|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
30.1.2009 9:17:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ravnokar sem dobila en email...mogoče je že stara zgodba, no pa vseeno:

DOBRONAMERNO OPOZORILO

Verjetno vsi dobro poznate jogurt z imenom Vitalinea. Če ne drugače se
spomnite tiste reklame, kjer se borijo sumoborci in na koncu
ugotovijo, da bo treba shujsati. Nič lazjega, kot hujsanje z
Vitalineo!!!

Pa poglejmo. Na simpatičnem, privlačnem ovitku pise: 0,1 % maščobe; 0
%  dodanega sladkorja.Mmm, obetavno. Takoj ko spijem prvi požirek, si
mislim, bljak, to je presladko!! fuj, okus ima po prašku!!!

Pa poglejmo na deklaracijo, kaj vse je v tem """"zdravem""""" jogurtu...
VITALINEA SADNI JOGURTOV NAPITEK Z O,1 % MAŠČOB, Z VITAMINI, S SLADILI
Sestavine: jogurt ..blblbabla
Sladilo: ASPARTAM- opa, tukaj pa se spotaknem!!!
V zdravo zdravilnem blagodejnem prekrasnem jogurtu dodan aspartam!!!

Bravo!

Za vse, ki ne veste:

Aspartam (E951) spada na listo izredno škodljivih dodatkov,
kancerogenih, ki se jih je potrebno kar se da izogniti.

Povzroča: glavobol (tudi zelo močan) in migrena, slabost, vrtoglavica,
nespečnost, izguba kontrole nad udi, zamegljen vid, slepota, izguba
spomina, nejasen govor, vse vrste depresije, ki pogosto vodijo v
samomorilske težnje, hiperaktivnost, črevesne in želodčne motnje,
epileptični napadi, koľne poškodbe, izpuščaji, napadi tesnobe,
bolečine v mišicah in sklepih, neobčutljivost, spremembe razpoloženja,
utrujenost, menstrualni krči (tudi izven cikla), izguba sluha ali
zvonjenje v ušesih, izguba ali sprememba okusa, simptomi podobni
tistim pri srčnem napadu, astma, stiskanje v prsih. Kronične
posledice, h katerim aspartam bistveno prispeva: multipla skleroza,
hormonske težave, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsonova bolezen,
hipoglikemija, možganske poškodbe (tumorji), neuro-endokrine okvare.

Na koncu naj dodam samo tole: ni vse zlato, kar se sveti. Bodi
previden pri tem, kaj kupis in kaj jes!! Se posebej bodite previdne
mamice, kaj dajete svojim otrokom!

V ta namen dodajam se priponko s seznamom skodljivih E-jev.

Naj dodam da Coca Cola ZERO in mnoge druge "zdrave" pijace pravtako
vsebujejo ta strup - Aspartam (E951)!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!OSTANITE PAMETNI!!!!!!!!!!!!!

O Aspartamu sem že veliko slišala. Žal je v mnogih stvareh in žalostno je, da tudi v "zdravih"user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
30.1.2009 9:20:54   
špelin@
KLIK
Nauk: raje uporabljajmo čisto navaden cukr! Sicer res redi, je pa manj nevaren. Itak je zmernost edini pravi način.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
30.1.2009 9:21:07   
tana7
dobro jutro

mi smo spali povprečno
auf je bil ob 6.15 user posted image
pa zdaj je mrknila, samo verjetno ne za dolgo
pa še plavanje imamo danes

estrella
, me prav zanima, kako ti bo šlo tole s kozmetičnim salonom - sem kliknila na klik od ****, in ugotovila, da je en tak salon tukaj kakih 5 min peš stran od mene - gdobisimisluuser posted image

anitka - saj mogoče težim..ampak, a se ti ne zdi, da malo preveč sladkega ješ? ne mi zamerit... saj vem, da bi se rada zredila - ampak ne vem, če je to pravi način, da poješ tolk junk fooda - probi pojest mal več normalne hrane - saj več kalorij tudi tako dobiš - mene je že kar malo strah zate, ko to berem (krof je tudi masten, pa beli sladkor, pa bela moka)user posted image pa res ne mi zamerit. prosimuser posted image

calgel in podobno - a veste, da sem se šele sedaj zavedla, da ga sploh nismo še nikoli uporabili? sploh ga niti nimamo
kdaj se ga pa uporabi? Brino je verjetno tudi kaj bolelo, ko sta spodnja zobka ven rinila - kdaj vi to mažete? kakšne znake vam da za to vaš otroček, da greste potem mazat?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
30.1.2009 9:22:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Davud je pa najmlajsi a ne? Pa tak zivc user posted image user posted image  Sem se vceraj z mamico slisala pa je se po polnoci kolovratil naokrog...baje siba ko metek ga ni za dohajat, cotko mali.user posted image

O ti lumpek user posted image  Kako je kaj naša narava? Komaj čakam, da spet počvekava!!!

Narava je utrujena, mali ne spi ko pa spi  se zbuja in doji na 2 uri...pa zelo aktiven je mali...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
30.1.2009 9:23:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Še to, Alja je spila 200AM in ni nič bruhnilauser posted image user posted image Nosek je samo malo zabasan, upam, da ji gre na bolje. Sicer bomo videli kako bo pojedla malico, da se ne bom prehitro hvalilauser posted image

In pol ti pravis da ne je user posted image user posted image

Moj je spil nazadnje ob 7h 100AM in do zdej se nic pa je ura 10.30... Zdele ga bom spet probala posilt z mlecno kasico, kar po flaski...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
30.1.2009 9:23:40   
tana7

KLIK
Nauk: raje uporabljajmo čisto navaden cukr! Sicer res redi, je pa manj nevaren. Itak je zmernost edini pravi način.

no, sem že jaz hotela enkrat "zatežit" s tem
saj mislim, da tudi semuser posted image user posted image
te zadeve (aspartam, fenilalanin) so v žvečilnih brez sladkorja, ki jih tako veselo oglašujejo
tudi v Orbitih!!!! zato jih mi že nekaj časa več sploh ne vtaknemo v usta
samo še ene žvečilne žvečim, ki so čisto naravni, brez umetnih sladil

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
30.1.2009 9:25:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Varja pa je že ponovno zaspala, zbudila se je zjutraj ob 07:00, spila 180 ml AM, se igrala in zdaj pančkauser posted image . Jaz sem se pa zbudila z bolečinami v trebuhu, kot da bi mi kdo nož zaril. En domač brinjevec na tešče in glej ga zlomka, zdaj po dveh urcah je bolečina popustila.

Včeraj sem bila tudi pri zdravnici in ko sem ji omenila te moje bolečine in možnost candide....ojoj, bolje da ne bi. Trn v peti....pravi, da kar piše po časopisih o tem ni nič res oz. ona ne odobrava. Dala pa mi je ene encime, ki naj bi jih jedla ob obroku...no bomo videli, če bo kaj pomagalo. V sredo pa grem na tešče dat kri za ščitnico in hb, da vidimo, če sem ok.

Vidiš, kako si je stroka različna... Moj osebni zdravnik ima povsem drug pogled na to in se zaveda problema prekomernega "razraščanja" candide v telesu, kar je vsekakor posledica "sodobne" prehrane, tempa življenja,...
Pestke, da bodo ščitnični hormoni ok user posted image user posted image user posted image

Se strinjam z Spelininim zdravnikom... Candida niti slucajno ni kar neki...
Jaz sicer ne vem kje jo imas? A ginekolosko al kaj drugega... Ampak ce se ne pocutis dobro ko gres od zdravnice pojdi po drugo mnenje imas vso pravico.

Pa zate :user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
30.1.2009 9:26:28   
tana7

KLIK

saj ni treba žvečit tiste s cukrom
lahko žvečiš ****litol žvečilne, jih dobiš v Sanolaborju
to sicer niso konkretno tele, ampak piše nekaj o tem http://www.pharmacare.si/index.php?Itemid=30&id=364&option=com_content&task=view

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
30.1.2009 9:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

men je ful pomagla od afrodite cekropija, sam sem res telovadla, pa body boufing in body counturing creme od HBL...

Kje si to nabavila?

od  mame stric mi je poslal iz Belgije...imam še 3 komade na zalogi, ker sem se oborožila.user posted image

a tuki se ne da dobit te kreme??user posted image

v trgovini ne, ker to poteka kot recimo avon, al pa just, prek zastopnikov...če bi mela povej, mu lahko naročim...al pa ti za 1x recimo iz svoje zaloge prodam.

Avon se pri nas kupi v Lekarnah in boljsih drogerijah...user posted image user posted image  Jaz imam intimno milo od Avona in je za en drek...user posted image

a res ? pri nas samo preko zastopnikov, se vidi da si na drugi celini.user posted image

Ne vem kako nabavijo te izdelke ampak... verjetno je bolj to da tukaj ni tako urejen davcni nadzor in podobno in pol mas v trgovini tud te izdelke...

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
30.1.2009 9:32:49   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

dobro jutro

mi smo spali povprečno

anitka - saj mogoče težim..ampak, a se ti ne zdi, da malo preveč sladkega ješ? ne mi zamerit... saj vem, da bi se rada zredila - ampak ne vem, če je to pravi način, da poješ tolk junk fooda - probi pojest mal več normalne hrane - saj več kalorij tudi tako dobiš - mene je že kar malo strah zate, ko to berem (krof je tudi masten, pa beli sladkor, pa bela moka)user posted image pa res ne mi zamerit. prosimuser posted image

Ne bom ti zamerilauser posted image user posted image , ti nimam kaj. Sicer jaz ne jem dosti sladkih stvari, tu pa tam si pa privoščim kakšen krof ali danes celo dva. Kakšno kremasto pecivo in podobne zadevščine pri meni odpadejo. Pa hvala za skrbuser posted image user posted image user posted image user posted image

calgel in podobno - a veste, da sem se šele sedaj zavedla, da ga sploh nismo še nikoli uporabili? sploh ga niti nimamo
kdaj se ga pa uporabi? Brino je verjetno tudi kaj bolelo, ko sta spodnja zobka ven rinila - kdaj vi to mažete? kakšne znake vam da za to vaš otroček, da greste potem mazat?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
30.1.2009 9:36:39   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

dobro jutro

mi smo spali povprečno

Ne bom ti zamerilauser posted image user posted image , ti nimam kaj. Sicer jaz ne jem dosti sladkih stvari, tu pa tam si pa privoščim kakšen krof ali danes celo dva. Kakšno kremasto pecivo in podobne zadevščine pri meni odpadejo. Pa hvala za skrbuser posted image user posted image user posted image user posted image

mah, saj vem, da težimuser posted image ampak tako malo mi je ostalo v spominu, da kdaj napišeš, kaj si jedla takšnega, pa sem mogoče dobila napačen občutek
saj tudi jaz jem kaj sladkega - redno žvečim lindtovo črno čolkolado s pomarančo, pa nutello in podobno
se mi je zdelo, da pa ti še precej več... super, da nisi zamerilauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
30.1.2009 9:38:04   
Anonimen

Klikni za povečavo

Kaj je Calgel?
Calgel je prozorno rumen, vodotopen dentalni gel, brez sladkorja z okusom po zeliščih. 1g dentalnega gela vsebuje 3,3 mg lidokainijevega klorida in 1,0 mg cetilpiridinijevega klorida.
Vsebuje tudi sorbitol, ksilitol, etanol, glicerol, hidroksietilcelulozo 5000, makrogolglicerol ricinolat, makrogol lavril eter, makrogol 300, natrijev saharinat, mentol, zeliščno aromo, karamelo, prečiščeno vodo.

Hvala spelin@ ... itak je ista sestava.user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
30.1.2009 9:38:12   
Estrella*
****, jana81: nikjer nisem zasledila koliko pride ta tretma v linea sanelliuser posted image Se vama sanja vsaj okvirno??

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
30.1.2009 9:39:02   
Anitka

dobro jutro

mi smo spali povprečno

mah, saj vem, da težimuser posted image ampak tako malo mi je ostalo v spominu, da kdaj napišeš, kaj si jedla takšnega, pa sem mogoče dobila napačen občutek
saj tudi jaz jem kaj sladkega - redno žvečim lindtovo črno čolkolado s pomarančo, pa nutello in podobno
se mi je zdelo, da pa ti še precej več... super, da nisi zamerilauser posted image

user posted image user posted image Ti res nimam kaj zameriti. Mogoče sem res dala takšen občutek kdaj da pojem ogromno sladkih stvari, ker sem morda ravno takrat pisala o tem. Kot sem rekla - kakšne torte, kremasto pecivo...  odpade pri meni. Imam raje potem slane stvari ipd.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
30.1.2009 9:39:06   
Anonimen

Zdaj grem pa pojest krof ali dva in spit user posted image Gal je nazaj zaspal in bom izkoristila gužvo ali izzivala usodouser posted image user posted image

Jaz bi tudddddddddddddddd user posted image user posted image  Imam dva problema:

1. ne smem ker sem bajsi
2. nimamo jih

user posted image user posted image user posted image Ko prideš v Slovenijo ti jaz enega pripeljemuser posted image

Hvala bom pojedla enga virtualnega zdele user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
30.1.2009 9:39:55   
Estrella*

Še to, Alja je spila 200AM in ni nič bruhnilauser posted image user posted image Nosek je samo malo zabasan, upam, da ji gre na bolje. Sicer bomo videli kako bo pojedla malico, da se ne bom prehitro hvalilauser posted image

In pol ti pravis da ne je user posted image user posted image

Moj je spil nazadnje ob 7h 100AM in do zdej se nic pa je ura 10.30... Zdele ga bom spet probala posilt z mlecno kasico, kar po flaski...

Ne je GH, AM pa žlampa v potokih. Včeraj zvečer je spila 260AMuser posted image user posted image in to ona, ki ni biola ljubitel mleka, zadaj kar na enkrat pije kot zastavo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
30.1.2009 9:40:29   
Anitka
Zdaj bom pa jaz pop..... Se zajeb... s to aktivacijo Mojih 10 najljubših (trgovine Tuš) pa mi ne pošljejo gesla preko sms-auser posted image user posted image user posted image user posted image  

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
30.1.2009 9:40:54   
jana81

Doooobro jutro...

Ja res je dobro zame... Nejc je zaspal ob 21h in se prvič zbudil ob 6h, spil 180 ml AM in po pol urce zaspal nazaj še do 8.30, ker sem bila prelena da bi vstala.

Greva zdej kavo spit, pa kej v želodček dat. Nejc tak vem da bo spet štrajkal z hrano.

user posted image user posted image user posted image za spanje in upam, da danes ne bo štrajka pri hrani.

presenetljivo je pojedel cel vanili obstgarten jogurtuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
30.1.2009 9:40:56   
jana81

KLIK

no, sem že jaz hotela enkrat "zatežit" s tem
saj mislim, da tudi semuser posted image user posted image
te zadeve (aspartam, fenilalanin) so v žvečilnih brez sladkorja, ki jih tako veselo oglašujejo
tudi v Orbitih!!!! zato jih mi že nekaj časa več sploh ne vtaknemo v usta
samo še ene žvečilne žvečim, ki so čisto naravni, brez umetnih sladil

kateri pa so to ?
ker jst mam kr naprej žvake v ustih

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
30.1.2009 9:41:06   
Anonimen

****, jana81: nikjer nisem zasledila koliko pride ta tretma v linea sanelliuser posted image Se vama sanja vsaj okvirno??

nimam pojma...sem jo enkrat vprasala pa mi ni hotla povedat...je rekla sam ja kar drago je ampak a ves res nuca...

ona je odkupila od njih licenco...ker pravi da je njej pomagalo.

poklici tam na modro stevilko pa vprasi

Neposredna povezava do sporočila: 4320
30.1.2009 9:41:12   
Anitka

Zdaj grem pa pojest krof ali dva in spit user posted image Gal je nazaj zaspal in bom izkoristila gužvo ali izzivala usodouser posted image user posted image

Jaz bi tudddddddddddddddd user posted image user posted image  Imam dva problema:

1. ne smem ker sem bajsi
2. nimamo jih

user posted image user posted image user posted image Ko prideš v Slovenijo ti jaz enega pripeljemuser posted image

Hvala bom pojedla enga virtualnega zdele user posted image user posted image

Dober tek
user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
30.1.2009 9:41:40   
špelin@

KLIK

saj ni treba žvečit tiste s cukrom
lahko žvečiš ****litol žvečilne, jih dobiš v Sanolaborju
to sicer niso konkretno tele, ampak piše nekaj o tem http://www.pharmacare.si/index.php?Itemid=30&id=364&option=com_content&task=view

Tudi v navadnih trgovinah komot dobiš žvečilne s ksilitolom.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
30.1.2009 9:41:48   
Anitka

Doooobro jutro...

Ja res je dobro zame... Nejc je zaspal ob 21h in se prvič zbudil ob 6h, spil 180 ml AM in po pol urce zaspal nazaj še do 8.30, ker sem bila prelena da bi vstala.

Greva zdej kavo spit, pa kej v želodček dat. Nejc tak vem da bo spet štrajkal z hrano.

user posted image user posted image user posted image za spanje in upam, da danes ne bo štrajka pri hrani.

presenetljivo je pojedel cel vanili obstgarten jogurtuser posted image

Priden Nejčiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
30.1.2009 9:43:42   
jana81

kličem prijateljico kolk je ona dala .....

ring ring

plača se glede na tretma... eden je okol 25-30 eur, je pa odvisno od posameznika.

ona je imela 10 tretmajev, pa je dobla še nek popust, sam ona je bila tm pred 3 leti in takrat je blo ceneje, zdej je pa spet klicala in je rekla da so te cene.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 30.1.2009 9:44:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 4324
30.1.2009 9:44:19   
tana7
brina je že pokonc...
grem jo previt, potem se spakirat za plavanje in še sadni obrok ji prej stlačit v usta

aja, včeraj so nas v čakalnici za EEG obiskali user posted image user posted image user posted image
super so
prvič sem jih videla v živo
otrokom tam v čakalnici to res veliko pomeniuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?