|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
30.1.2009 18:24:18   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Gretka ti si carica s temi animacijamiuser posted image user posted image user posted image

ITK DA JE!!!

Sem se res na glas nasmejala. user posted image user posted image user posted image user posted image

to me pa veseli mučo, sej se nisem mogla zadržat k sem vidla vse te slikce, sem že mela zgodbico sestavljeno

user posted image

Ja res so hude. pa te tvoje pripovedke zraven. user posted image user posted image user posted image

Kok more bit tvojmu fajn s tabouser posted image ...

moj je siamsko združen z računali in internetom user posted image user posted image user posted image ...

mi je najdu ene par strani s temi "merkvicami", ker sem jaz prej obupala ... user posted image user posted image user posted image

tkole se kominatorsko dopolnjujeva ...  user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
30.1.2009 18:27:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

O Gretka ti si pa faca vešuser posted image

Še zate eno

user posted image

O hvala Gretkauser posted image Prav rabim to.Danes mam ful slab dan in že cel dan neki cmizdrim in negativne misli.Hvala bogu,je jutri nov danuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
30.1.2009 18:35:55   
pikovit
user posted image

Men je pa tale ful dobr,da bom mojmu poslala za Valentinovouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
30.1.2009 18:40:01   
spelka12
krucefix no a si se pozanimal, kako je z mano?user posted image  Sj en postaven mladenič je letov tam okol neki, da nisi to ti kaj?????? Pa čestitke za 9 tedenuser posted image
efika bomo pesti držal v nedeljo. Pa eno nebolečo stopko.
zvezdica in sonček a jutri pol dihamo z vama.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
30.1.2009 18:40:17   
gigi1
Pikovitka šccc slabe misli. Poglej na Borbo. Lunca je napisala, da se jutri vse na dobro obrne user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
30.1.2009 18:41:01   
gigi1
Špelči kako si srce? user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
30.1.2009 18:41:52   
MBT1979
[/quote]

O hvala Gretkauser posted image Prav rabim to.Danes mam ful slab dan in že cel dan neki cmizdrim in negativne misli.Hvala bogu,je jutri nov danuser posted image
[/quote]

Pikovitka, nič bit slabe volje. Poznam 2 punci, ki jima je ravno tako že 2 dan padla temperatura in sta obe že mamici. Kot so rekle punce že prej, je odvisno od mnogih dejavnikov in pa tudi vse smo si različne in različno odreagiramo. Hočem rečt, da ne obupaj tako hitrouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
30.1.2009 18:42:16   
Stella Rossa
Čestitke pa vso srečo naprej

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
30.1.2009 18:51:16   
spelka12
tasssika aha pol bo že v soboto padla stopka. Pa veliko jajčkov bo, če je že zdej gužva user posted image
Poročilo iz punkcije - Ja no, vidim, da že vse veste tko da bom na kratko. Pridelala 17 jajčkov (petelin je zelo ponosenuser posted image ), krvavela, padla skup, vstala, pobruhala cel lavor, fasala krč po celem telesu in obležala v porodnišnici. Ampak sem pa vsaj dobila ornk dozo protibolečinskih zadev in sem zdej kot rožca (vsaj dokler ne popustijo).

T1979 tebi pa iskrena hvala za vso pomoč. Pa da ne pozabim na tvojega dragija, zelo lepo od njega, da mi je pomagal. Se bova enkrat dobili na tortici (s trebuhom), da vrnem prijaznost. Pa čestitke za tvoje 3 celice. Te bodo sigurno zmagovalneuser posted image . Škoda, da nimava še et-ja skup, bi bilo zanimivo.
sonček za tebe držim že cel dan pesti in upam, da ti vseeno uspe rodit naravno.
žižika tebi tud user posted image user posted image user posted image  za tvoje 3 celice, naj pridno rastejo in se k tebi vrnejo za 9 mesecev

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
30.1.2009 18:52:10   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Pikovitka šccc slabe misli. Poglej na Borbo. Lunca je napisala, da se jutri vse na dobro obrne user posted image

se podpišem. šccccccccccccccc šccccccccccccc šccccccccccccccc šccccccccccccc šcccccccccccccc

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
30.1.2009 18:56:35   
zarja1
Špelka sam da si kot rožica zdaj.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
30.1.2009 19:00:13   
Kruce Fiks

Kruce, pa kje ti delaš madonca? V P?
Če je temu tako te izkoristim za jutri.

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Upam, da me ne bodo dam poslali.

eh, sploh pa če lahko kaj Kruce zrihta.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj Kruce a se ti zavedaš kakšno gužvo boš mel? Vse rr rodit k tebi...a se boš nadihal revež!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj obe v PO? Ja dobro pol, se pravi da se obeta delouser posted image . Torej danes hitro še 2 x sexat pa v avto....user posted image
Brez skrbi, bom lepo poskrbel za Vas & user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo kako bom v tej gužvi vedel kateri sta?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
krucefix
no a si se pozanimal, kako je z mano?  Sj en postaven mladenič je letov

Z očali ane? Ni bil praviuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
30.1.2009 19:02:15   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

krucefix
no a si se pozanimal, kako je z mano?  Sj en postaven mladenič je letov

Z očali ane? Ni bil praviuser posted image

Oooooo škoda. Me je tko lepo gledov, pa tolk nežen je bil. Jah no, bom pa še kdaj v tvojem terminu probala to izvestuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
30.1.2009 19:05:14   
spelka12
Ups pozabila: ET je v sredo - 4.1.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
30.1.2009 19:06:55   
T1979

tasssika aha pol bo že v soboto padla stopka. Pa veliko jajčkov bo, če je že zdej gužva user posted image
Poročilo iz punkcije - Ja no, vidim, da že vse veste tko da bom na kratko. Pridelala 17 jajčkov (petelin je zelo ponosenuser posted image ), krvavela, padla skup, vstala, pobruhala cel lavor, fasala krč po celem telesu in obležala v porodnišnici. Ampak sem pa vsaj dobila ornk dozo protibolečinskih zadev in sem zdej kot rožca (vsaj dokler ne popustijo).

T1979 tebi pa iskrena hvala za vso pomoč. Pa da ne pozabim na tvojega dragija, zelo lepo od njega, da mi je pomagal. Se bova enkrat dobili na tortici (s trebuhom), da vrnem prijaznost. Pa čestitke za tvoje 3 celice. Te bodo sigurno zmagovalneuser posted image . Škoda, da nimava še et-ja skup, bi bilo zanimivo.
sonček za tebe držim že cel dan pesti in upam, da ti vseeno uspe rodit naravno.
žižika tebi tud user posted image user posted image user posted image  za tvoje 3 celice, naj pridno rastejo in se k tebi vrnejo za 9 mesecev

Špelka12 sam da si dobro user posted image  in da so te poštimal. Si pa naju ornk ustrašla, je že moj spraševal po tebi, če si se kaj oglasila. Si bla bela k tista stena tam zraven.

Povabilo na tortico pa z veseljem sprejmem, imam zelo rada sladkarije. Čeprav se mi glih ne pozna, a ne. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
30.1.2009 19:10:03   
ledenka
špelči user posted image user posted image user posted image  smo bile v skrbeh zate! super, da si bolje, in čestitke za noro cifro - 17 user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
30.1.2009 19:13:22   
tassi1

navijam že vnaprej , da dobiš k sebi dve najlepši pikici, pa kero še za v frižider naj pustijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
30.1.2009 19:14:09   
T1979
Kruce fiks, kaj ti v Postojni delaš? Zakaj nam pa ti kakšne stimulacije v živo ne predstaviš? user posted image  user posted image  user posted image  Sicer ne vem kako bo ženka s tem zadovoljna, ampak vse se da zmenit, kajneda.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
30.1.2009 19:14:46   
T1979

Špelka12    4.2., vsak čas bo februar. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
30.1.2009 19:17:20   
Zvezdica
špelka, si nazaj?!

A si dobro? Enga objemčka za boljše počutje.

i belive i can fly....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
30.1.2009 19:18:22   
ledenka
gretka bejbi, ti maš pa lepe slikce na zalogi user posted image

pikovitka, sej veš, da temperatura čez dan ne šteje... men se zdi, da me kuha, termometer mi pa kaže 36,1 C user posted image  tako da tudi to s temperaturo za nosečke očitno ne drži

T1979 user posted image user posted image user posted image  super za 3 jajčka, naj se lepo oplodijo in rasejo, da bo še ena za frižider user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
30.1.2009 19:18:22   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Špelka12    4.2., vsak čas bo februar. user posted image

ups user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ne, nobena tortica se ne pozna na tebi.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
30.1.2009 19:18:32   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

špelči user posted image user posted image user posted image  smo bile v skrbeh zate! super, da si bolje, in čestitke za noro cifro - 17 user posted image user posted image user posted image

To je tako lepo napisano da se kar podpišem. In še enkrat ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
30.1.2009 19:19:20   
ledenka
Zvezdi, pa ti si ko sef user posted image  naj tale tvoj medo že kaj ven pride user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
30.1.2009 19:21:15   
Zvezdica
Kaj obe v PO? Ja dobro pol, se pravi da se obeta delo . Torej danes hitro še 2 x sexat pa v avto....
Brez skrbi, bom lepo poskrbel za Vas &
Samo kako bom v tej gužvi vedel kateri sta?

Ah kruce, sem mislila da si v Lj Puser posted image

Bi te z veseljem na kavico peljala ko nam vsako jutro kavico pripravišuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?