Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj od P ker sma mela kontrolo. Stanje nespremenjeno, nosek zabasan, polno sluzi v dihalih, pljučka pa ne piskajo HB. Jaz še grem danes na izpiranje ušes, včeraj mi je moj dal v ušesa olje, pa sem na eno uho full slabo slišala celo noč. Upam, da mi bodo vredu sprali, ker mi skoz neki šumi v ušesih. Videk spi svojo prvo rundo, jaz pa grem malo Tv gledat, ker sem uradno v "bolniški", ha ha. Ker pa to ni dovolj, sem danes dobila in me zvija kot malega pujseka. Kar me ponavadi nikoli, ker jem KT. Mi je pa moj ati ravnokar sporočil, da je bilo po radiju objavljeno, da moramo obvezno prekuhavat vodo. Še to. Saj za Vidka tako skoz prekuhavam, zdaj pa moram še za sebe. . Jaz pa danes nimam ideje, kaj bi kuhala za Vidka. za opravljeno pri P. Jst mojmu kuham mešano zelenjavo pa ribco (file), pol bom zmečkala pa dala še kislo smetano. Vid ma zelo rad to. jaz pa še taji nisem dala ribice, kaj te vem, sem že enkrat spraševala, kako je z ribami? bom Tud P vprašala v pnedeljek...pa najverjetneje se bom jutri opogumila pa ji dala Men je patronažna rekla da lahko se mu da, sam morskih sadežev ne, školjke pa to. Ribe pa ja. aha, naše ni blo nič okoli, bi jo naj sam poklicala, ja vrajt, še njo rabim tu ja saj bom ji dala, jutri, panga file nima kaj bit, kaj praviš? Ne, nč ne bo. Mi2 sva pa pršla s sprehoda, blo je super, Vid je spal , zdej bova pa papala.