pikice, prej ne moremo. Jaz upam, da bodo kaj ugotovili, da se lahko v miru izogibamo hrane.
Če že dolgo kašlja, bi jaz šla k zdravniku!

TRIŠ jaz se nagibam k temu, da bi ga kupila, samo me moti to, da otroka ne moreš poležt. tako da bom najbrž cenejšo marelo kupla!

Ajda vse najlepeše ob pihanju prve svečke!
user posted image

Jan tudi tebi želim

user posted image

Vsem malim slavljenčkom za nazaj

user posted image

Nič grem bit pridna. Vsem želim lep vikend!

Radi se mejte!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
31.1.2009 12:17:51   
limma
Ajda, vse najlepše in najboljše za prvo upihjneno svečko. Bodi še naprej tak dobrovoljček user posted image
user posted image

Jan, tudi tebi vse najboljše za 1. rojstni dan
user posted image

Pri nas sije sonček, malo sramežljivo sicer, pa vseeno... rahko naletavajo snežinke, tako da je prav romantično... sva bili že eno uro zunaj, user posted image pa dela user posted image No, po kosilu gremo pa vsi skupaj še na en sprehod user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
31.1.2009 12:53:07   
Lunca1
Limma mi imamo junijski dopust že rezerviran in sicer Čikat na Lošinju. Konec junija.

Vaney otroka naj uveljavlja tisti z višjo plačo.

Ajda
user posted image
Jan
user posted image
Triš mislim da imata Zappa Mml in Sani.

Drugače pa je od moje sestra tamala (še ne 4 mesece) pristala v bolnici, ima verjetno raspiratorni virus. user posted image user posted image user posted image  da se čim prej pozdravijo.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
31.1.2009 13:39:05   
mml
Ajda in Jan vse lepo in najlepše in seveda čudovito praznovanje

user posted image

user posted image

triš jaz imam Zappa in sem zelo zadovoljna, je majhen, lahek, okreten. Edina pripomba je, da se mu ne da nastavljat hrbtni del, tako da ni primeren za dolgotrajnejše spanje, samo za ta namen ga jaz nisem nikoli uporabljala. Tako da jaz bi ga še enkrat kupila user posted image

lunca upam, da bo tvoja nečakinja kmalu OK in da ne bo zelo hudouser posted image

intruder Vid ne spi zaradi etanola, ampak ker snovi, ki delujejo proti ylergiji delujejo tudi na možgane in povzročajo zaspanost. Ne vem pa zakaj bi doma narejen sirup iz smrekovih vršičkov vseboval alkohol, ker ga vsebuje samo sladkor in smrekove vršičke, zadeva ne zavre ampak samo pustiš, da se sladkor stopi na soncu in po tem se zadeva precedi...Sicer pa upam, da kmalu pogruntate, kaj Vida muči user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?