Soncnica Sandra ***
|
Dober večer.... evo za nazaj sem kar nekaj prebrala po kosih, ampak se bolj malo spomnim , ampak samo nekaj stvari...... TILČI: upam, da bo pri vas čim prej bolje tako s Tilnom kot z Nejkotom.... KATY: o boga, sem prebrala, da gresta domov, HB, v bolnici biti s tako malim hroščkom je res težko. Pa non stop imamo nekoga zadnje čase v bolnici. Pa predvidvevam, da se jutri potem ne vidiva, ker te najverjetneje ne bo v LJ na sejem? BARBAW: baje imate minimalno 4 hrčke SVOJEGLAVA: bravo za naročilo kuhinje. Naj vam dobro služi ESTRELLA: lepa maškarca bo Andraž, pa bravo za Mateja, da je gospodično Aljo pazil popoldan IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh...sej je velik za povedat sam k ne morem z eno roko pisat Moram pa sam povedat, da se dragi res trudi...pravi da bo zrihtal da bomo 3 dni skupaj in pol bo babice odpeljal domov in bomo ostali se 4 dni sami... Samo jaz vem, da ona ne bo hotla it...se bo kar trapasto naredila.. mah, brez veze razlagat... se opravicujem da sem zamorila Upam, da boste uspeli bitti vsaj nekaj dni sami, ker to bodo potem res prava počitnce, ki mislim, da si jih vsi zaslužite IZVIRNO SPOROČILO: **** SS: se je pa res kar nekaj skrbi zgrnilo nate... ne skrbi jaz sem sigurna, da boste vse uredili samo da bo zdravje. Bos ze nasla sluzbo...bos videla. Kje pa isces , na katerem podrocju, morda pa koga poznam?? Hvala ****, in hvala tudi vse vse ostale. Sej problem je v tem, da imamo tudi ka nekaj zdravstvanih težav v družino. Službo pa iščem v javni upravi, upravi, administraciji, .... Zdej pa grem, da Manco prevzamem, ki se dere že več kot pol ure in noče zaspati. Zaspi na rokah, ko pa jo daš v posteljo spet kričanje Ne vem več kaj naj naredi,. to da jo pustim smo tudi probali, a ne pomaga
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|