Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:10:37
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Midva z Vidkom sma spala kot raketi do 8.30. V enem kosu . Ne morem pa verjet, kako je moj otrok prehlajen. Pravi mehurčki se delajo iz noska, pa čistim, pa babivac laufa, pa fiziološko mu vlivam, pa jaz bom po . Je pa danes spil že 150 AM, pa en keks je pojedo, pa malo banane. Ga moram zjutraj nafilat za cel dan, ker popoldan potem nič več noče jest. Grem brat malo, dokler on pesmice posluša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:11:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Sem spet ker sem se obrnila na en forum za pomoč pri obnovi naše hiše in zgleda da imajo res eni preveč časa. Sami butalci pišejo, ki nimajo kaj pamtenega za povedat. Ne morem verjet, da noben ne ve!!! Jaz tudi ne. Verjetno so že vsi pomrli. Tisti, ki so vedeli namreč. Se mi zdi, da se je pri nas na Goričkem nedolgo nazaj nekaj takega delalo. Pa zdi se mi, da je narejeno v turistične namene. Se bom malo pozanimala. Vsi pravijo naj damo slamo ali les gor. Les opade, slamo pa ne vem kdo bi znal. Pa vseeno bi jaz kak drug naravni material dala gor. Samo ko ne vem kaj. Barbaw ti bom čimprej skušala dobiti odgovor oz. nasvet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:11:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc hoče balon postavit na zgornjo poličko, ki je široka 5cm, pa mu ne gre, pa se jezi na balon. Facko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:11:54
|
|
|
|
barbaw
|
Moram vam povedat, da sem slišala cviljenje mladičkov. je pa ful skrbna mamica. pusti jih samo, da gre lulat in jest ter pit, drugače pa je skos z njimi. Svoje šunke sem zavila v folijo, da se ne pokvarijo. Noči ne bom omenjala, ker je bila katastrofa, ampak je HB pomagalo, da je spala pri nama. Nikoli prej ni pomagalo, danes pa je. Upam, da bodo zobki hitro zunaj, ker drugače bo joj. Imam ful podočnjake, ampak se zjutraj sestavim v 10-ih minutah in je tako kot da bi spala celo noč. Sama sebi se čudim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:12:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: Kje je zdej kak decko zame po mojem okusu.... Hiter predno se moj mozek zbudi... najd kako fotko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:12:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ sms od katy82!!! Z Laro sta v bolnici, ker je mala ful bruhala in dehidrirala. Ima infuzijo in venozno dobiva tudi nekaj proti slabosti. Boga mala pikica joj, upam, da bosta hitro doma!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:12:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka O Aspartamu sem že veliko slišala. Žal je v mnogih stvareh in žalostno je, da tudi v "zdravih" Ups.... jaz pa ogromno dietnih pijac popijem In grem pogledat in je res noter ta . A bom res mogla se se temu odpovedat Zato pa jaz raje pijem ta pravo coca-colo Cocacola ( saj ves bojkotiram vse kar ima pikico veze z Izraelom) Pepsi pijem Samo v navadni je pa baje v 1l 300 zlic cukra Eh, ko bi voda imela okus... Upsssss, sorry **** . Jaz pa ne prenesem okusa Pepsi Eh... sej sem se jaz tud mogla navadit. Bila sem hud potrosnik cocacola zero... Sedaj pa mi je pepsi max ze kar vsec ratala.. Tud mirinda je dobra in 7 up... Samo tega se v Slo itak verjetno sploh ne dobi. A se dobo pepsi max?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:12:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 aja, včeraj so nas v čakalnici za EEG obiskali super so prvič sem jih videla v živo otrokom tam v čakalnici to res veliko pomeni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:12:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Midva z Vidkom sma spala kot raketi do 8.30. V enem kosu . Ne morem pa verjet, kako je moj otrok prehlajen. Pravi mehurčki se delajo iz noska, pa čistim, pa babivac laufa, pa fiziološko mu vlivam, pa jaz bom po . Je pa danes spil že 150 AM, pa en keks je pojedo, pa malo banane. Ga moram zjutraj nafilat za cel dan, ker popoldan potem nič več noče jest. Grem brat malo, dokler on pesmice posluša. vsaj malo bolje je, pa še ati pride
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:12:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jutro! Sem spet ker sem se obrnila na en forum za pomoč pri obnovi naše hiše in zgleda da imajo res eni preveč časa. Sami butalci pišejo, ki nimajo kaj pamtenega za povedat. Ne morem verjet, da noben ne ve!!! Jaz tudi ne. Verjetno so že vsi pomrli. Tisti, ki so vedeli namreč. Se mi zdi, da se je pri nas na Goričkem nedolgo nazaj nekaj takega delalo. Pa zdi se mi, da je narejeno v turistične namene. Se bom malo pozanimala. Vsi pravijo naj damo slamo ali les gor. Les opade, slamo pa ne vem kdo bi znal. Pa vseeno bi jaz kak drug naravni material dala gor. Samo ko ne vem kaj. Barbaw ti bom čimprej skušala dobiti odgovor oz. nasvet Hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:12:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Midva z Vidkom sma spala kot raketi do 8.30. V enem kosu . Ne morem pa verjet, kako je moj otrok prehlajen. Pravi mehurčki se delajo iz noska, pa čistim, pa babivac laufa, pa fiziološko mu vlivam, pa jaz bom po . Za spanje , za zdravje pa Je pa danes spil že 150 AM, pa en keks je pojedo, pa malo banane. Ga moram zjutraj nafilat za cel dan, ker popoldan potem nič več noče jest. Grem brat malo, dokler on pesmice posluša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:13:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ****, jana81: nikjer nisem zasledila koliko pride ta tretma v linea sanelli Se vama sanja vsaj okvirno?? kličem prijateljico kolk je ona dala ..... ring ring plača se glede na tretma... eden je okol 25-30 eur, je pa odvisno od posameznika. ona je imela 10 tretmajev, pa je dobla še nek popust, sam ona je bila tm pred 3 leti in takrat je blo ceneje, zdej je pa spet klicala in je rekla da so te cene. Pol je isto kot body wrapping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:13:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila sem Koledarske 21.3, zaresne pa noben ne ve , to drugo me bolj zanima mene tudi, samo do maja je vse možno pri nas tudi naletava! pa ni čist rahlo! kdaj bo sonček, pa Jaz tudi že komaj čakam, da bo ta grdi sneg nehal padat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:13:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! mi se kar ne moremo poštimati glede zdravja in imava danes s Tilnom ob 11.40 spet P,ker je ves flekast po telesu. Verjetno so stranski učinki zdravil udarili ven,vsaj pri Nejcu je bilo enkrat tako Nejc je pa tudi včeraj zvečer bruhal in driskal,a je danes že dober Špelin@... za boljšo noč.Ko bi že enkrat tudi Gregi spoznal lepoto spanja Gal in Davud..vse naj naj zdej bi pa res bil že čas, da se vam vsem zdravje vrne. za čimprejšnje okrevanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram vam povedat, da sem slišala cviljenje mladičkov. je pa ful skrbna mamica. pusti jih samo, da gre lulat in jest ter pit, drugače pa je skos z njimi. Svoje šunke sem zavila v folijo, da se ne pokvarijo. Noči ne bom omenjala, ker je bila katastrofa, ampak je HB pomagalo, da je spala pri nama. Nikoli prej ni pomagalo, danes pa je. Upam, da bodo zobki hitro zunaj, ker drugače bo joj. Imam ful podočnjake, ampak se zjutraj sestavim v 10-ih minutah in je tako kot da bi spala celo noč. Sama sebi se čudim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:13:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: Kje je zdej kak decko zame po mojem okusu.... Hiter predno se moj mozek zbudi... najd kako fotko. pozabila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:14:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram vam povedat, da sem slišala cviljenje mladičkov. je pa ful skrbna mamica. pusti jih samo, da gre lulat in jest ter pit, drugače pa je skos z njimi. Ii kak fajn Svoje šunke sem zavila v folijo, da se ne pokvarijo. Ti pa maš izjave Noči ne bom omenjala, ker je bila katastrofa, ampak je HB pomagalo, da je spala pri nama. Nikoli prej ni pomagalo, danes pa je. Upam, da bodo zobki hitro zunaj, ker drugače bo joj. Imam ful podočnjake, ampak se zjutraj sestavim v 10-ih minutah in je tako kot da bi spala celo noč. Sama sebi se čudim. Mami je dobila trdo kožo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:15:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh... sej sem se jaz tud mogla navadit. Bila sem hud potrosnik cocacola zero... Sedaj pa mi je pepsi max ze kar vsec ratala.. Tud mirinda je dobra in 7 up... Samo tega se v Slo itak verjetno sploh ne dobi. A se dobo pepsi max? Nisem sigurna, ampak mislim, da ja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:15:41
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Plavanje je bilo standard, meni je bilo dolgčas, ker sem sama sedela v Logatčanki in gledala tenis . Tast je ostal v bolnioci, naj bi bil že včeraj operiran, pa ni noben šel k njemu, bodo danes dopoldan klicali kako je z njim. Ko je bila mami v bolnici sem vsak dan hodila k njej na obisk, oni pa imajo tako čudne navade, da gredo ob koncih tedna Pri nas smo tudi hodili vsak dan v bolnico. mi tudi hodimo vsak dan na obisk, če je kdo v bolnici. se izmenjujemo - 1x eden, 2. drugi. je ravno za novo leto bil bratec (11 let) v bolnici zaradi operacije slepiča in smo bili veliko pri njemu. starši so lahko celo bili od 11. pa do 18. ure na obisku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:15:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** barbaw: Kje je zdej kak decko zame po mojem okusu.... Hiter predno se moj mozek zbudi... najd kako fotko. pozabila Tu lejt... Evo je dragi vsta in sedaj imam live performens
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:15:58
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj sem dobila pa tri gesla za Tuševo akcijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:16:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Midva z Vidkom sma spala kot raketi do 8.30. V enem kosu . Ne morem pa verjet, kako je moj otrok prehlajen. Pravi mehurčki se delajo iz noska, pa čistim, pa babivac laufa, pa fiziološko mu vlivam, pa jaz bom po . Je pa danes spil že 150 AM, pa en keks je pojedo, pa malo banane. Ga moram zjutraj nafilat za cel dan, ker popoldan potem nič več noče jest. Grem brat malo, dokler on pesmice posluša. za zdravje in za pridnega jedca!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:16:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram vam povedat, da sem slišala cviljenje mladičkov. je pa ful skrbna mamica. pusti jih samo, da gre lulat in jest ter pit, drugače pa je skos z njimi. Svoje šunke sem zavila v folijo, da se ne pokvarijo. Noči ne bom omenjala, ker je bila katastrofa, ampak je HB pomagalo, da je spala pri nama. Nikoli prej ni pomagalo, danes pa je. Upam, da bodo zobki hitro zunaj, ker drugače bo joj. Imam ful podočnjake, ampak se zjutraj sestavim v 10-ih minutah in je tako kot da bi spala celo noč. Sama sebi se čudim. Jaz sem imela malega včeraj zvečer pri sebi, pa me je tako skrampal, pa zbrcal, da sem ga preselila v kinderpet. Sem mu včeraj zvečer zvezala na kinderpet eno drugo lala igračko, pa jo je ene pol ure matral, meni se je že mešalo od ena in iste pesmice, ampak je zaspal. Danes za dobro jutro, pa zopet lalalalalala, sem raje vstala, ker se mi je že
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:16:57
|
|
|
|
Anitka
|
Jejjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 10:17:19
|
|
|
|
barbaw
|
A si gledala film Borat?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?