mojsonček
|
Srčice, evo mene iz šopinga! No, sej ni bil tko dolg, sam do 4, ker sem v emporiumu v benettonu najdla vse kar sem iskala Ful luštno jeans kiklco pa majčko znižano na 12 evrčkov pa je ful luštna in še eno prekrasno oblekco, sem kr sama sebi všeč . Sem ugotovila, da majo tam res največ izbire pa še ful bolj ugodno kot drugje. Prou zadovoljna sem tko zlo, da sem čist pozabla, da mi je sestra odžrla 70 evrov, kolikor bo koštala morfologija v Dravljah, mah qrc jo gleda pa tut tist dnar bom pozabla sam da bo pregled tko k mora bit... ŠUKI a mehkocurnikov pa ni blo naokrog... no, sta z Lučko vsaj v miru počvekali REBY tut jst sem vesela, da je zdaj ogromno zgornjih delov, ki jih lahko kupim v navadnih trgovinah, ker se mi zdi škoda denarja, da bi kupovala stvari namenjene izključno nosečkam.... Zara ima božanske stvari... jst sm gledala sam take v katere se zdej ne morem več požokat ZUP čestitke za 5 celic... naj se vse lepo oplodijo in te počakajo najlepše, ki bodo pri tebi še naslednjih 9 m VITA glede znakov pa... kakšne vse smo že imele... kriza... če bi po tem sodila, nikol ne bi vedla ali si nosečka al ne... mene so v času čakanja na + joški po nekaj dneh nehali bolet pol me je še ščipat nehal, sm tulila, da je vsega konec pa čeprou ni blo izcedkov, no, na koncu sem pa hiperstimulacijo fasala in imela dobesedno bulo na trebuhu zaradi povečanih jajčnikov in malo pred datumom se je pokazal tut težko pričakovani +... ni druge kot čičat in čakat ZVEZDI ko sem imela jst prvič popadke je blo 14 dni prezgodaj pa kolkr sem bla neumna sem mislila, da moram kr na rok rodit in mi niti na misel ni prišlo, da se že kej dogaja... v glavnem, me je šraufal kot če maš prebavne motnje in sem sedela kkšnih 15 min na wc-ju iz sebe spravila eno revščino in se spraševala kaj sem tacga pojedla, da me tko zvija... no, ker se je ponavljalo mi je po 3 obiskih stranišča v 20 min kapnilo, da se pa mogoče kej druzga dogaja še dobr, da sem se zbasala v bolnico, če ne bi lahko kr doma na skretu rodila, kura Grem še eno dozo pilatesa usekat pol pa kej malega povečerjat, dons mi je mami tak mesni burek nardila.... kva je sedu, mnjami....