Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:24:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, 49 strani .... Nic ne bom na tekocem kaj se dogaja. Vse kar rabiš vedet je to, da smo te pogrešale. ti pa znas cloveka v prijetno razpolozenje spravit... Hvala Ni zakaj. Kako je stanje pri vas?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:24:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Me zanima nekaj: A nimajo zobki en vrstni red kako rastejo? najprej enkice spodaj pa enkice zgoraj...??? Ker pri nas imamo enkice spodaj ze kar neki cajta in cakam in calam kdaj bo kaj zgoraj....in vmes ko gledam gor so ze dvojkice spodaj zunaj Nic mi ni jasno?? Ponavadi so zg. dvojke prej, ni pa to pravilo. So izjeme.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:25:05
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj moram it gledat, če kaj pomagam pri kosilu, potem pa pridem nazaj. Do ene 15 bom ziher, če ne bo šlo prej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:25:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Me zanima nekaj: A nimajo zobki en vrstni red kako rastejo? najprej enkice spodaj pa enkice zgoraj...??? Ker pri nas imamo enkice spodaj ze kar neki cajta in cakam in calam kdaj bo kaj zgoraj....in vmes ko gledam gor so ze dvojkice spodaj zunaj Nic mi ni jasno?? Dan, danes si pa pozna Tudi naša ima dve enkici spodaj in tudi sumim da bodo na vrsti spet spodaj (ima nabreklo), spodaj pa še nič ne kaže da bi kaj bilo. Moj nečak je dobil najprej enkice, potem pa kar štirice ali trojke, nisem ziher. Tako da po moje ni nekega pravila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, 49 strani .... Nic ne bom na tekocem kaj se dogaja. Vse kar rabiš vedet je to, da smo te pogrešale. ti pa znas cloveka v prijetno razpolozenje spravit... Hvala Ni zakaj. Kako je stanje pri vas? Pri nas sonce ... toplo glih ni, je samo 20 stopinj, ker piha... moz v sluzbi midva z Omarjem se zmeraj sama dva... Nic novega... Evo ena cokoladka za klub cokoladko ljubiteljic klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Me zanima nekaj: A nimajo zobki en vrstni red kako rastejo? najprej enkice spodaj pa enkice zgoraj...??? Ker pri nas imamo enkice spodaj ze kar neki cajta in cakam in calam kdaj bo kaj zgoraj....in vmes ko gledam gor so ze dvojkice spodaj zunaj Nic mi ni jasno?? Ponavadi so zg. dvojke prej, ni pa to pravilo. So izjeme. Mi se enk nimamo zgoraj Zato mi je pa cudno...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:35:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, 49 strani .... Nic ne bom na tekocem kaj se dogaja. Vse kar rabiš vedet je to, da smo te pogrešale. ti pa znas cloveka v prijetno razpolozenje spravit... Hvala Ni zakaj. Kako je stanje pri vas? Pri nas sonce ... toplo glih ni, je samo 20 stopinj, ker piha... moz v sluzbi midva z Omarjem se zmeraj sama dva... Nic novega... Evo ena cokoladka za klub cokoladko ljubiteljic klik Hvala za čokoladico, ja zelo okusna in dobro sede, vsaj za učke, ker v želodček ne sme Take čokolade bi lahko jedla in jedla in se ne bi zredila (Pa ne namigovat na )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:39:02
|
|
|
|
nia5
|
Kam pa ste vse pobegnile, a , in pol , mogoče pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:40:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, 49 strani .... Nic ne bom na tekocem kaj se dogaja. Vse kar rabiš vedet je to, da smo te pogrešale. ti pa znas cloveka v prijetno razpolozenje spravit... Hvala Ni zakaj. Kako je stanje pri vas? Pri nas sonce ... toplo glih ni, je samo 20 stopinj, ker piha... moz v sluzbi midva z Omarjem se zmeraj sama dva... Nic novega... Evo ena cokoladka za klub cokoladko ljubiteljic klik Hvala za čokoladico, ja zelo okusna in dobro sede, vsaj za učke, ker v želodček ne sme Take čokolade bi lahko jedla in jedla in se ne bi zredila (Pa ne namigovat na ) Ja sede ja, zakaj bi pa namigovale, a nam maš kaj za povedat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, 49 strani .... Nic ne bom na tekocem kaj se dogaja. Vse kar rabiš vedet je to, da smo te pogrešale. ti pa znas cloveka v prijetno razpolozenje spravit... Hvala Ni zakaj. Kako je stanje pri vas? Pri nas sonce ... toplo glih ni, je samo 20 stopinj, ker piha... moz v sluzbi midva z Omarjem se zmeraj sama dva... Nic novega... Evo ena cokoladka za klub cokoladko ljubiteljic klik Hvala za čokoladico, ja zelo okusna in dobro sede, vsaj za učke, ker v želodček ne sme Take čokolade bi lahko jedla in jedla in se ne bi zredila (Pa ne namigovat na ) Eh.... jaz imam raje uno pravo cokolado... ampak tud ucke si rada spocijem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, 49 strani .... Nic ne bom na tekocem kaj se dogaja. Vse kar rabiš vedet je to, da smo te pogrešale. ti pa znas cloveka v prijetno razpolozenje spravit... Hvala Ni zakaj. Kako je stanje pri vas? Pri nas sonce ... toplo glih ni, je samo 20 stopinj, ker piha... moz v sluzbi midva z Omarjem se zmeraj sama dva... Nic novega... Evo ena cokoladka za klub cokoladko ljubiteljic klik Hvala za čokoladico, ja zelo okusna in dobro sede, vsaj za učke, ker v želodček ne sme Take čokolade bi lahko jedla in jedla in se ne bi zredila (Pa ne namigovat na ) Ja sede ja, zakaj bi pa namigovale, a nam maš kaj za povedat Ne je samo hotela povedat da se od takih cokoladk ce jih zacnes malcat tud lahko zredis.... in se redis 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:44:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Me zanima nekaj: A nimajo zobki en vrstni red kako rastejo? najprej enkice spodaj pa enkice zgoraj...??? Ker pri nas imamo enkice spodaj ze kar neki cajta in cakam in calam kdaj bo kaj zgoraj....in vmes ko gledam gor so ze dvojkice spodaj zunaj Nic mi ni jasno?? Ponavadi so zg. dvojke prej, ni pa to pravilo. So izjeme. Mi se enk nimamo zgoraj Zato mi je pa cudno...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:44:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, 49 strani .... Nic ne bom na tekocem kaj se dogaja. Vse kar rabiš vedet je to, da smo te pogrešale. ti pa znas cloveka v prijetno razpolozenje spravit... Hvala Ni zakaj. Kako je stanje pri vas? Pri nas sonce ... toplo glih ni, je samo 20 stopinj, ker piha... moz v sluzbi midva z Omarjem se zmeraj sama dva... Nic novega... Evo ena cokoladka za klub cokoladko ljubiteljic klik Hvala za čokoladico, ja zelo okusna in dobro sede, vsaj za učke, ker v želodček ne sme Take čokolade bi lahko jedla in jedla in se ne bi zredila (Pa ne namigovat na ) Še shujšala bi lahko zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:46:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan, 49 strani .... Nic ne bom na tekocem kaj se dogaja. Vse kar rabiš vedet je to, da smo te pogrešale. ti pa znas cloveka v prijetno razpolozenje spravit... Hvala Ni zakaj. Kako je stanje pri vas? Pri nas sonce ... toplo glih ni, je samo 20 stopinj, ker piha... moz v sluzbi midva z Omarjem se zmeraj sama dva... Nic novega... Evo ena cokoladka za klub cokoladko ljubiteljic klik Hvala za čokoladico, ja zelo okusna in dobro sede, vsaj za učke, ker v želodček ne sme Take čokolade bi lahko jedla in jedla in se ne bi zredila (Pa ne namigovat na ) Ja sede ja, zakaj bi pa namigovale, a nam maš kaj za povedat Ne je samo hotela povedat da se od takih cokoladk ce jih zacnes malcat tud lahko zredis.... in se redis 9 mesecev Tale je res mmmmmmm!!!! Jaz pa jem samo črno. Mi je celo dobra ratala. Sicer jo zelo poredko jem a ipak.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdele sem se pa full nasmejala: klik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 13:54:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Zdele sem se pa full nasmejala: klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:00:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Zdele sem se pa full nasmejala: klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:03:52
|
|
|
|
barbaw
|
Malo berem po 24ur in ne morem verjet, kaj vse delajo ljudje. En oče je vrgel svojo hčerko z mostu v reko in je kasneje umrla. Je imel samomorilska nagnjena. Ne razumem zakaj ta ni raje sebe ubil. Če so imeli takega očeta bi jim bilo lažje brez njega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan evo moja Mici pančka, jaz pa hitr na RR, da vidim kaj dogaja. Drugač pa naj povem, da sem pla zdaj malo do naše gl. kadrovke, da vidim kdaj naj bi se narisala v službo, vauuuu po vseh izračunih naj bi šele 11.5.2009 začela , sem pa vidla da nobene panike ni, moja službica me čaka, tako da bo moja namestnica morala kar lepo odpoketat svoje kufre . Baje imamo pa čisto drugač sistem obračunavanja, zato so mi svetovali naj kak dan pridem malo na uvajanje, ker se zdaj vse drugače dela . Drugač pa v službi vse po starem, so mi rekla da naj se sama odločim kdaj bom koristila star dopust . Grem malo brat, da vidim kaj se kaj dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Malo berem po 24ur in ne morem verjet, kaj vse delajo ljudje. En oče je vrgel svojo hčerko z mostu v reko in je kasneje umrla. Je imel samomorilska nagnjena. Ne razumem zakaj ta ni raje sebe ubil. Če so imeli takega očeta bi jim bilo lažje brez njega. katastrofa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tana7 EEG. mi pa ničččč ne jemo . zjutraj je pojedla malo Linota, za kosilo ni hotla nič par žličk sem ji AM naredila in ga tudi ne povoha , samo čaja je spila cca 60 ml bogica, kaj jo pa muči, ste tudi vi zboleli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:22:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami Ne se sekirat moja otroka oba prehitevata. Jaka je lepše govoril pri 3-eh od 5-letnega otroka. In ne enega. madona, maš ti genije na poti ...pa sej tak hudo tud ne, al?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:22:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami zdaj pa res te moram pokregat , že večkrat si to omenla, pa saj bo Gal tudi, ma čas...kaj pa gal že sploh počne , daj mami zdaj malo pohvali otroka
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:22:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Estrella- a je približno takole lepo ajala? grem zdaj nekaj nardit, sem vso znnje že pokazala, ha? fajn se je blo igrat, zdaj me pa nekdo drugi vabi na igranje? Tale pupa je ful moji podobna. Res, ne bi nič komentirala, sem jo še vedno budno vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:22:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem jo v slikarju pomanjšala, zaj pa ne vem kaj moram naredit, da mi jo vrže tja kot bi moralo, ker mislim da mi upošteva veliko, ne ono od slikarja. Jaz pa ji kuham puranji mesek z zelenjavo, pol pa še kisla smetana, upam da ji bo šlo v ritko, saj mi je kašic zmanjkalo datoteka------ shrani kot....in potem jo od tam cufneš ko maš v profiliu Rr ja moj avatar, daš browse in jo poiščeš Jaz sem ti eno poslala na mail
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?