|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
29.1.2009 21:01:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

čeruser posted image

ste že na 159 strani a ste pridneuser posted image , jaz vas sploh ne dohajam več.

čer, kje se pa ti potikaš user posted image

evo meneuser posted image , ma smo letal mal po štacunah- smo vsaj hladilnik napolnil a zagonil pa tud a nič se ne poznauser posted image

ah  ne govor midva sva danes tudi ful zagonila pa nič pametnega kupilauser posted image .
a ste zdravi?

zaenkrat smo sam smrkasti, kako je z Emiljijo nisem še nič za nazaj bralauser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
29.1.2009 21:01:31   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Me zanima nekaj:

A nimajo zobki en vrstni red kako rastejo? najprej enkice spodaj pa enkice zgoraj...???

Ker pri nas imamo enkice spodaj ze kar neki cajta in cakam in calam kdaj bo kaj zgoraj....in vmes ko gledam gor so ze dvojkice spodaj zunaj user posted image user posted image

Nic mi ni jasno??

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke. Mi imamo pa že skoraj en mesec le eno spodnjo enkico. Mislim, da res ni nekega pravila, ker večina otrok dobi npr. spodnji enkici enega za drugim. Mi je Gal s tem enim zobekom kar malce smešen.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
29.1.2009 21:02:18   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Moj nečak, ki je star 7 let, si je danes zaprl prst v avtouser posted image user posted image user posted image , baje da je tekla kri.user posted image user posted image

jao. A je zlomljen? Prst namreč.

Pojma nimam, upam da ne. Tolko mi je mama povedala, da jo je sestra klicala. Kak ga bo le še ponoči pa jutri bolelo, kar hudo mi je, ko je tak nežen fant.user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
29.1.2009 21:02:37   
mafi

čeruser posted image

ste že na 159 strani a ste pridneuser posted image , jaz vas sploh ne dohajam več.

Kako pa si ti? Nič te ni na spregled. user posted image

zaenkrat sem za en derk, glede mojega dragega mam kar tiho mašouser posted image , ma si mislik k....., grem na rr..
zmeri bol ko razmišljam so ti deci res z enga druzga planeta- enostavno se mi ne da več razglablat z njim
ker pač vse obrne sebi v prid pol pa hoče da jaz izpadem budala-sam se pa ne dam ****, rajši popizdim do
konca in to ti je to....................

Dolgčas ti pa ni. user posted image user posted image user posted image

jauser posted image , ker ste ve tukiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
29.1.2009 21:03:21   
mafi

Moj nečak, ki je star 7 let, si je danes zaprl prst v avtouser posted image user posted image user posted image , baje da je tekla kri.user posted image user posted image

Pojma nimam, upam da ne. Tolko mi je mama povedala, da jo je sestra klicala. Kak ga bo le še ponoči pa jutri bolelo, kar hudo mi je, ko je tak nežen fant.user posted image user posted image user posted image

joj bogecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
29.1.2009 21:03:31   
Anitka

Pri nas sonce ... toplo glih ni, je samo 20 stopinj, ker piha... moz v sluzbi midva z Omarjem se zmeraj sama dva...

Nic novega... user posted image

Evo ena cokoladka za klub cokoladko ljubiteljic user posted image user posted image user posted image  

klik

Joj kaj bi dala za sonce in 20 stopinjuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
29.1.2009 21:03:39   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Alja pa noče večerjat. Mislim, noben dan ne poje več kot 100guser posted image Danes je pojedla par žličk polente z melokm in fertik. Gruntam ali naj ji zmanjšam AM?
Zjutraj je popila 210AM, 190g sadje s skuto, 200g kosila, 230AM, večerja in potem pred spanjem spije tudi 230AM.

A se vam zdi, da je AM preveč??

ne, Nejc spije zjutraj 180 AM, pol mu mogoče rata pojest skutko, pol za kosilo poje al cel krožnik al pa 5 žlic (kot danes), za popoldan poje kos kruha, al pa dobi AM, če je zaspan, in potem še zvečer 210 AM, in še ponoči , no včeraj je prespal celo noč.
Ampak tud če mu AM ne dam zjutraj in čez dan,mi zadnje čase štrajka z GH.

Tega se jaz bojim, če ne bo AM dobilo, tud GH ne bo jedla

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
29.1.2009 21:04:16   
tally

čeruser posted image

zaenkrat sem za en derk, glede mojega dragega mam kar tiho mašouser posted image , ma si mislik k....., grem na rr..
zmeri bol ko razmišljam so ti deci res z enga druzga planeta- enostavno se mi ne da več razglablat z njim
ker pač vse obrne sebi v prid pol pa hoče da jaz izpadem budala-sam se pa ne dam ****, rajši popizdim do

ah ja dedci......... jaz mojemu karkoli rečem mi reče da ga sam napiz.d.e.v.a.muser posted image , pa ko bi ga vsaj

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
29.1.2009 21:04:33   
barbaw

Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline?

Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat

Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom".

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
29.1.2009 21:04:35   
barbaw

Je bogi, ampak se bo že pocajtal. Poškodbe so sestavni del marikaterega otroštva.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
29.1.2009 21:04:36   
Estrella*

A to je un fant, ko ti ga sestra na vrata pripelje, če nima varstva?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
29.1.2009 21:04:43   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Me zanima nekaj:

A nimajo zobki en vrstni red kako rastejo? najprej enkice spodaj pa enkice zgoraj...???

Ker pri nas imamo enkice spodaj ze kar neki cajta in cakam in calam kdaj bo kaj zgoraj....in vmes ko gledam gor so ze dvojkice spodaj zunaj user posted image user posted image

Nic mi ni jasno??

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke. Mi imamo pa že skoraj en mesec le eno spodnjo enkico. Mislim, da res ni nekega pravila, ker večina otrok dobi npr. spodnji enkici enega za drugim. Mi je Gal s tem enim zobekom kar malce smešen.user posted image user posted image

lahko jutri vprašam kakšen je vrstni red , ker peljem Filipa k zobarju

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
29.1.2009 21:05:04   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Punce a ve še dajete AD3 ??

Midve mava sicer Plivit D3 in jih  še dajem, samo pa kdaj pozabim user posted image

sej zato sprašujem, ker men se konstantno dogaja da pozabljam, do 7 mseca sem bila vestna ful, zdej pa kr pozabim, pa še včasih noče ust odpret,pol pa res pozabim naslednjičuser posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
29.1.2009 21:05:10   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kam pa ste vse pobegnile, a user posted image , in pol user posted image , mogoče pa user posted image

Midva sva bila na potepu, pa mami je šla vmes po plenice, pa bila sva na pijači...

Nia luštkan avatar imaš.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
29.1.2009 21:05:13   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdej pa greva z Manco počasi na večerjo, pospravit igrače, se skopat in pančat.
Sva sami, ker je šel ati na nočno smuko

Evo pa še Mančino voščilo za lahko noč:

zh jv jbkv ui t nc nn zvvjmcvrfcc vbbbbbbbbbbbbbbvbffjh sczmfbg v user posted image

bnb b nbvvb no tole zadnjo vrstico je pa dopisala z nogo, ker sem jo mogla že stran vleči user posted image

midva sva to že zrihtala, ker sva tud sama, naš je šel pa na badbinton in v kino.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
29.1.2009 21:05:34   
Estrella*

Estrella a boš probala s kakšnimi oblogami iz alg ali gline?

Body wrapping je z različnimi stvarmi v kombinaciji z strojno limfno dranažo (preso terapija) in drugimi aparati, kot so vacum masaža, body former in radiofrekvenca. Nekaj od tega, se moram še malo bolj pozanimat

Doma mislim, pred greš k "strokovnjakom".

Nič nisem razmišljala, ker bo šlo tudki že ohoho donarčkovuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
29.1.2009 21:05:51   
hijenca

čeruser posted image

ah ja dedci......... jaz mojemu karkoli rečem mi reče da ga sam napiz.d.e.v.a.muser posted image , pa ko bi ga vsaj

Moj zna tako z mano manipulirat, da na koncu sem vedno jaz krivecuser posted image user posted image .

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
29.1.2009 21:05:57   
barbaw

Alja pa noče večerjat. Mislim, noben dan ne poje več kot 100guser posted image Danes je pojedla par žličk polente z melokm in fertik. Gruntam ali naj ji zmanjšam AM?
Zjutraj je popila 210AM, 190g sadje s skuto, 200g kosila, 230AM, večerja in potem pred spanjem spije tudi 230AM.

A se vam zdi, da je AM preveč??

ne, Nejc spije zjutraj 180 AM, pol mu mogoče rata pojest skutko, pol za kosilo poje al cel krožnik al pa 5 žlic (kot danes), za popoldan poje kos kruha, al pa dobi AM, če je zaspan, in potem še zvečer 210 AM, in še ponoči , no včeraj je prespal celo noč.
Ampak tud če mu AM ne dam zjutraj in čez dan,mi zadnje čase štrajka z GH.

Tega se jaz bojim, če ne bo AM dobilo, tud GH ne bo jedla

če ne boš probala ne boš vedla

Neposredna povezava do sporočila: 4018
29.1.2009 21:06:02   
mafi

čeruser posted image

ma sami kreteni, no mogoče se najde kaka izjema sam še nisem slišala za takega

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
29.1.2009 21:06:33   
tally

čeruser posted image

čer, kje se pa ti potikaš user posted image

evo meneuser posted image , ma smo letal mal po štacunah- smo vsaj hladilnik napolnil a zagonil pa tud a nič se ne poznauser posted image

ah  ne govor midva sva danes tudi ful zagonila pa nič pametnega kupilauser posted image .
a ste zdravi?

zaenkrat smo sam smrkasti, kako je z Emiljijo nisem še nič za nazaj bralauser posted image

trenutno nima vročine, slabo je in tisto kar poje gre takoj vnuser posted image . zdej se moj trudi da jo uspava pa mu ne ratuje kaj preveč, je ful na spiduuser posted image
user posted image user posted image za vas

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
29.1.2009 21:06:49   
Anitka

Malo berem po 24ur in ne morem verjet, kaj vse delajo ljudje. user posted image
En oče je vrgel svojo hčerko z mostu v reko in je kasneje umrla. Je imel samomorilska nagnjena. Ne razumem zakaj ta user posted image  ni raje sebe ubil. Če so imeli takega očeta bi jim bilo lažje brez njega. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prej pri poročilih je bila pa ena zgodba, ko naj bi najstnica s Ptuja (ali okolice) bila noseča z očetomuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
29.1.2009 21:07:27   
jana81
anitka mi smo prvo spodnjo enkico dobili tična na 6 mesecev, drugo pa šele en teden pred 7 mesecem, pol pa do 8,5m  ni bilo nič

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
29.1.2009 21:07:33   
mafi

čeruser posted image

Moj zna tako z mano manipulirat, da na koncu sem vedno jaz krivecuser posted image user posted image .

jaz mam pa dost te manipulacije pa tud če gre za malenkost

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
29.1.2009 21:07:44   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dober danuser posted image

evo moja Mici user posted image pančka, jaz pa hitr na RR, da vidim kaj dogaja.

Drugač pa naj povem, da sem pla zdaj malo do naše gl. kadrovke, da vidim kdaj naj bi se narisala v službo, vauuuu po vseh izračunih naj bi šele 11.5.2009 začelauser posted image , sem pa vidla da nobene panike ni, moja službica me čaka, tako da bo moja namestnica morala kar lepo odpoketat svoje kufreuser posted image . Baje imamo pa čisto drugač sistem obračunavanja, zato so mi svetovali naj kak dan pridem malo na uvajanje, ker se zdaj vse drugače delauser posted image . Drugač pa v službi vse po starem, so mi rekla da naj se sama odločim kdaj bom  koristila star dopustuser posted image .

Grem malo brat, da vidim kaj se kaj dogajauser posted image

Super novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
29.1.2009 21:07:52   
hijenca

A to je un fant, ko ti ga sestra na vrata pripelje, če nima varstva?

Ja, on je tak priden, ta mali nečak, ufffff on je pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?