Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:11:39
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čestitka je oddana še pod Rodili smo! Joj, pupe, a mislite, da se je sedaj pa že res začelo? Očitno se je... ma POČASI nimamo še kej skrbet... sicer pa.. prej al slej bo mogu ven
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:12:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 pupe jaz sem uničena od silnega potepanja in grem lepo se še mal pocartat pa pančat lepe sanje in mirno nočko lahko noč, sladko spi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:13:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem si jo pa danes kupila , pa kolikor kaže, bom kar torbo morala drug teden pripravit.A vas kaj stiska??? Aha pa še eno vpr. A ve imate že posteljce v spalnicah, ali boste tak kot jaz to nalogo prepustile možem, ko boste v P? Priznam, da mene je pa ta zadnja novička malo stisnila...ampak ne, nič prehitevaja! Jaz je še nimam sestavljene..je moj dragi rekel, da je še prehitro in bi se samo prašila..tam sredi februarja jo pa bova sestavila..pri tem pa hočem biti zraven...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:13:43
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Aha pa še eno vpr. A ve imate že posteljce v spalnicah, ali boste tak kot jaz to nalogo prepustile možem, ko boste v P? midva sva tudi dobila pojstlco od njegove sestre, ampak je ful fajn ohranjena tako, da sva jo kar lepo že namontirala v sobico... čeprav sploh ne vem al je dobro, da že od samega začetka spi not al je boljše, da je v unih majhnih ležalnikih?? pojma nimam.. na MŠ pa nam tudi niso nič povedali
< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 30.1.2009 21:14:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:15:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Aha pa še eno vpr. A ve imate že posteljce v spalnicah, ali boste tak kot jaz to nalogo prepustile možem, ko boste v P? midva sva dobila eno rabljeno posteljico, ki ji po mojem mnenju nič ne manjka. Pa se je moj odločil, da jo je treba prebarvat, ampak ne samo prebarvat, najprej še odstranit staro barvo dol... No, sva se lepo namatrala, da sva vso barvo dol spravla, zdaj je pa ugotovil, da bo to problem lepo na novo pobarvat in bi on kar novo kupil pa sva šla v BC pogledat, če je kaj pametnega in zdaj mu še tam ni nobena všeč... se bojim, da bo otrok kar med nama spal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:16:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Aha pa še eno vpr. A ve imate že posteljce v spalnicah, ali boste tak kot jaz to nalogo prepustile možem, ko boste v P? midva sva tudi dobila pojstlco od njegove sestre, ampak je ful fajn ohranjena tako, da sva jo kar lepo že namontirala v sobico... čeprav sploh ne vem al je dobro, da že od samega začetka spi not al je boljše, da je v unih majhnih ležalnikih?? pojma nimam.. na MŠ pa nam tudi niso nič povedali v ležalniku ali zibki?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:19:27
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Aha pa še eno vpr. A ve imate že posteljce v spalnicah, ali boste tak kot jaz to nalogo prepustile možem, ko boste v P? midva sva tudi dobila pojstlco od njegove sestre, ampak je ful fajn ohranjena tako, da sva jo kar lepo že namontirala v sobico... čeprav sploh ne vem al je dobro, da že od samega začetka spi not al je boljše, da je v unih majhnih ležalnikih?? pojma nimam.. na MŠ pa nam tudi niso nič povedali v ležalniku ali zibki? ma kaj ti js vem mam pač pojstlco (ma je una ta velika, ko lahko tudi 3 letni otrok spi notri) pa mislim, da se reče ležalnik tistemu - ko lahko nastavljam višino naklona... lahko je navpično alipa se popolnoma poleže...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:20:05
|
|
|
|
lejca
|
Tejci H vse vse lepo z malim zakladom...cestitke iz srca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:20:31
|
|
|
|
NoBady
|
Jaz imam v spalnici posteljico, ki sem jo dobila od brata in je čist lepa in ohranjena.... ampak na začetku bom jaz imela zibko (sem jo tudi dobila) in jo trenutno moj še barva in brusi, da bo mal lepša... zibko bom mela samo s tem namenm, da bom imela otroka zraven svoje pojtle... ker ona navadna posteljica je prevelika da bi bila postavljena ob mojo pstelj, tko da je čist na drugem koncu sobe... mene je tale novica kr stisnla... še najbilj zato ker sem bol na začetku marca... ampak počasi.... nisem še pripravljena nič, zdej vas pa zapuščam, ker enostavno predolg traja da lahko kej napišem, ko mi tko počas dela vse.. pa ne bom spet jamrala... LAHKO NOČ !!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:21:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
ne bi vedla...poznam ležalnike, ampak ti so samo za kakšno kratko spanje, ne pa za čez noč....mislim, da za daljše spanje že mora biti vzmetnica! Jaz imam posteljico dim 120x60cm!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:21:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
TejčiH - welcome to the club ,čestitke ,pa velik zdravja.Pa sma že dve.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:22:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA TejčiH - welcome to the club ,čestitke ,pa velik zdravja.Pa sma že dve. Ja, ja Persida..vidiš, kak te počasi dohitevamo!?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:23:02
|
|
|
|
trinity22
|
ojla marčevke, spet se vam po dolgem času oglašam .... Kako ste, že kaj dihate in trenirate? Imate že vse pripravljeno. Vidim da je debata o posteljah, midva sva joo že zmontirala, nisva je pa še oblekla, pa mnjka nama še baldehin pa posteljnino še moram preprat aja pa no še rjuhe kupit ... Kupljeno že imam skoraj vse, res pa da še ni nič preprano, bom sedaj ko bom doma ... Sem staknila nek trebušni virus in me je v torek na vse strani zvijalo, tako da sem se pošteno ustrašila, da bom kar rodila ... no na srečo se je vse dobro izteklo in sva še vedno v enem kosu, počutje pa je tudi že boljše ... kako ste kaj ve in počutje? Lep pozdrav do prihodnjič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:23:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Jaz imam v spalnici posteljico, ki sem jo dobila od brata in je čist lepa in ohranjena.... ampak na začetku bom jaz imela zibko (sem jo tudi dobila) in jo trenutno moj še barva in brusi, da bo mal lepša... zibko bom mela samo s tem namenm, da bom imela otroka zraven svoje pojtle... ker ona navadna posteljica je prevelika da bi bila postavljena ob mojo pstelj, tko da je čist na drugem koncu sobe... mene je tale novica kr stisnla... še najbilj zato ker sem bol na začetku marca... ampak počasi.... nisem še pripravljena nič, zdej vas pa zapuščam, ker enostavno predolg traja da lahko kej napišem, ko mi tko počas dela vse.. pa ne bom spet jamrala... LAHKO NOČ !!! Lepe sanje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:24:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 ojla marčevke, spet se vam po dolgem času oglašam .... Kako ste, že kaj dihate in trenirate? Imate že vse pripravljeno. Vidim da je debata o posteljah, midva sva joo že zmontirala, nisva je pa še oblekla, pa mnjka nama še baldehin pa posteljnino še moram preprat aja pa no še rjuhe kupit ... Kupljeno že imam skoraj vse, res pa da še ni nič preprano, bom sedaj ko bom doma ... Sem staknila nek trebušni virus in me je v torek na vse strani zvijalo, tako da sem se pošteno ustrašila, da bom kar rodila ... no na srečo se je vse dobro izteklo in sva še vedno v enem kosu, počutje pa je tudi že boljše ... kako ste kaj ve in počutje? Lep pozdrav do prihodnjič eh, vsaka po svoje nekaj jamra...mene tudi medenica tak boli, da joj... Pa že 2. marčevka je rodila---smo ravnokar izvedele...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:26:24
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne bi vedla...poznam ležalnike, ampak ti so samo za kakšno kratko spanje, ne pa za čez noč....mislim, da za daljše spanje že mora biti vzmetnica! Jaz imam posteljico dim 120x60cm! Ja no... sej se je zdelo tudi meni tako, pa mi je pol una, ko mi ga je dala rekla, da njen tamali je kar v tem spal ... tako, da mi je blo res malo čudno.. pa sm raje prašala pa sej ni v bistvu nič narobe, če spi v taveliki pojstlci... sam malo stvari mu daš baje okoli, da se mu ne zdi vse takoo ogromno in zastrašujoče...??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:26:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
Kokica32 - vidim ,da se dogaja ja.Želim vam ,da res zdržite čimdalje.Ko pridem jaz domov pol lahko ve greste.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:26:45
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA TejčiH - welcome to the club ,čestitke ,pa velik zdravja.Pa sma že dve. Leejjjooo dečvo kako pa ti mlada mami?? vse štima?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:27:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Kokica32 - vidim ,da se dogaja ja.Želim vam ,da res zdržite čimdalje.Ko pridem jaz domov pol lahko ve greste. točno tak...Hvala, Persida!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:28:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne bi vedla...poznam ležalnike, ampak ti so samo za kakšno kratko spanje, ne pa za čez noč....mislim, da za daljše spanje že mora biti vzmetnica! Jaz imam posteljico dim 120x60cm! Ja no... sej se je zdelo tudi meni tako, pa mi je pol una, ko mi ga je dala rekla, da njen tamali je kar v tem spal ... tako, da mi je blo res malo čudno.. pa sm raje prašala pa sej ni v bistvu nič narobe, če spi v taveliki pojstlci... sam malo stvari mu daš baje okoli, da se mu ne zdi vse takoo ogromno in zastrašujoče...?? Baje ja! Pojma nimam....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:28:55
|
|
|
|
trinity22
|
Tejci H iskrene čestitke, malo hitro si otvorila sezono marčevk, pa saj je vseeno le da je s tvojim zakladkom vse OK
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:29:35
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne bi vedla...poznam ležalnike, ampak ti so samo za kakšno kratko spanje, ne pa za čez noč....mislim, da za daljše spanje že mora biti vzmetnica! Jaz imam posteljico dim 120x60cm! Ja no... sej se je zdelo tudi meni tako, pa mi je pol una, ko mi ga je dala rekla, da njen tamali je kar v tem spal ... tako, da mi je blo res malo čudno.. pa sm raje prašala pa sej ni v bistvu nič narobe, če spi v taveliki pojstlci... sam malo stvari mu daš baje okoli, da se mu ne zdi vse takoo ogromno in zastrašujoče...?? Jaz ima tudi ta velko posteljico, pač kinderped, so mi sicer ponujal zibko, sam imam dost placa, pa mi je brezveze, ko jo otrok hiter preraste.Sicer pa sem za posteljco kupila blazine za okol pa še kaka dekica, pa je prec manjše.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:31:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
jjasna85 - halo draga.Sem zdaj cel čas razmišljala ,a bi ti kaj napisala.Sem danes malo preletela seznam kdo je prvi na seznamu.Pa najdem tebe .Malo se že verjetno pripravljaš kaj.Veš ne vem kakšen je občutek ,ko imaš pred seboj mesec dni do poroda ,pa me malo zanima ,ker mi smo to prešvicali .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:32:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tako, punce..sedaj pa grem ša jaz v mižule...Sladke sanje in mirno noč vam želim!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 21:32:05
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ne bi vedla...poznam ležalnike, ampak ti so samo za kakšno kratko spanje, ne pa za čez noč....mislim, da za daljše spanje že mora biti vzmetnica! Jaz imam posteljico dim 120x60cm! Ja no... sej se je zdelo tudi meni tako, pa mi je pol una, ko mi ga je dala rekla, da njen tamali je kar v tem spal ... tako, da mi je blo res malo čudno.. pa sm raje prašala pa sej ni v bistvu nič narobe, če spi v taveliki pojstlci... sam malo stvari mu daš baje okoli, da se mu ne zdi vse takoo ogromno in zastrašujoče...?? Baje ja! Pojma nimam.... ma ja no... neki bomo že.. sej čene pride itak patronaža na dom, pa bo že ona rekla kako in kaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?